Hyvinkääläisten taidepäiväkotien säilyttämisen puolesta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#26

Pienillä satsauksilla saadaan lapsille taide-elämyksiä. Suokaa päättäjät se heille🙏

Seija Nieminen (Hyvinkää, 11.06.2020)

#29

Kuinka moni tuore/tuleva vanhempi on ajatellut laittaa lapsensa alueen pieniin taidepäiväkoteihin, jolloin voisivat hyvillä mielin lähteä takaisin töihin. Moni saattanee pitkittää kotona oloa jos nämä kaikki paikat suljetaan. Näin korona-aikaan ei ole myöskään hyväksi katsottua täyttää ennestään suuria päiväkoteja uusilla lapsilla, vaan olisi lapsille/perheille/henkilökunnalle turvallisempaa olla pienissä yksiköissä.

Linda Törnroos-Takanen (Hyvinkää, 11.06.2020)

#56

Muutimme puoli vuotta sitten Hyvinkäälle ja olemme juuri saaneet arkemme rullaamaan päiväkodin suhteen. Lapsemme on 4-vuotias ja häneltä vei yllättävän pitkään tottua uuteen päiväkotiympäristöön. Nyt useamman kuukauden jälkeen kaikki alkaa olla hyvin, hän on tutustunut ja tottunut aikuisiin, saanut kavereita ja päiväkotiin meneminen sujuu vihdoinkin hyvin. Tuntuisi todella raadolliselta, jos päiväkoti Ihmekone (ja myös muut taidepäiväkodit) lakkautettaisiin ja joutuisimme taas aloittamaan kaiken totuttelun alusta uuden päiväkodin suhteen.

Mutta nyt ei ole kyse vain yhdestä lapsesta, vaan suuresta lapsimäärästä, joilla olisi sama uuteen totuttelu edessä. Kokemuksesta voin sanoa, että uuteen päiväkotiin ja sen ympäristöön sekä aikuisiin ja lapsiin tottuminen vaatii paljon koko perheeltä, mutta varmasti myös päiväkodin henkilökunnalta.

Toivon teiltä viisaita päätöksiä ja taidepäiväkotien säilyttämistä.

Johanna Kesälä (Hyvinkää, 12.06.2020)

#61

En tiennyt lapseni piilevistä kyvyistä piirtäjänä. Imman taidepäiväkotia olisi nuo taidot jääneet ajattelultanne, joka poikkeaa merkittävästi siitä miten ammattilainen on ohjannut tytärtäni näkemään ja jäsentämään ympäristöönsä.

Jyri Similä (Hyvinkää, 12.06.2020)

#77

Meidän lapsista neljä on käynyt taidepäiväkoti Ihmekoneessa, yksi on siellä tällä hetkellä ja viides olisi sinne menossa. Päiväkoti on lapsillemme todella rakas ja vanhemmille myös. Hoitajat ovat tulleet tutuiksi ja läheisiksi vuosien mittaan ja on ihanaa, että he kyselevät edelleenkin koululaisiemme kuulumisia. Päiväkoti Ihmekone on ollut iso osa meidän perhettä kuuden vuoden ajan ja olisi surullista, jos ei se olisi sitä vielä seuraavat kuusi vuotta!

Pauline Laitia (Hyvinkää, 14.06.2020)

#93

Molemmat poikani kävi päiväkodin Ilonassa. Aivan ihana paikka ja henkilökunta, jossa lapset oileesti otetaan ilolla vastaan. Vaikka muutimme 4km päähän ja vieressä oli päiväkoti 50m päässä, niin ei tullut mieleenkään vaihtaa Ilonasta pois. Paras päiväkoti ikinä ja niin kodin omainen. On se sääli, jos päätetään sulkea.

Senma Mattsson (Hyvinkää, 15.06.2020)

#98

Sijoitus lapsiin ja varhaiskasvatukseen muuttuu moninkertaiseksi säästöksi. Samalla taidekasvatus ei saa olla sivutuotteena mielipiteiden istutusta lapsiin ja siinä on oltava tarkkana.

Juha Valimaki (Espoo, 30.06.2020)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…