Vastustamme Uuteenkaupunkiin kaavailtavaa vastaanottokeskusta.


Vieras

#151

30.11.2015 07:38

Ei lisää turvapaikkoja meillä tarvita, rajat kiinni ja "klopit" takaisin ja heti. Mänä tulijat vie suomen konkurssiin, eivät koskaan työpäivää tee, ainoa heidän saavutuksensa on tehdä "mukuliota" ja me elätämme, eikä minkäänlaista kunnioitusta naista kohtaan ole. Ovat sotilaskarkureita, jos tulisi todelliset turvapaikan hakijat äidit ja lapset sen kyllä ymmärrän hehän turvaa rarvitsevat mutta rahaa heillä ei ole lähteä.


Vieras

#153

30.11.2015 13:52

Ja sununtaina mamu oli yrittänyt raiskata teinitytön Aurassa,onneksi tyttö onnistui pelastamaan itsensä tilanteesta,ja tämä tieto löytyy siis turun sanomien nettisivulta.


Vieras

#154 pian ukissa myös?

30.11.2015 14:06

Teinityttö joutui sunnuntaina raiskauksen yrityksen uhriksi Aurassa. Tyttö oli liikkeellä puoli kymmenen aikaan illalla Auran VPK-talon lähellä, kun hänen kimppuunsa kävi mieshenkilö.

Poliisin mukaan mies oli noin 30-vuotias, ulkomaalaistaustainen ja puhui tytölle englantia.

Mies yritti ensin puhua tytön kanssa ja tarjosi tälle muun muassa tupakkaa. Melko nopeasti hän kuitenkin kaatoi tytön maahan, asettui itse päälle ja pyrki pääsemään uhrinsa vaatteiden alle.

 


Vieras

#155 Re:

30.11.2015 14:24


Vieras

#156

30.11.2015 15:35

En vastusta ihmisten auttamista ja heidän turvalliseen paikaan laittamista vaan sitä että pakolaispolitiikka on mennyt överiksi. Asia oisi pitänyt hoitaa siten että haetaan kriisialueelta naiset ja lapset pois ja annetaan heille mahdollisuus parempaan. Lisäksi loukkaantuneiden kohdalla hoitaminen. Nykyinen tapa ruokkii ainoastaan terveitä ja hyvä kuntoisia miehiä.
Itse en ole mitenkään ruma nuori nainen joten mediassa ilmoitetut raiskaukset eivät tuo luottoa siihen ketä sieltä rajojen takaa tulee ja voisiko omalla kohdalla näin käydä.
Se on Suomen ja suomalaisten etu että tarkastetaan ihmiset ketkä Suomeen päästetään. EU:n ulkopuolelta tulleita joilla ei ole passia ei myöskään pitäisi antaa noin vain mahdollista tulla Suomen rajojen sisäpuolelle.

Johanna Wala
tes

#157 jäljet pelottavat

30.11.2015 17:34

 

 

viimepäivinä olemme nähneet, mitä nuoret pakolaismiehet tekevät. Nämä eivät kuulu tänne, vaan puolustamaan maataan isisä vastaan. Hädänalaiset perheet OK.


Vieras

#158

30.11.2015 18:03

Tulipa outo ja ihme olo tuosta kaupunkinhallituksen edessä olevasta mielipiteenilmaisusta, näitä "päättäjiä" kun meni ohi niin asiallisesti ilmaistiin että muistakaa ja ottakaa huomioon kuntalaisten mielipide...

Vastauksia ilmaisuihin oli, onko täällä ketään ja menkää ELY-keskuksiin, siellä voitte vaikuttaa, tuntui siltä kuin ei olisi mitään väliä meistä..!!

https://www.ely-keskus.fi/web/ely/pakolaisten-vastaanotto

"Pakolaisten vastaanotto - Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomessa on tällä hetkellä seitsemän kuntaa, joilla on voimassa oleva sopimus pakolaisten vastaanottamisesta (Kaarina, Lieto, Parainen, Naantali, Raisio, Salo ja Turku).

Sopimuksen perusteella ELY-keskus sijoittaa vuosittain noin 50-100 pakolaista edellä mainittuihin kuntiin. Sopimuksen perusteella sijoitettavat pakolaiset ovat pääsääntöisesti oleskeluluvan saaneita turvapaikanhakijoita Suomen Punaisen Ristin Turun vastaanottokeskuksesta. Vuosittain vastaanotettavien pakolaisten määrät vaihtelevat kunnittain Liedon ja Naantalin 5-10:stä Turun 50:een.

Kunnat vastaanottavat lisäksi perheenyhdistämisen kautta maahan tulevia pakolaisia sekä muualta Suomesta ns. itsenäisesti muuttavia pakolaisia toiset 50-100 pakolaista. Erityisesti Turkuun kohdistuu itsenäistä muuttoa.

 
 

 

Heivain

#159 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

30.11.2015 19:32

#26: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Minkä takia lähtökohtana on, että pakolaisia pitää pelätä? Ymmärrän mielipiteen, että vastaanottokeskusta ei Uuteenkaupunkiin välttämättä halua. Mutta ennen kun rupeatte haukkumaan pakolaisia raiskaajiksi ja muilla haukkumanimillä, niin suosittelisin tutustumaan. Tutustumaan ihmiseen. Ei huhuttuun kulttuuriin. Ei yleiseen kulttuuriin. Ei tapohin. Ei juoruihin. Ei uskontoon. Ihmiseen. Ihmisen harjoittama uskonto tai uskonnottomuus ei välttämättä kerro ihmisestä mitään. Ja eiköhän se ole ihan täällä kotisuomessakin jo huomattu.

Ajatelkaa, jos itse lähtisitte pois kotimaastanne. Yksin perheen kanssa. Et osaa kieltä. Et kulttuuria. Saavut turvalliseen maahan. Kaikki välttelee. Jengi mulkoilee ja haukkuu. Ne valittaa ettet opi kulttuuria tai kieltä. Mutta miten voit oppia, jos kukaan ei opeta. Miten voit sopeutua jos vastaanotto on ennakkoluulojen myötä hylkivä. Luutavasti tulos ei ole kummankaan osapuolen mukaan hyvä, ja tällaiset tilanteet edistävät radikalisoitumista.

Näillä sanoin, kunnioitan jokaisen mielipidettä vastaanottokeskuksesta. Mutta en todellakaan kunnioita kommentteja, jotka yleistävät, haukkuvat ja ovat epäasiallisia pakolaisia kohtaan. Yleistäminen ylipäätään on väärin. Madventuresin sanoin: pelko on usein tietämättömyyttä.

 


Vieras

#160

30.11.2015 19:40

Ja nykyään jokaviikoiset otsikot mamujen tekemistä raískauksista,pahoinpitelyistä,ryöstöistä jne...,ovat mielestäsi siis myös vain tietämättömyyttä?

Kokeileppa puhkaista ruusunpunainen kupla ympäriltäsi,ja tutki hieman faktoja,voit yllättyä,ikävällä tavalla.


Vieras

#161 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

30.11.2015 19:47

#159: Heivain - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 lähes 100% tänne tulevista pakolaisista on nuoria miehiä, joiden tehtävä on puolustaa omaa maatansa. Siis meidän mittapuumme mukaan. Nämä nuoret miehet tekivät ratkaisunsa ja lähtivät, jättäen äitinsä, siskonsa, vaimonsa ja jopa omat lapsensa sodan uhreiksi. 

meidän rahat

#162 Pakolaisten vastaanotosta aiheutuvien kustannusten korvaaminen

30.11.2015 19:51

"Alaikäisten" edustajana toiminen on ely-keskuksen tietojen perusteella varsin tuottoisaa bisnestä. Eipä ihme että ukistakin löytyy halukkaita verovarakuppareita, perhekoteja sun muita.... Muutama raiskaus sinne tai tänne, no ei kuulkaa kiinnosta.


Vieras

#163 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

30.11.2015 20:13

#159: Heivain - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "Saavut turvalliseen maahan"... MONEN turvallisen maan kautta rantaudut kumiveneellä Suomeen, jossa yllättäin onkin paras sosiaaliturva! Eivät kaikki välttele ja hauku, 5 %:lla suomalaisista on unelma!


Vieras

#164 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

30.11.2015 20:19

#159: Heivain - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tietoa on yllin kyllin saatavissa monistakin lähteistä jos sitä vain haluaa etsiä. Suomesta ja ulkomailta. Kaikki kuitenkaan eivät kykene tai halua ottaa sitä vastaan ja mieluummin sulkevat silmänsä maailman ja ihmisten pahuudelta.

Raiskatuiksi joutuneet tytöt nimenomaan yrittivät tutustua pakolaisiin ja kuinka heille kävikään? Liian moni on myös joutunut ahdistelun kohteeksi ilman minkäänlaisia tutustumisaikeita. Onko ahdistelun ja raiskauksien syy siis tytöissä itsessään kun he hylkivät näitä pakolaismiehiä? Eikä siis uskonnoissa ja kulttuureissa, joiden parissa kasvaneiden mielessä naisella on ainoastaan käyttöarvo ja hän on sukunsa miesten omaisuutta?


Vieras

#165

01.12.2015 02:57

Olen valmis auttamaan ns. pakolaisia oman kulttuurin ympäristöön. En hyväksy rasismia missään muodossa, mutta tämän kaltainen pakolaistoiminta ei ole heidän tai meidän kannalta hyväksi. Tästä syntyy vuosikymmenien "sota" kantaväestön että pakolaisten kannalta. Heidän tapojaan tai toimintoja kritisoidaan monin tavoin. Se ei ole oikein, mutta näin se vain toimii.
ei muslimeja tänne

#166 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

01.12.2015 05:44

#164: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Olin joukossanne ilmaisemassa mielipidettä ettemme halua pakolaiskeskusta Uuteenkaupunkiin.

Myöskin oli ensimmäinen mielipiteen ilmaisuni, kadulla minulle tuntemattomien ihmisten keskellä joite en tunne , tunnen vain sen asia minkä vuoksi he ovat kokoontuneet paikalle, itse kyllä sen tiedän jotta haluan ehkä painottaa hieman eri asioita enemmän ja eri tavalla ja näen tämän pakolaisvirran vastustamisen ja syitten selvittämisen niin tärkeänä , ettei siihen puuttumatta enää voi olla.

Poliittinen ja media keskustelu ei ole maassamme kohdallaan, kaikkien ja kaikenlaisten mielipiteitten esilletulo on todella tärkeää,mutta vahvemman ääni kuuluu selvemmin , siksipä kehoitankin kuuntelemaan niitten ääntä jotka eivät puhu , uskontojen, politiikan, median eikä rahan äänellä !

Keskustelu on varmaankin mielenkiintoista ja paljon tunteita herättävää, mutta voimavaroja kuluu liiaksi tähän kaikkeen.

Että näin!

#167 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

01.12.2015 09:53

#166: ei muslimeja tänne - Re: 

 Kannattaa pitää kissatkin kiinni!

https://www.facebook.com/labibertei.abohasan/videos/130859883946243/

Tässä touhussa ei ole enää mitään järkeä! Kissat, lapset, naiset.......  

Että näin!

#168 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

01.12.2015 09:57

#167: Että näin! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ja näitä siis parisataa lastentarhan naapuriin.

hauhau

#169 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

01.12.2015 15:11

#167: Että näin! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ugin koiraihmisten pitää varautua siihen, että teidänkin lemmikkiänne viskotaan pian kivillä ja koirienne päälle myös syljetään koska koiraa pidetään islaminuskoisten piirissä saastaisena eläimenä. Maailmalla on tästä syystä käyty jopa opaskoirien kimppuun.


Vieras

#170

01.12.2015 15:49

Siinä on myös riittävästi syytä antaa koiralle "vapaat kädet" toimia parhaaksi näkemällään tavalla syljeskelijää kohtaan...


Vieras

#171

01.12.2015 18:47

Vanhuksetkaan eivät saa hoitoa, miksi tarttis elättää tämmöstä sakkia. Toiset ovat tehneet ikänsä töitä ja nyt kun tarvitaan apua, sitä ei saa .

Vieras

#172

01.12.2015 19:17

#171 kirjoitaa puhdasta asiaa!!!

Ilman noita ihmisiä,jotka nyt ovat iän myötä auttamisen tarpeessa,ei yksikään suvakki eläis ruusunpunaisessa kuplassaan,vaan ihan toisenlaisessa kotimaassa...


Vieras

#173

01.12.2015 21:36

pakolaisissa on myös huumeiden käyttäjiä, joten kiitos ei tänne, meillä on ongelmaisia ihan tarpeeksi jo omastakin takaa. teräaseiden hallussapito on keskuksissa myös ilmeisen yleistä. tai ainakin vokkien asukkaat ovat niitä paikallisista liikkeistä hankkineet.


Vieras

#174

02.12.2015 05:39

Ei ole yhtään syytä jättää kirjoittamatta.

Vieras

#175

02.12.2015 08:28

Ei vokkia ukiin!!!!!!!!!!!!!!!!