Kotihoidontuen Helsingin kuntalisä tulee säilyttää!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#7

Kuntalisä voisi olla kolmeen vuoteen asti, sillä moni lapsi tarvitsee kotihoitoa esim. Allergiasyistä tai viivästyneen kehityksen vuoksi. Vanhemmilla pitäisi olla taloudellinen mahdollisuus hoitaa pieniä lapsia kotona, sillä se on paras vaihtoehto monelle lapselle.

Mari Birling (Helsinki, )

#20

Se on todella ikävä mennä surullisella mielellä töihin, kun ei ole varaa jäädä kotiin pientä hoitamaan. Kotivanhemmuus on erittäin aliarvostettua.

Hanne Henriksson (Helsinki, )

#36

Tuetaan lapsiperheitä

Riitta Parjanen (Helsinki, )

#44

Tässä ei nähdä nyt kokonaisuutta, jos tuki lakkautetaan. Kulurakenne kotihoito/päivähoito ei selkeästi aukeapäättäjille. Tämä voi vaikuttaa myös lapsiperheiden muutto halukkuuteen naapurikuntiin. JOS tuesta on laajemman selvityksen jälkeen luocuttava on se tehtävä siirtymäajan jälkeen. Näin isoa muutosta ei voida läväyttää koronan jälkeen tiskiin ja vain toivoa että perheet selviää. Hoitovapaat on anottu monessa perheessä jo koko ensi vuodeksi ja niitä ei voi perua.

Henna Lähdeniemi (Helsinki, )

#51

Miettikää hyvät päättäjät mitä te nyt olette tekemässä, täysin järjetöntä ratkaisua! Ovatko VAUVAT todella niitä, joiden nahassa pitää säästöjen tuntua? Ymmärrättekö, että tässä ajassa ja pk-seudun asumiskustannuksilla ei kukaan pysty jäämään hoitamaan lasta kotihoidon valtion osuudella? On helpompaa kasvattaa ehjiä lapsia kun korjata rikkinäisiä aikuisia!

Pinja Laine (Helsinki, )

#67

Punnitkaa tarkoin, mikä on kannattavaa pitkässä juoksussa! Helsingissä on paljon pienituloisia perheitä ja kohtuu hintaisia asuntoja ei ole läheskään kaikille, töihin on pakko palata aikaisin jos aikoo jotenkin pärjätä. Ei ole kenenkään etu ylikuormittaa jo ennestään ruuhkaisia päiväkoteja. Huolehditaan yhdessä siitä ttä ne jotka tarvitsee hoitopaikan saa sellaisen omalts alueeltaan eikä joudu ennenaikaiselle sairaseläkkeelle böörnoutin takia raahattua lapsia viikosta toiseen eripuolelle kaupunkia hoitoon..

Sandra Beech (Helsinki, )

#72

Tämä on järjen köyhyyttä leikata lapsiperheiden vähäisistä tuista! Tämä on satsaus ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön kun pientä lasta saa hoitaa kotona.

Kirsi Nevalainen (Helsinki, )

#97

Haluattehan, että lapsia on varaa tehdä? Lapsia ei ole kohta varaa hankkia edes keskituloisena täällä Helsingissä, koska lähes kaikki on täällä kalliimpaa kuin muualla.

Sini Rajala (Helsinki, )

#102

Näillä toiminnoilla ei ainakaan saada syntyvyyttä nousemaan👌 Ketään ei halua lapsia kun siinä lähtee taloudellinen turva täysin pois.

Niina Suvanto (Helsinki, )

#109

Antakaa lapselle mahdollisuus elää hieman pidempään kotona jotta hänen turvallisuuden tunteensa kehittyisi. Normikoti antaa niin paljon vauvavaiheessa lapselle.

Tuula Karamo (Helsinki, )

#136

Kun katson läheltä lapsenlapseni perheen elämää, soisin heille muunkin vaihtoehdon kuin viedä nyt 11kk lapsi 9 tunniksi päiväkotiin. Vaihtoehtoja pitää olla!

Merja Varvikko (Sipoo, )

#138

Haluatteko perheiden muuttavan muualle.

Antero Kärki (Espoo, )

#146

Kestämätön ja lyhytnäköinen päätös. Vauvoilta (alle 1v on vauva!) ei tule leikata.

Ronja Stiles (Helsinki , )

#150

Puhutaan kuinka lapsia tarvitsee tehdä lisää.. silti samaan tahtiin mietitään ilmaisten julkisten pois ottia sekä kuntalisän poistamista. Kuntalisä on iso osa jotta lapsen kanssa pärjää kotona ja se tulee säilyttää!!

Roosa Hassinen (Helsinki, )

#183

A

Teemu Luotonen (Helsinki, )

#198

Ehdottomasti säilytettävä!

Aila Lukkarinen (Helsinki, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…