Paavo Väyrynen Keskustan puheenjohtajaksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Paavo Väyrynen Keskustan puheenjohtajaksi.

Tarja

#1 Paavo...

25.01.2012 22:51

Ikävä kyllä täytyy myötää,kun Paavo Väyrynen putosi presidentti pelistä pois ja Haavisto pilasi toiminnallaan koko kisan.
Valitsin tähän nimimerkin

#2 Otsikko

26.01.2012 00:28

Niin, kyllä se oli KEPU joka petti Paavon.
Sitten oltiin niin hali, hali...
Epäluotettavia tyyppejä. Paavo olisi ollut omiaan pistämään kukonpojat ojennukseen pitkin Eurooppaa, silleen kieron kohteliaasti kuin vain Paavo osaa.

Tarttis nyt saada Paavo Kepun johtoon ja heti kun hallitus kaatuu keväällä, olisi oppositiolla paikka tehdä historiaa.

Jouko Piho

#3 Väyrynen Keskustan puheenjohtajaksi ja Suomen pääministeriksi

26.01.2012 00:38

Kannatan Ilkka Luoman ajatusta, että ensi kesän Keskustan puoluekokouksessa olisi Keskustan ja Suomen etu, että Paavo Väyrynen valittaisiin Keskustan puheenjohtajaksi. Tämä merkitsisi linjanmuutosta Keskustassa eli paluuta Keskustan arvokonservatiivisille alkiolais-maalaisliittolaisille juurille ja cityliberaalisen suuntauksen häviötä. Sen jälkeen Mari Kiviniemi ja muut kaupunkien vapaamieliset voivat siirtyä muihin puolueisiin, kuten homomyönteisiin Vihreisiin.

Kun Väyrysestä tulee ensin Keskustan puheenjohtaja, hänestä tulee seuraavien eduskuntavaalien voittajana myös seuraava pääministeri. Tätä skenaariota auttaisi suuresti tietysti se, että arvokonservatiivinen PS ja Väyrysen johtama arvokonservatiivinen Keskusta yhdistyvät. Eli vanhat riidat on syytä unohtaa, koska nyt on aika rakentaa uutta Suomea. Mukaan voisi tulla myös KD, jolloin tuloksena olisi ylivoimaisesti suurin puolue Suomessa.

Yksi lisämahdollisuus on se, että mikäli Väyrysestä ei tule Keskustan puheenjohtajaa, vaan arvoliberaalinen suuntaus jatkaa vallassa, niin siinä tapauksessa Väyrynen voisi harkita oman uuden puolueen perustamista, mikä olisi sitten yhteistyössä Perussuomalaisten kanssa ja voisi vaalivoiton saatuaan muodostaa Suomeen perinteisiin arvoihin ja EU-kriittisyyteen perustuvan hallituksen, jossa myös KD voisi olla varmasti mukana.

Vieras

#4 Jaana

26.01.2012 22:40

Olin syvästi järkyttynyt presidentinvaali tuloksesta, erityisesti maamme liberalisoitumiseta ja arvoista mistä maamme presidentinvaali tulos kertoo. Presidentinvaaleissa annoin ääneni Paavo Väyryselle ja olin luonnollisesti pettynyt, kun hän ei tullut valituksi,kuitenkin olen vakuuttunut Paavo Väyrysen osamisesta ja toivon keskustapuolueen palaavan konservatiivisille ja isänmaalliselle juurilleen Paavo Väyrysen johdolla!


Vieras

#5

27.01.2012 13:57

Eiköhän se ole Paavollakin aika jäädä eläkkeelle.
Työtön tuunari.

#6 Paavo nyt keskustan puheenjotajaksi

27.01.2012 17:33

On se vaan niin väärin,kun kansalaiset eivät anna kannatustaan oikealle miehelle ja kannata ainoaa oikeaa isänmaallista ehdokasta.Mitähän tästäkin mahtaa vielä tulla.Kyllä isänmaallisuutta täytyy kaikin keinoin voida puolustaa,eikä antaa kansakunnan moraalinkaan rappeutua.
Elimme Urho Kekkosen aikakautta,silloin kansa tutki Kekkosta yksimielisesti ja pääsimme erittäin vaikeiden aikojen saatosta näihin aikoihin.Oli turmiollinen tie kuljettavana edessä,kun Mauno Koivistosta alkoi mässäilevä ja ahne elämäntyyli,kaikkinaisine rikollisjärjestöineen.Jatkui Ahti Saaren ja Tarja Halosen aikakaudella ja päättynee vasta nyt kolmekymmentävuotta myöhemmin.Paremminkin Suomella olisi mennyt.Ajautuimme takapajuiseksi valtioksi,leipäjonoineen,pakolaiskaaoksen keskelle köyhyyteen.Elämme rahatonta-aikaa.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.01.2012 04:08



Vieras

#8

28.01.2012 14:35

paavolla kokemusta ja oikeat elämän arvot

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.01.2012 01:41



Vieras

#10

31.01.2012 16:52

Paavon pitää vaihtaa puoluetta,perussuomalaisiin.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

31.01.2012 18:51



Vieras

#12

07.02.2012 21:28

LINK to Facebook Paavo Väyrynen group---

https://www.facebook.com/groups/paavo/

VANHA HALSSI

#13 SUUNNITELMA I

07.02.2012 21:51

Olin kyllä suunnitellut,että Paavo V lähtee valtaisalla äänivyöryllä EU-parlamenttiin ja Vuokko lähtee mukaan katselemaan keski-Eurooppaa. Paavo vetää mukaansa Anneli Jäätteenmäen ja Riikka Mannerin seuraavalle meppijaksolle.
Toisessa vaiheessa Paavo V vyöryy Lapista kansanedustajaksi huikealla äänimäärällä ja Keskusta nousee Suomen suurimmaksi puolueeksi ja Paavo saa ministeriyden taas, mutta pääministeriyttä olin suunnitellut eräälle toiselle keskustalaiselle. Muuten Riikka Mannerkin tulee ministeriksi samaan hallitukseen, joten pari Eu-parlamenttaarikon vakanssia aukeaa noiden myötä. Kannattaa siis miettiä jo EU-parlamenttiehdokkuutta. Näin minä sen olen jo kansalaisena, siis korkeimpana päättäjänä tykönäni harkinnut.
Kuolan napakettu

#14 AIKA TULLUT ON

07.02.2012 22:06

Nyt on P Väyrysellä sopiva hetki lyöttäytyä hoitamaan koko rintaman laajuudella keskittämisen vastainen voittotaisto, kunnallisen itsehallinnon, lähipalvelun, aluepolitiikan , yhenäisyyden , läheisyhteisöllisyyden, välittämisen ja pienen ihmisen asiaa tuvissa, kylillä ja kortteleissa ilman vähäistäkään arkailua, rohkeasti suomalaista puolustamaan keskittäviä voimia vastaan. Siinä on lähetystehtävää ja askarta kyllin täksi vuodeksi, mutta voitto on tuotava kotiin ja käytävä kova propagandasota jokaisessa kunnassa kunnallisvaaleihin mennessä. Älä unohda maanpuolustuksessa tulevia aukkoja politiikan vaalityössä, ne aukot on kanssa käytettävä tarkasti napsien hyväksi.
Hilkka Laronia

#15 Vaihtakaa sivuksi tämä ryhmä!

08.02.2012 05:53

#12: -

Ryhmät ei toimi ja pitää oiken pyytää, kelpaako jäseneksi, ei kiitos sellaista ennää nykyaikana. Se tykkääminen sivulla on mukana oloa ja se sopis paremmin minun mielestä.

Tytti

#16 Hyvä Paavo!

08.02.2012 12:27

Näin teemme, Paavosta tehdään Suomen Keskustan uusi puheenjohtaja ja Kiviniemi saa jäädä hienostelemaan sivuun.
Kaikki joukolla mukaan, vanhat ja uudet Keskustalaiset! Samalla Suomi nousuun!

Vieras

#17

09.02.2012 06:32

Väykällä on nyt etsikkoaika!
totti

#18

09.02.2012 09:49

ei missään tapauksessa keskustan pidä liittyä "persuihin" hehän jättäytyivät pois hallituksesta ja nyt kokoomus ja sossut päättävät ja maakunnat kehä kolmosen pohjoispuolella jää nuolemaan näppejään

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.02.2012 16:53


NOUSUKIITO

#20 KESKITYS

09.02.2012 23:03

Ei muuta kuin Väyrynen painamaan päälle ammattitaidolla noita kokoomus,sosiaalidemokraatit ja vihreät keskittäjät, itsehallinnon loukkaajat, aluepolitiikan pilaajat, työpaikkojen tuhoojat, maanpuolustuksen purkajat, miinanraivaajat. Ne ovat isänmaalle, kodille ja uskonnolle vaarallisia voimia. Repivät maata ja kansaa kahtia, syrjivät ja sorsivat.
Väyrysen täytyy oikeasti heti organisoida suuret kansantapahtumat varuskuntapaikkakunnille ja Keskustan kunnallisjärjestöt heti kaikkiin kuntiin suuri kansankokous koolle vaarallisesti toteutettavaa kuntarakennemyllerrystä vastaan. Samalla on aika jo keräillä ehdokkaita kunnallisvaaleihin 28.10.2012. Harkitsen minäkin ehdokkuutta.

Vieras

#21

13.02.2012 02:06

Olipahan muuan sanomalehti, joka julkaisi pöydällä rötköttävän Mari Kiviniemen haukkumassa Väyrystä... Niinköhän ne citykeskustalaiset luulevat kenttää ja Suomea parantavansa a yhdistävänsä.
Minua nolottaa ja hävettää.
-hjk-

TERVEISIN VÄYKÄN PRESSA KAMPANJAN TUKI TIIMI

#22 ÄÄNESTÄ:* !

12.03.2020 23:06

*******卐VÄYKKÄ PRESSAKS卐*******