Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Terve käytös kunniaan.

#36501 Avioliiton tarkoitus on

19.06.2014 07:48

rakentaa yhteiskuntaa ja ylläpitää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Homoutta ei avioliittoon tule sotkea koska se hajoittaa ja epä tasa-arvoittaa yhteiskuntaa yksipuolisella homo toiminnalla, josta puuttuu toinen sukupuoli. Lisäksi vapaaehtoinen homoharrastus aiheuttaa lukuisia sairauksia, joista tulee mielettömät kustannukset yhteiskunnan maksettavaksi. Työvoima vähenee kun homot eivät lisäänny ja verotulot pienenee huomattavasti. Homous aiheuttaa myös köyhyyttä niinkuin kuvista näkee ettei homoilla ole varaa vaatteisiin ja normaaliin pukeutumiseen. Vehkeitä pitää näytellä julkisissa medioissa,ja kaduilla. Kyllä on setan kasvatus on mennyt perille. Seta Pitäs kieltää kun opettaa homoja noin käyttäytymään julkisissa paikoissa ja medioissa. Julkinen rahoitus setalta pois.



Vieras

#36502 Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

19.06.2014 07:50

 

 

http://www.eroakirkosta.fi/static/ek-tilastot/cache.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#36503 Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasioiden näkeminen varsinkaan itsestä ei ole ihmisen vahvuuksia.

19.06.2014 07:54

#36469: - Re: Re: Re: Re: Tosiasioiden näkeminen varsinkaan itsestä ei ole ihmisen vahvuuksia.

Kyllä, jatkankin vielä vähän Rainerman siteerausta: "Sen sijaan muissa ihmisissä tunnistamme vikoja, jotka meiltä jäävät itsessä huomaamatta. Itsensä tunteminen on sidoksissa Jumalan tuntemiseen. Hänen edessään mittarimme näyttävät oikein. Ne osoittavat, että tarvitsemme apua. Muutos ja kestävän arvopohjan rakentaminen voi alkaa vain tunnustamalla tosiasiat." (Keijo Rainerma, Arvomme - aarteemme, sivu 10)

 

Huumausaineita ja niiden käyttäjiä, niin noiden tosiasioiden tunnustamisestahan niissäkin on ollut kysymys, kun pahimmasta huumehelvetistä on saanut selvitä kuiville, Jukka Tolonen taitaa olla yksi hyvä esimerkkitapaus siitä, että entisen on saanut jättää taakseen. Tietääkö tai tunteeko joku tämän selviämistarinan?


Vieras

#36504 Re: Avioliiton tarkoitus on

19.06.2014 08:04

#36501: Terve käytös kunniaan. - Avioliiton tarkoitus on  

Totta.

Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto. Ja avioliiton solmiminen on jo nyt voimassa olevan lainsäädännön vallitessa täysin yhdenvertaisesti ja syrjimättä mahdollista kaikille niille, jotka täyttävät avioliiton solmimisen edellytykset! Näin ollen: Nykyistä avioliittoa ei ole mitään syytä muuttaa.

Yksi monista

#36505 Re: Miehen ja naisen välinen suhde

19.06.2014 08:04

#2: Pitäisi kaikille terveille olla itsestään selvä asiakin. - Miehen ja naisen välinen suhde

Ei voi muuta todeta - kun näitäkin kommentteja lukee - että kyllä ihminen pelkää erilaisuutta!


Vieras

#36506 Juhannuskonferenssi

19.06.2014 08:11

klo 11.00–12.30

Jumalanpalvelus
Uskoa elämän Antajaan
Riku Turunen - Kari Ketoja - House Band Kerava

http://www.isokirja.fi/suurtapahtumat/juhannuskonferenssi/suorat_lahetykset/suorat_videol_hetykset


Vieras

#36507 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasioiden näkeminen varsinkaan itsestä ei ole ihmisen vahvuuksia.

19.06.2014 08:50

#36503: - Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasioiden näkeminen varsinkaan itsestä ei ole ihmisen vahvuuksia.

Tutustuin juuri netissä. Tästä henkilöstä on varmaankin kyse, joka oli Arto Nybergin vieraana.
Esittelystä: Kitaristilegenda Jukka Tolonen kertaa elämänsä muuttanutta tapahtumasarjaa Arto Nybergin vieraana. 70-luvulla Tasavallan Presidentti-yhtyeen soolokitaristina maailmanmaineeseen nousseen muusikon elämästä ei ole puuttunut käänteitä.

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/jukka_tolonen_vankilatuomio_nivelrikko_ja_evankeliumi_71459.html#media=71460

Siunausta sinne Kuopioon ja koko maahan, itse kullekin säädylle. Hyvää juhannusta!
Säteeltä.

terve.

#36508 Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

19.06.2014 09:45

#36505: Yksi monista - Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Ei täällä erilaisuutta pelätä. Hiv on homojen kansantauti ja sen vuoksi sitä ei avioliittoon sotketa. Lain tarkoitus on suojella terveyttä ja kansakuntaa eikä tukea hiv kansantaudin leviämistä, niinkuin mm. Hollannissa on käynyt.


Vieras

#36509 Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

19.06.2014 10:06

#36505: Yksi monista - Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Lisäisin vielä tuohon edelliseen kommenttiin ja 36505 kirjoitukseen, että ei tosiaan täällä erilaisuutta pelätä. Mistä moinen käsitys on tullut. Täällähän olemme nykyisen avioliittolain puolella, joka on naisen ja miehen välinen liitto, myös homoille sekä lesboille on erilainen parisuhdelaki olemassa. Tässähän sitä erilaisuutta ilmenee ja käytännön elämässä myös. Homothan sitä erilaisuutta pelkää niin kovasti, että lakikin pitäisi olla heille sama. Nainen ja mies ovat erinäköisiä, rodultaan, väriltään jne.. kaikki voivat avioitua erilaisuuteen katsomatta, kunhan ovat erisukupuolta olevat. Homojen mielestä kaikien pitäisi olla samanlaisia lakiin ja elämään nähden, erilaisuutta ei hyväksytä.


Vieras

#36510 Fundis hei

19.06.2014 10:22

Joko rullaluistelukausi alkoi vai ootteko te ukkelin kans käyneet vain seuroissa ku ei oo kommentteja tullut?
Perus S

#36511 Mieli piteeni

19.06.2014 12:06


Erin omasesti persusteltu julki lausumani kuluu näin.

Avio liitto on yhden miehen ja yhden naisen välinen liitto.Tärkeää ,että lapsella on isä ja äiti.Perhe arvot tulee säilyttää.Piolookia ja teolookia tukee asiaa.
Lailliset oikeudet seksuaali vähemmistölle voidaan muulla tavalla hoitaa.

Myös Suomen kielisiä tulee puollustaa Ruotsin kielisiä vastaan parantamalla Suomen kielen opetusta kouluissa.


Vieras

#36512 Profeetta Jouko Pihon Profetiasivulta

19.06.2014 12:32


Sirjan uni kesäkuun puolivälissä 2014

Unessa olin jossain päin Suomen rajaa. Arvatkaa mitkä vartoivat
rajaamme? Lehmät. Kyllä, lehmät joilla oli baretit päässä. Ne oli jätetty
hoitamaan Suomen rajojen valvontaa! Koska luonnollisesti ymmärrys
rajavalvonnasta näiltä luoduilta puuttuu, ne laidunsivat aivan rajan
tuntumassa niityllä märehtien mistään välittämättä. Takana rajan toisella
puolella, Venäjällä, näkyi sysimustana kuusimetsää.

Ihmettelin unessa: miksi Suomi ei välitä tästä tehtävästä? Miksi se
ylenkatsoo tämän tehtävän ja on antanut sen lehmille?

Bögarnas fel

#36513 Re: Re: Re: Miehen ja naisen välistä suhdetta ei uhkaa yhtään mikään

19.06.2014 12:45

#36508: terve. - Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Kyllä:täällä nimenomaan PELÄTÄÄN erilaisuutta. Homofobian "tehotoisto" on  täällä se varsinainen´päivän sana´ ja jatkuva teema.Vain mielisairas foobikko pystyy näet  toistamaan joka päivä sitä samaa THL:n tilastoa ja hokemaan jotain                      " kansantautia".

Normaalissa keskustelussa mistä tahansa aiheesta yksi viittaus johonkin tilastoon riittää.Sen jälkeen luotetaan siihen, että lukija osaa tutustua siihen itsekin.

Täällä ei.

Siinä mielessä tämä poikkeaa kyllä  kaikkien muiden keskustelujen normaalista käytännöstä aivan ratkaisevasti.

Mutta ei se mitään... tällä palstallahan voi näet olla aivan vapaasti foobikko,muiden elämän rajoittaja, täällä voi esittää samat väitteet vastapuolesta aina uudestaan ja uudestaan  piittaamatta lainkaan siitä onko niihin vastattu asiallisesti jo sata kertaa tai vaikka ne olisi osoitettu jo sata kertaa, faktoihin ja lukuihin viitaten,  paikkansapitämättömiksikin.

Pääasiahan on kuitenkin se voimakas halu ´laittaa vastapuoli asemilleen´ ja halu mustamaalata sitä  ja mitätöidä se mahdollisimman tehokkaasti.Tässä suurinpiirtein kaikki keinot ja tavat  ovat luvallisia.

Olihan  täällä  netissä vielä  joku aika sitten(viime vuoden puolella) olemassa rinnakkaisadressikin ,jossa vaadittiin suorastaan homoseksuaalisuuden kriminalisoimistakin! (... ja aivan samoja kommentteja kuin täällä näkyi muuten sielläkin)

Mutta toisaalta,juuri nämä täällä  ´laput silmillä ja tulpat korvissa´keskusteluun innokkaina ´osallistuvat´huutajat ja  toistelijat antavat kyllä hyvin selkeän kuvan ja esimerkin   kaikille lukijoille siitä  mitä homofobia käytännössä on.

Lievimmilläänhän se näyttäytyy totaalisena, fanaattisena  ,täysin lukkiutuneena keskustelukyvyttömyytenä mistään ja haluna poistaa ja viedä erilaisilta ihmisiltä olemassaolon oikeutuskin.

Vähänkään fiksummat ihmiset (yleensäkään) eivät välttämättä halua leimautua eivätkä samaistua tuohon ajattelumalliin eikä sen ilmaisutapaan ja tyyliin nuo kommentit ja niiden jatkuvan toiston nähdessään.

Jo niiden kommenttien kirjoitusasu ja niistä ilmenevä ajattelun logiikka(tai siis lähinnä sen puute) paljastavat kaikille näet väistämättä sen,miten alhainen älykkyysosamäärä niiden kokoonkyhääjillä on.Sehän juuri näkyy niistä ensimmäiseksi.

Tuolla tavalla voi lopultakin nolata vain  itsensä ja tärkeintähän siinä on ,että muutkin silloin huomaavat.Sen päämäärän saavuttamiseksi nämä kirjoittelijat ovat kyllä työskennelleet täällä uupumatta ja taistelleet paremmin kuin Sven Tuuva ja Don Quijote yhteensäkään.

Pönttölän Iisakki

#36514 Re: Mieli piteeni

19.06.2014 12:53

#36511: Perus S - Mieli piteeni

Puollustaa,   puoLLustaa ,puoLLustus ,(LL)puollustelija ,puoLLustajat;                                                                                                                                                                         Mieli piteeni ,                                                                                        mieli   piteeni,                                                             mieli          pide.                                    MieLLi       piteeni

res.matr.

#36515 Re: Mielipiteeni

19.06.2014 12:59

#36511: Perus S - Mieli piteeni

Olet nyt toistanut tuota samaa jo ainakin  vuoden verran-olisikohan  aika jo  kääntää levyä tai panna se takaisin hyllyyn.


Vieras

#36516 Homofobia syytös on Propagandaa

19.06.2014 13:32

#36513: Bögarnas fel - Re: Re: Re: Miehen ja naisen välistä suhdetta ei uhkaa yhtään mikään 

"... media syöttää homopropagandaa jossa pyritään luomaan kuvaa että homoseksuaalisuus on täysin luonnollista ja että sitä esiintyy ja kuuluukin esiintyä kaikkialla - ja jotka tätä eivät hyväksy ovat automaattisesti homofobisia."

"Koko sana homofobia on täyttä homopropagandaa. Homofobia ei perustu tieteelliseen näyttöön vaikka homoproganda pyrkii käyttämään lääketieteellistä termiä "fobia". Tämä juuri heijastelee tätä homoliikkeen taktiikkaa. He ottavat "tieteen" aseekseensa ja sivaltavat ikäänkuin tieteen voimalla - leimaamalla vastustajat lääketieteellisellä termillä foobikoiksi ja julistamalla että homoseksuaalisuus on synnynnäinen tosiasia.

Kuitenkin kun näitä väitteitä tarkastelee niin ilmenee että niissä ei ole mitään tieteellistä perää - ne ovat täyttä propagandaa!" http://mikaeltorppa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/159877-homofobia-on-homopropagandan-vaara-todistus


Vieras

#36517 Re: Homofobia syytös on Propagandaa

19.06.2014 14:04

#36516: - Homofobia syytös on Propagandaa

Mikael Törpön (menikö se oikeinkirjoitus nyt puikkoon....?) Ajatukset siitä, mikä on tiedettä ja mitä on väitetty tieteeksi ovat hänen omaa tajunnanvirtaansa ja olkiukkojen rakentelua. Ei Homofobiaa olla väitetty lääketieteelliseksi termiksi - ainakaan tosissaan. Toisaalta klaustrofobia = suljetun paikan kammo. Araknofobia = hämähäkkikammo - ja homofobia = homokammo, mikä on täysin riittävän tarkka ilmaus riippumatta tarkasta lääketieteellisestä määrittelystä.


Vieras

#36518 Helluntailainen kreationisti on paraskin puhumaan tieteestä

19.06.2014 14:15

#36516: - Homofobia syytös on Propagandaa

 

Oululainen kreationisti Mikael Torppa ei tykkää taikauskosta. Varsinkaan sellaisesta menosta, jossa taikauskon ja kristinuskon välille liimataan yhtälaisyysmerkkiä. Ilkeät kielet vertaavat taikauskoisia rituaaleja kristinuskon tarjoamiin rituaaleihin ja uskomuksiin. Onneksi Torppa on valppaana.

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2014/01/kristinusko-vs-taikausko-tasapeli.html

 

 

Bögarnas fel

#36519 Re: Homofobia syytös on propagandaa?

19.06.2014 14:43

#36516: - Homofobia syytös on Propagandaa

Sanotaan sitten ,että että näitä kiihkeimmin homovastaisia ihmisiä ,jotka pakkomielteenomaisesti postaavat tänne totaalisen homovastaisia viestejään maanisella vimmallaan, kannustaa ja suorastaan ajaa tehtäväänsä pelko siitä, että jos ja kun avioitumisoikeus homoseksuaalisille ,(eli siis samaa sukupuolta oleville) pareille, kuten jo kaikissa muissa pohjoismaissa on myönnetty, olisivat seuraukset niistä (ja kaikista muista maistakin poiketen) nimenomaan  Suomelle juuri katastrofaaliset ,( työntekijät loppuisivat täältä, nälänhätä ja köyhyys vallitsisivat, 90% ihmisistä kuolisi AIDSIIN, rikolliset ottaisivat vallan, lapset raiskattaisiin ja peloiteltaisiin loppuiäkseen mielisairaiksi, sotaveteraanien muisto häpäistäisiin,Venäjä valloittaisi maan jne. -ehkä suosikkilimsakin loppuisi kaupasta, eikä sanalla sanoen millään olisi enää mitään väliä) Tällaisia visioitahan  (ehkä nyt tuota suosikkilimsan loppumista lukuunottamatta) me täällä (jatkuvalla syötöllä heidän taholtaan)  olemme joutuneet  ja  jo tottuneet näkemään.Nyt jo ihan reilusti yli vuoden verran ...

Mitähän mieltä itse  luulisit psykologien olevan tuollaisista peloista? Luulisitko heidän vain  nyökkäävän asiantuntevasti päätään ja sanovan:"Nuohan ovat aivan terveitä ja normaaleja pelkoja, koska juuri noinhan siinä kävisi ja koko maamme häviäisi sen seurauksena kartalta"...?

Homojen valheella ei pärjää.

#36520 Re: Re: Homofobia syytös on propagandaa?

19.06.2014 15:19

#36519: Bögarnas fel - Re: Homofobia syytös on propagandaa?

Hollanissa ja Amerikoissa homous on aiheuttanut yhteiskunnassa epätasa arvoista kehitystä homoliittojen vuoksi. Väitätkö että tutkimukset valehtelee. Homot täällä toistuvasti väittää että ne on täyttä palturia ja heidän väitteensä totta. Kokemus ja seuraamukset ovat kaikkien nähtävillä mm. Hivin leviämisen lisääntymisen Euroopassa. THL homojen mukaan valehtelee. No tätä ei usko edes Kekkonen.


Vieras

#36521 Re: Re: Re: Homofobia syytös on propagandaa?

19.06.2014 15:52

#36520: Homojen valheella ei pärjää. - Re: Re: Homofobia syytös on propagandaa?

Väitätkö että tutkimukset valehtelee.

 

Mistähän tutkimuksista on tarkkaan ottaen kysymys?

Viestistä huomaa, että Persunperällä tarvitaan kipeästi äidinkielen teho-opetusta.

 

 

Bögarnas fel

#36522 Re: Re: Homofobia syytös on Propagandaa?

19.06.2014 16:07

#36517: - Re: Homofobia syytös on Propagandaa

ps*) Kysymys ei ole mistään ´syytöksestä´ ,vaan kyseessä on pelkkä toteamus silloin, kun joka lause kommentissa ja kaikki sen sanavalinnat ilmentävät nimenomaan tyypillistä homofobiaa ja joskus suorastaan sen tutkimuksessa esitettyjä kouluesimerkkejä.(esim.juuri tuota teidänkin, valitettavasti, keskuudessanne monella  ilmenevää  pakkomielteenomaista pedofilian ja homoseksuaalisuuden yhteenniputtamista ja -vastakkaisesta näytöstä ja tutkimuksen paradigmasta ja tietenkin kaikista(oikeiden) tutkijoiden mielipiteiden konsensuksesta huolimatta.

.Siihen yleensä teillä  liittyy vielä voimakas halu  puolustaa nimenomaan tuota, tutkijoiden jo aikaa sitten  täysin kumoamaa,suorastaan viktoriaanista perua olevaa harhakäsitystä.(...toivottavasti en käyttänyt nyt teille liian vaikeaa termiä,mutta aikani ei nyt anna myöten selvittää(... ko. ´iskulause´-viestien lähettelijöille )tässä jotain kaikille lukiotason historiasta tuttua käsitettä´´viktoriaaninen tapakulttuuri.( sen, ´tietämälläsiitäjotain´- tyyppiseen ,välttävään tuntemiseen ei nykyään tarvita kuin netti,tai ei oikeastaan välttämättä kuin pelkkä kirjastokäynti sen itselleen selvittämiseksi....)Lukeminen ja asiaan paneutuminen on toki paljon vaativampaa kuin täällä huvikseen möykkäily enemmän (tai vaikka sitten vähemmän) kirjallisesti,mutta kuitenkin...

Se asioista selvää ottaminen on tietenkin vaativampaa puuhaa,kuin täällä niistä  tietämättömänä ja mitään välittämättä vihapostin lähettely.Vain todella perinpohjaisesti alhainen mieli voi saada tyydytyksensä jostain sellaisesta.

res.matr.

#36523 Re: Re: Re: Homofobia syytös on propagandaa?

19.06.2014 16:09


Vieras

#36524 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasioiden näkeminen varsinkaan itsestä ei ole ihmisen vahvuuksia.

19.06.2014 17:13


Vieras

#36525 Re: Juhannuskonferenssi

19.06.2014 17:16

#36506: - Juhannuskonferenssi

 

 

Voi Kiitti Tiedosta!

Nyt on erittäin laadukas kuva ja ääni!  Jopa viiskymmentä muslimia otti kerralla vastaan Jeesuksen Etiopiassa.  Heistä jokainen toi mukanaan jonkun toisen.  Joka 3.viikko kastejuhla,  jossa kastetaan sadasta kolmeen sataan uskoontullutta muslimia.  
Nyt srk:aan kuuluu 27 000 kastettua uskovaa.

http://www.isokirja.fi/suurtapahtumat/juhannuskonferenssi/suorat_lahetykset/suorat_videol_hetykset