Sosialidemokraatti Päivi Lipponen, eroa Eduskunnasta!

Papa Grande
Vieras

#51 P Lipponen

26.11.2010 21:33

Ala-arvoista ja jopa rikollista toimintaa eduskunnan verhojen takaa.
Kantasuomalaisten syyllistäminen on kansanryhmää vastaan kiihottamista ja se on saatava syyttäjäviranomaisen harkintaan.
Välitön ero on ainoa oikea toimenpide ja osoittaisi edes jotain katumuksen elkeitä.
Eniten hävettää, ettei hän edes malttanut esittää surunvalitteluja kuolleiden omaisille, ennenkuin riensi julkisesti herjaamaan oman maan kansalaisia.
antti vaurio porista
Vieras

#52 SELLAINEN SDP ONKIN PASKANTAVA KONE

26.11.2010 21:39

PÄIVI PASKOI MEILLE PÄIN SYYTTÄMÄLLÄ MEITÄ RASISTISEKSI . TÄMÄN JÄLKEEN HÄN NAUROI REHVASTELLEN KAIKKIEN SDP: NAISTEN KANSSA,JOSSA NAURAVAT KAIKUVAT ÄÄNET SALILLA SIELLÄ SDP:N TALOSSA.
Olli
Vieras

#53

26.11.2010 21:55

Papa Grande: "Eniten hävettää, ettei hän edes malttanut esittää surunvalitteluja kuolleiden omaisille, ennenkuin riensi julkisesti herjaamaan oman maan kansalaisia."

Tuossa tiivistyi ihmisen perimmäinen olemus, tässä tapauksessa Lipposen ihmisyyden taso. Tälle pyrkyrille kun ei ole millään muulla toisella asialla niin suurta merkitystä, kuin saada olla omalla naamalla julkisuudessa Suomalaisia miehiä parjaamassa rasistisista rikoksista, joita kuvittelee heidän tekevän jokaisen kadun kulmassa.
konkurssi kypsä maa
Vieras

#54 SDP

26.11.2010 23:14

Demarit niin ruotsissa kuin suomessa nykyisin suosivat inhottaviakin kansanryhmiä.
Ruotsalaistaustaiten henkilöiden perustavoitteisiin ilmeisesti kuuluu kaikenlainen kalastelu,piitaamatta järkevistä perussäännöistä.Jo ammoisista ajoista saakka ruotsalaiset ovat käyneet sotaa toisia vastaa pååsääntöiseti suomalaisvoimin.
Puhutaan rikollisuuden poistamisesta ja työtä pitäisi saada kaikille.ei riitä linna paikat ja sadoille miljoonille odottaville työtä ja maahanmuuttoa.
Työpaikat vauhdilla suomesta vähenee suurten kustannuspaineiden kiihdyttäminä.Ei kannata.
Puhutaan työvoima pulasta:purkamalla turhilta aloilta työvoimaa sinne missä sitä tarvitaa.Purettavia:ammattiliitot,yhdistämällä eläkejärjestöt,kiinteistönvälitys ja muu keinottelutoiminta.
Vieras
Vieras

#55 Re:

26.11.2010 23:16

#44: Ayaad Assaad -  

 

En ymmärrä minäkään. Tämä Lipposen harjoittama syyttely on RASISMIA! Kohde nyt sattuu olemaan oma kansa. Siinä missä valkoinen haukkuu mustaa=rasismia, kuin myös musta valkoista= rasismia, samoin valkoinen alistaa valkoista (ihonvärin vuoksi)=rasismia.

Taisi olla vain äänten kalastelua pikaennakkoon. Kuka päivittäisi Päivin itsekirjoittamaa itseään koskevaa wikipedia sivustoaan?

Tellervo B.
Vieras

#56 Suomenruotsalaisilla on vain kiihkomielisyys

27.11.2010 00:33

Suomenruotsalaisilla on aina ollut halveksunta ja viha suomalaisuutta vastaan . Se on ja  näkyvää ja kuuluu kaikessa. On sivistymätöntä, noloa ja häpeämätöntä heidän tekemällä tehty rasismilla revittely, jatkuva syyttely  ja sen lietsominen.
Ennenkaikkea sen varjossa KAIKENKATTAVA suomalaisvastainen rasistinen viha ja röyhkeä pöyhkeily. Kuten me suomensuomalaiset jo tiedämmekin syyt entuudestaan.. Kaikki tämä suomalaisvastainen venkoilu on tarkoituksellista VAIN suomalaisuutta vastaan.

Darwille
Vieras

#57 Arvoton johto/ei demut ole maailman parantajia

27.11.2010 01:16

- Eihän lipposten rahamassia uhkaa muut kuin suomalaiset, siksi Suomalaiset syytteeseen, ja mamut nauraa. Ahneella on paskanen loppu. SDP:een aika on ohi.. Ei ole suutari Halmeen ylevää ideologiaa, nyky demareilla , että näin se menee.
KANSAKUNNAN OMAT ASIAT HOITAMATTA
Vieras

#58 ROUVA LIPPONEN

27.11.2010 05:37

ON VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA JA VÄÄRÄÄN AIKAAN.POIS EHDOTTOMASTI POTKAISTAVA.ILKEÄ NAINEN.
NYKYISIN KAIKKI ON HYVÄKSYTTÄVÄÄ,TÄYTYY MYÖSKIN OLLA RASISMIN.SE ON SUOMALAISTEN ELINEHTO.KOULUISSA TAISTELU ALKAA ON MENESTYTTÄVÄ OPINTIELLÄ PAREMMIN KUIN TOISET,JOS MIELI SAADA HYVIN PALKATTU JOHTAJAN VIRKA ESIM.TÄYTYY PYSTYÄ SUORITTAMAAN TUOTTAVASTI KAIKILLA ALOILLA.SOSIAALITUKIAISET OVAT NIITÄ VARTEN JOTKA EIVÄT PYSTY JA NIIDEN PUOLESTA DEMARIT MUKA TAISTELEE."TAISTOHON KÄYMME RINTA RINNAN PYSTYSSÄ PÄIN..."PERSEAUKIISEN KANSAKUNNAN RAHKEET KUN EIVÄT RIITÄ.

KALASTAJA
Vieras

#59 KAUNIS VIEKAS NAINEN

27.11.2010 05:51

MEILLÄ JOTAIN MÄTÄÄ ON KUN EI TOIMI OIKEIN MIKÄÄN KUNNOLLA.IHMISET KÄYNEET VIHELIÄISIKSI.KAIKKI PYRKIVÄT RAKENTAMAAN ITSELLEEN.ALKUKANTAISET IHMISMASSAT LÄHTENEET VYÖRYMÄÄN YMPÄRIINSÄ SAALISTAAKSEEN KAIKIN MAHDOLLISIN KEINOIN.OLISIKO SYYNÄ HÄTÄ KEINOT KEKSII VAI MIKÄ MAINOSKAMPANJA TAI PUUTETTA JA KURJUUTTA.
HUKKUVAAN LAIVAAN OLE KANNATTAVAA YRITTÄÄ.
Vieras
Vieras

#60 Re: Uskomatonta syrjintää

27.11.2010 09:30

Vieras
Vieras

#61 Re: Pitäis olla faktaa

27.11.2010 09:34

#21: Ritva Nevala - Pitäis olla faktaa 

Paras kirjoitus tähän menessä.


Vieras

#62

27.11.2010 12:39

Päivi Lipponen on Suomen pahin rasisti.
PALJASTAJA
Vieras

#63 ROISTOT SDP:T KEKSIVÄT LISÄÄ VALHEITA

27.11.2010 15:27

HUIPPUPALKALAISET KANSANEDUSTAJAT OVAT PELKKIÄ TYHJÄNTOIMITTAJIA.
hannu herrala
Vieras

#64

27.11.2010 18:52

TÄYSIN PERSEESTÄ
SDP:TÄ VIHAAVA MIES
Vieras

#65 PÄIVI LIPPONEN YRITTI NÄYTTÄKSEEN OLEVANSA .......

27.11.2010 23:46

PÄIVI LUULEE,ETTÄ SUOMALAISET ÄÄNESTÄNEET HÄNET SEURAAVASSA VAALISSA,KUN HAUKKUI MEITÄ JULMIKSI RASISTISEKSI.NYT HÄN HÄPESI OMAA TYHMYYYTTÄ! SDP:N MAINE KOLASI PILALLE.
ajatusrikollinen
Vieras

#66 En ole koskaan kokenut itseäni rasistiksi, mutta...

28.11.2010 00:13

nyt ovat nämä kansakuntamme "arvojohtajat" määritelleet ajatusmaailmani uudelleen. Eikö todellakaan ole mahdollista keskustella kriittisesti hallitsemattomasta maahanmuutosta ilman rasistikortin heiluttelijoita. Taitaa Päivi Lipposella ja muilla mamukiimaisilla olla asialliset argumentit totaalisesti hukassa, kun pitää heti tykillä ampua...vieläpä oman maan kansalaisia! Maanpetoksellista toimintaa! Toivottavasti kantaväestö herää, ennenkuin on liian myöhäistä. Itse tässä yritän totutella rasistin leimaan.
Naapuri
Vieras

#67

28.11.2010 10:03

Päivi tossuttaa toisia miehiä kostoksi huonosta suhteestaan Paavo Lipposeen. Kaikesta mistä Paavoa ei ole päässyt lyömään ja alistamaan, lyö ja alistaa tämä surkimus toisia miehiä.

Päivi Lipponen, olet raukka!
Jan Fredriksson

#68 tätäkö haluat päivi ?

28.11.2010 10:09

Tämä on osa sitä kulttuuria mita Päivi haluaa Suomeen... http://www.youtube.com/watch?v=h_bZzxep87c
tapani tuomisto
Vieras

#69 Törkeä

28.11.2010 11:26

Todella törkeaa toimintaa omaa kansaansa kohtaan ulos eduskunnasta heti !!!!
Reijo Niemi
Vieras

#70

28.11.2010 11:44

Tämä oli jälleen mainio osoitus Suomen " päättäjien " törkeästä rasismista kantaväestöä kohtaan.

z,der
Vieras

#71 Pahoinvointivaltio!

28.11.2010 12:13

sasi, lipponen, thors, kiljunen, halonen, vajaakatto järjestö yms. Hyvinvoitivaltiosta puhutaan, ainoat tästä nauttivat ovat afrikansarvelaiset joita pilvinpimein haalitaan tänne "rikastamaan" kultuuria. (koskee myös muita islamilaisia ryhmiä sekä euroopalaisia kansallispukuisia hevosharrastajia) Suomalaisten kannalta tämä sakki on täysin turha ja kallis painolasti. Veronmaksajien keskuudessa lisääntyy vain pahoinvointi. Onneksi vaalit ova tulossa ja me saamme äänestää "väärin" ihan laillisesti! Vaadin kunnian palautusta perus-suomalaisille hetero miehille ja naisille.
Vieras
Vieras

#72 Re: Uskomatonta syrjintää

28.11.2010 12:58

#9: edes ruokaa köyhille - Uskomatonta syrjintää 

 

Vaikka asunkin kaukana Keski-Suomessa, olen samaa mieltä. Helsingissä ja muuallakin Suomessa on menty vauhdilla  taaksepäin EU-jäsenyyden tulo jälkeen. Koko homma on suuri kusetus, jonka maksavat vähävaraiset niin kaupungissa kuin maallakin. Ja juuri Paavo Lipponen on koko kurjuuden suurimpia arkkitehtejä. Hänen kuningasajatuksensa on ollut jo kymmeniä vuosia saattaa Suomi Euroopan kovaan ytimeen. Siellä sitä nyt sitten ollaan maksamassa Kreikan, Irlannin, Espanjan jne pankkien leväperäiset toimet. Ja sitten siippa Päivi Lipponen kehtaa mennä parjaamaan julkisesti Suomessa asuvaa väestönosaa eli suomalaisia. Eliitti usuttaa lähinnä erkkolaisen median avulla kaupunkilaiset ja maalaiset toistensa kurkkuun kiinni tahallisilla provosoinneilla. Tällä hajoita ja hallitse taktiikalla kansan huomio saadaan pois suuresta kusetuksesta, jonka pääarkkitehti on Kaasu-Paavo Lipponen. Euroon siirtyminen söi Suomen kansallisvarallisuutta kymmenin miljardein ja köyhdytti ja velkaannutti suomalaiset Euroopan rupusakkiin. Lipposella ei ole hätää, hän saa suuret  henkilökohtaiset korvaukset saksalaisilta siitä, että kaasuputki saatiin oikaistua Suomen aluevesien läpi.

 

 

 

 

hyh hyh!
Vieras

#73 Häpeä Päivi!

28.11.2010 17:07

Hyi saatana mitä "kansanedustajia" nämä Lipposet ja Kiljuset oikein ovat! Kenkää perseelle molemmille seuraavissa vaaleissa!

Vieras

#74 Lipponen &Kiljunen erotkaa!

28.11.2010 17:34

Näillä eväillä millä päivi lipponen sekä kimmo kiljunen istuvat eduskunnassa kansan valtuuttamana meidän yhteisiä asioita hoitamassa, ei enää ole kansan luottamusta.

Herää vain kysymys onko heidän tahtonsa ollut alun perinkään edustaa suomalaisia vai aivan jotain muuta. Kyllä nämä heidän kiireiset julkaisunsa paljastivat todellisuuden, aivan kuin odotellen tuollaista tilaisuutta jossa saisi suomalaisen lytättyä maan rakoon.

Miksi he suomalaisilta kuitenkin odottavat ääniänsä, siksikö että pääsevät haukkumaan ja häpäisemään oman kansan. Nyt kävi kuitenkin niin ikävästi omaan nilkaan että on kansan etu että ainäkin nämä kaksi nimeltä mainittua henkilöä tekevät oman ratkaisunsa tai kansa tekee sen heidän puolestaan.
ROTTIA TUHOTAAN
Vieras

#75 HYVÄ ROTTAROUVA PÄIVI LIPPONEN

28.11.2010 18:50

KAIKKI ROTAT OVAT SDP:TÄ