Metsähaaste seurakunnille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Metsähaaste seurakunnille.

luonnon ja hyödyn ja hyvinvointivaltion puolesta

#1 Luontoa tulee ihmisen käyttää hyödyksi,se on parasta luonnon hoitoa

14.08.2014 03:00

On huomioitava sekin tosiasia,että aikanaan kaikki ovat katoavaista,mutta vain minun sanani säilyvät iäti.

Hyvinvointimme tulee luonnon hyvinvoinnista

#2 Re: Luontoa tulee ihmisen käyttää hyödyksi,se on parasta luonnon hoitoa

28.08.2014 18:27

#1: luonnon ja hyödyn ja hyvinvointivaltion puolesta - Luontoa tulee ihmisen käyttää hyödyksi,se on parasta luonnon hoitoa 

Metsiä olemme hyödyntäneet niin, ettei metsistä - eikä juuri oikeista puistakaan -  maamme kamaralla enää juuri voida puhua.

Yhä nuorempia ja nuorempia metsiä hakataan ja metsät sairastavat, koska niiden terveyttä suojaava monimuotoisuus on kadonnut. Monotonisista nuorista talousmetsistä ihminen ei metsän tuntua eikä lohtua itselleen löydä.

Luonto hoitaa itseään ja ihmistä, kun sille se sallitaan. Loputon ahneus ja hyväksikäyttö johtavat ihmisen tuhoon jo ennen kuin luonto tuhoutuu.


Vieras

#3 Re: Luontoa tulee ihmisen käyttää hyödyksi,se on parasta luonnon hoitoa

13.09.2014 14:59

#1: luonnon ja hyödyn ja hyvinvointivaltion puolesta - Luontoa tulee ihmisen käyttää hyödyksi,se on parasta luonnon hoitoa 

 Hedelmällinen puolikuu muuttui puuttomaksi, kuivuudesta kärsiväksi ja Libanonin seetripuut kaadettiin jo  ammoin. Helleenit hakkasivat vehreät lehtonsa. Ei tapahtunut loppupelissä ihmisenkään onneksi.


Vieras

#4

15.05.2015 13:00

Haluan olla mukana puolustamassa luontoa ja sen ainutlaatuisuutta. Asun alle viiden kilometrin päässä Hvitträskistä ja suren tapahtunutta metsän tuhoa.