Oikeus itsensä tai lapsensa hoitamiseen säilyttävä.

Jarkko Lakkisto
Espoo

#26 Re: Re: Itsemääräämisoikeus

15.10.2013 12:22

#16: salonkikelpoisia hoitoja - Re: Itsemääräämisoikeus

Ajatus että ihminen itse on paras asiantuntija on erittäin omnipotentti. Harhaluulo että koululääketiede keskittyy poistamaan oireita eikä syytä ei ole todellinen. Kirurgia, yleislääketiede ja lääketieteenerikoisalat nimeenomaan pyrkivät poistamaan sairauden syyn tai parantamaan vamman.

Kyllä "pehmeistä" hoitomuodoista on suomessakin raportoitu runsaasti haittavaikutuksia, vammautumisia ja jopa kuolemantapauksia. On valitettavan selvää mitä tapahtuu kun esim umpisuolentulehdusta hoidetaan pelkällä homeopatialla -> tulehduspesäke puhkeaa ja leviää vatsaonteloon, jonka seurauksena ihminen kuolee massiivisen tulehduksen komplikaatioihin...

 

 


Vieras

#27

15.10.2013 14:03

Meillä pitää olla oikeus valita !!!!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.10.2013 16:36


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.10.2013 16:55



Vieras

#30

15.10.2013 19:04

Eikö päättäjillä, jotka olemme valinneet ajamaan omia etujamme, ole velvollisuus puolustaa kansalaisia ja noudattaa perustuslakia ja valvoa, että muutkin noudattavat, eikä leikkiä Jumalaa ja yrittää toimia kansalaisia ja perustuslakia vastaan.
Jokaisella suomalaisella, jolle ei ole määrätty holhooja, on nyt ja täytyy olla myös jatkossa, oikeus päättää omasta itsestään ja asioistaan. Tässä tapauksessa toivon, että Suomessa voitaisiin toimia niin, kuin useimmissa Euroopan maissa, eli sallia vaihtoehtohoidot osana kokonaisvaltaista terveyden- ja sairaudenhoitoa koululääketieteen rinnalla.

Vieras

#31

15.10.2013 19:54

Aivan käsittämätöntä.Eikö meidän eduskunta ymmärrä että luontaishoidot ovat olleet teollisuus lääkkeitä terveellisimpiä ja tehokkaita jo tuhansia vuosia ja niiden käyttö on lisääntynyt koko maailmassa hyvävien tulosten johdosta.

Vieras

#32

15.10.2013 20:09

Järkyttävää! Minut pakotettaisiin syömään sairautta pahentavia lääkkeitä sen sijaan, että luontaishoidoilla pysyn kunnossa. Lääkärit hoitavat monia sairauksia väärin mm. lasten korvatulehduksia syöttämällä antibiootteja kuurin toisensa perään kun vyöhyketerapia parantaa tulehduksen lopettaen tulehduskierteen ilman haittavaikutuksia sekä lisäten immuniteettia.
OMA LAKI

#33 Täydentäville hoidoille OMA LAKI

15.10.2013 20:30

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevaan lakiin joka koskee täydentäviä/luontaisia hoitomenetelmiä. Suomen Terveysjärjestö STJ ry on alkanut kerätä nimiä kansalaisaloitteeseen. Tarkoituksena on kerätä 50 000 nimeä, jotta saamme tämän tärkeän aloitteen eduskunnan käsiteltäväksi.

HAASTE TERVEYSTALKOISIIN

Haastamme kaikki luontaishoitojen käyttäjät TERVEYSTALKOISIIN jotta nämä 50 000 nimeä saadaan kerättyä puolenvuoden sisällä 10.4.2014 mennessä.

Lisätietoa asiasta:
http://www.terveysjarjesto.fi/



Vieras

#34

15.10.2013 22:29

Ihmisellä pitää olla oikeus valita miten häntä hoidetaan. Johtuuko tämä lääkärien ja eduskunnan kytköksistä lääkefirmoihin ?

Vieras

#35 Äly hoi!

16.10.2013 04:45

Laitetaan Räsänen boikottiin. Eihän tällaista yksi ministeri päätä.
Aivan hullua

#36 Re: Äly hoi!

16.10.2013 05:02

#35: - Äly hoi! 

 Suurin hankkeen ajaja onkin psykiatri, THL: än professori ja skeptikko Hannu Lauerma, joka suoranaisesti vihaa näitä luontaisia hoitomalleja.

Hänen elämäntyönsä tuntuu olevan näiden hoitojen kiletäminen. Lauerma mm. mediassa (Iltasanoma) väitti "uskomushoitojen aiheuttavan ihmisiä surmaamaan toisiaan". - Kun joku psykoosipotilas oli surmannut vanhempansa ja tämä surmattu äiti oli joskus käynyt homeopaatin luona, niin yhteys katsottiin olevan selvä?


Vieras

#37

16.10.2013 06:14

Erittäin hyvällä asialla! Tapetilla on terveys, ja sitä ollaan jostain syystä "ajamassa" niin, että unohdetaan valinnanvapaus, ihmisten oma järki ja oma empiirinen kokemus siitä, mikä toimii. Tiedettä tai ei - kun etsitään ratkaisua, mikä toimii, mikä auttaa ja mikä hoitaa, luulisi tärkeintä olevan se, että potilaat _paranevat_. Kyse ei ole uskosta, uskomuksista ja terveen järjen karttamisesta. Kyse on usein koulutettujen ja sivistyneiden ihmisten oikeudesta etsiä ratkaisu muualta, kun lääkevaltainen ja toisinaan jopa haitallinen & hidas "perusterveydenhuolto" on kädetön ongelman edessä. Esim. atopiat, allergiatilat, ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan ongelmat ja hormonaaliset viat - lääkehoito tuntuu vain _lisäävän_ ongelmia siinä vaiheessa, kun luontaishoidot ja vaihtoehtoterapia voisivat yksinkertaisesti ratkaista nämä ongelmat.

Vieras

#38

16.10.2013 07:27

Ihmisen oikeaus oman terveydenhoidon valintaan on säilytettävä!

Vieras

#39

16.10.2013 07:46

ihan törkeetä.tämmöistä ei saa tapahtua.
vaihtoehtoinen lääketiede ei ole uskomushoitoa,
Pillerinpyörittäjä

#40 Re: Jokaisella oikeus valinnan vapauteen hoidon osalta.

16.10.2013 08:00

#11: Kansalainen Hämeestä - Jokaisella oikeus valinnan vapauteen hoidon osalta.

Lääkkeiden tuoteselostoissa kerrotaan myös lääkkeiden tiedossa olevista haittavaikutuksista. Ei voi olla niin vaikeaa lukea niitä ensin? Siellä on paljon muutakin hyödyllistä tietoa, esimerkiksi yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa jne. Saati sitten että kysyä siltä apteekkarilta, jos asia niin huolettaa.

Pillerinpyörittäjä

#41 Re: Jokaisella oikeus valinnan vapauteen hoidon osalta.

16.10.2013 08:00

#11: Kansalainen Hämeestä - Jokaisella oikeus valinnan vapauteen hoidon osalta.

Lääkkeiden tuoteselosteissa kerrotaan myös lääkkeiden tiedossa olevista haittavaikutuksista. Ei voi olla niin vaikeaa lukea niitä ensin? Siellä on paljon muutakin hyödyllistä tietoa, esimerkiksi yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa jne. Saati sitten että kysyä siltä apteekkarilta, jos asia niin huolettaa.

tuttu

#42

16.10.2013 08:09

Tämä asia näyttää olevan niin tunteita herättävä että kaikenlaiset kiihkoilijat innostuvat ja asiat nähdään musta-valkoisena. Tässä puhutaan itsemääräämisoikeuden mahdollisesta rajoittamisesta ja vastustan sellaista ehdottomasti. Tässä ei ole kyse siitä että vaihtoehtoiset ja lääketieteen hoitomuodot olisivat toisensa poissulkevia vaan siitä että parhaassa tapauksessa ne täydentävät toisiaan. Se ei tarkoita sitä ettenkö veisi lastani lääkäriin jos hänellä on korvatulehdus ja syöttäisi hänelle antibioottikuuria. Se tarkoittaa sitä että saatan lisäksi käyttää häntä homeopaatilla tai akupunktiossa tai enkelihoidossa että hän paranisi nopeammin. Enkä välitä siitä että vaikutus on "placeboa" KUN se kerran vaikuttaa.
Hyvää oloa !

#43 Re:

16.10.2013 08:22

#1: -

Itselläni on kokemus miten lääketiede ei voinut auttaa minua . Tästä johtuen käännyin vaihtoehtohoitojen tai luonnonmukaisten hoitojen puoleen ja sain apua. Olen myös koulutukseltani terveydenhuollon ammattihenkilö  ja kirjattu toimimaan Suomessa hoitajana. Tällä hetkellä itse toimin luonnonmukaisten hoitomuotojen palvelujen tarjoajana. Suurin osa asiakkaistani haluaa vastaanottaa näitä tarjoamiani hoitomuotoja  tukihoitoina, lääketieteellisten hoitojen rinnalla. Se onkin erittäin rakentava päätös.


Vieras

#44

16.10.2013 09:00

HIenoa että tällaista kootaan. Suomalaiset ovat koulutettua ja järkevää porukkaa, ja hoitajat ammattitaitoisia. Ihminen saa itse valita, missä itseään hoidattaa eikä siihen pidä lailla puuttua.
Miksu

#45 sota

16.10.2013 10:23

Vaihtoehtohoitoja tarvitaan aina. Kaikki eivät halua länsimaista lääketiedettä, koska heidän lääkkeensä ovat synteettisiä ja niissä on aina sivuvaikutuksia.

Päivi Räsänen ajaa vain omaa etuansa. Hän on tavallinen lääkäri ja haluaa puolustaa länsimaista lääketiedettä. Kaikkien kukkien annetaan kukkia eikö niin Päivi? Älä siis torju meitä luonnosta avun saavia.

Emme ole kaikki samanlaisia vaan on eri uskonnot, kulttuurit, aatteet, terveydet. Jos kaikki olisi samaa niin eihän se toimi, tarvitaan siis vaihtoehtohoitojakin, joista on hyötyä monille.

Joka tykkää länsimaisesta lääkehoidosta niin sinne vaan. Toiset tykkää luontaishoidoista ja heiltä ei saa estää tätä mahdollisuutta.
Miksu

#46

16.10.2013 10:41

Ruoka on vaihtoehtohoitoa ja lääkettä. Haluaako Päivi todella kieltää meitä ruokaa syömästä? On siinä akka.

Ottakaa voimat omiin käsiinne älkääkä antako kaikenmailman idioottien määräillä, mitä saatte tehdä ja mitä ette!

Aina tulee olemaan yrityksiä, jotka ovat rahanahneita ja pahalla asialla. Länsimainen lääketiede on nykyään tätä. Se on riistäytynyt käsistä. Kaikenmailman tauteja temmataan tuon tuosta ja aina keksitään uusia lääkkeitä. Lapset rokotetaan pilalle ja asiakkaiksi lääkeyhtiöille/lääkäreille. Vanhemmille valehdellaan päin naamaa ja annetaan kuva, että rokotteet ovat tarvittavia tai muuten voi kuolla. On suurimman luokan huijaus käynnissä! Pahempi, kuin natsisaksa. Kai meistäkin joku tekee dokumentin joskus 50 vuoden päästä, kuinka meitä orjuutettiin.

Vieras

#47 Re: Re:

16.10.2013 12:00

#43: Hyvää oloa ! - Re:

Asia on näin! Tiedän erään lapsen jonka korvatulehdukset eivät ottaneet loppuakseen, kuulokin alkoi jo kärsiä ja sitä myötä myös puheen tuottaminen. Homeopaattisella lääkityksellä tulivat korvat terveeksi. Eikä lapsella ole sen jälkeen korvatulehduksia ollut! Tästä pitäisi vanhempia tiedottaa, sillä harvoin jos koskaan homeopaattiset hoidot oikein käytettynä ovat lapsellekkaan vaaraksi!


Vieras

#48

16.10.2013 13:08

Voin kertoo, että äidilleni annettin elin aikaa muutamasta päivästä muutamaan viikkoon(syöpä), mutta hän ei luovuttanut, eli reilun neljä vuotta, kun ravitsi itseään nimeltä mainitsematta Matti Matinkosken nokkostapleteilla. Neljä onnellista vuotta läheille ja itselle:-))
Anu Markoff

#49 Kuka uskoo ja mihin?

16.10.2013 13:53

Minusta tässä kohtaa ei pidä kiistellä siitä, vaikuttavatko uskomushoidot vaiko eivät. On pidettävä kiinni yksilön vapaudesta päättää itse, millä tavoin hoitaa itseään. Toivon, että mahdollisimman moni allekirjoittaa tämän vetoomuksen, vaikka ei itse edes uskomushoitoja käyttäisikään. Jokaisella ihmisellä on oikeus määrätä itsestään ja on kammottavaa, että tällaista holhoamista edes suunnitellaan!

Vieras

#50

16.10.2013 16:13

Olen käyttänyt homeopaattisia hoitoja 25 vuotta. Sillä on parannettu ihottumia, tenniskyynärpäätä, vatsavaivoja, tulehduksia. Mitä vaan ellei jalka tai käsi ole poikki. Lapsen allergia hoitui samoin korvatulehduskierre, koirien ihottumat ja suolistovaivat. Osteopaatti on hoitanut puutuvat kädet, akupunktiolla niskakrampit hoituivat samantien. Jos joku väittää että vika on potilaan korvien välissä, niin ihan sama jos apu on tullut ilman antibioootteja ja kortisoneja.