Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#32851

27.03.2014 20:46

Jospa tässä vaiheessa tasa-arvoista avioliittoa vastustavat voisivat hetkeksi miettiä näitä asioita. Onko lapsesi biologinen isä ja äiti vielä samssa perheessä? Jos lapsesi jonain päivänä kertoo olevansa homoseksuaali, toivoisitko hänen olevan onnellinen vai tekevän itsemurhaa?

On oikein, että lapsen asemaa ajatellaan. Lapsi tarvitsee rakkautta mutta se kuka hänelle sen antaa ei tarvitse olla biologiset vanhemmat. Uskaltaisin jopa sanoa, että useat adoptio perheessä olevat lapset ovat rakastetummat kuin tavallisessa biologisessa perheessä olevat. Lapsi ei ol heille itsestään selvyys, vielä vähemmän "vahinko lapsi".
nainen - ei neutri

#32852 Nyt ei tahdota, vaan VAADITAAN!

27.03.2014 20:47




Järjestöt vaativat sukupuolitietoisuutta osaksi varhaiskasvatuslakia

24.3.2014 Uutinen


Naisasialiitto Unioni ry, Ihmisoikeusliitto ry, Sateenkaariperheet ry, Seta ry


Tiedote 21.3.2014
Neljä tasa-arvo- ja ihmisoikeusjärjestöä vaatii, että uudessa varhaiskasvatuslaissa huomioidaan selkeästi sukupuolten tasa-arvo ja sukupuolitietoinen kasvatus sekä ihmisoikeuskasvatus. Opetus- ja kulttuuriministeriön työryhmä jätti esityksensä uuden varhaiskasvatuslain pykäliksi tänään.

Järjestöt pitävät hyvänä asiana sitä, että työryhmä ottaa myönteisen kannan sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiseen yhtenä varhaiskasvatuksen tavoitteena. Järjestöt kuitenkin painottavat, että tasa-arvo- ja sukupuolitietoinen kasvatus sekä velvoite toiminnalliseen tasa-arvosuunnitteluun tulee kirjata itse lakiin. Vain näin tavoitteesta tulee myös konkretiaa. Suomi on sitoutunut sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiseen yhteiskunnan kaikilla tasoilla ja varhaiskasvatuksella on tässä erityisen vaikuttava rooli.

”Monivuotinen varhaiskasvatuksen tasa-arvohankkeemme on osoittanut, että tasa-arvotyölle on tarvetta. Se vahvistaa varhaiskasvattajien ammattitaitoa ja avaa tätä kautta lapsille moninaisempia vaihtoehtoja toteuttaa itseään”, toteaa Naisasialiitto Unionin pääsihteeri Milla Pyykkönen.

Sukupuolitietoisuuden ja muun tasa-arvonäkökulman kirjaaminen lakiin edellyttää myös oppilaitoksilta tasa-arvo- ja ihmisoikeuskasvatuksen sisällyttämistä varhaiskasvatuksen ammattilaisten koulutukseen. Varhaiskasvatuksen ammattilaiset tarvitsevat tukea esimerkiksi varhaiskasvatuksessa käytettävien materiaalien ja menetelmien valinnassa, jotta lasten oikeudet ja yhdenvertaisuus tulevat huomioiduiksi.

”Sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen, liittyen esimerkiksi etniseen taustaan tai seksuaaliseen suuntautumiseen ei synny itsestään, vaan edellyttää tietoista toimintatapojen miettimistä. On myös tärkeää, että varhaiskasvatuksen työntekijät osaavat tukea sukupuoltaan epätyypillisesti kokevaa tai ilmaisevaa lasta”, Setan pääsihteeri Aija Salo toteaa.

”Sukupuolitietoinen ohjaus pitää sisällään myös perheiden moninaisuuden huomioinnin. Perheiden moninaisuus on luonteva osa useiden lasten elämää. On ihmisoikeuksien mukaista, että jokainen lapsi saa tietoa moninaisista perhemuodoista sekä oman perheensä näkyväksi varhaiskasvatuksen arjen käytännöissä”, Sateenkaariperheet ry:n toiminnanjohtaja Juha Jämsä sanoo.

Varhaiskasvatuslakia valmistelleen opetus- ja kulttuuriministeriön työryhmän jäsenistä STTK ja Tehyn edustajat jättivät työryhmän esitykseen eriävän mielipiteen, jossa ehdotetaan lakiin kirjattavaksi tasa-arvo- ja sukupuolitietoista kasvatusta ja velvoitetta toiminnalliseen tasa-arvosuunnitteluun.


http://seta.fi/jarjestot-vaativat-sukupuolitietoisuutta-osaksi-varhaiskasvatuslakia/


Vieras

#32853

27.03.2014 20:50

No ei kyllä minunkaan mielestä homous sairautta ole. Mutta edellisissä kommenteissa niin väitettiin.
Ihminen

#32854 Niin?

27.03.2014 20:54

Ihmisoikeutta ei tahdota vaan vaaditaan! Onko se niin vaikeaa ymmärtää?

Vieras

#32855 Re:

27.03.2014 20:58

#32853: -

Kenelle vastaat? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 


Vieras

#32856 Re: Niin?

27.03.2014 21:05

#32854: Ihminen - Niin?

No jokkaisellahan se on, ei sitä tarvii vaatia. Avioliitokin on naisen ja miehen välinen ja saapi mennä kaikki, jotka tuon ehdon täyttää.

Hiv on homojen kansantauti eli krooninen tartunta joka ei lähde pois.

#32857 Re: Re:

27.03.2014 21:07

#32849: - Re:

Hiv on kansantauti ja homoilla esiintyy hiviä 40 kertaa enemmän kuin heteroilla kun tartunta luvut suhteutetaan 3% homojen ja 97 heterojen määrään.

THL vuosien tutkimus tulos. Hiv on parantumaton sairaus.


Vieras

#32858 Re: Re: Re: Re: Piispa oikealla asialla.

27.03.2014 21:23

#32813: Valitse nimimerkki - Re: Re: Re: Piispa oikealla asialla.

 

Tätä taustaa vasten merkillepantavaa on, että YK:n vuoden 1948 yleismaailmallisten ihmisoikeuksien julistuksen pykälä 16 puhuu ihmisoikeutena juuri luonnollisesta avioliitosta ja määrittelee perheen perustamisen miehen ja  naisen yhteenliittymiseksi ja tämän mahdollistamana lasten syntymisenä. Tällaiselle lähtökohdille nojaavan avioliittoinstituution tulee YK:n ihmisoikeuksien julistuksen mukaan olla valtion erityisessä suojeluksessa. Tämä länsimaisen ihmisoikeusajattelun kannalta perustava asiakirja ei julista julkis-lailliseksi ihmisoikeudeksi millaisen liiton solmimista hyvänsä.

Homohiv on kansantauti eikä liity mitenkään tasa arvoon.

#32859 Re: Nyt ei tahdota, vaan VAADITAAN!

27.03.2014 21:25

#32852: nainen - ei neutri - Nyt ei tahdota, vaan VAADITAAN!

Setan Pitäs pitää suunsa kiinni. Setaa kannattaa mm. viherhomojen nuorisojärjestö, jonka puheenjohtaja kirjoittelee myönteisesti mm. vapaan seksi hyväksymistä. Kyse ei ole siis mistään tasa arvosta vaan hiv kansantaudista. Euroopassa homohiv tartunnat ovat levinneet juuri homoliittojen kautta yli 10 % kasvuun. Hollannissa missä homoliitot hyväksyttiin 2004 hiv tartuntojen määrän kehitys on n.16 %. Kyse ei ole tasa-arvosta vaan vakavasta kansantaudista, joka leviää hallitsemattomasti, jos mitään ei tehdä. THL kehoittaakin että entistä nuoremmille pitää antaa oikeita neuvoja ja kasvatusta siitä miten estää hiv tartuntoja. Homoliitot ja tasa arvolla valehtelu vaaditaan laitettavaksi jäihin, koska homoHIV kansantautia ei haluta sotkea naisen ja miehen avioliittoon.


Vieras

#32860 HOMOHIV!

27.03.2014 21:30

On herännyt luolastaan!

Vieras

#32861 "Meitä sorretaan" -syndrooma

27.03.2014 21:31

Uskonnonvapaus – vapaus uskontoon vai vapaus uskonnosta.

Viimeisen kymmenen vuoden keskustelussa Suomessa on ollut vastakkain negatiivinen ja positiivinen uskonnonvapaus. Vapaa-ajattelijat ovat varsin tyylipuhtaasti edustaneet ensinmainittua. Koska he pitävät uskontoa epätieteellisenä satuiluna, on sen vaikutusta kaikella tavalla ja kaikissa yhteyksissä minimoitava. Vaikka kansan enemmistö kuuluukin kristillisiin yhteisöihin, eivät he Vapaa-ajattelijoiden mukaan ole oikeita uskovaisia, eikä heidän äänelleen saa antaa painoa.Perustuslain uskonnonvapautta ei siis tule tulkita vapaudeksi harjoittaa uskontoa, vaan Vapaa-ajattelijoiden ohjeiden mukaan minimoida uskonnon vaikutusta.

Evankelisluterilainen ja ortodoksinen kirkko eivät ole tätä mieltä. Helluntaiseurakunnat ja muut vapaat kirkkokunnat eivät ole tätä mieltä. Maahanmuuttajien enemmistö ei ole tätä mieltä. Suomen islamilaisten enemmistö ei ole tätä mieltä. Mutta Vapaa-ajattelijoiden hybris on niin suuri, että vaikka he ovatkin kovin piskuinen lauma, he katsovat oikeudekseen määrätä kansakunnan uskonto-olosuhteet. Heidän toimintansa pääpaino on ihmisten erottaminen kirkosta. Kun näillä palstoilla ehdotin, että Välimeren maiden tapaaan vapaamatkustaminen tehtäisi mahdottomaksi niin, että myös Vapaa-ajattelijat joutuisivat maksamaan veron johonkin yleishyödylliseen tarkoitukseen, ei ajatusta Vapaa-ajattelijoiden taholta kannatettu. Menettäisiväthän he siinä tärkeimmän erottamisperusteensa – rahan.
----
Apulaisoikeuskansleri on nyt sortunut perusnegatiivisen uskonnovapaustulkinnan airueeksi. Toden totta: Eikö vapauden nojalla pitäisi myös saada järjestää jotakin?

Heikki Palmu
http://www.kotimaa24.fi/meita-sorretaan-syndrooma-ja-negatiivinen-uskonnonvapaus/



Manne

#32863 Huldra vastaa

27.03.2014 21:40

Tiälä puhutaa ulosteista, mutta mie sano, että kumppani reiälle ku pukkoo ni sielä se ruskeeta o, vua ei kannate siel voi tullla ikävii tuliaissii. Pitäkee ne housut korkeella( ylleensä teil onki nii et pallit paukkuu), nii vähemmä o harmii. Pistäkee ne pallit tervaa, ku alakee himottaa, vua pihkakin on hyvvee, ku perskarvoihin kumppanille laittoo. Armeijaa ette lie käynynnä, ku viäpelin räkkää kuulema luistona käytätte, koittakee kunnioittaa ees jottai Suomalaisii arvoja.
Sukupuolettomuus kasvatus on pahinta ihmisoikeuksien polkemista.

#32864 Re: Nyt ei tahdota, vaan VAADITAAN!

27.03.2014 21:45

#32852: nainen - ei neutri - Nyt ei tahdota, vaan VAADITAAN!

Setalle tiedoksi. Naisen ja miehen avioliitto ei sorra ihmisoikeuksia millään tavalla, joten ihan turha ajaa homoliittoja ja ohjelmianne. Lukekaa EIT.

Avioliittoon ette sotke viherhomojen haureutta ja tasa arvo valehtelua. Homohiviä ei sotketa avioliittoon missään olosuhteissa.

Ihmisoikeus täyttyy siinä kun lopetatte lasten oikeuksien polkemisen sukupuolettomuus kasvatuksessa. Se on pahinta ihmisoikeuksien sortamista kun kiellätte sukupuolet viattomilta pojilta tytöiltä.


Vieras

#32865 Re: Huldra vastaa

27.03.2014 21:56

#32863: Manne - Huldra vastaa

Sinulla on Koprofilia (kreik. κόπρος 'uloste' + φιλία 'rakkaus') on parafilia eli sukupuolinen kohdehäiriö, joka kohdistuu ulosteisiin.Koprofilian syitä on vaikea määritellä sen parafilisen luonteen vuoksi. Ulosteiden yhdistäminen seksuaalisiin toimintoihin on harvoin mistään opittua, vaan se saattaa olla seurausta kysessä oleville toiminnoille liika-altistumisesta, kuten koprofiilisen tai koprofagisen pornografian katselusta. Koprofiili on saattanut altistaa itsensä tällaiselle materiaalille joko vahingossa tai kiinnostuksesta.Syyt saattavat kuitenkin juontaa juurensa myös lapsuuteen, jossa on saatettu nähdä eläinten koprofagiaa tai jopa ihmisten koprofilisia piirteitä, kuten suurpiirteinen ulosteista puhuminen tai niillä leikittely.


Vieras

#32866 Re: Re: Nyt ei tahdota, vaan VAADITAAN!

27.03.2014 21:57


Vieras

#32867 Re: Re: Nyt ei tahdota, vaan VAADITAAN!

27.03.2014 22:05

#32864: Sukupuolettomuus kasvatus on pahinta ihmisoikeuksien polkemista. - Re: Nyt ei tahdota, vaan VAADITAAN!

Tajuatko että juuri tuolla sanomallasi juuri poljit ihmisoikeuksia? Juuri sanoit YK:n ihmisoikeuksien julistusta vastaan?


Vieras

#32868 ?

27.03.2014 22:09

"I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ."
res.matr.

#32869 "Krooninen tartunta" ei ole ainakaan mikään tautiopin käsite...

28.03.2014 01:12

#32857: Hiv on homojen kansantauti eli krooninen tartunta joka ei lähde pois. - Re: Re:  

 Ensinnäkin AIDS:in parantumattomuus (...vielä nykylääketieteen keinoin) on maailmalla  kyllä tiedetty ilman THL:kin. Toiseksi olisi kyllä mielenkiintoisempaa nähdä niiden ,saantitavan mukaan eriteltyjen, tartuntatilastojen luvut ihan  suoraan lukuina ,eikä minään prosenttilaskutehtävinä.SETA ry. aloitti Suomessa uraauurtavan työn AIDS valistuksessa jo 1990-luvulla ja kyllä aiheesta on puhuttu ja kirjoitettu aivan valtavat määrät.

 Uskoisin ,että homoseksuaalit  ovat paremminkin n.40 kertaa muuta väestöä valistuneempi ja varovaisempi ryhmä-jos siis jotain ovat  tuon 40 x enemmän kuin muut  ...

Mikset mainitse lainkaan suonensisäisten huumeidenkäyttäjien osuutta ? Miksi niiden tartuntojen määrää osoittavat  luvut loistavat tuosta esimerkistäsi kokonaan poissaolollaan?

 Outoa että puhut ´kansantaudista´ mutta sitten kuitenkin rajaat sen koskemaan lähinnä n.3 %:a väestöstä. Aikanaan, ennen sotia, tuberkuloosia pidettiin ns. ´kansantautina´ ja silloin siihen oli tietysti aihettakin ,(joskin ´kansan´käsite oli tuolloin hyvinkin toisenlainen ,kuin nykyisin) mutta nykyään  kyllä puhutaan lähinnä vain  kansansairauksista ja yleensä silloinkin vain jonkun tietyn alueellisen , kantaväestön geeniperimäkartoituksen pohjalta (esim.ns.Pohjois-Karjala projekti)

Kansansairauksina pidetään nykyään  esim. diabetesta, sepelvaltimotautia yms .tarkkaan esiintyvyyden perusteella luokiteltuja, jostain tietystä perimästä johtuvaan altistumiseen  selvästi liittyviä sairauksia`

´Kansantauti´ käsite sensijaan ja koko tuo nimityskin on jo vanhentunutta terminologiaa tai sitten pelkästään epävirallisen puhekielen ilmaus Tällä palstalla sen käyttö on ollut pelkästään leimaavaa ja vain  siinä tarkoituksessakin esitettyä.

Kuinka monta AIDS:iin sairastunutta muuten  tunnet itse henkilökohtaisesti?  Itse tunnen vain yhden ihmisen ,jolla on tuo sairaus. Hän on erään ystäväni äiti ja melkein 70-vuotias.Muista tapauksista en asuinpaikkakunnallani ole kuullutkaan.-en nyt, enkä aikaisemminkaan. Sen  verran voin sinulle asuinpaikkakunnastani kertoa, että se on sentään  n.30.000:n asukkaan kaupunki Etelä-Suomessa (...tämä siitä riittäköön tiedoksi), joten ihan 1930-luvun tuberkuloosiepidemiaan rinnastettavasta taudista ei todellakaan ole kysymys.Ei hoidon osalta, eikä levinneisyydeltään.

Ystäväni äiti sai tartuntansa ulkomaanmatkaltaan jo yli 20 vuotta sitten ja elää ja asuu kotonaan omakotitalossaan vieläkin.

AIDS on silti,ilman muuta ,aina vakava sairaus. Jos et osaa kirjoittaa siitä asiallisesti ,etkä ole  lainkaan perehtynyt siihen, niin parempi kaikille olisi ettet kirjoittaisi siitä ollenkaan.Uskon ja tiedän ,että tämä on myös kaikkien siihen sairastuneiden toivomus heidän taudistaan kirjoittaville.Sinulle se on pelkkä nimimerkki,täällä ajamasi asian tunnus,tai  sen iskulause.Sellaisesta käytöstä on kaikki asiallisuus aina kaukana.

homous on syntiä.

#32870 Seta ei kerro kaikkea totuutta Hivn levinneisyydestä.

28.03.2014 05:14

THL tutkimus on 2013 ja kansantauti luokitellaan krooniseksi ja on parantumaton. Homohiv, aidsista ei voi parantua ja johtavat ennenaikaiseen jopa 20 vuotta pienempään elinikään. Joten kansantaudista on kyse. Ei ole mikään leimaava vaan tutkimus tulokseen perustuva tosiasia. Nyt tuo vakavuus tiedetään ja sen vuoksi sitä ei tule liittää millään muotoa avioliittoon. Euroopassa homohivin leviäminen on lähtenyt jyrkkään kasvuun ja se ei ole oikea suunta eikä millään lakiasetuksilla tule tuota kehitystä tukea. Ei homoliittoja Suomeen homohivin leviämisen estämiseksi.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.03.2014 05:48


Niin on valehtelukin!

#32872 Re: Seta ei kerro kaikkea totuutta Hivn levinneisyydestä.

28.03.2014 05:54

Valehtelu on syntiä!

#32873 Re: Kirkko ja piispa puhuu asiaa.

28.03.2014 05:56

#32871: Avioliitto on jo nyt tasa arvoinen. - Kirkko ja piispa puhuu asiaa.

Kuinka monta kertaa aiot toistaa tätä? On köyhää uskovan elämä kun pitää yhtä ja samaa toistaa päivästä toiseen. ei näytä omaa mielipidettä olevan.

Tieto on faktaa

#32874 Homohiv leviää

28.03.2014 05:58

Kiistatonta faktaa, että homojen keskuudessa hiv leviää huomattavasti nopeammin. Ennenkuin hirveästi tekosianne puolustatte kannattaa mennä itseensä ja miettiä omaa tilannettaan.
Homohiv heräsi

#32875 Ei ole moista sairautta kuin homohiv

28.03.2014 06:06

#32874: Tieto on faktaa - Homohiv leviää

Hiv ei katso sukupuolta tai sukupuolista suuntausta. Sama kuin sanoisit että syöpä tarttuu vain persuihin. Eli siis järjetön väite.