Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Jumalan Sana on kokonansa totuus!

#12 Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

14.12.2012 12:49

Vain Jumalan Sanan pohjalta on avioliitto tullut kansakuntaamme. Ne, jotka haluavat tuon siunauksen pitää noudattaa Jumalan Sanaa, joka ei siunaa samaa sukupuolta haluavien avioliittoja. Jumalan Sana on kokonaisuudessaan totuus, johon myöskin Suomen esivalta on sitoutunut laskemalla kätensä Pyhän Kirjan päälle antamalla lupauksen noudattaa sitä. Jumalan sana sanoo totuuden samaa sukupuolta temmeltävistä näin Room 1 luku kokonaan ja erityisesti jakeet 22-32! Ikiajoista tähän päivään saakka on hekuma saanut tekemään luonnonvastaisia tekoja; 1. Moos 19 luku jakeet 4-17. Jumala ei ole KOSKAAN SANAANSA VASTAAN Ilmestyskirja 22 luku jae 19.

Vastaukset


Vieras

#36 Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

2012-12-22 19:13:38

#12: Jumalan Sana on kokonansa totuus! - Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

Olet erehtynyt rankasti ja koko kommenttisi menee harhaan tästä aiheesta. Avioliittoa ei ole säädetty jumalan sanalla, vaan Suomen laissa. Laki ei viittaa kristinuskon käsitteisiin lainkaan. Tämä adressi ja viestikeskustelu koskee Suomen avioliittokäytäntöjä eikä jonkin sovinistisen ja nihilistisen uskonnon oppeja. On ihan sama ja täysin merkityksetöntä, mitä uskonnot sanovat avioliitosta. Merkityksellistä on laki ja se on maallinen.

Toinen asia on taas, mikäli jokin uskonnollinen ryhmä syyllistyy lain rikkomukseen. Se käsitellään aikanaan tuomioistuimessa.

Homojen puolesta taisteleva hetero

#1801 Raamattu tulee pitää erillään Suomen laista. Niillä ei enää nykyään ole mitään tekemistä keskenään

2013-03-23 23:06:24


Vieras

#4254 Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

2013-03-29 10:29:59

Tasa-arvo

#13284 Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

2013-05-11 05:14:50

#12: Jumalan Sana on kokonansa totuus! - Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

Nuo tekstit on kirjoitettu niin kauan sitten, että tietämys ja ihmistuntemus tästä maailmasta ja ihmisistä on ollut aivan olematonta! Ei paljoa paina, vaikka kirjoittaja oli aikansa profeetta. Noista ajoista on menty harppauksin eteen päin. Tutkimus ja tietämys on lisääntynyt huimasti . Uskoa saa mihin haluaa, mutta onneksi se onkin vain kunkin henk.koht. uskomusta. Jos aivokapasiteetti antaa myöten, näkemystä voi myös laajentaa tätä päivää vastaavaksi. Kysymys on kunkin henkilön todellisesta elämästä, ja sen oikeutuksesta. Kysymys on nimen omaan siitä, annetaanko yksilön elää elämänsä ihmis-arvoisesti, tasa-arvoisesti, samoin juridisin oikeuksin kuin enemmistöllä on.  Ei se sinulta ole mitenkään pois. Ihmiset ja elämä on moninaista, rikasta. Sen moninaisuus ei ole sinulta pois, se voi jopa antaa sinulle jotakin. Miksi et antaisi kaikkien kukkien kukkia, koska kukat eivät ketään vahingoita, vaan tuovat iloa! Nyt eletään sivistysvaltiossa ja tätä päivää, eikä haakuilla vuosituhanten takaisten kirjoitusten perään, joilta on pohja pudonnut jo aikoja sitten! Totuus on toisenlainen tässä maailmassa! Uskomuksesi mukaan Jumala on luonut maailmankaikkeuden, siinä tapauksessa on hyvä pitää mielssä, että hän on luonut myös kaikki erilaiset ihmiset ympärilläsi.

Vapaa sielu

#30016 Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

2014-02-27 23:21:03

#12: Jumalan Sana on kokonansa totuus! - Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

Avioliitto ei perustu Jumalan sanaan eikä se ole vain kristittyjen liitto. Avioliiton voivat solmia kaikkiin uskontokuntiin kuuluvat parit, myös ateistit. Suomessa vallitsee uskonvapaus ja hyvä niin.

Satukirjoja ja tarinoita

#32904 Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

2014-03-28 14:11:32

#12: Jumalan Sana on kokonansa totuus! - Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

Kun kerta jumalan sana on totuus, niin minkäs kirjan osuuden se jumala tästä raamatusta on kirjoittanut? Tai kukas raamatun kirjoittajista on kirjannut jumalan, hänelle suoraan kertomaa. Raamattu on ihmisten kirjoittama kirja ja vielä ihmisten jotka ovat kirjoittaneet tietoa, joka on kerrottu suusta suuhun vuosisatojen ajan. Eli vähän niinkuin kalevala, eikös kalevala ole sitten aivan yhtä uskottava, koska on vielä vähän tuoreempikin tapaus ja vähemmän alkuperäisestään muuttunut kuin raamattu. Kuinka paljon luulette nykyisen raamatun sisältävän samaa tietoa kuin silloin kuin se on alunalkajaan kirjoitettu? Ja jos jumala on olemassa ja vihaa kaikkia homoseksuaaleja niin valtavasti, niin miksei hän sitten lyö heitä maan kamaralta, niinkuin kirjassa väitetään hänen tehneen muillekkin "sodomaateile" ja muille hänen sanaansa rikkoneille pakanoille. Eiköhän se luontoo katsominen ole jo tarpeeksi selvää, että homoseksuaaliksi synnytään, eikä opita, vai meinaatteko te järjen jättiläät, että homoseksuaalit ovat niin ovelaa porukkaa että ovat opettaneet oikein eläimiäkin tähän heidän saastaiseen elämäntapaansa? Kun sieltä eläinmaailmastakin tätä homoseksuaalisuuttakin löytyy. Eli eiköhän nyt olisi ihan viisainta antaa kaikille ihmisille sama oikeus elää omaa elämäänsä niinkuin haluaa. ei se teiltä pois ole jos joku avioliittoon haluaa astua samaa sukupuolta olevan kanssa. Ja sinä joka luet tätä ja meinaat vastata, että "Seuraavaksi varmaan halutaan sitten laillistaa miehen ja sian välinen avioliitto", niin otappa se pää pois sieltä hanurista, koska tuo vertaus on jo niin kuultu ja naurettava, koska avioliitto on ihmisten välinen liitto ja ihmisiä voi olla naisia ja miehiä.

Mira

#40609 Re: Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla

2014-08-10 07:31:23

#12: Jumalan Sana on kokonansa totuus! - Avioliitto on säädetty Jumalan Sanalla 

 Ei sitä raamattua ole taidettu faksata suoraan taivaasta. Se on ihmisten kirjoittama, tiesithän?