Klaukkala METSÄPIRTIN PÄIVÄKODIN jatko varmistettava

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#7

Nyt järkikäteen. Tässä leikitään pienten ihmisten tulevaisuudella.

Tuomas Tuhkanen (Klaukkala, )

#10

Kaksinlastamme on jäämässä vaille päiväkoti paikkaa ja me molemmat vanhemmat käymme töissä, tähän tarvitaan pikainen ratkaisu, tulanne on sietämätön

Helinä Mellanen (Klaukkala, )

#23

Olemme hakeneet lapsemme Metsäpirtin päiväkotiin sen kertakaikkisen ihanuuden vuoksi. Nyt meiltä ollaan viemässä paitsi Metsäpirtin paikka myös todennäköisesti päiväkotipaikka omalta lähialueeltamme, koska paikat ovat jo täynnä!

Lotta Heikkinen (Klaukkala, )

#30

pieniltä lapsilta ei saa ottaa pois turvallista kodinomaista päivähoitopaikkaa! viesti hoitolasten vaarilta.

leo kuisma (vantaa, )

#32

Kunnan elinvoiman ja lähipalveluiden puolesta. Kuntalaisia on kuultava päätöksenteossa ja edistettävä sekä yhteisöllisyyttä, että hyvinvointia.

Petri Kolmonen (Nurmijärvi, )

#40

Tälläisena vaikeana aikana, jonka covid-19 virus pandemia on aiheuttanut ja jonka myötä ihmisten yhteisöllisyys ja läheisyys on vähentynyt voimakkaasti, tulisipäättäjien pystyä näkemään tällaisen päiväkodin ja yhteisöllisyyttä edistävän toiminnan olevan tärkeämpää kuin lyhyenajan voittojen. Päättäjien pitää oppia näkemään se hyöty, joka tulee yhteisöllisyyden, yhteishengen, yhteen kuuluvuudesta ja ihmisten läheisyydestä pitkän tähtäimen hyötynä koko alueen viihtyvyyden ja lopulta tuttavuuden kannalta. Toivon todella, että jälkeen kerran ei ole kyse siitä, että jokin yksittäinen rakennuttaja ja muutama virkamies ajavat vain omaa taloudellista etuaan välittämättä lainkaan kunnan pienten lasten, heidän perheidensä ja lopulta koko yhteisönhyvinvoinnista.

Anu Jokinen (Turku, )

#42

Nyt rotia touhuun !

Mika Järvinen (Nurmijärvi, )

#50

Metsäpirtin päiväkodin alueella sijaitsee muun muassa Järvimaan alue, jonne myös kunta tulee rakentamaan rutkasti. Nyt järkikäteen siellä kunnassa. Lapset voivat parhaiten lähipäiväkodissaan.

Jaana Pohja (Klaukkala, )

#58

Kannata Metsäpirtin päiväkodin jatkoa

rita tiainen (Lepsämä, )

#80

Lapsenlapseni ovat olleet Metsäpirtissä ja parempaa en olisi voinut heille toivoa!

Pertti Pyykkö (Savonlinna, )

#83

Metsäpirtin päiväkodin jatko on taattava. Maineikas pitkä toiminta kertoo laadusta ja mahdollisuudesta valita parasta lapselleen.

Kati Boijer (Nurmijärvi, )

#87

Lopettakaa kunnassa keskinäinen tappelu ja antakaa Metsäpirtin jatkaa. Väitän että tämä ratkaisu säästää kunnan rahoja kymmeniä tuhansia euroja. Myös voin omien lasteni kautta sanoa että metsis on lapsille paratiisi

Marko Salenius (Kauniainen, )

#90

Metsäpirtin päiväkodin kaltaista paikkaa ei ole missään. Se on mm. suuren ja monimuotoisen piha-alueensa ansiosta ehdottomasti säilytettävä toiminnassa, ja yrittäjälle annettava järkevät edellytykset ansaita elantonsa. Kunnalliset päiväkodit ovat jo täynnä, ja Metsiksen toiminnan tukeminen antaisi pienen helpotuksen jatkuvasti kasvavalle päivähoitojonolle.

Mirja Hagelberg (Klaukkala, )

#99

Herätkää!!!

Paula Kotilainen (Lepsämä, )

#116

Lapsien ja perheiden hyvinvointi on kunnankin etu. Henkilökohtaisten etujen ajaminen ja osaoptimointi ei ole asiallista käytöstä kunnalta. Muuttovoittoisella alueella päivähoitopalvelujen lopettaminen on järjen vastaista ja viesti tästä leviää kaikissa medioissa asettaen Nurmijärven todella huonoon valoon.

Tia Tuhkanen (Nurmijärvi, )

#133

Tämä on paljon enemmän kuin päiväkoti.

Mikko Rehu (Nurmijärvi, )

#143

Nyt järkeä päätöksentekoon!

Auli Myllykangas (Lohja, )

#156

Näin hyvää päiväkotia Ei voi jättää noin vaan pois! Mahtava sijainti ja kodinomainen!
Alueella tarvitaan tämä päiväkoti!
Niitä asuintaloja voi tehdä muualle!!
Onko kyse vain kunnan eduista? Purkurahaa ”nuukakuntaan” 😢 Ei näin!
Lapset ensin ❤️

Sorja Gutev (Nurmijärvi/Klaukkala, )

#165

Moi.
Erosimme puolisoni kanssa 2015 pitkästä suhteesta. Lapsemme olivat silloin 2 ja 5 vuotiaat. Äiti joutui muuttamaan väliaikaisesti Raalaan, minä Helsinkiin.
Onneksemme saimme lapset Metsäpirtin päiväkotiin. Metsäpirtin yhteisöllisyys auttoi lapsia ja meitä vanhempia eron vaikeista hetkistä yli. Metsäpirtti mahdollisiti lasten pysyvän Klaukkalassa päiväkodissa, eikä heidän tarvinnut vaihtaa päiväkotia missään vaiheessa. Siellä he kävivät myös esikoulun.
Nyt lapset ovat Syrjälän ala-asteella, 1. Ja 4. luokalla.
Metsäpirtissä panostettiin paljon taiteellisuuteen ja näyttelemiseen. Tästä innostuneena 7 vuotias tyttöni näytteli viime kesän Kivijuhlien Seitsemän veljestä näytöksissä nuorimpana näyttelijänä Eeroa.

Metsäpirtin päiväkodista on 'potkaistu' Klaukkalan ala-asteille kymmenittäin iloisia ja hyvin kasvatettuja lapsia. Antakaa Metsäpirtin jatkaa toimintaansa.

Niko Lindfors (Nurmijärvi, )

#166

Päiväkoti joka on aivan ihana, oma nuorin lapseni siellä ollut. Siellä on lapsille ihant puitteet ja on vähän erilainen päiväkoti. Ehdottomasti Metåpirtin jatkoa tuettava.

Anne-Marie Ljungberg (Nurmijärvi , )

#168

Antakaa Metsäpirtin päiväkodin jatkaa toimintaansa. Se on kaikkien etu. Olen ollut siellä töissä vuoden - ehdottomasti parhaimpia päiväkoteja ikinä!

Petra Juva (Espoo, )

#170

Joskus voisi miettiä nenäänsä pidemmälle oman etunsa pönkittämisen sijaan.

Mari Roine (Loimaa, )

#172

Ei hyvästä pidä luopua. Niin nimensä mukainen päiväkoti pirtti metsässä. 🙏

Marita Salmi (Nurmijärvi , )

#194

Nurmijärvi taantuu ja palvelutaso laskee vuosi vuodelta. Muuttoliike kohti vantaata alkanut ja jatkukoon.

Sanna Laine (Vantaa, )

#199

Lapsilla tulee olla tuttu ja turvallinen kasvuympäristö silloin kun vanhemmat ovat töissä. Vielä parempi, mitä lähempänä kotia!

Sirkka Kuisma (Lohja, )