Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Stara

#8326 Re: jos asiasta ei mitään ymmärrä, on parempi olla puuttumatta siihen

09.04.2013 17:33

#8305: jooh - jos asiasta ei mitään ymmärrä, on parempi olla puuttumatta siihen

Lähde RV Nro 15/2013 pääkirjoitus:

”Avioliittoa voidaan perustella historiallisin, kulttuurisin, teologisin ja tieteellisin argumentein. Avioliiton olemus ei perustu yhteiskunnalliseen sopimukseen tai henkilökohtaiseen vakaumukseen. Sen pohjana on miehen ja naisen kyky tuottaa yhdessä jälkeläisiä ja muodostaa heille turvallinen kasvu-ja kasvatusympäristö. Vain miehen ja naisen välinen avioliittomalli voi toimia yhteiskunnan perusyksikkönä ja samalla varmistaa yhteiskunnan jatkuvuuden. Se täyttää myös lapsen perusoikeuden isään ja äitiin sekä tukee lapsen terveen seksuaali-identiteetin muotoutumista. Avioliittolainsäädäntö pyrkii turvaamaan, suojelemaan, kannustamaan ja palkitsemaan avioliitto- instituutiota.

Avioliittolain on mahdotonta olla sukupuolineutraali, koska avioliitto ei sitä ole. Jos samaa sukupuolta olevien pariruhteessa elävien yhdenvertaisessa asemassa on jotakin kehitettävää, käytettäköön uudesta marginaali-instituutiosta edelleenkin nimitystä pariliitto, jonka lainsäädäntöä voidaan kehittää sen perusolemuksen ehdoin. Jokaisen tulee käsittää, ettei näitä toisistaan perusolemukseltaan erilaista instituutiota voi yhdistää-ei lain mahdollisuuksin eikä ylipäätään saada toimivaa kokonaisuutta-ei henkistä eikä materiaalista.

Tasa-arvoon vetoamalla viedään huomio pois avioliiton perusolemuksesta, jota ei voida demokraattisilla päätöksillä muuttaa. Tasa-arvolla argumentointi on tässä keskustelussa väärässä paikassa, ja sen seurauksena on yleisen mielipiteen manipuloituminen.”

Kunnioittakaamme ja säilyttäkäämme suomalaisen perheen, vanhempiemme, suvun ja kansan olemassaolo nyt ja
tulevaisuudessa vahvoine perinteineen ja identtiteetteineen.

 

 

 

 


Vieras

#8327 Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

09.04.2013 17:34

#8282: Uskossa suvaiten - Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

"Vielä viime vuosisadan puolivälissä avioliittolupaa eivät saaneet edes epileptikot!" Joo, nyt on lupa, johtuen lääketieteen kehittymisestä ja sairauteen löytyneistä lääkkeistä. Homoille apua myös tarjolla, mutta he eivät halua ottaa sitä vastaan!

Tahdotko tulla terveesi?

 

veryxyl

#8328 Re: Re: Miksi homot haluaa leikkiä avioliittoa?

09.04.2013 17:34

#8317: veryxyl - Re: Miksi homot haluaa leikkiä avioliittoa?

Taisi olla samaisessa kirjoituksessa, en ole varma, että polygamiasta eli moniavioisuudesta ei voi tässä vaiheessa

puhua, koska nyt on menossa tuo avioliittolaki. Taisi olla eilen,kun se oli kommenteissa.

 


Vieras

#8329 Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

09.04.2013 17:40

#8327: - Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

En halua tulla terveesi koska olen jo terve homoseksuaali.


Vieras

#8330 Re: Raamattupiiriin, mars, mars!

09.04.2013 17:44

#8325: - Raamattupiiriin, mars, mars! 

 Kaikella ystävyydellä.. Aiemmissa kommenteissa  (mm 8319 viestissä) oli suuresti asiaa siinä mielessä että vaikka sananvapaus onkin, teidän sananne vain lähinnä potkivat meitä eteenpäin ponnisteluissamme adressin kanssa. Mieltämme ette muuta ja täällä todellakin suurin osa meistä on siinä mielessä että "avioliitto on yhden naisen ja yhden miehen välinen julkinen suhde" -ei mitään muuta!!! 


Vieras

#8331

09.04.2013 17:47

"Ruotsissa kadutaan että homot ja lespot on saaneet avioliitto lain"

Olen odottanut että tämän valheen kirjoittaja esittäisi väitteensä todeksi!
Pettyneenä voin vain todeta että kristitty ihminen valehtelee ja pilkkaa minun kotimaatani!
Onko valehtelu hyvinkin levinnyt piirre uskovaisissa piireissä?
Valehtelu, vaikka en ole uskovainen, on mielestäni ihmisen alhaisimpia piirteitä!

Vieras

#8332 Re: Re: jos asiasta ei mitään ymmärrä, on parempi olla puuttumatta siihen

09.04.2013 17:50


Vieras

#8333 Re: Re: homous on pedofilian esiaste.

09.04.2013 17:55

#8323: - Re: homous on pedofilian esiaste. Faktahan on se, että homojen, lesbojen ja mitä niitä nyt kaikkia onkaan - seksuaali-identiteetti on epävkaa ja häilyväinen. Hypitään erillaisissa seksuaali-suhteissa, välillä ollaan niin bi-, sitten hetero...jne. Kadoksissa ovat, yhtään ei tarvitse epäillä etteivätkö haluasi kokeilla pedofiliaakin, tunteittensa ja viettiensä vieminä kun ovat!

 


Vieras

#8334 Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

09.04.2013 17:56

#8329: - Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto 

"En halua tulla terveesi koska olen jo terve homoseksuaali."

 ... ja koska elän tässä asiassa laput silmillä.

Sobu

#8335 Ajatuksia rakkaudesta ja kahden aikuisen ihmisen keskinäisestä liitosta

09.04.2013 17:57

Iltaa vain itse kullekkin säädylle. Lopulta voin liittyä mukaan keskusteluun. Olen lukenut tunnollisesti kaikki sivut alusta alkaen ja lähes kaikki kirjoitukset (Paitsi Rikotun ruukun kirjoituksia, niistä ei saa mitään tolkkua). Jokunen päivä tässä projektissa vierähtikin ja matkaan on mahtunut naurun purskahduksia, sääliä, surua ja vihaa.

Taustatiedoiksi annettakoon, että olen itse täysin hetero, hieman alle kolmekymppinen nainen ja olen menossa sulhaseni kanssa naimisiin tulevana syksynä.

Asioita, jotka minua on kovasti jääneet kummastuttamaan tätä keskustelua seurattuani ja joihin tätä adressia kannattavat voisivat ehkä vastata, ovat:

Miten ihan kongreettisesti se, että vaikka Riikka ja Tanja saisivat mennä naimisiin keskenään, pilaa teidän oman avioliiton? Tätä minä en käsitä. Voisitteko olla ystävällisiä ja olla yleistämättä, että heterot kokevat tämmöisen asian avioliiton häpäisynä, koska näin se asia ei ole. Puhukaa vain ja ainoastaan omista mielipiteistänne.

Mitkä ovatkaan olleet Teidän perusteenne mennä avioliittoon? Itse haluan avioliittoon, koska sulhaseni kanssa tunnemme syvää kiintymystä, rakkautta ja sitä himoakin toisiamme kohtaan. Haluamme siis olla yhdessä ja naimisiin menemällä tunnustaudumme yhteiskunnassa viralliseksi pariksi, muodostumme omaksi perheeksemme ja saamme myös tiettyjä juridisia oikeuksia. Olin aivan elänyt kuvitelmissa, että Suomessa, jossa ihminen saa itse valita puoliskonsa, menisi valtaosa juuri edellä mainituista syistä avioliittoon.
Vai olenko nyt ymmärtänyt väärin. Täällä eräs homoseksuaali sanoi, että ei ole itse voinut valita kehen hän rakastuu. Tämä tuomittiin jotenkin kummasti, että kyseessä on vain himon ohjaamaa rakastumista, eikä riitä perusteeksi pariutumiselle ja vielä lisähuomauteltiin jostain Jumalan rakkaudesta rakkauksista puhtaimpana.
Mikä siis on ollut Teidän intressi mennä avioliittoon, jos ei rakkaus? Oletteko vain löytäneet jostain vastakkaisen sukupuolen edustajan, jonka kanssa yhteisestä sopimuksesta olette päättäneet täyttää Jumalan sanaa, eli kansoittaa tätä maata?

Ja vielä hieman samaa aihetta jauhaen.. Miksi, jos käytämme tämmöisiä kärjistettyjä esimerkkejä, kun jos homoseksuaalit saisivat saman oikeuden avioliittoon ja Riikka sekä Tanja, jotka ovat syvästi toisiinsa kiintyneitä ja välittävät toisistaan, käyvät töissä ja ovat kelpoja yhteiskunnan jäseniä ja he haluavat virallistaa suhteensa avioliitoksi, häpäisee Teidän avioliittoa? Kun esimerkiksi taas, jos Reijo, joka käyttää aivan liikaa alkoholia ja hakkaa humalassa vaimoaan Pirkkoa ja kaikkia kolmea lastaan, niin tämmöinenkö avioliitto taas ei häpäise teidän liittoa? Miksi?

Vieras

#8336 Re:

09.04.2013 17:58


Vieras

#8337 Näin homopropaganda pantiin alulle 1987 USA.ssa

09.04.2013 17:58

In November 1987 article entitled "The Overhauling of Straight America'' appeared in Guide Magazine. A few years later it's authors did expand it into a book:

Marshall Kirk, Hunter Madsen: "After the Ball -- How America will conquer its fear and hatred of Gays in the 1990s". (Plume, 1990), ISBN: 0452264987

http://library.gayhomeland.org/0018/EN/EN_Overhauling_Straight.htm

Homoliikkeen avoin agenda:GAID-niminen homolehti 11/1987 USA artikkeli:The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck

1.Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto(perinteinen manipulaation keino)
2.konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homo myönteistä teologiaa
3.kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava
4.on vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita
5.homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.
6.On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin
7.homot on kuvattava positiivisesti 8.vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä
9.homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon
10.Homofobia( sairaanloinen pelkotila= fobia )probagandatermin käyttö.Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.
Perinteiset instituutiot on vallattava sisältä päin: koulu,kirkko,media.

Poimittu Dosentti Juha Ahvion haastattelusta.
http://perttilaine.puheenvuoro.uusisuomi.fi/66542-kuka-murhasi-marshall-chirkin


Vieras

#8338 Re: Re: Raamattupiiriin, mars, mars!

09.04.2013 17:58

#8330: - Re: Raamattupiiriin, mars, mars!

Vapaasti saatte olla mieltänne, kuka sitä on estänyt. Ihmetys lähinnä kumpuaa siitä, että miksi teikäläiset niin ikävästi ja inhottavasti kommenteissanne sitten kristittyinä olette maallista lainsäädäntökorjausta vastaan.

Eihän kukaan ole viemässä teiltä mitään pois. Saatte pitää häänne kirkoissanne, saatte avioliittoonne, ihan kaiken.

Kyse on maallisesta lakimuutoksesta ja tasa-arvosta niitä ihmisiä kohtaan, joita aina on tuomittu ja tuomitaan täällä härskisti raamatullisin vivahtein.

Ei muuta.

Paras on edessä.

#8339 Re:

09.04.2013 17:59

#8331: -

Ruotsissa todellakin ovat katuneet homolain seuraamuksia yhteiskunnassa. Homous leviää ja aiheuttaa ongelmia epäsosiaalisena kehityksenä, aidsin ja hiv leviämisenä.

Amerikoissa laki hylättiin, kohta Ruotsissa ja suomessa lakivaliokunta oli aikaansa edellä hylkäämällä homolain ja lasten adoptiolain homoille.


Vieras

#8340 Re: Ajatuksia rakkaudesta ja kahden aikuisen ihmisen keskinäisestä liitosta

09.04.2013 18:01

#8335: Sobu - Ajatuksia rakkaudesta ja kahden aikuisen ihmisen keskinäisestä liitosta

Puhdasta homouskoa, moraalitonta haureuden ihannointia homoudessa.

Vieras

#8341 Re:

09.04.2013 18:02

#8252: -

Amightywind, varokaa, suuren ahdistuksen aika on hengenvedon päässä, julkaistu 3.8.2012, you tube

Angelica Zambrano, 2 nd experience Heaven and Hell (Taivas ja Helvetti), julkaistu 10.4.2012, you tube

On ainakin varoitettu!


Vieras

#8342 Re: Näin homopropaganda pantiin alulle 1987 USA.ssa

09.04.2013 18:05

#8337: - Näin homopropaganda pantiin alulle 1987 USA.ssa

Hienoo, että copy ja paste toimii sulla, jälleen, illasta iltaan. Ja oliko muuta?

Vlk

#8343 Re: Ajatuksia rakkaudesta ja kahden aikuisen ihmisen keskinäisestä liitosta

09.04.2013 18:09

#8335: Sobu - Ajatuksia rakkaudesta ja kahden aikuisen ihmisen keskinäisestä liitosta

Hieno ja asiallinen kirjoitus, kiitos. Katsotaan montako raamatun sitaattia päällesi kohta vyöryy? Täällä on ollut turha odottaa sen kummempaa vastaargumentointia, mutta ehkä sinä muutat sen kirjoituksellasi.

Katsotaan.

Ei homoudelle

#8344 Re: Re: Näin homopropaganda pantiin alulle 1987 USA.ssa

09.04.2013 18:10

#8342: - Re: Näin homopropaganda pantiin alulle 1987 USA.ssa

Homous on pedofilian esiaste jota suomessa ei tule hyväksyä vaan hyljätä niinkuin Ameriikan Californian osavaltio teki. Perustelu oli se että lapset sairastuvat henkisesti homouden myötä.


Vieras

#8345 Re: Re: Näin homopropaganda pantiin alulle 1987 USA.ssa

09.04.2013 18:12

#8342: - Re: Näin homopropaganda pantiin alulle 1987 USA.ssa Hyvä, kun muistutat!

Tämän kaavan mukaan homopropagandaa yrittävät syöttää Suomessakin nämä himojensa ohjailemat reppanat.

 


Vieras

#8346 Näin kristinuskopropaganda pantiin alulle jotain yli 1500 vuotta sittne!

09.04.2013 18:14

Kristittyje liikkeen avoin agenda: Raamattu

1.Kristinuskosta puhuttava kovaa ja usein mediassa eli tehotoisto(perinteinen manipulaation keino)
2.konservatiivisten kirkkojen katsannot pidettävä ja kriminalisoitava homo myönteistä teologiaa
3.kirkkojen moraalista arvovaltaa vahvistettava
4.on vedottava raamattuun ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita
5.Kristittyjen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia.
6.On vedottava kaikessa Jumalan muuttumattomaan sanaan
7.homot on kuvattava negatiivisesti
8.vastustajat on leimattava : Asiallisilla perusteilla ei väliä
9.homouden arvostelijat on nostettava korokkeelle oikeiden kristillisten arvojen puolustajina
10.Jumalan tuomiolla pelottelu. Sillä saadaan vastustaja leimattua tuomituksi ja kadotettuun määrätyksi. Silloin kukaan ei uskalla olla eri mieltä!

Perinteiset instituutiot on vallattava sisältä päin: koulu,kirkko,media.

Vieras

#8347 Re: Re:

09.04.2013 18:15

#8339: Paras on edessä. - Re:

Totisesti toivon, että homous leviää sinunkin naapurustoosi, että tajuat maailman moninaisuuden. Jopa sen AIDSiin sairastuneen homomiehen toivon sinulle ojentavan kättä ja epäsosiaalisen pummin koputtavan ovellesi ja pystyttävän teltan pihallesi.

 

Olet ilmeisen sokea, kuuro ja raamattuusi kahlittu, että sinulla on kaikki oikeus mielestäsi sanoa mitä sanoit.


Vieras

#8348 Re: Surkuhupaisa adressi tämä

09.04.2013 18:18

#8318: - Surkuhupaisa adressi tämä 

 

Eiköhän tämäkin saa yhtä paljon ääniä, kunhan "puolueeton" mediamme toitottaa tätäkin adressia kaikista tiedotus välineistä yhtä paljon, kuin "sukupuolineutraalin" avioliiton adressia tai aivan käsittämätöntä vääryyttä kärsineen Korhosenkin juttua. Mediaan soluttautuneet homopropagandan levittäjät yrittävät tietenkin torpedoida tämän adressin parhaan kykynsä mukaan, mutta karavaani se vaan kulkee koirien räksytyksestä huolimatta. Nimiä onkin tullut taas vuorokaudessa yli 2000 kappaletta!
Uskossa suvaiten

#8349 Turhahan täällä on mitään argumentteja esittää

09.04.2013 18:19

Kun täällä vastaukset ihan asiallisiinkin kommentteihin on pelkkää pilkkaa ja ahdasmielisyyttä muutamalla tarkoin valikoidulla raamatunlauseella ryyditettynä. Joku siellä jo fiksuna vertasi kahden aikuisen ihmisen välistä suhdetta pedofiliaan ja sodomiaan. Jipjei tätä sivistyneisyyden tasoa, onneksi meitä terveellä järjelläkin varustettuja kristittyjä löytyy. Pilkkaaminen, alistaminen ja väkivalta, henkinenkään eivät kuulu Jeesuksen ohjeiden mukaiseen elämään. Taitavat olla vanhan liiton kristittyjä, kivittäjäporukkaa siis. Nykyään tuo kivittäminen onnistuu niin helposti anonyymina netissä.
Vieras

#8350 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

09.04.2013 18:20

#8246: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Otapa Jeesus elämääsi, niin Hän voi laittaa korkin sinunkin himoillesi!