Ei polttoaineen korotusta !

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#30

Ny riittää

Tuomo Hallapuro (Ilmajoki, )

#35

Jo nyt polttoaine niin kallista että joillekin tuottaa vaikeuksia suorittaa välttämättömät liikkumiset ja sähköautoon ei rahaa.
Siis umpikujassa.

Timo Latvala (Vimpeli, )

#44

tuen muuta luonnonsuojelua& kierrätystä, mutta polttoaineen ja autojen kova hinta ei saa opiskelijoita, pienipalkkaisia, osa-aikaisia ostamaan ylikalliita uusia autoja koskaan. ei korotuksia koska silloin opiskelija ja osa-aikainen ei maaseudulla voi enää käydä töissä. Suomessa ei todellakaan ole toimivaa julkista liikennettä kaikkialla - ja ei varsinkaan siivoojien ja kaupan alan työvuoroissa. Jonkun on nekin tehtävä ruokansa eteen, ei siitä lissä tarvitse rangaista. Tonnin auto alla kun muuhun en pysty, vero on kova silti vaikka vakuutuksissa jo 80% bonukset vuosikausia....

Katie Marienberg-Usher (Akaa, )

#55

Olen kyllä samaa mieltä että ei polttoaineita saisi korottaa kyllä niillä muutenkin on jo ihan tarpeeksi hintaa päin vastoin saisi vähän laskea hintoja.

Markku Harjunalanen (Tampere, )

#93

Haistakaa pask.

John Lunto (Lappeenranta, )

#100

Ei enää mitään järkeä!!

Jesse Tiilikainen (Tervo, )

#103

Eiköhän autoilusta ja autosta makseta jo liikaa veroja ei yhtään enää

Sari Anita Heinonen Os Aaltonen (Paimio, )

#116

Ei mitään polttoaine korotuksia, ovat hinnat jo muutenkin liian korkeat ja niille Helsinkin vihreille, että kaikki ei asu keskustoissa ja julkisten reiteillä🤨

Markku Hurmavaara (Kangasala, )

#134

Sellaiset terveiset että tässä ei enää pieni tulosen kukkaro kestä bensan ja dieselin hinta on jo korkea ja se on myös korottanut ruuan hintaa kaupoissa , tulisivat ministerit ja edustajat viikoksi elämään n.1500e kk siitä vuokra , sähkö ym pois niin tietäisivät mitä tämä on

Wille Valio (Helsinki, )

#158

Polttoaine-veroilla ja autoveroilla ei saa yksityisautoiijoita rankaista.

Juha Honkamäki (Muurame, )

#160

Ei missään nimessä enempää korotuksia bensiinin hintaan!! Kohta kuljetus liikkeet konkursseissa!! Syrjä seuduilta ei julkisia kulkuneuvoja kulje eikä ihmisillä ole enään varaa työmatkoja omalla autolla kulkea bensan hinnan takia vaan jäädä työttömäksi 😳. Ei pieni tuloisilla ole varaa sähköautoja ostaa 😏.

Tuula Hurmavaara (Ylöjärvi , )

#167

Harvaanasutun Suomen etäisyydet ovat niin suuria, että bensiinillä ja dieselillä kulkevat autot ovat välttämättömiä. Katalysaattoreilla varustetut nykyiset autot ovat riittävän vähäpäästöisiä, päästöjen kokonaismäärä on samaa luokkaa kuin pienkoneiden (ruohonleikkurit, moottorisahat, trimmerit...). Lisäksi esim. kilometrin ajelu moottorikelkalla, veneellä, vesijetillä tms aiheuttaa yhtäsuuret päästöt kuin parin tuhannen kilometrin ajo autolla. Näiden edellämainituttujen (osittain huvittelusta johtuvien) päästöjen verottaminen olisi paljon oikeudenmukaisempaa.

Erkki Nurminen (Hämeenlinna , )

#175

Maalaisjärkeä kehiin ja vihervasuri pihalle!

Jukka Käkönen (Valkeakosken , )

#183

Kaikilla ei ole mahdollisuutta siirtyä sähköautoiluun tai käyttää julkisia, nyt järki käteen lopultakin! Mikäli kaavaillut hinnan korotukset toteutuvat niin ainakin toisella taloudessamme asuvalla täytyy lopettaa työnteko koska töihin kulkeminen tulisi kohtuuttoman kalliiksi, voi lähteä talo alta siinä vaiheessa. Äly hoi!

Heikki Sipilä (Suomussalmi, )

#190

Kikkeliskokkelis

Sami Vesanen (Hyvinkää , )

#195

Tällaisella hinnankorotuksella, mitä nyt kaavaillaan, on vaikutus kaikkiin hintoihin. Kuljetuskustannukset nousee hurjasti joka vaikuttaa tuotteiden hintoihin kaupoissa. Työmatkakulut nousee hurjasti. Kotipaikkakunnalta en ole leipääni tienannut vaan se on aina pitänyt hakea satojen kilometrien päästä. Työn takia ei kannata muuttaa, koska sitä olisin saanut tehdä koko ajan. Hallituksella on nähtävästi tavoite kotiuttaa kaikki komennustyömiehet.

Aimo Pakanen (Ii, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…