VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA.


Vieras

#701

19.07.2012 02:39

Eikö ala olla vanhentunutta ajattelua nämä valtio- ja kansallisuus/liittovaltioajatukset. Tarvitaanko näitä valtarakennelmia ihmisiä vahtimaan ja holhoamaan. Pärjättäiisin hyvin ilman niitä. Jokainen menisi minne huvittaa ja asuisi siellä maailmankolkassa missä haluaa. Sama tilanne pankkien kanssa. Ihmisillä pitäisi olla oma valuutta, eikä minkään keskuspankin. Siis lakkautetaan valtiot ja pankit. Ihmisille takaisin heille kuuluva vapaus.
Vielä hereillä

#702 Suomi nukkuu

19.07.2012 02:46

Enää noin 100% suomalaisista on allekirjoittamatta tämän.

Suomi on totaalisesti unessa. Politiikka ei kiinnosta. Omaa maata koskevat asoiat ei kiinnosta, kun korkeintaan puolituntia vaalipäivänä.

Ei ihme, että menetämme itsenäisyyteem ja demokratiamme.

Vieras

#703

19.07.2012 02:48

Suomessa tuota mallia voisi kokeilla Pohjois-Karjalassa. Se on Suomen EU-vastaisinta aluetta, ja muutenkaan Suomi ei välitä siitä. Annetaan alueelle itsehallinto. Nähtäisiin sitten tuleeko alueelle uutta virtaa, kun olisi vapautta ja mahdollisuus hoitaa asioita itsenäisesti Ahvenanmaan malliin. Helsingin päättäjiä ei näköjään kiinnosta Suomen lähialueyhteistyö pohjoisen ja idän suuntaan, vain kaukana oleva Keski-ja Etelä-Eurooppa.

Vieras

#704

19.07.2012 03:01

Joka tuhannes suomalainen on allekirjoittanut tämän adressin. Joku on ihmetellyt kun ei ole enempää allekirjoituksia. Näiden nettiadressien parhaat ajat ovat ohi. Politiikka on muutenkin vaikea/epäkiinnostava aihe "tavallisille tallaajille". Siihen nähden yli 5000 allekirjoitusta on merkittävä määrä. Kun seuraa näitä adresseja vain muutama kymmenen tai sata allekirjoittajaa tulee, vaikka olisi miten fiksu aloite adressissa. Adressissa pitää olla jokin konkreettinen asia, kuten pari vuotta sitten minikaivuritempauksessa, "jos saan 50 000 allekirjoitusta adressiin lähden ajamaan läpi Suomen". Asiakysymyksillä ei kansaa saa villiintymään, vain älyköt osallistuvat. Massoja ei kiinnosta muu, kuin jokin tunnekuohuja aiheuttava sensaatioaihe.

Vieras

#705

19.07.2012 03:11

Pankkitoiminnassa ei ole vuosiin ollut mitään TOLKKUA. Pankit painavat itse omaa rahaa luomalla rahaa tyhjästä. Siis lainaamalla ulos rahaa, jota niillä ei oikeasti ole.
http://www.talousdemokratia.fi/sivut/luotonlaajennus
http://sheriffinlailla.blogit.fi/rahan-ja-velan-yhteys/

Vieras

#706

19.07.2012 03:17

http://velkakello.fi/. Tuosta näkyy Suomen valtion velka, joka kasvaa hirvittävää vauhtia. Noin 16 miljardia tuosta summasta on Euroopan kriisimaiden ja -pankkien lainojen ja takausten vuoksi otettua lainaa. 5-10 vuoden päästä Suomi on vararikossa tällä vauhdilla. Siinä teille miettimisen aihetta.

Vieras

#707

19.07.2012 06:04

16 mrd on iso raha, mutta ei mitään siihen verrattuna, että Katainen päästi piikin kokonaan auki pysyvään vakuusmekanismiin siirryttäessä. Siellä nimittäin Suomen äänivalta ei riitä vastustamaan päätöstä. Päätöstä vastustamaan pitäisi olla vähintään 16 % jäsenmaiden äänivallasa äänivallasta,jota Suomella ei ole. Eli Suomella ei ole nokan koputtamista, kun muut maat lähettävät Suomelle laskuja.
Kansan mitta on täysi

#708 Kopio Neuvostoliitosta

19.07.2012 08:35


Ey on kopio Neuvostoliitosta joka ei myöskään toiminut:
Ey on vain Suur -Saksa ajatus ,joka oli peto jo syntyessään
Hajalle välittömästi , tuo vain Sotia sekä kurjuutta köyhille maille.
Konkurssi on edessä Katainen !
Vaheilla ei potkita loputtomiin .
Hilu

#709 Psst... hiljaa

19.07.2012 08:40

IMF rupeaa jo tarkkaileen Suomea erityisesti varmaankin, että miten paljon täällä puhutaan negattiivista EU:sta ja jos Suomen etupäässä politiikot ja eiköhän tuo koske jo kaikkia kansalaisia, että jos puhutaan pahaa ja jotain kielteistä EU:n toiminnasta ja haukutaan koko touhua tuolla Bryssellissä, niin siitä tulee seuraamuksia. Meitä suomalaisia viedään semmoista liittoutumaa kohti, että viedään sananvapus ym. oikeudet itsenäisyyteen. Katainen on jo allekirjoittanut laput silmillä sellaisia sopimuksia, että lirissä ollaan. Mikä hemmetin hoppu ja kova kiire noilla kokoomuslaisilla on tukea noita pankkeja ja roikkua yleensä mukana tuolla EU:ssa, omat lehmät on ojassa ja ökyrikkaiden kaverien auttamistahan tämä on, jotta saksalaiset ja ranskalaiset pohatat saavat velkansa Espanjalta, kun ensin pumpataan sinne rahaa EU:n maiden puolesta.
kansalainen

#710 Re: ÄLÄ TYRKI JYRKI

19.07.2012 09:19

Mitkä lienevät syyt siihen ettei Kataisen "vastustusluvut" eli adressin allekirjoittaneiden määrä ei kasva odotetulla tavalla? Syitä voisivat olla esimerkiksi: 1. Uskalluksen puute, pelko seurauksista 2. Suuri osa adresseja yleensäkin lukevista ovat kokoomuslaisia 3. Kataisen erottamiseksi laaditun adressin tyyli ei ole asiallinen 4. Adressiin on liian vaikea törmätä. Voisiko joku kenties jatkaa luetteloa ja kommentoida. Tällähän on merkitystä myös kansalaisaloitteiden 50 000 allekirjoittan keräämiseen.

kaikki mukaan

#711 Ey;tä ei mitään hyötyä Suomelle

19.07.2012 10:31


Kataisen edesvastuuttomat lainaukset Saksan pankeille
yli miljoona Euroa /jokaista Suomalaista KOHDEN. Tämän lisäksi vuotuiset maksut EY;lle !
Mitä pikemmin irti EY:tä ,sitä parempi koko Suomen kansalle.
EY ON SUURI VALHE ,Saksalaisten unelma joka vie pienet maat tuhoon.


Vieras

#712 Re: Re: ÄLÄ TYRKI JYRKI

19.07.2012 11:09

#710: kansalainen - Re: ÄLÄ TYRKI JYRKI

Huomannut ,kun kirjoittelee jossain palstalla  esim Iltasanomat +muut niin laittakaa mielummin Adressit.com  joutuu itse kirjoittamaan,kun että pääsee suoraan painamalla tälle sivulle,lehti on hyväksynyt sen näin paremmin ,eikä poistanut suoraa linkkiä tänne.ja adressi.com on näkynyt kun tätä mainostaa mediassa.


Vieras

#713

19.07.2012 11:41

Kovasti arvostellaan Kekkosen "rähmälläänoloa" Moskovan suuntaan. Tosiasia on, että Kekkonen piti tiukasti Suomen puolta, ja vain sitä, joka asiassa. Lipposet, kataiset ja muut surkeita johtajia Kekkoseen verrattuna. Nykyisiltä Suomen johtajilta puuttuu kokonaan näkemys miten Suomea on kehitettävä. Kun käydään Brysselissä vakuuttelemssa Suomen sitoutumista EU:hun, se tarkoittaa sitä, että laitetaan EU:n edut Suomen etujen edelle. Saa sellaisen vaikutelman, että poliittiset johtajat eivät välitä Suomesta. He eivät usko, että Suomi voi pärjätä.

vieras

#714 On aika irrottautua Saksasta

19.07.2012 12:07


Saksa on aloittanut ,,,kaksi maailman Sotaa
viimmeisen sadan vuoden sisällä !
Kolmannen aika on lähellä ,,,Herää Suomalainen !

Äänestä ,,,Katainen ,,pois politiikasta

Häneltä puuttuu ,,,oman kansan kunnioitus, hän on kuin Saksalainen barpi nukke !


Vieras

#715 Re:

19.07.2012 12:26

#704: - vain älyköt osallistuvat.

Hihihii... vitsi vitsi. Oletkohan ollenkaan lukenut kommenttiosiota? Siitä on meinaan älyköt kaukana.


Vieras

#716

19.07.2012 12:58

Uskomatonta, miten härskien poliitikkojen sallitaan myydä ja ajaa alas Suomea syytämällä rahaa rikkaalle globaalille sakille.
Kansanedustajat vain painelevat nappeja vailla täsmällistä tietoa, mistä äänestävät. Eivät huomaa, että itse asiassa heitä suorastaan pannaan halvalla eikä heidän odoteta edes ymmärtävän asioita, joista päättävät kansamme vahingoksi.
Kekkosen aikana Suomea rakennettiin kansamme hyvinvointi tähtäimessä. Sen jälkeen poliitikot ovat äänestäjien suostumuksella myyneet Suomea pääomalle ja tehneet palveluksia kansamme hyvinvoinnin, työpaikkojen jne kustannuksella. Jos nukkuvat poliitikot, niin nukkuvat myös kansalaisemme.

Vieras

#717 Re:

19.07.2012 13:11

#690: -  

 

Isot mediat kiinnostuvat vasta sitten kun nimiä on vaadittavat 50 000!.en kyllä antanut vinkkiä IL:een ja IS:iin. Näkisin että, Uusisuomi lehtenä voisi olla se lehti joka on kiinnotunut ja joka saattaisi tuoda esiin tämän, mutta suurin osa lehdistä vasta tarkkailee ja kun lähestytään tavoitetta 50 th niin uskon että joka lehdessä on juttua tästä, sitä ennen on ainoastaa odotettava tarvittavan määrän saavuttamista. Lehdethän ovat kokkareiden tukijoita, eli eivät vielä voi ottaa asiaa esiin lehtiin.
vieras

#718 Puolue kuri pois !

19.07.2012 13:16


Puolue kuri pois , näin saadaan kansanvalta sekä kansakunnan etu ,
Kunnia paikalle, myös asiat hoidettua kansalaisten parhaaksi niinkuin pitääkin.
Perjantaina eduskunta voi päättää erota Emusta lopullisesti.
Kiitos ! Ylistys ! Halleluja !

Vieras

#719 Kansa ei lue asiaa loppuun!

19.07.2012 14:23

Kävin oman kotikaupunkini torin laidalla, jossa on kauppakeskus vieressä. Itsellä oli mukana 2.7.2012 Jali Raidan julkaisemia blogeja, jaoin niitä ihmisille ja kerroin asiasta perustiedot heille. Yksi asiakas sanoi tämän jälkeen:"Nyt minä ymmärrän, minkätakia Facebookissa hehkutettiin asiaa niin kovasti." Siitä pystyi jo lukemaan rivien välistä tai aistimaan, että kyseinen asiakas ei ole edes käynyt adressisivulla eikä täten lukenut koko adressia. Jos joku sinne eksyy, ei jaksa lukea sitä loppuun asti, koska se on niin pitkä.
Totuus on kuitenkin se, että aiheessa on paljon asiaa eikä sitä pysty sanomaan paljoa lyhyemmin.


Vieras

#720

19.07.2012 17:32

Suomen suuren laman aikana 90-luvulla kysymys kuului: "kumpi on suurempi rikos, ryöstää pankki vai perustaa pankki". Jos EU tukee pankkeja vastikkeettomasti ja avokätisesti, eikun "porukalla" pankkeja perustamaan. Ajetaan sitten ne konkkaan ja eikun apua pyytämään EU:lta. Hyvä bisnes. Yleensäkin tuottoisinta on yritystoiminta, jolle yhteiskunta antaa tukea.

Vieras

#721 Re: Re:

19.07.2012 17:34

#715: - Re:

Eipä tullut luettua:). Tarkoitin sitä, että kansalaisilla on yleensä heikot tiedot yhteiskunnallisista asioista ja siksi poliittiset adressit eivät saa allekirjoittajia.


Vieras

#722

19.07.2012 18:04

Tuntuu vain, että monilla kansalaisilla on paremmat tiedot talousasioista kuin nykyisellä Suomen pääministerillä, jolla on suuria puutteita laskupäässä ja taloudellisten mittakaavojen ja etumerkkien hallinnassa.
vieras

#723 Re: Jyrki Kataisen on erottava

19.07.2012 19:46

#722: -  

 Englannissa on pääministeri ---Suomessa  Ei !

 Englannin Pääministeri  sanoi --Jokainen maa maksakoon omat  velkansa   itse.

 Suomen Katainen maksattaa --- Saksan pankkien  velat Suomalaisilla.

 Tälle Huijarille on annettava --Ikuinen portti kielto --ettei saa jalallakaan astua eduskuntaan.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

19.07.2012 19:46


metsienmies

#725 Asiaa

19.07.2012 19:52

Kyllä valtion asioita pitäisi hoitaa ammattilaiset, eikä nämä amatöörit.