Laasonportin joukkoliikenne kuntoon!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Laasonportin joukkoliikenne kuntoon!.


Vieras

#1

16.03.2016 11:13

Lapsenlapseni, 3 lasta, aloittelevat juuri koulunsa ja asuvat Vatsoilantiellä ja tarvitsevat ehdottomasti turvallisen koulukyydin kuten varmasti kaikki alueella asuvat lapset. Toivon, että kunta sen heille myös suo. Lapsien kustannuksista ei pidä tällä kohtaa säästää, he ovat kunnan tulevaisuus!

Vieras

#2

17.03.2016 05:09

hyvän asian puoleta

Vieras

#3

21.03.2016 18:27

Yhteyksien parantamiseksi ja koskien erityisesti koulua käyviä.


Vieras

#4 LAASONPORTIN JOUKKOLIIKENNE

21.03.2016 18:34

Vatsoilantiellä odottelee kolme lapsenlastani turvallista koulukyytiä. Aikataulujen tulee käydä yksiin koulun alkamis- ja päättymisajan suhteen. Toivon ymmärrystä ja myönteistä päätöstä asialle. Jalan on liian pitkä matka kouluun. Tosin sitä ennenkin jalan on kuljettu, mutta aika on toinen !


Vieras

#5

24.03.2016 11:50

Lasten turvallisuuden takia. Kohtuullisen takia.
J.Penttilä

#6

31.05.2016 08:36

Ajatus on kannatettava, mutta ratkaisun tulisi olla toimiva mahdollisimman monen Laasonportin asukkaan kannalta. Mielestäni ei ole realistista odottaa, että haja-asutusalueen joukkoliikenne toimii yhtä hyvin kuin isoissa kaupungeissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Laasonporttiin ei varmasti saada joukkoliikennettä joka palvelisi samaan aikaan sekä Lempoisten että Hakkarin koululaisia molempien koulujen alkamisajankohdat huomioiden. Tästä syystä koululaisten enemmistön kannalta toimiva ratkaisu voisi olla sellainen, että bussi ei menisi Lempoisten koululle ollenkaan, vaan jättäisi koululaiset kyydistä Lempäälän keskustassa, josta on matka koululle vielä noin kilometri. Sekään ei olisi ihanteellinen ratkaisu, mutta aikataulut olisi mahdollista sovittaa niin että lapset ehtisivät sopivasti sekä Lempoisten kouluun (noin 15 min kävely pysäkiltä) että Hakkarin kouluun (keskustasta noin 10-15min bussimatka välipysähdykset huomioiden). Tämä ratkaisu mahdollistaisi myös sen, että samalla bussilla voisi halutessaan jatkaa aina Tampereelle saakka, tai käyttää bussilinjaa syöttöliikenteenä junalle/junalta. Jos bussi sen sijaan koukkaisi myös Lempoisten koulun kautta, niin aikataulujen sovittaminen koulujen alkamis- päättymisajankohtiin olisi haastavampaa, koska lapset joutuisivat odottamaan Lempoisten koululla sekä aamulla että iltapäivällä melko pitkään Hakkarin koululta tulevaa vuoroa. Myös Tampereelle saakka matkustavien matkasta tulisi jo kohtuuttoman pitkä ja siellä asti koulua käyvien saattaisi olla mahdoton käyttää kyseistä linjaa. Toisaalta koukkaus Lempoisten koululle olisi muutenkin tarpeen ainoastaan kouluaikaan, joten siksikin paras enemmistön tarpeet huomioon ottava ratkaisu olisi mahdollisimman suora yhteys Laasonportista Hakkarin kautta Tampereelle. Ja jos tuohon vielä saisi sovitettua edes jotenkin aikatauluun sopivat junavuorot, niin ratkaisu olisi jo melko toimiva sekä Laasonportin koululaisten että myös aikuisten kannalta.