Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

res.matr.

#16251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

25.06.2013 18:14

#16249: Arvausleikkitehtävä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli... 

Komealta kalskahtavaa ´puoluejohtaja-profeetta´ -titteliä kantava (tai ehkä pikemminkin kannatteleva...)Jouko Piho on melkoisen surkuhupaisa saarnamies sinänsä.Sokerina pohjalla  hänellä niissä muisteluissaan tuntuu  olevan se eräs ,hänen   siellä sivustollaan itsensä kertoma ´homoseksuaalisen tilanteen kokemus´, (joka vielä näin, vuosikymmenienkin kuluttua) on säilynyt tuoreena  hänen muistissaan !!! (...sieltä hänen sivuiltaan tämä pieni yksityiskohta kerrottuna löytyy) Niinhän sitä on tapana sanoa,että mitään ei ihminen niin kadu, kuin jonkun tekemättä jättämistään...No,Pihon kohdalla se saattoi hyvinkin olla juuri tämä tapaus,eihän siitä oikein muuta voi päätelläkään.Että kaihertamaan jäi ,sinne jonnekin mielen sopukoihin ja nyt se sitten purkautuu sieltä esille ja nettiin,kuinkas muutenkaan.Että "jos olisin sittenkin...." No, myöhäistähän se nyt olisi  hänen kohdallaan,että  enää sellaista tilannetta ja tilaisuutta hänen eteensä astelisi  -ymmärretään..mutta.jos halu silloin aikanaan olisi puuttunut,olisi sellainen tapaus  ilman muuta unohtunut viikossa, mutta kun puuttui uskallus niin sehän jäi painamaan  mieltä vuosikymmeniksi eteenpäin  ja psyykeen kasassa pysymiseksi tuon halun vaikutus ja olemassaolokin on tietystikin kiellettävä,selvähän se. Nyt se sitten pitää  ikäänkuin kanavoida ja´kostaa´se netin välityksellä nuoremmille sukupolville,tällainen logiikkahan hänellä siinä toimii.Näkyjen näkijöitä ja jos minkä ennustelijoitahan on ollut maailman sivu ja pelkästään sellaisena hän  tuskin olisi kyennyt saavuttamaan kovinkaan laajaa kuuljakuntaa-julkinen homovihan lietsominen taas on paljon parempi naru vetäistäväksi ja yleisön saamiseksi (...sille lopultakin siis vain katkeran turhautuneelle pauhaamiselleen ja liian  lennokkaille höpinöilleen)


Vieras

#16252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

25.06.2013 18:31


Vieras

#16253 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

25.06.2013 19:43

#16251: res.matr. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

Piho on eksyttäjä kentän toiselta puolelta ja sinä vastakkaiselta. Eikä Pihon tarvitse lietsoa yhtään mitään vastenmielisyyttä, sinä osaat sen tehdä hyvin vakuuttavasti itsekin. Riittää kun vilkaisee sinun tekstiäsi, se kertoo miten kieroitunut mielesi keksii kaikenmaailman homofantasioita.

Teksti oli senverran vakuuttava, että suosittelen teologin uraa, sanojen vääntelyn taito on jo pitkälle kehittynyttä. Samalla ehkä pääsisit myös kirjoittelemaan kirjoja arkkipiispalle.


Vieras

#16254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

25.06.2013 19:58

#16251: res.matr. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli... siellä sivustollaan itsensä kertoma ´homoseksuaalisen tilanteen kokemus´, (joka vielä näin, vuosikymmenienkin kuluttua) on säilynyt tuoreena  hänen muistissaan !!!

 

 

Ehkä Piho on käynyt muistelemassa tätä "homoseksuaalisen tilanteen kokemusta" esim. Mykonoksella, Ibizalla tai San Franciscossa, siis paikassa jossa häntä ei tunneta. Näin tuon tilanteen kokemus on pysynyt elävänä mielessä.

 

 

 


Vieras

#16255

25.06.2013 21:01

Päivän Sana

Sillä te tunnette meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen armon, että hän, vaikka oli rikas, tuli teidän tähtenne köyhäksi, että te hänen köyhyydestään rikastuisitte.

2. Kor. 8:9 (KR33/38)

Vieras

#16256 Re:

25.06.2013 21:29

#16255: -

:) ootat sie siellä kellon vaihtumista joka yö jotta päivä alkaisi hyvin. Mä meen kyl vasta nukkuu. Hyvvää yötä.

(vilpittömästi kaipaa)

#16257 YSTÄVÄLLINEN VAROITUS

26.06.2013 04:23

#16185: Vähän laajemmin (vilpittömästi kaipaa) - Anteeksi, lähde jäi mainitsematta #16167 -siteerauksesta

Lähde: Uimonen Jorma (Amigo), Elämä on nyt! Päivä Osakeyhtiö, Jyväskylä 2007 sivu 23: Raamattu varoittaakin meitä luottamasta liikaa omaan ymmärrykseemme. "Voi niitä, jotka ovat viisaita omissa silmissään ja ymmärtäväisiä omasta mielestänsä!" (Jes. 5:21, vuoden 1933 suomennos).  sivu 22: "Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä" (Jaak. 4:8). Lainaus päättyy. Oma kommenttini: Raamattu on todella ihmeellinen kirja. Itse olen yli viisikymppinen ihminen. Usko on tullut minuun 1960-luvun nuorisoherätyksen aikana. Tutustuessani Raamattuun vähitellen vuosikymmenien aikana sen luotettavuus totuuden lähteenä on vain varmistunut entisestään. Suurin ongelma on meidän ihmisten kuvitellessa, että emme tarvitse Raamattua mihinkään. Se on samalla pahin erehdyksemme. Tiede ei kykene löytämään ollenkaan totuutta, koska se alunperin jo sulkee Jumalan mahdollisuuden pois. Se on todella surkuteltavaa. Tuo Raamatun sana: "Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä" on siinä mielessä tosi ja ihmeellinen juttu, että uskis-aikaa aikaisemmin Jumalan vastustaja sai uskon asiat tuntumaan jotenkin hävettäviltä ja vastenmielisiltä. Silloin oli kaikenlaista sokeutta ja vain omaan järkeen ja ymmärrykseen luottamista. Tänä päivänä en yhtään ihmettele Raamatun varoitusta: "Voi niitä, jotka..." Siteeraukset laajemmassa muodossa edellisessä #16185. Muuta en tähän loppuun pysty kykenemään:  h e r ä t k ä ä ! Uskiksetkin kun olemme aikaisemmin olleet ihan samoilla joron jäljillä... Siis, kokemusta on ja siksi mielipiteeni on tämä.

Tellervo Nyberg
Vieras

#16258

26.06.2013 07:23

Raamattu sanoo selvästi että avioliitto on ainoastaan naisen ja miehen välinen liitto!
Kun ruvetaan vihkimään kaksi naista tai kaksi miestä yhteen, niin noustaan kapinaan Kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan.
Kun luterilainen kirkko on näin paljon poikennut pois Jumalan Sanasta, missä papit ovat pappisvihkimyksessä tehneet valan, että he noudattavat Jumalan Sanaa virassaa.
Ja kun he eivät enää sitä tee, Arkkipiispaa myöten, niin silloinhan heidät täytyy erottaa virastaan.
He ovat pappisvalansa rikkoneet.
Aivan sama jos matten opettajat koulussa opettaa mattea väärin, hän on epäpätevä ja hänet laitetaan pois viralta.
Saman täytyy päteä myöskin kirkon suhteen. Ainoastaan Raamatun mukaisesti täytyy pappien ja piispojen opettaa Jumalan Sanaa ja näyttää tietä Taivaaseen, missä on Jeesukseen uskovien ja uudestisyntyneiden Iankkaikkinen kotimaamme.
Olemme Somorran ja Gomorran ajassa. Kun synnin mitta tuli näissä kaupungeissa täyteen, niin Jumala itse tuhosi nämä syntipesäkkeet.
Samalla lailla tulee myöskin käymään tulevaisuudessa, kun synnin mitta tulee tämän maailman ihmisten kohdalla täyteen, niin Jumalan tuomiot kohtaavat tämän päivän ihmiskuntaa.
tellervo nyberg

Tellervo Nyberg

#16259 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.06.2013 07:30

#5: Kysyn vaan - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Olet aivan oikeassa, homous, lesbous ja alkoholismi,  myöskin kaikkinainen rikollisuus, on opittu käyttäytymismalli.

Kukaan ei synny homoksi, tai varkaaksi tai alkoholistiksi.

 


Vieras

#16260

26.06.2013 07:32

Nainen ja mies ja avioliito, siinä se,ei mitään muuta vaihtoehtoa !

Vieras

#16261 Re: Hihhuli

26.06.2013 07:34

#26: Suuri Ateismos! - Hihhuli

mikäs SINÄ olet ? ? ?


Vieras

#16262 Re:

26.06.2013 07:36

#59: minävain -

HOMO- ja LESPOPARIT ! Perustakaa oma seurakunta ja toimikaa siellä miten ikinä haluatte !

Lumi Salonen

#16263 Tellervolle asiatietoa

26.06.2013 08:18

#16258: Tellervo Nyberg -

 

 

Tellervo kulta, kyse on Suomen eduskunnan säätämästä siviiliavioliittolaista, joka ei sanele uskonnollisten yhteisöjen vihkimisiä. Lainsäädäntö ei perustu esim. paimentolaiskansojen tarukokoelmaan. Tilanne on aivan sama kuin siellä Ruotsissa, vaikka sinun on näemmä sitä mahdoton tajuta. Eduskuntaan vastaava lainsäädäntöelin on Ruotsissa nimeltään Riksdag.

Kun sinä siellä länsinaapurissa vaikutat, niin kerropa, kuinka sen jumalasi viha on tullut toteen tasa-arvoisen avioliittolain säätämisen jälkeen. Tai sen jälkeen, kun Ruotsin evlut kirkko päätti ruveta vihkimään samansukupuolisia pareja? Onko satanut tulisia hiiliä?

Kiiluvasilmäisenä Israelin-ystävänä tiedät toki sen, että Israelissa seksuaalivähemmistöjen asema on varsin hyvä sen naapurimaihin verrattuna. Valtio tunnustaa ulkomailla solmitut samansukupuoliset avioliitot, ja näillä pareilla on oikeus adoptioon. Aiotko osallistua Tel Avivin Prideen ensi vuonna?

Lumi Salonen

#16264 Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.06.2013 08:22

#16259: Tellervo Nyberg - Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

 

Tellervo kulta, minkään länsimaisen demokratian lakien mukaan homoseksuaalisuus ei ole rikos. Se ei ole rikos edes Israelissa.Ehkäpä haluat muuttaa Nigeriaan, Zimbabween, Iraniin tai Saudi-Arabiaan, joissa maissa lainsäädäntö on mieleisesi.

Lisäksi seksuaalinen suuntautuminen on synnynnäinen ominaisuus. Hetero-, bi- ja homoseksuaalisuus ei ole myöskään sairaus.

 

Onko sinulla, Tellervo, noin pahoja ongelmia itsesi kanssa? Oletko kokeillut terapiaa?


Vieras

#16265 Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.06.2013 08:50

#16264: Lumi Salonen - Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Lumi Salonen,

todistapa, että seksuaalinen suuntautuminen on synnynnäinen ominaisuus!


Vieras

#16266 Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.06.2013 08:56


Vieras

#16267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.06.2013 08:58

#16266: - Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

Kenelle kysymys oli tarkoitettu?

Minut kasvatettiin heteroksi.


Vieras

#16268 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.06.2013 09:00

#16267: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

 

Ympäröivän yhteiskunnan roolimallit perustuivat lapsuus- ja nuoruusaikanasi hetero-olettamukseen. Nykyään asiat ovat toisin. Voisiko sinusta siis nykynuorena tullakin homo tai bi?


Vieras

#16269 Re: Tellervolle asiatietoa

26.06.2013 09:02

#16263: Lumi Salonen - Tellervolle asiatietoa

 

Lumi Salonen,

todistapa, ettei Jumalan rangaistus ole jo kohdannut Ruotsia!


Vieras

#16270 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.06.2013 09:03

#16267: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan Minut kasvatettiin heteroksi.

 

Kerropa, kuinka ihmisiä kasvatetaan hetero-, bi- tai homoseksuaaleiksi. Kuka kasvattaa ja miksi?


Vieras

#16271

26.06.2013 09:11








Poikkeuksellisen monta ihmistä on eronnut kirkosta kesäkuussa, tiedottaa eroakirkosta.fi -sivusto. Tähän mennessä kesäkuussa on evankelis-luterilaisesta kirkosta eronnut noin 1 900 henkilöä, kun esimerkiksi viime vuoden kesäkuussa erosi vähän alle 1 600 kirkon jäsentä.

Eroakirkosta.fi -palvelun tiedottajan Petri Karisman mukaan yleensä kauniilla kesäsäällä ihmiset ovat ulkona ja siksi eroluvut ovat alhaiset. Siksi suuret eroluvut ihmetyttävät.

– Ilmeisesti evankelis-luterilaisen kirkon runsas näkyminen mediassa on saanut ihmiset eroamaan kirkosta. Eroaminen voisi olla vilkkaampaakin, mikäli säät olisivat huonommat, kertoo eroakirkosta.fi-palvelun tiedottaja Petri Karisma.

Tämänhetkinen ennätys kesäkuun kirkosta eroamisissa on vuodelta 2010, jolloin kirkosta erosi vähän yli 2300 jäsentä. Eroakirkosta.fi -palvelu pitää mahdollisena, että ennätys rikotaan tänä vuonna.

Kirkosta eroaminen on ollut runsasta myös koko alkuvuoden. Vuoteen 2012 verrattuna kasvua on noin 10 prosenttia.







Vieras

#16272 Re: Re: Tellervolle asiatietoa

26.06.2013 09:24

#16269: - Re: Tellervolle asiatietoa

Todista sinä että on!

Signal

#16273 Re:

26.06.2013 11:21

#16258: Tellervo Nyberg -

Totta puhut Tellervo, mutta kaikella on aikansa. Meidän ei tule pelätä, vapautuksemme aika on lähellä. Tämä nykytilanne on jo kerrottu Raamatussa, kaikki menee Jumalan suunnitelmien mukaan, me saamme vain kiittää ja ylistää. Nyt on pimeän ja valon lapsien erottelun aika, on "seolonnan" aika, ettei yksikään valita tuomiolla, että hän ei tiennyt. Harmaata aluetta ei ole.

Luk.22:31 Simon, Simon, katso, s..tana on tavoitellut teitä valtaansa, seuloakseen teitä niinkuin nisuja;

Dan. 11:35 Ja taidollisista jotkut kompastuvat, että heidän joukkonsa koeteltaisiin, seulottaisiin ja puhdistettaisiin lopun ajaksi, sillä vielä kestää, ennenkuin määräaika on.

Jes.30:28 Hänen hengityksensä on kuin virta, joka tulvii ja ulottuu kaulaan asti; seuloo kansakuntia turmion seulassa ja panee eksyttäväiset suitset kansojen suupieliin.

Aam.9:9 Sillä katso, minä käsken seuloa Israelin heimoa kaikkien kansain seassa, niinkuin seulalla seulotaan: ei jyvääkään putoa maahan.

Nyt seulotaan Suomessa, luste kypsyy ennen viljaa, mutta sadonkorjuu on kuitenkin yhtäaikaa. Antaa ymmärtämättömien ihmisten ivata, olkoot muka tietävinään sokeudessaan. Tosiasia kuitenkin on, että pian Herra laittaa Suomessa asiat kuntoon. Hän itse puuttuu voimallisesti asioiden kulkuun. "Minä olen nähnyt kansani kurjuuden Suomessa ja kuullut heidän huutonsa sortajainsa tähden; niin, minä tiedän heidän tuskansa." Kun Herra kirkastaa Suomessa itsensä, se tulee olemaan valtava järkytys, myös suurelle osalle meidän papistoa ja vapaiden suuntien väärässä hengessä oleville ns.evangelistoille. Herra tulee siirtämään jokaisen luopiojulistajan ja rahankerääjän pois tehtävistä... Mutta Suomen kirkkosalit vielä täyttyvät ääriään myöten suomalaisten Jumalan Sanan nälästä.

evl-KIRKON PIISPAT PIILEKSIVÄT NYT, MUTTA TULOKSEN TULEVAT NÄKEMÄÄN!

#16274 TÄMÄN AJAN JOUTAVAA HÖYHÖTYSTÄ ! Jos on rakennevika- se tulee korjata ->leikkaus tai hormoonihoito!

26.06.2013 11:26

Jos ei halua hoitaa anomaliaansa leikkauksella tai hormoonihoidolla - saa tietenkin olla se mikä on - jos todella haluaa- mutta se varmasti on vaikeaa ja jatkuvaa epätasapainoa, mutta esim Tyynenmeren saarilla näistä häiriöistä kärsivät jäävät vanhempiensa hoitajiksi näiden ja lapsuuden kotiinsa, mikä on erinomainen ratkaisu ja helpottaa elämää!

MUTTA SE, ETTÄ HOMOT tai LESBOT ....HALUAVAT SEKOITTAA IKIAIKAISEN AVIOLIITTO-INSTITUUTION ....SE ON SEKOPÄISTEN KEKSINTÖ ! - KEKSIKÖÖN OMAN NIMITYKSEN; JOS NÄITÄ ASIOITA VOIDAAN HEILLE TARJOTA, MITÄ AVIOLIITOSSA ON MIEHELLE JA NAISELLE JA LAPSILLE !
NYT ON LOPETETTVA AVIOLIITON RÄMETTÄMINEN JA EVL KIRKONKIN KERÄTTÄVÄ ROHKEUTENSA JA PUOLUSTETTAVA AVIOLIITON INSTITUUTIOTA ! PIISPAT JA KONKLAAVIT PIILESKELEVÄT NYT POPULISMIN VERHON TAKANA, mutta se tullaannäkemään, että jos kirkko hyväksyy homoliitot AVIOLIITON -nimellä
ON TÄYSI SELVIÖ, että piispat ovat silloin ajaneet EVL-kirkomme perikatoon ja EROAMINEN TÄLLAISESTA KIRKOSTA ON SELVIÖ ja piispat saavat kantaa vastuun siitä ja LEVÄPERÄISYYDESTÄÄN!

Vieras

#16275 Re: Re: Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.06.2013 12:12