Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#16126 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.06.2013 17:06

#16125: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Siipeni Murtuneet
Oi Jumala, siipeni murtuneet ota käsiisi ihmeellisiin
Olen lentänyt liian kauas, olen lentänyt eksyksiin.
Olen lentänyt siivin voitollisin, läpi ilmojen häikäiseväin
Tuhat aurinkokuntaa kiersin, joka ainoan taivaan näin.
Nyt rajalla viimeisen taivaan ja rajalla kuoleman maan
Minä vapisen enää hiljaa ja rukoilen, rukoilen vaan.


Vieras

#16127 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.06.2013 17:30

#16126: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

 

Merkillistä kuultavaa Helluntaiherätyksen  juhannuskonfrenssista Keuruulta:  Meillä on ne ketchupit ja sinapit rinnuksilla,  jos katsotaan itseemme.
Raamattu opettaa: sulla on morsiuspuku, jossa ei ole tahraa eikä ryppyä.
Jumalan vanhurskaus  Kristuksessa tuo puhtauden,  joka on Jumalan puhtautta Jeesuksessa Kristuksessa.
Erilaiset kompastumisemme eivät kaada Jumalan vanhurskautta meissä.  Se tietoisuus  vapauttaa täydelliseen vapauteen ja iloon.

Helluntaiveljellä oli niin kirkas julistus vieraasta vanhurskaudesta,  ettei sellaista löydä kuin  evankelisen liikkeen piiristä
parhaimmillaan. Kiitokset Keuruulle.
JUMALA SIUNATKOON YHTEYTTÄ YLI RAJOJEN!

 

 


Vieras

#16128 Re:

22.06.2013 17:49

#16120: -

 

KITOS TÄSTÄ  VINKKAUKSESTA  GRATHIN LUENTOON!   Sanalehti onkin jäänyt ihan huomiotta,  nyt sen kimppuun!

Vanhoillislestadiolainen liike voi odottaa uutta,  uljasta tulevaisuutta.  Sekä kriisi,  että kritiikki luovat pohjaa 
uudelle nousulle!

http://www.sana.fi/artikkelit/haavoittunut_yhteiso_voi_parantua/

 

Näin on!  jos kuka niin ristintienkulkija tietää suhtautua toiveikkaasti elämän käpälämäkiin ja hunningollejoutumisiin.  Jumalan maailmoissa lopulta romu muuttuu käyttökelpoiseksi rikkaudeksi, jopa kalleimmaksi aarteeksi.  Särkyminen siunaukseksi.

 

 


Vieras

#16129

22.06.2013 18:40



http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/11473-alister-mcgrath

"McGrathin mielestä tiede ei tule koskaan vastaamaan siihen, mikä on elämän tarkoitus. Hänen mukaansa vastausta ei kannata odottaa hyvän ja pahan problematiikkaankaan.

- Tiede ei kykene tarjoamaan vastausta myöskään siihen, onko minulla arvoa tai mikä on juuri minun merkitykseni. Se voi itseasiassa osoittaa minun olevan tilastollisesti yksi kuudesta miljardista ja jättää minut ratkaisemaan asiaa itsekseni. Jumala taas näkee tämän täysin toisin: hänelle joka ainoalla meistä on syvällinen merkitys.

Uskonnonpuolustajana McGrath ei kuitenkaan haasta tiedettä. Hän vain toteaa, että se voi kulkea harhaan yrittäessään vastata kysymyksiin, joiden vastaukset ovat tieteen käytössä olevien menetelmien saavuttamattomissa."

Vieras

#16130

22.06.2013 19:26

Ei kirjoiteta Raamattua uudesti, ei siihen PYHÄ kuitenkaan sitoudu.

Vieras

#16131 Re:

22.06.2013 19:30

.#16129: -

 

 

Sanasta Kotimaahan: http://www.kotimaa24.fi/uutiset/ulkomaat/11789-iso-eheytysjaerjestoe-lopetti-ja-pyysi-anteeksi

Jatkoa  vielä eiliseen  Exodus-uutiseen.  Suomalainen Ari Puonti kertoo  Exoduksen jakautuneen kahtia,
useiden perustajajäsenten lähteneen ja aiemmin eronneiden jäsenjärjestöjen olevan erimieltä Chambersin ja lähipiirinsä  kanssa pelastusopista.

Chambersin lausunnot ovat herättäneet hämmennystä.  Taustalla on evankelikaalisuuteen liittyvä laaja keskustelu  USA:ssa,   ja Chambersin havainnot,  joiden mukaan 99% eheytyksessä olleista on edelleen kiinnostunut samasta sukupuolesta.

Ari Puonti katsoo Chambersin hakevan lempeämpää linjausta, joissa asioita ei lähestytä viholliskuvien kautta. Hiukan erkoisesti Chambers pitää edelleen homoseksualisuuden toteutusta syntinä,  mutta kuitenkin ajattelee,  että Jeesuksen vastaanotettuaan homo voi elää homona.  Ota tästä sitten selvää.  

Exoduksen tilalle kaavaillaan uutta järjestöä,  jonka linjaus tulee olemaan erilainen.

 

 


Vieras

#16132

22.06.2013 20:11

Sukupuolineutraali avioliitto ja homoparien kirkollinen siunaaminen ovat olleet kirkon sisällä toimivan ryhmittymän tavoitteena jo kymmenen vuotta. Yhteys-liikkeen nimellä toimiva ryhmä oli aluksi salainen ja sen asiakirjat pidettiin luottamuksellisina.

Ryhmä keräsi muun muassa kirkon työntekijöistä salaisen rekisterin, johon kirjoittautuneet lupautuivat esiintymään julkisuudessa homojen puolesta, heti kun aika olisi kypsä...
Kannattaa lukea koko artikkeli. Googlaa: kirkko käy omaa sisällissotaansa

 


Vieras

#16133 Re:

22.06.2013 21:02

#16132: -

Olipas silmät avaavaa luettavaa nämä googlen haut: kirkko käy omaa sisällissotaansa. Suosittelen muillekin luettavaksi.


Vieras

#16134

22.06.2013 21:29

Tässä tutkailtavaksi yhteys-liikkeen Raamatun tulkintaa. http://www.yhteys.org/raamattu.html
Kaikki Raamatun jakeiden tulkinnat on käytetty täällä käydyssä keskustelussa.
http://www.yhteys.org/
Lainaus tekstistä: Joh. 16:12-13:ssa Vapahtaja toteaa: "Paljon enemmänkin minulla olisi teille puhuttavaa, mutta te ette vielä kykene ottamaan sitä vastaan. Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden." Pyhä Henki johtaa kirkkoa tuntemaan totuuden myös homoseksuaalisuudesta.

Uutta Raamatun tulkintaa ???

Uutta Raamatun vääristelyä

#16135 Re:

23.06.2013 00:02

#16134: -  

Markuksen evankeliumin 10.luvussa, jakeet 6-9, todetaan yksiselitteisesti :

"Mutta luomakunnan alusta Jumala 'on luonut heidät mieheksi ja naiseksi.
Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa.
Ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi.' Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. 
Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."

Voiko tätä tekstiä ymmärtää mitenkään muuten kuin siinä ilmiselvästi lukee ? Tässä on selvästi sisäänrakennettuna ajatus että Jeesus ei hyväksy homoutta. Jos Jeesus olisi hyväksynyt homouden niin olisihan Hän sen selvästi ilmoittanut.Jeesus ei tässä kohdassa eikä missään muuallakaan sanallakaan puolusta homoutta koska se on täysin vastoin Hänen omaa luomistyötänsä.

Yhteys-liike, ikävä kyllä, vääristelee Raamattua ja tekee Jumalasta dementikkoa. Jumala kielsi homouden harjoittamisen Vanhassa Testamentissa ja Paavalin kirjeissä. Nytkö muka Jumala olisi täysin unohtanut nämä kieltonsa ja ryhtynyt puolustamaan homoutta ?

Jeesus on Herra!

#16136 Tähän on tultu!

23.06.2013 00:26

Kaikki laiton kiehtoo ja hyväksytään. Mikä suomalaisia oikein vaivaa?! Kansalaisten tulisi mennä synnintuntoon ja nöyrtyä Jumalan tahtoon. Moni ihminen ei nykyään erota oikeaa väärästä vaan pitäisi mennä muka omien mieltymyksien mukaan. Ahneudella ei ole loppua ja sitähän sielunvihulainen, se sarvipää luuseri haluaakin eli täysin päinvastaista, mikä on Jumalan suurta suunnitelmaa. Jeesuksen Herruus koitetaan vesittää kaiken materialismin ja hedonismin alle, siinä kuitenkaan onnistumatta sillä Jumala pitää kyllä loppuun saakka piuhoja käsissään Poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta, amen. Suomi on perinteisesti ollut heterogeeninen valtio ja toivon sydämestäni, että se tulee olemaan myös sitä niin kauan kuin elän ja hengitän. Instituutio avioliitto miehen ja naisen välisenä yritetään tuhota. Tilalle koitetaan laittaa hekumaa, syntiä, luonnottomuutta, sairasta syntiä ja tätä sielunvihulainen yrittääkin loppuun asti. Mutta sillä on enää vähän aikaa Ilm.19. luvun mukaan, kunnes pian heitetään tuliseen järveen kätyreineen ja hetken päästä Hän saapuu, Maranatha! Löytäneekö Hän uskoa maan päältä tämän kaikenlaisen saastan eli homo- ja lesbomynteisyyden sekä yleisen välinpitämättömyyden keskeltä?! Jumala tätä synnin peittämää maata siunatkoon.#16126: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 


Vieras

#16137 Re: Tähän on tultu!

23.06.2013 04:07

#16136: Jeesus on Herra! - Tähän on tultu!

" Kaikki laiton kiehtoo ja hyväksytään. Mikä suomalaisia oikein vaivaa?! Kansalaisten tulisi mennä synnintuntoon ja nöyrtyä Jumalan tahtoon. Moni ihminen ei nykyään erota oikeaa väärästä vaan pitäisi mennä muka omien mieltymyksien mukaan. Ahneudella ei ole loppua ja sitähän sielunvihulainen, se sarvipää luuseri haluaakin eli täysin päinvastaista, mikä on Jumalan suurta suunnitelmaa. Jeesuksen Herruus koitetaan vesittää kaiken materialismin ja hedonismin alle, siinä kuitenkaan onnistumatta sillä Jumala pitää kyllä loppuun saakka piuhoja käsissään Poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta, amen. Suomi on perinteisesti ollut heterogeeninen valtio ja toivon sydämestäni, että se tulee olemaan myös sitä niin kauan kuin elän ja hengitän. Instituutio avioliitto miehen ja naisen välisenä yritetään tuhota. Tilalle koitetaan laittaa hekumaa, syntiä, luonnottomuutta, sairasta syntiä ja tätä sielunvihulainen yrittääkin loppuun asti. Mutta sillä on enää vähän aikaa Ilm.19. luvun mukaan, kunnes pian heitetään tuliseen järveen kätyreineen ja hetken päästä Hän saapuu, Maranatha! Löytäneekö Hän uskoa maan päältä tämän kaikenlaisen saastan eli homo- ja lesbomynteisyyden sekä yleisen välinpitämättömyyden keskeltä?! Jumala tätä synnin peittämää maata siunatkoon."

Hyvää huomenta-Jeesus myötä!

Pilkkuakaan muuttamatta. Tämä on totuus!

 


Vieras

#16138 Re: Re: Re: Re: Re: Juhannus kutsuu kesälaitumille....

23.06.2013 04:36

#16021: - Re: Re: Re: Re: Juhannus kutsuu kesälaitumille....

”Vääryydentekijä tehköön edelleen vääryyttä,

ja joka on saastainen, saastukoon edelleen,

ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen
vanhurskautta,

ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.”


Vieras

#16139

23.06.2013 05:22

Jumala on luonut ja määränyt että mies ja nainen täyttäisivät maata tekemässä luonnollisesti lasta ja se on siunaus... mutta, homoseksuallinen suhde on sodoma & gomorra. Jumala rakastaa syntinen mutta, Jumala vihaa syntiä... Jumalan kutsu on tehdä parannusta eikä jatkaa synnissä tai voimme joutua Jumalan vihan tuomiossa ja se on pelottava homma! Eikä Jeesus oli silloin parantanut homoja tms. vain sairaita ja jos joku on homosairas voi rukoilla että seksuallinen suunta tulisi kuntoon ja Jumala joka on avanut punainen meri (mietikääpäs) kyllä kuntelee kaatunut sydäntä... Hän rakastaa syntinen sydämen joka tekee parannusta!

Vieras

#16140

23.06.2013 06:23


Päivän Sana

Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.

Fil. 3:13-14 (KR33/38)

Vieras

#16141

23.06.2013 07:15


1 Tim.5:22. Älä ole liian kerkeä panemaan käsiäsi kenenkään päälle, äläkä antaudu osalliseksi muiden synteihin. Pidä itsesi puhtaana.
Onko tässä varoitus synnin siunaamisesta? Itse ymmärrän että on.


Vieras

#16142

23.06.2013 07:46

Silloin emme enää ole alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja ovat kaikkien opintuulten heiteltävinä ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa, vaan noudatamme totuutta rakkaudessa ja kaikin tavoin kasvamme häneen, joka on pää, Kristus. [Ef. 4:14-15]

 


Vieras

#16143 Re: Re:

23.06.2013 08:23

#16135: Uutta Raamatun vääristelyä - Re:  

 

Tässä ja toisaallakin uskikset puhuu siitä ettei pidä tulkita sillä Jumalan sana on laki ja tässäpä sitä pelkkää tulkintaa kuitenkin jatkuvasti näkyy. Eli kukin tulkitsee oman ymmärryksessä mukaan asioita. Tämä on vielä erityisen hassunhauska siksi että kielenkäyttö on 100 prossasta egokieltä. Ei hätää jokainen ajallaan löydämme perille. Suomalaisia aivan syystä kutsutaan puusta pudonneeksi kansaksi. Mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa löytyy perille, ei kuitenkaan ihan vielä.
Leastadiolainen

#16144 Re:

23.06.2013 08:56

#15: Ernu -  

Jos hyväksyt sateenkaari ihmiset, niin silloin et voi uskoa Jumalaan, koska se on täysi mahdottomuus. Katos, nämä kaksi asiaa ovat toisensa poissulkevia. Jumala ei voi siunata sitä, minkä hän itse on Sanassaan kironnut. Näin asian laita todellakin on, kuvitteli ihminen sitten itse mitä tahansa.

 


Vieras

#16145 Re:

23.06.2013 09:29

#16002: -

 

 

 

 

 

 

Homojen salaliitto tosiaankin uhkaa kirkkoa, perhettä ja Nokian osakkeen arvoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#16146 Mitä se armo on?

23.06.2013 09:44

Vastaus: Ansioton Rakkaus Minun Osakseni. A R M O (Lyhyt oppimäärä)

Vieras

#16147 Re: Re:

23.06.2013 09:49

#16144: Leastadiolainen - Re:

Voisko ajatella niin, että esimerkki: Voin hyväksyä homon ihmisenä mutta en hänen tekoaan, homoutta.

Kokkolalainen

#16148 Re: Re:

23.06.2013 10:50

#16144: Leastadiolainen - Re:  

Langenneet ihmiset uskottelevat itselleen kaikenlaista ja yrittävät vieläpä houkutella muitakin mukaan perikatoon. Mutta taidolliset tahtovat pitäytyä Jumalan lakiin, tutkia sitä päivin ja öin, eikä hyppiä riettauden lammikoilla. Jumala meitä varjelkoon!

 


Vieras

#16149

23.06.2013 11:00

Vielä on Juhannus ja Johannes Kastajan sanoin voidaan kehoittaa, Matt.3:

1 Niinä päivinä tuli Johannes Kastaja ja saarnasi taivasten valtakuntaa Juudean erämaassa
2 ja sanoi: "Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle."

Kesäperhonen

#16150 Re: Re: Re: Epävarmalle pohdiskelijalle...

23.06.2013 11:26

#16147: - Re: Re:  

 Ajatella voi tietysti miten  vaan, mutta homoseksuaalisuus  ihmisessä on kylläkin ominaisuus, eikä mikään ´teko´ sinänsä. Tunnut olevan epävarma  omista ajatuksistasi asian suhteen,mutta ehkä sitä helpottaa tämä tieto:sinun ei tarvitse vaivata  mieltäsi koko asialla eikä miettiä sitä laisinkaan  ,eikä kukaan voi vaatia sinua ajattelemaan sitä.Eikä varsinkaan sen hyväksynnän kannalta,sillä sinun hyväksyntääsi ei kukaan tarvitse, jos itse olet siitä asiasta ulkopuolinen.Jos taas  kaipaat itsellesi seurakunnan tai muun ryhmittymän hyväksyntää , niin eivät he voi asettaa sen ehdoksi mitään homovihaan osallistumista , voit sen sijaan  aivan kohteliaasti sanoa heille, että et itse ole kiinnostunut koko asiasta ,etkä edes puhumaan siitä.Jos tivaaminen jatkuu, voit sanoa että asia on sinulle täysin vieras ja ettei sinulla ole mitään kokemusta siitä ja ettet  tunne yhtään homoa henkilökohtaisesti eikä  sinulla näistä syistä johtuen voi olla mitään omia mielipiteitä heistä.Kysypä sinä heiltä puolestasi mitä mieltä he ovat Syyrian sodasta, asuntokeinottelusta,Tukholman mellakoista , kouluampumistapauksista,  ahneuden synnistä ,vallanhimosta,väkivallasta,ym. asioista mitä avarassa maailmassamme on , tapahtuu ja esiintyy. Kysy heiltä hyväksyvätkö he nämä asiat  ja teot vaieten ,koska ne -"homouden synnin" sijaan , eivät ollenkaan kiinnosta puheenaiheeksi asti eivätkä  vaivaa heitä samalla tavalla. Hyvää kesää Sinulle ja nauti omasta elämästäsi.