Päät sekaisin mediasta, ei taikasienistä.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Päät sekaisin mediasta, ei taikasienistä..


Vieras

#1 Vaarallinen ilmiö suomen metsissä, mummot nokallaan kanttarellimetsässä!

24.09.2012 11:38

Mummot sekaisin kanttarelleista! Joka syksy keski-ikäiset ja vanhukset valtaavat metsien kankaat sienipiirakan kiilto silmissään. Tänä syksynä on varsinkin etelä-suomessa ollut valtava buumi, sillä nämä trendisienet katoavat metsästä sitä mukaa kun uusia puskee maanpinnalle.

Joka syksy sienestäjiä eksyy metsiin, vanhukset rikkovat lonkkaluitaan ja pelastuskeskukseen tulvii hätäsoittoja kaatuneista mummoista! Kanttarellit ovat myös iso syy alati kasvavaan nuorten pahoinvointiin, sillä vanhusten kerätessä kaikki sienet, jää haave sienipiirakasta nuorelle usein vain unelmoinniksi.

itseoikeutettu metsänmulkkaaja kommentoi asiaa näin; "Kanttarellibuumi on verrattavissa vanhusten vakavaan alkoholin käyttöön, sillä murtuneet luut ja kaatuneet mummot tulevat yhteiskunnalle lähes yhtä kalliiksi. Eipä ole vain muutamia kertoja, kun papat ovat saaneet paistinpannusta syödessään viimeisen palan sienipiirakkaa, että on tällä riippuvuuspontentiaaliakin! Valtion lainsäätäjien pitäisi ehdottomasti puuttua tähän luonnon epäkohtaan ja kieltää kanttarelleja kasvamasta."
Semi-P

#2 Älkää sokaisko tietämättömiä valheilla!

24.09.2012 12:05

VAADIMME TOTUUTTA!
Foxiefoxy

#3 VALEHTELU EI TOIMI

24.09.2012 13:32

Peloittelu on propagandashaittia mitä media ja koulut syöttää, tietämättömät ja typerät sokaistaan valheella.
Elämme 2000 lukua, PELOITTELU EI ENÄÄN TOIMI !
Mutta tämä mediabuumi saa aikaan sen, että tietämättömät, asiasta kiinnostuneet opiskelevat totuuden itselleen, eivätkä elä valheessa minkä media ja koulut heille syöttää..
Tämä toimii vain tiettyjen ihmisten keskuudessa, he ketkä ymmärtävät suurempaa ja huomaavat nykyjournalismin häpeän.

Verrata sitten sieniä imppaukseen ja alkoholiin.. häpeällistä..
Parantaja

#4 Ottaa pattiin.

24.09.2012 14:50

Kyllä vitutti tänäänkin ajella aamulla töihin kun radiossa suomipopin puolella Esko Eerikäinen taivasteli oikein olan takaa sienten popsimista ja Maria Kekkonen kehotti kaikkia juomaan alkoholia ennemmin. Kossupullon kumoaminen kerralla kurkusta alas voi tappaa, mutta yhtä hyvin 17 kiloa tuoretta taikasientäkin. Kumpi on helpompaa?

Käykäähän ottamassa selvää asioista asiallisella foorumilla: taikasieni.net. Löytyy paljon hyvää faktatietoa asiasta, ja käyttäjien kokemuksia. Sienet ovat mieltä avartavia, ystäviä, apuvälineitä, lääkettä, terapiaa tai jopa uskonto. Päihteeksi on vaikea mennä itselläni sanomaan. Kai jotkut senkin osaavat tehdä ja nauttia substanssista sitenkin. Niitä on syöty kautta aikain (jo muinaishistoriassa) ja ne tiedetään ERITTÄIN turvalliseksi tavaksi tutustua itseensä ja ympäröivään maailmaan aivan uudella tavalla. Jokaisen ihmisen pitäisi edes kerran elämässään kokeilla! Yli puolet ovat kokeneet elämäsä arvokkaammaksi kokeilemisen jälkeen. Koukkuun sieniin ei voi jäädä. Sienipelloille vain kun vielä ehtii!

Hjad

#5 Hyvä sienien puolustaja.

24.09.2012 16:19

"Aiheeseen perehtyneet kuitenkin tietävät, että kyseisistä sienistä on enemmän hyötyä kuin haittaa."

Kaikella kunnioituksella, voisitko hieman perustella tuota lausetta? Siinä missä media kykenee olemaan täysin kujalla, addressin alullepanija edustaa taas toista äärilaitaa, joka on helposti tulkittavissa siten, että sieniä voi viihdekäyttää ihan yhtä tiuhaan tahtiin kuin alkoholiakin, joka takuuvarmasti maistuu myös monille taikasieniä sokeasti ylistävälle taholle.

Perusteluja ja faktoja tiskiin, puolin ja toisin!
Hjad

#6 Re: Ottaa pattiin.

24.09.2012 16:53

#4: Parantaja - Ottaa pattiin.

Kaikella kunnioituksella myöskin, mutta tämmöiset menee taas aivan totaalisen hörhöilyksi.

la luna

#7 ups

18.10.2012 11:39

Hassun hauskaa hassuille:Decadent lifestyle-sivusto.(miks aina muistetaan että Portugalissa kaikenkäyttö on laillista muttei sitä että lähenpänä - Tsekeissä - on myös ollut niin jo kaksi vuotta)
uuunot 3

#8

24.10.2012 19:41

Robert Gordon Wasson