Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kristillinen mainos

#16201 Herran haltuun

24.06.2013 13:53

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Selvänäkijä,oraakkeli
www.unil.fi/sonja.php
Parisuhde,unet, Yksinäisyys




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#16202 Re: Re: Re: Re:

24.06.2013 13:59

#16153: - Re: Re: Re:

Ei taida lainkaan pitää paikkaansa, kun viihdyt niin hyvin näillä sivuilla. Ihan hyvä, ehkä joku sana Raamatusta jää talteen.

Vaikka sinulla ei ole muuta sanottavaa kuin tyhjää tilaa, niin silti haluat viihtyä täällä.


Vieras

#16203 Re: Re: Re: Re:

24.06.2013 15:33

#16196: fundis - Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

Radio Dein ja Kirkon tutkimuskeskuksen kysely ev.lut kirkon työntekijöille paljastaa, että jotain (tai melkein kaikki) on mielestäni todella pahasti pielessä. Itse ajattelen, että pappiskoulutus on täysin pielessä. Siitä seuraa automaattisesti, että se heijastuu kaikkeen toimintaan, asenteisiin ja arvoihin. Lopputuloksena näyttäisi olevan, että kirkon henkilökunta uskoo vain virka-ajallaan ja viran puolesta (Tilaston perusteella ei siis todellakaan aina sitäkään). Siis, esikuvansa Jeesuksen täydellinen vastakohta. Joidenkin kirkon henkilökuntaan kuuluvien osalta ei liene kyseessä uskossa oleminen laisinkaan. On myös muistettava, että jos etsii täydellistä seurakuntaa ja sellaisen löytää; se ei ole enää täydellinen kun minä sinne menen. Olen kuullut, että papitkin ovat ihmisiä. Kyllä meidän on syytä pyytää Jumalalta, että hän antaisi Pyhän Henkensä valaisemaan, johtamaan ja antamaaan ymmärrystä. Raamatusta sitä totuutta tulisi etsiä jatkossa.


Vieras

#16204 Re: Re: Re: Re: Re:

24.06.2013 15:36

#16203: - Re: Re: Re: Re:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä tekemistä tuolla vuodatuksella on siviililainsäädännön kanssa?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#16205 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.06.2013 15:53

#16204: - Re: Re: Re: Re: Re:

Minua puolestaan kiinnostaa: Mitä tekemistä noilla tyhjillä riveillä on tämän adressin kanssa? Olen ihmetellyt tätä asiaa itsekseni jo kauan aikaa. Onko siis ihmiset tulleet näin itsekkäiksi. Ketä noi tyhjät rivit sinun mielestäsi palvelevat? Olen ymmärtänyt sen kertovan pelkästään asian puutteesta. Mitä muuta se voisi olla, ei mitään.


Vieras

#16206 Re: Re: Re: Re: Re:

24.06.2013 15:56

#16203: - Re: Re: Re: Re:  

 

Faktaa on muutos maailmankaikkeudessa, nyt ja aina. Jotkut ihmiset kokevat turvaa jääden kiinni menneeseen. Mitä aitoa tätä päivää kaikessa tuossa on joka saa teidät jumiin muinaisaikaan? Se on kuin hakkaisi päätä seinään aamusta iltaan. Juna ei jää asemalle vaan puksuttava eteenpäin vaikket olisi mukana kyydissä.
Konduktööri

#16207 Tulevaisuuden junan kyydissä...

24.06.2013 16:16

#16206: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Niin ,ellei sitten kuulu johonkin taktiseen  rautatiesabotöörien joukko-osastoon , jonka tehtävänä on  toimia hämärän aikana asettaa kiviä kiskoille ja räjäyttää raiteita poikki...


Vieras

#16208 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.06.2013 16:17

#16206: - Re: Re: Re: Re: Re:

Sinun perspektiivistä katsottuna näyttää ehkä jumilta ja pään hakkaamiselta seinään. Tätä päivää elän mutta huomioin myös menneen. Sinä tunnut laittavan suuren painoarvon pelkästään muutokselle.


Vieras

#16209 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.06.2013 16:27

#16208: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Kuinka niin pelkästään? Minun painoarvoni ei paljoa paina kupissa, muutos tapahtuu silti. Muistan kyllä menneen, unelmoin huomisesta, mutta on vain tämä hetki ja kun unesta heräämme, olemme yhtä kaiken kanssa.

Vieras

#16210 Re: Tulevaisuuden junan kyydissä...

24.06.2013 18:24

Jumalan sanaa

#16211

24.06.2013 18:30


Room 6:15-23

Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla?

Pois se!

Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?

Mutta kiitos Jumalalle, että te, jotka ennen olitte synnin palvelijoita, nyt olette tulleet sydämestänne kuuliaisiksi sille opin muodolle, jonka johtoon te olette annetut, ja että te synnistä vapautettuina olette tulleet vanhurskauden palvelijoiksi!
Minä puhun ihmisten tavalla teidän lihanne heikkouden tähden. Sillä niinkuin te ennen annoitte jäsenenne saastaisuuden ja laittomuuden palvelijoiksi laittomuuteen, niin antakaa nyt jäsenenne vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.

Sillä kun olitte synnin palvelijoita, niin te olitte vapaat vanhurskaudesta. Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on kuolema.
Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne PYHITYS, JA SEN LOPPU ON IÄNKAIKKINEN ELÄMÄ.

Sillä SYNNIN PALKKA ON KUOLEMA, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.
Jumalan sanaa

#16212

24.06.2013 18:31


Room 1.
Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, MAAILMAN LUOMISESTA ASTI NÄHTÄVINÄ, niin ETTEIVÄT HE VOI MILLÄÄN ITSEÄNSÄ PUOLUSTAA, koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden MUUTTANEET katoavaisen ihmisen ja lintujen ja NELIJALKAISTEN ja MATELEVAISTEN kuvan kaltaiseksi.

Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään ITSE omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

Vieras

#16213 Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

24.06.2013 18:33

#16196: fundis - Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

 

Minkälainen mahtaa tuo tiedekunta sitten Turussa ja Joensuussa olla?

Tämä vähän aikaa sitten Deissä haastateltu Jumalan OnnenPekka  oli siellä Itä-Suomessa opiskelemassa,  ja hänellä oli ihan toisenlainen meininki.

Oletko kuullut mitään vielä  "opposition"  muodostumisesta?

 

 

 


Vieras

#16214

24.06.2013 18:45

PIETARIN TOINEN KIRJE
1938
2 LUKU
2:1 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.
2:2 Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi;
2:3 ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku.
2:4 Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi.
2:5 Eikä hän säästänyt muinaista maailmaa, vaikka varjelikin Nooan, vanhurskauden saarnaajan, ynnä seitsemän muuta, vaan antoi vedenpaisumuksen tulla jumalattomain maailman päälle.
2:6 Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät.
2:7 Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi;
elämä on ihanaa

#16215 Re:

24.06.2013 18:50

#16212: Jumalan sanaa -

Onko uskiksilla joku erityinen ongelma tämän seksuaalisuuden kanssa ? Siitä vaan jaksetaan jauhaa kuin se olisi ainoa elinehto koko maailmankaikkeudessa. Se vanha sanonta, jos on ongelmia seksuaalisuuden kanssa niin sen ympärille tehdään ongelma. Rakastelussa seksuaalienergia on niin mahtava että se koskettaa Luojan antamaa lahjaa. Se vaatii rakkaudellista ilmapiiriä eikä sillä ole mitään rajaa. Jokainen joka on ollut edes lähellä tuota tajunnan räjäyttävää kokemusta tietävät ettei se voi olla muusta kuin Jumalasta. Himokin on annettu lahjana joten lakatkaa märehtimästä ja nauttikaa siitä mitä teille on annettu sillä vain sillä tavalla voit kunnioittaa Jumalaa. Ja kun voi hyvin voi jakaa sitä iloa ja rakkautta muillekin sen sijaan että focus on jatkuvasti miinuslaseissa-


Vieras

#16216

24.06.2013 19:12

on tärkeää,että meillä kansalaisilla on mahdollisuus kertoa mielipiteemme.

Vieras

#16217 Re: Re:

24.06.2013 19:58

#16215: elämä on ihanaa - Re:

"Onko uskiksilla joku erityinen ongelma tämän seksuaalisuuden kanssa ?"

En oo kuullu, jotta uskiksilla,

mutta karuulla on näkyny joitakin ihime huutajia,  jotaan seksistä ja rakastelemisesta melskaavat....että varmahan näillä on jokin SUURI ongelma... tai en tierä...osa kovin vähis pukimis...kovaa ne ainakin mesoo, vaikiaa tuntuu olevan -

miksei tällääsestä isoosta vaikeuresta puhuta mihinää mitää - tiätääs auttaa raasuja...onhan maan asiat niin hyväs lyännis, jos vaikka rahaa haluaasivat...kyllä vanhuksekkin vanhaankoriista tulis ilimanmuuta mukahan...

Ookko sä nähny, onkohan niillä joku isookin hätä itteesä kans??

 

Älä hölmöile, kun olet vielä siinä iässä, hah:)

#16218 Re: Re:

24.06.2013 20:25

#16215: elämä on ihanaa - Re:  

 Voi sua rääpälettä, joka keksit satujasi. Niinkuin ei muka uskikset tietäisi, mikä avioliitossa on oikein. Sinä vain haluat seksiäsi harrastaa vaikka aidanseipään kanssa. Naurettavaa:) Ja vielä luulet tietäväsi kaiken. Voi raukkis !


Vieras

#16219 Re: Re: Re:

24.06.2013 20:33

#16218: Älä hölmöile, kun olet vielä siinä iässä, hah:) - Re: Re:

No miks te sitten jankutatte niin paljon asiasta koko ajan?


Vieras

#16220 Re: Re: Re:

24.06.2013 20:42

#16217: - Re: Re:

Juu, kyl miekii vähä voisi vaaterahhaa antaa vaik miu eläke aika pien onkii. Mihihä mie voisi laittaa, onks heil joku tili vai mihi? Vai sieks se kerrääjä oot. Ainha myö o vähäosasist huolta pietty. Nii ja oiskos mitä lääkettä jos kuumetta on ku vähissä vaatteiss joutuut kulukemmaa. Kylhä mie tiijä mitä tää elämä saattapi joskus olla ku paikast toisee joutuup asetaimaa. Sillei. Paha seo jos kavuilla joutuu kulukemmaa. Miu tää asuntokkii on nii pien ettei tähä oikee mahu muita majottammaa, muute ottasin tok. Mut oha miul vähä patja all pahapäivä varraa et siintä voisi antaa.


Vieras

#16221 Re: Re: Re: Re:

24.06.2013 20:55

#16220: - Re: Re: Re:

 

Taiat olla Etelä-Karjalainen,   lämpöä,  vaik muille jakkaa!  :)

Onpikos kukaan nähnyt,  oliko asia esillä kesäjuhlissa?

 

 

 

 

Konduktööri

#16222 Re: Re: Tulevaisuuden junan kyydissä...

24.06.2013 20:57

#16210: - Re: Tulevaisuuden junan kyydissä... 

 Tulevaisuuteen tietysti ja lähtee pian-ette kerkeä  enää ostamaan asemalta virvokkeita----


Vieras

#16223 Re: Re: Re: Re: Re:

24.06.2013 20:58


Vieras

#16224 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.06.2013 21:12

#16223: - Re: Re: Re: Re: Re:

 

No niin ollaan täälläki.