Vetoomus: NATO, isäntämaasopimus ja Suomen laki

Kommentoitu viesti

vieras

#20 kansalaisaloitettakin tarvitaan tueksi

29.08.2014 11:59

Voisiko joku tehdä tästä kansalaisaloitteenkin, sillä kyse on niin törkeästä jutusta ja kansanvallan halveksunnasta.

Jos sinä olisit karhun ja susilauman välissä ja näkisit että yhteenotto on tulossa, mikä olisi oikea valinta?

a) liittoutua karhun kanssa

b ) liittoutua susilauman kanssa

c) liittoutua vain itsensä kanssa ja sanoa että menkää johonkin muualle ottamaan mittaa toisistanne.

d) tekisit liiton susilauman kanssa, sellaisen että lupaat auttaa susilaumaa sen karhujahdissa, mutta lauman ei tarvitse auttaa sinua jos karhu päättääkin kostaa apusi.

En tiedä mitä sinä pidit parhaana, mutta kun äänestät näitä STUBBin hallituspuolueita, muista ensi vaaleissa se että he valitsivat 

vaihtoehto d):n salanatosopparillaan ja vapaaehtoisella taloussotaan osallistumisellaan ( me maksamme kulut molemmista operaatioista ja nautimme hyödynkin, jos sellaista joku osaa noissa nähdä). Ja naton kauttakulku /huolto / ammustankkaus sopimuksen sisältöä media yritti alkuun siloitella tapansa mukaan, joten kiitos niille tahoille, jotka toivat koko sopimuksen todellisen luonteen esille.

 

Vastaukset


Vieras

#42 Re: kansalaisaloitettakin tarvitaan tueksi

2014-08-30 15:53:53

#20: vieras - kansalaisaloitettakin tarvitaan tueksi 

 Joo, tuo vaihtoehto d edeltää täysjäsenyyttä. Tämän jälkeen Stubb & Co toteavat, että eihän tässä enää muuta voi tehdä kuin liittyä täysjäseneksi (kansanäänestyksen ohittamiseksi on varmaan mietintä menossa, että miten löydetään sopiva, lailliselta näyttävä keino).

Pjotr Putolev

#86 Re: kansalaisaloitettakin tarvitaan tueksi

2014-09-01 06:56:50

#20: vieras - kansalaisaloitettakin tarvitaan tueksi 

 Liittoutuisin karhun kanssa, koska karhukin ajattelee oman väen, lähinnä Pietari, turvallisuutta. Ja se olisi paljon halvempaa. Suomi sössii jälleen. Suomella on olemassa Venäjän kanssa jokin valtiosopimus, joka on jäänyt viimevuosilta ratifioimatta. Kumma kun Venäjä ei ole ottanut asiaa puheeksi?