Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1650 Re: Re: Re: Re: Jurin puolesta Swanljungin sotilaalle

04.12.2012 23:10

#1649: - Re: Re: Re: Tarkemmin: Pohjalainen 11.4.2012: Swanljung: -Kádárin mahdollisella irtisanomisella ei ole mitään tekemistä musiikkiluokkien kanssa. Ihmisiä vaihtuu, mutta toiminta silti jatkuu olemassa olevien opetussuunnitelmien mukaan. Ei mikään voi olla yhdestä ihmisestä kiinni.Jurin puolesta Swanljungin sotilaalle

Eikös Kadar ollut musiikinopettaja?  Jos oli niin kyllä hänellä jotain tekemistä oli musiikkiluokkien kanssa.

Ei kyse ole siitä onko joku yhdestä ihmisestä kiinni.  Kyse on epäillystä virka-aseman väärinkäytöstä.  Jurin potkut on annettu virka-asemaa hyväksikäyttäen mielivaltaisesti ilman syytä.  Luottamuspula ei ole syy vaan taktiikka.

Vastaukset


Vieras

#1656 Re: Re: Re: Re: Re: Jurin puolesta Swanljungin sotilaalle

2012-12-11 13:24:09

#1650: - Re: Re: Re: Re: Jurin puolesta Swanljungin sotilaalle

Erään henkilön kohdalla odotettiin tilaisuutta irtisanoa hänet, koska hän oli hankala esimiehilleen. Huomautti aina asioista heti ja suoraan. On tietysti vastaanottajasta kiinni, onko tällainen rakentavaa. Ja kun tilaisuus tuli, se oli heippa kerrasta. Siinä vain kävi hauskasti, koska hänellä on nyt parempi työ kuin oli ennen.Toivottavasti Jurillekin käy näin; vaatinee kyllä muuttoa Vaasasta.

Itse ihmettelen eniten hyssyttelyä. Sanotaan, esimerkiksi lehdissä, netissä ja työpaikoilla, että kaikki on kunnossa ja hyvin. Meillä kun on niin mukavaa! Neuvostoliitto hehkutti elokuvissaan ja muussa propagandassa kansansa tasa-arvoa ja onnea, ja Pohjois-Koreassa ihmiset ovat onnellisia ja tyytyväisiä (virallisesti). Mutta niin kauan, kun tuo jatkuu, todellista muutosta ei tule, eivätkä keskivertoihmiset uskalla ottaa epäkohtia esille, koska pelkäävät leimautuvansa valittajiksi ja hankaliksi tyypeiksi. No, toinen asia tietysti on, uskaltaako kukaan enää MUUTENKAAN ottaa epäkohtia esille.

Lisäksi tuntuu, että on kätyreitä ja kyttääjiä - niitä, jotka vain ovat osanneet valita puolensa. Juuri nytkin joku voi tarkkailla ja antaa lausunnon.... Tällainenkin toiminta tunnettiin suuressa ja mahtavassa naapurissa.