VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA.

Robin Hood

#576 Uusi hallitus kiireesti!!!

12.07.2012 22:25

Eroon EMU:sta ja yhteispohjoismainen valuutta kiireesti muodostettava.
Mukana myös Saksa. RoskaEuro jäisi huijarimaiden huijausvaluutaksi.
Tämä olisi voitto myös Suomelle.

Vieras

#577 Re: Uusi hallitus kiireesti!!!

12.07.2012 22:36

#576: Robin Hood - Uusi hallitus kiireesti!!! 

 Jos EMU:sta päätetään erota ja yhteinen valuutta esim. Ruotsin kanssa, luulen ettei Ruotsi tule hyväksymään Saksaa mukaan, koska se on EU:n johtava valtio ja sille se on arvovaltakysymys, jota Ruotsi ei varmasti tule hyväksymään. Kerta eroon pyritään, niin sitten saavat sakut olla ja tehdä mitä itte tykkää.

 

Perseauki

#578 Moi ihmiset

12.07.2012 22:45

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.07.2012 03:07


vieras

#580 Suomessa miljoona köyhää ,hävetkää Katainen ,Urpilainen

13.07.2012 07:42


Maassamme on miljoona köyhää ,Katainen elää kuin sika ,Urpilaisen kanssa !
Nauttii Saksan kanssa ,,hänen ,,Omasta hyvinvoinnista ,
Suomeen olis tarvittu kipeästi nämä 500 miljardia euroa .
Mutta Kataiset jakaa vain lisää leikkauksia !

vieras

#581 Re: Kohta Jyrkiä sattuu!

13.07.2012 07:52

#559: Kansallinen Kohtuus - Kohta Jyrkiä sattuu? 

  Mitä tapahtuu kun Suomalaisen kansan mitta on täysi.

  Sitä voi vain arvailla maanpetturit  Kataisetkin .

500 MILJ. keikka

#582 kansanvallantuhoojat maansa petturit johtaa maatamme

13.07.2012 08:46


Suomen suurin rikollen on Jyrki Katainen
Joko tänään Katainen ymmärtää Urpilaisen kanssa
että heidän ainoa tie on ,Erota !
500 miljardia kansan varoja ne on saatava takaisin !
Lisäksi 500 MILJ korot ,maansa petturit linnaan.

Vieras

#583

13.07.2012 10:09

Peli vihellettävä poikki ja heti.

Vieras

#584

13.07.2012 10:19

Katainen on edesvastuuton ja kypsymätön henkilö. Hän ei ymmärrä kokonaisuutta. Mielistelee Yhdysvaltoja ja se todistaa sen, ettei ole selkärankaa, omanarvontuntoa joita kansalliset etumme vaativat henkilöltä joka kansallisia asioitamme hoitaa, kuten aina jos henkilö ajaa yhteisiä asioita. Sitä vastoin Katainen myy- ja pettää ryhmänsä, sen jonka asioita se tulisi hoitaa.

Vieras

#585

13.07.2012 10:40

Kokoomus on arvoton puolue. Sen kansanedustajana ja ministerinä voi toimia moraalittomat rikolliset. Jättimäisistä poliittisista virheistä se palkitsee jäsenensä lahjusviralla, jonka veronmaksajat kustantavat. Kokoomuksessa asiakirjaväärennös, rattijuoppous, väkivaltarikos, gradunväärennös tai täydellinen taloudellinen osaamattomuus ovat hyveitä, joilla pääsee järjestössä ylemmälle oksalle.

MÄDÄT OMENAT OVAT HUONO ASIA SIKSI, ETTÄ MUUTAMA MÄTÄ OMENA RIITTÄÄ PILAAMAAN KOKONAISEN KORIN.

Jyrki Katainen on asiakirjaväärentäjä (samoin hänen avustajansa)

"Vähäisiä ja lieviä väärennyksiä". Jyrki Kataisen ja neljän muun kokoomusnuoren juttu lähti liikkeelle vuoden 1999 Pohjois-Savon kokoomuspiirin syyskokouksen alla kolmen piirin jäsenyhdistyksen valtakirjojen tehtailulla. Katainen valittiin syyskokouksessa kokoomuspiirin puheenjohtajaksi. Piirikokouksessa käytettiin väärennettyjä kokousten pöytäkirjaotteita. Todellisuudessa kokouksia ei koskaan pidetty.

Katainen esitti piirikokouksessa Siilinjärven kokoomusnuorten kokouksesta valtuutuksen. Hän myönsi myöhemmin, ettei kokousta pidetty. Hänen mukaansa hänellä oli joka tapauksessa edustusoikeus piirikokoukseen Siilinjärven kokoomusnuorten varapuheenjohtajana.

Valtiosyyttäjä päätti jättää syytteen nostamatta Kataista ja neljää muuta henkilöä (Wille Berlin, Jukka Liukkonen, Juha Rannanheimo, Juho Romakkaniemi ) vastaan heidän syykseen luetuista lievistä väärennyksistä. Yhdistysten edustajien edustusoikeus perustui sellaisiin yhdistysten kokouspöytäkirjaotteisiin, joita vastaavia kokouksia ei todellisuudessa ollut pidetty, todetaan valtiosyyttäjän päätöksessä. Kokouspöytäkirjat eivät siten olleet yhdistysten kokousten antamia.

Suvi Linden on tyhmä ja soveltumaton kansanedustajaksi ja ministeriksi.

27. toukokuuta 2002 Ilta-Sanomat julkaisi uutisen, jossa kerrottiin kulttuuriministeri Lindénin myöntäneen valtionapua golfkentälle, jossa hän perheineen oli osakkaana. Lindén ilmoitti erostaan yllättäen eduskunnan kyselytunnilla torstaina 30. toukokuuta. Hän myönsi virheensä ja kertoi, ettei ollut tajunnut, että golfosake katsotaan sijoitukseksi, ennen kuin luki asiasta Ilta-Sanomista.[3] Jo ennen eroamispäätöstä tutkimuksensa aloittanut[3] oikeuskansleri Paavo Nikula antoi Lindénille huomautuksen virheellisestä menettelystä 12. kesäkuuta.[4] Ilta-Sanomien toimittaja Sanna Ukkola sanoi, että hän löysi tiedon ministerin kytkennöistä osin sattuman kautta. Hän oli tekemässä juttua Maskun golfkentän saamista avustuksista, mutta saikin Maskusta tiedon oululaisen Sankivaaran kentän huomattavasti suuremmista tuista. Ukkola päätti tällöin tarkastaa, oliko kyseessä ministerin kotikenttä, ja näin asia olikin. Tapauksen johdosta käytiin keskustelua myös esimerkiksi siitä, tuliko golfkenttiä yleensäkään tukea valtion varoin.
Jos ministeri ei ymmärrä, että hän ei voi tukea omia firmojaan veronmaksajien rahoilla, hänen paikkansa ei ole hallituksessa.

Jan Vapaavuori on soveltumaton mihinkään julkiseen toimeen

Vapaavuori on tuomittu 17-vuotiaana pahoinpitelystä kuukaudeksi ja viideksitoista päiväksi ehdolliseen vankeuteen vuonna 1982. Syy pojan pahoinpitelyyn oli Vapaavuoren mukaan se, että poika oli "kiusannut tyttöjä". Vuonna 1984 Vapaavuori tuomittiin sakkoihin osallisena varkauteen. Vuonna 2001 Vapaavuori tuomittiin rattijuopumuksesta 11 430 markan sakkoihin ja ajokieltoon.[1][2]
Sirpa Pietikäinen on myös rattijuoppo
Pyrkiessään jatkoon vuoden 2003 vaaleissa Pietikäinen vetäytyi kampanjoinnista jäätyään kiinni törkeästä rattijuoppoudesta Hämeenlinnassa rautatieaseman pysäköintialueella. ”Selvin päin en olisi humalassa auton rattiin lähtenyt”, selitti Pietikäinen tapausta lehdistölle. Hämeenlinnan poliisin mukaan Pietikäisen veren alkoholipitoisuus oli yli 1,2 promillea, joka on törkeän rattijuoppouden raja.[3]

Kimmo Sasi on laillisuusmies

Sasin ollessa matkalla vaalitilaisuuteen 5. maaliskuuta 2007 joutui hän auto-onnettomuuteen kolmostiellä Ylöjärvellä, jossa häneltä murtui solisluu sekä nilkka. Sasin auto ajautui vastaantulevien kaistalle. Nokkakolarin toisena osapuolena ollut Ikaalisista kotoisin ollut 70-vuotias mies menehtyi ja tämän 62-vuotias vaimo loukkaantui vakavasti.[6][7] Sasi itse ei muistanut kolarista mitään, mutta epäili väsymyskohtausta, joka johtui verenpaineen äkillisestä laskusta.[8] Tapausta tutkittiin liikenteen vaarantamisena, kuolemantuottamuksena ja vammantuottamuksena.[9]
Asia puitiin Tampereen käräjäoikeudessa lokakuussa 2007. Sasi tuomittiin kuolemantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta 70 päiväsakkoon, mikä merkitsi hänen tuloillaan 6160 euron summaa. Lisäksi Sasi joutui korvaamaan 1200 euroa todistelu- ja ruuminavauskustannuksia.[10]

Late Lapista. Suitkit Sörkkään Ry!


Jari Vilen on ketku

Pro gradu -skandaali Tammikuussa 2002 Oulun yliopiston selvitysryhmä totesi Vilénin pro gradu -opinnäytetyön olevan pääosin suoraa lainausta aiemmista teoksista ilman asianmukaisia lähdeviitteitä. Työryhmän mukaan vuonna 1989 hyväksytyn gradun tekstiosuuden 45 sivusta yli puolet on plagioitu. Työryhmä katsoi vastuun työstä olevan tekijällään, mutta myös Vilénin graduohjaaja ja tiedekuntaneuvosto saivat asiasta moitteita. Vilén ja hänen ensisijainen graduohjaajansa katsoivat, että gradu oli vallinneeseen käytäntöön nähden asiallisesti arvioitu jo sitä hyväksyttäessä ja Vilén vakuutti toimineensa vilpittömästi. Työryhmä totesi, että tutkielman hyväksymisen purkamiselle ei ole lain edellyttämiä perusteita. Kohun aloitti kirjoitus keskustalaisessa sanomalehti Suomenmaassa joulukuussa 2001.



Olli-Pekka Heinonen on taitamaton ja tyhmä

Hänen ollessaan liikenneministerinä Sonera osti Saksasta 3G-oikeudet noin 3,5 miljardilla eurolla tiettyihin taajuusalueisiin. Nämä osoittautuivat myöhemmin arvottomiksi. Tämä on Suomen teollisuushistorian suurin virheinvestointi. Valtion omistus Sonerassa oli liikenne- ja viestintäministeriön hallussa, mutta Suomen osakeyhtiölain mukaan yksi omistaja ei voi vaikuttaa yhtiön päätöksentekoon, jollei hän ole yhtiön hallituksessa tai toimivassa johdossa.
Heinonen joutui asiasta suurimpaan vastuuseen ja lokakuussa 2001 hän ilmoitti jättävänsä politiikan ja siirtyi YLE:n ohjelmajohtajaksi. Oikeuskansleri Paavo Nikula selvitti Soneran kauppoja ja hallituksen toimintaa syksyllä 2002. Hän totesi päätöksessään, etteivät ministerit tai liikenne- ja viestintäministeriöiden virkamiehet rikkoneet virkavelvollisuuksiaan tai toimineet lainvastaisesti. Selvityksessä ei ilmennyt, että kaupoista olisi keskusteltu hallituksen piirissä tai hallituksen ja Soneran edustajien välillä.[2]


Ben Zyskowicz

Ben Zyskowicz on joutavanpäiväinen broileri-suunsoittaja ilman asioiden osaamista
Saadakseen edes jotain näyttöä jostakin osaamisesta, Ben tunki itsensä surullisenkuuluisan vakuutusyhtiö Apollon hallitukseen. Siihen asti hän oli vain räksyttänyt ja haukkunut demareita kaikesta mahdollisesta. Myöhemmin hän laajensi toimenkuvaansa ja syyttti kaikesta mahdollisesta myös kepun jäseniä. Oikeaa työtä hän on tehnyt yhtä vähän kuin Erkki Liikanen.

Apollossa tahtui kaikenlaisia asiakirjaväärennöksiä(kokoomuksen erityisosaamisen ala), vakuuksien puutetta yms. Koska se toimi laittomasti eikä pystynyt kattamaan sitoumuksiaan, muut isommat vakuutusyhtiöt lunastivat sen markkinoilta pois. Sellainen oli maan tapa silloin.

Ben ei saanut linnatuomiota, vaikka oli firman hallituksessa. Ilkeästi sanoen oikeuden perustelut olivat sitä luokkaa, että Ben ei oikein ymmärtänyt missä oli mukana(yleistä kokoomuksessa, missä valtiovarainministeriksi pääsee kuutosen lyhyellä matematiikalla).
Ben joutui maksamaan vain pienet korvaukset typeryydestään(sekin on tyypillistä kokoomukselle).

Kanervasta ja Tiurasta ja Häkämiehestä en kirjoita mitään, ennen kuin poliisitutkimukset Novan osalta valmistuvat.

Häkämiestä ei tiettävästi epäillä mistään rikollisesta. Sen sijaan on syytä epäillä, ettei hän ole puhunut totta NOVA/KMS-rahoituksesta. Asiasta ei nostettane syytettä, koska rahoituksen järjestämisestä ovat kärsineet vain kokoomuksen muut ehdokkaat. Sopivia pätevien tilalle?

Kun kokoomuksen ja sen kansanedustajien moraalittomasta toiminnasta kirjoittaa, saa yleensä kirjoittaja haukut. Miksi? En ole syyllistynyt asiakirjaväärennökseen, rattijuoppouteen, gradu-kopiointiin enkä väkivaltarikokseen.


L. Kristo
Ilman kansalaisten lupaa tehty keikka

#586 Suomen suurin PETOS

13.07.2012 12:31


500 MILJARDIN--Euro-- KEIKKA --------Suomen--- SUURIN---Petos ---!
Milloin alkaa oikeuden käynti ?
Suomen suurimpia ---Rikollisia vastaan !
Oletteko valmiit ---------------Jyrki Katainen ---------------Jutta Urpilainen ---?
Olipa kallis Saksalainen --mitalli--!


Vieras

#587 Näin kokoomuksen Jan Vapaavuori selitti kohulausuntonsa

13.07.2012 13:35

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/51990-nain-jan-vapaavuori-selittaa-kohulausuntonsa

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Jan Vapaavuoren mukaan hänen lausuntonsa ei ole kokoomuksen linjaus vaan hänen oma mielipiteensä.
Jan Vapaavuri sanoi mielipiteessään Helsingin Sanomille, ettei ole järkevää vaatia Espanjalta vakuuksia. Tämä ei Vapaavuoren mukaan tarkoita kuitenkaan sitä, että kokoomuksen linja olisi muuttunut.

Kaksi toisistaan poikkeavaa lausetta, jotka osittain tai täydellisesti kumoavat toisensa.
Tauno O. Mehtälä

#588 Järjestörikokset rikoslakiin

13.07.2012 13:41

Suomen rikoslaissa on ammottava aukko juuri näiden järjestörikosten osalta.

Kataisen kaltaiset pikkurikolliset pääsevät ilman seurausvaikutuksia valta-asemiin juuri väärennöksin ja muin järjestörikoksin. Eduskuntamme kokoonpanon heikko laatu johtuu paljolti juuri tästä. Moraalisesti alamittaiset päättäjät eivät kykene tekemään päätöksiä kansakunnan parhaaksi.

Korkeimmalle nousseet eli suurimmat järjestörikolliset määräävät, mitä nappia kulloinkin tulee painaa.
OSSI

#589

13.07.2012 13:50

KOKOOMUSLAISEN TODISTUKSESTA: matematiikka 4.........uskonto 10.......

Vieras

#590

13.07.2012 13:58

Tilanne on erittäin vakava koko kansalle
Uskovainen

#591 Kokoomuslaisen todistuksesta; Uskonto 10?

13.07.2012 14:01

Mahtaakohan kymmenestä käskytä toteutua esim. "Älä varasta"!
Kokoomus ja ennen kaikkea Katainen on varastanut kansalta rahaa ja sijoittanut Saksalaisiin pankkeihin. Miten tällaisesta teosta annat uskonnosta 10?


Vieras

#592

13.07.2012 14:06

piikki täys

Vieras

#593 Re: Kokoomuslaisen todistuksesta; Uskonto 10?

13.07.2012 14:36

#591: Uskovainen - Kokoomuslaisen todistuksesta; Uskonto 10? 

 USKOO SOKEESTI MITÄ SANOTTAAN ,EIKÄ KYSEENALAISTA MITÄÄN....VAAN MENEE PERÄSSÄ VAIKKA KAIVOON...

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.07.2012 14:57



Vieras

#595 Re:

13.07.2012 15:14

#2: -

Yksi nimi/henkilö. Antaa paremman tuloksen kuin se että sama henkilö kirjoittaa esim. 10 allekirjoitusta. Eikö Vain. Antaa oikean tuloksen allekirjoittajista.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.07.2012 15:33



Vieras

#597 Re: Re: Re:

13.07.2012 15:47

#596: - Re: Re:  

 On paljon esimerkiksi vanhuksia ja sairaita, jotka eivät osaa käyttää tai joilla ei edes ole tietokonetta, mutta haluaisivat silti osallistua vetoomukseen Jyrki Kataisen erottamisesta. He kuuluvat yhteiskuntaluokkaan, joita nämä teot kovimmin ovat koetelleet.

vieras

#598 Re: Re: Re:

13.07.2012 15:47

#596: - Re: Re:  

             Helposti  vaikka 100.0000 nimeä jos aletaan nimiä keräämään .

             On valtavasti ihmisiä joilla ei ole tietokonetta.

             Kansan mitta on täysi.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.07.2012 15:49


vieras

#600 Re:

13.07.2012 16:09

#594: -  

Katainen  ja Urpilainen lahjoitti Suomen kansan varoja ,,, noin  ,,,,5000 miljardia Ruotsin kr ,,,!

Saksan pankeille ,,,Jyrki Katainen sai Saksalta ,,mitallin,,,jonka maksajiksi joutui ,,,Suomen köyhä kansa  ,,,!

Katainen sai myös paikan EY:N kokouksissa,,,Merkkelin rinnalla,,,saa sieltä virnuilla ja

ylistää,,, kuinka helppo oli huijata Omaa kansaa ,,,Saksan pankkien hyväksi.

Katainen on maansa petturi,,,tämä on tosi asia ,eikä tätä voida  millään kumota eikä peittää.

Mitä kaikkea hyvää olis saatu  ,tuolla valtavalla raha määrällä omassa Suomessa.

Petturit tuomiolle ilman oikeuden käyntejä !