Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#32851

27.03.2014 20:46

Jospa tässä vaiheessa tasa-arvoista avioliittoa vastustavat voisivat hetkeksi miettiä näitä asioita. Onko lapsesi biologinen isä ja äiti vielä samssa perheessä? Jos lapsesi jonain päivänä kertoo olevansa homoseksuaali, toivoisitko hänen olevan onnellinen vai tekevän itsemurhaa?

On oikein, että lapsen asemaa ajatellaan. Lapsi tarvitsee rakkautta mutta se kuka hänelle sen antaa ei tarvitse olla biologiset vanhemmat. Uskaltaisin jopa sanoa, että useat adoptio perheessä olevat lapset ovat rakastetummat kuin tavallisessa biologisessa perheessä olevat. Lapsi ei ol heille itsestään selvyys, vielä vähemmän "vahinko lapsi".

Vastaukset


Vieras

#32886 Re:

2014-03-28 09:37:07

#32851: -

Mainitsit sanan "vahinkolapsi". On tietenkin totta, että me ihmiset emme ole täydellisiä, paremminkin voisi sanoa meidän olevan kaukana siitä täydellisyydestä.

Kristilliseltä kannalta ajatellen voin lähteä siitä ajatuksesta, että Jumalan silmissä kukaan meistä ei ole ns. vahinkolapsi, vaan Hän on tarkoittanut meidät elämään, vaikka omat ajatuksemme olisivatkin hämmennyksen vallassa. Näin saan ajatella siitä huolimatta, etten ole Jumala.

Ateistiset ihmiset muodostanevat itse omat mielipiteensä, joihin minä en puutu, tartu.