Oikeus itsensä tai lapsensa hoitamiseen säilyttävä.

hee

#76 Sairasta touhua taas

20.10.2013 20:00

Sairastuttuani sikapiikin jälkeiseen autoimmuunisairautta muistuttaneeseen oireyhtymään, joka kesti yli puoli vuotta ja oli erittäin kivuliaskin, niin länsimainen lääketiede, jonka nanopa__kan takia sairastuin, ei löytänyt siihen edes muuta diagnoosia kuin määräsivät kaiken maailman syykelääkkeitä. Onneksi huomasin heti alussa niiden vievän vain oloa pahemmaksi ja jätin länsimaisen nolla diagnostiikan ja siirryin vaihtoehto hoitoihin ja kas kummaa sain avun melko nopeasti. Kun yritin tehdä haittavaikutusilmoitusta kävi ilmi että lääkäri ei ollut kunnallisella puolen laittanut edes ylös sitä että väitin olevani sairastunut piikin jälkeen. Yksityispuolella sentään se kirjattiin ylös. On syytä säilyttää valinnanvapaus hoitomuotoihin, jotka joissain tapauksissa ( tiedän monia eri tapauksia ) auttava paremmin, nopeammin ja eivät tuota sivuoireita, kuten synteettiset lääkkeet. Mikä ihmeen pakko- ja kieltomaa tästä viherlandiasta on tullut ?

Vieras

#77

21.10.2013 08:58

Vain lääketehtaiden perimmäisenä tavoitteena voi olla tällainen näkökanta. Olen nähnyt niin monen saavan avun myös vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Kannatan adressia ehdottomasti!

Vieras

#78

21.10.2013 19:30

Hyvä adressi ja todella tärkeästä asiasta.
Nimim. homeopatialla ok hoidettu
Vieras

#79 Erittäin tärkeä addressi

21.10.2013 19:55

Homeopatita on EU:ssa hyväksytty hoitomuoto, Englannissa on jopa homeopatia-sairaaloita. 
Miksi meillä Lääkäriliitto ym boikotoi näin? Lääkärit ja lääketiet. opiskelijat voisivat opiskella alaa.   
Meillä siis ei ole valinnanvapautta eikä kunnioiteta potilaan oikeutta? Tämähän on totalitarismia...


Vieras

#80

22.10.2013 11:15

En halua asua holhousvaltiossa!
Nykylääketieteen saavutukset on makulatuuria jo jonkin vuoden kuluttua! Tilalle tulee ihan uusi biofysiikkaan perustuva paljon edistyksellisempi lääketiede.
UUSI LÄÄKETIEDE

#81 EI POLIISIVALTIOLLE

22.10.2013 11:21

En halua asua poliisivaltiossa!
Nykylääketieteen saavutukset ovat jo parin vuoden kuluttua makulatuuria! Tilalle tulee biofysiikkaan perustuva paljon edistyksellisempi hoito. Nykyfyysikot sanovat, ettei ole olemassa materiaa, on vain informaatiota, jolla on erilaisia aallonpituuksia (= värähtelyä)! Siitä lähtee uusi parannuksen idea!

Vieras

#82

22.10.2013 15:36

Haluan kysyä, kuinka monta ihmistä vuodessa pääsee hengestään perinteisen lääketieteen hölmöilyn vuoksi ja kuinka moni vaihtoehtoiseten hoitojen takia. Kysyn tätä, koska kukaan tuskin kykenee osoittamaan kuinka moni on niiden johdosta edelleen hengissä.

Vieras

#83

22.10.2013 17:40

Siis ihan oikeastia, eiköhän jokaisen pitäisi saada itse päättää!
UUSI LÄÄKETIEDE

#84 LÄÄKKEET SUURIN KUOLIN SYY AMERIKASSARe:

23.10.2013 07:25

#82: -

Suuri tosiasia on, että lääkkeet ja hoitovirheet ovat olleet jo joitakin vuosia kuolinsyy n:o 1 Amerikassa!

Tätäkö se Räsänen haluaa Suomeenkin?

Hyväksyntä täydentäville hoidoille

#85 KANSALAISALOITE

24.10.2013 11:10

Suomen Terveysjärjestö STJry on pannut alulle kansalaisaloitteen: OMA LAKI TÄYDENTÄVILLE HOIDOILLE
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/573

- Lailla on tarkoitus saada lainsäädäntö täällä Suomessa kuntoon ja muiden EU-maiden tasolle näitä hoitoja koskien.
- Tällöin saadaan hoitajien koulutusvaatimukset kuntoon. Tämä varmistaa myös potilaan saavan koulutetun hoitajan hoitoa. Lääkäreiden hoitovirheistä voi tehdä hoitovirheilmoituksen tänäkin päivänä. Tällä lailla pyritään myös parantamaan potilaan turvallisuus näiden hoitomuotojen osalta.
Joogamies Porist

#86 Re: Positiiviset kokemukset

26.10.2013 08:16

#12: Taasko Suomi Takapajulaksi - Positiiviset kokemukset

Kiitos tästä kirjoituksesta. KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN OMAKOHTAINEN KOKEMUS on todella tärkeä, ennen kuin voi "tuomita" toisia! JA on todella hieno tunne jakaa saamaansa hyvää eteenpäin.. Jotta kanssaihmisetkin voivat parantua tai ainakin saada helpotusta vaivoihinsa - vauvasta vaariin ja mukulasta mummuun! :)

Darja

#87 Homeopatian ja vaihtoehto hoitojen puolesta

26.10.2013 19:01

Meillä on parannettu niin akuuttia kuin kroonistakin vaivaa Homeopatialla. Vaihtoehtohoidot kukevat ensisijaisena hoitomuotona ihan kaikessa ja niin ne ovat toimineetkin jo toistakymmentä vuotta. Rokotteita ei oteta, en heikennä lapseni tai itseni immuunitukea niillä. Karseita katseita voi saada jonkun sikainfluenssan aikaan, mutta emme ainakaan kuulu rokotuksista aiheutuneihiin järkyttäviin Narkolepsia tapauksiin, eikä ole pelkoa niistä. Täytyy vaan aina muistaa uskaltaa olla rohkea vaihtoehtohoitojen vastustus viidakossa.

Vastustajien kannattaisi katsoa tuonne keskisen euroopan suuntaan Saksaan, Hollantiin, Sveitsiin, Englantiin jne... miten jopa lääkärit käyttävät ensisijaisena hoitona pehmeitä hoitomuotoja ja vasta niiden jälkeen allopatiaa.

Jos asiaa tarkatellaan prosenttiluvuin maakohtaisesti, niin me suomalaiset olemme pahasti asiassa jäljessä ja hyvinä auttajina kyllä toimivat lääkintöhallituksen vanhakantaiset koululääketieteen edustajat tai ehkä oikeammin kutsuttuna lääketehtaiden edustajina toimivat äänitorvet. (Siellähän liikkuu varsin mahtavat rahat).
No loppuu se joskus tämäkin, ainakin tulevan sukupolven tullessa vallan kahvoihin.

Epäilijälle tutkimuksia niin Homeopatiasta kuin vähemmän tunnetuista vaihtoehtoisista hoitomuodoista löytyy ympäri maailman ja runsain mitoin. Ne eivät tarvitse kuin hieman viitseliäisyyttä tutustua asiaan. Tarjolla on tutkimustietoa yliopistoilta, on väitöskirjoja, on eritahojen teettämiä ja tutkimia moni vuotis kestoisia tutkimuksia jne...
Darja

#88 Re:

26.10.2013 19:16

#51: Antti Torsti -

Kirjoitit ’Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat’, -pitää niin täysin paikkansa.

Mielenkiintoista seurata miten päättäjät ja vaikuttajat kieltäytyvät antamaan nimeään tai kasvojaan vaihtoehto hoidoille vaikkakin he olisivat asian puolella privaatisti.
Virallisissa instasseissa näyttää olevan suuri pelko kasvojen menetyksestä tai leimautumisesta "väärään leirin nimiin" ainakin virkaihmisenä.

Ville Heiskanen

#89 Veronmaksajana harmittaa

29.10.2013 15:08

...että teille tarjotaan näitä lääketieteen palveluja ilmaiseksi. Terveyskeskuksien tuloaulassa pitäisi olla kaksi ovea ja siinä toisessa lukea, että "Haluan hoitaa vaivojani vaihtoehtoisilla tavoilla" ja se ovi johtaisi ulos rakennuksesta. Miksi tuhlaatte lääkärien ja yhteiskunnan rahoja, jos tiedätte paremmat hoitotavat jo etukäteen? Kukaan ei käske ilmoittaa sairauksia terveyskeskuksessa, jolloin ette joudu "holhouksen" alaiseksi. Tämä lakialoite on tehty juuri siksi, että te tarvitsette holhousta.
Jarkko Lakkisto
Espoo

#90 Re: Re: Poiju voisi ajatella hiukan laajemmin.

29.10.2013 15:21

#58: Tietämättömyyttä ihmettelevä - Re: Poiju voisi ajatella hiukan laajemmin.

Edellämainittu "pojun" tapaus liittyy juuri luontaishoitoihin. Lapsen vanhemmat lopettivat lapsen lääketieteellisen hoidon ja korvasivat sen luontaishoidoilla. Seuraus -> lapsi kuoli.

Tiedemies

#91 Urpoja Suomi pullollaan.

29.10.2013 17:09

Jeesus, tieteellinen lukutaidottomuus on loppumaton luonnonvara. Homeopaattiset lääkkeet ovat puhdasta vettä ja te torvelot uskotte että vedellä on muisti. Jos vesimolekyylillä olisikin muisti se olisi huomattavasti lyhyempi kuin kultakalan väitetty 3 sekuntia.

Jos saat hoidettua homeopaattisella lääkkeellä jotain se on poikkeuksetta joko muutenkin itsestään paraneva oire tai psykosomaattinen.

Homeopaattisten unilääkkeiden teho on todettu olemattomaksi muun muassa joukkounilääkeitsemurhayrityksellä ja James Randi on popsinut niitä pitkähkön esitelmän aikana 64 kappaletta eli 32-kertaisen yliannoksen (ohjeen mukaan pitäisi soittaa myrkytyskeskukseen). Eikä hän nukahtanut esityksensä aikana. Eikä häntä vasyttänyt esitelmän jälkeenkään, mutta osa yleisöstä oli torkahdellut.

Ja sitä ihmettelen että miksi laimentamalla homeopaattisen lääkkeen teho paranee? Sehän olisi sama kuin paukkua lisää lantraamalla tulisi vahvempaan humalaan. siis aina kun olet juonut paukustasi puolet, lisäät siihen vettä ja ravistat ja homeopaattisesti vaikutuksen pitäisi kasvaa.

Tiedemies

#92 Vaihtoehtoisia hoitoja ei ole eikä vaihtoehtoista lääketiedettä.

29.10.2013 17:30

Kuten otsikko sanoo, on olemassa vain lääketiede ja lääketieteellinen hoito.

Ei ole olemassa kiinalaista, itämaista, afrikkalaista tai muuta vastaavaa lääketiedettä on vain lääketiede ja siihen kuulumattomat liiketoimet ovat uskomushoitoa. Ainakin niin kauan että niille saadaan lääketieteellistä näyttöä.

Liki samoin sanoin ei ole olemassa vaihtoehtoisia hoitoja, varsinkin koska tuollainen nimi on varsin harhaanjohtava ja esimerkiksi diabeetikot tarvitsevat insuliininsa eivät käärmesalvaa tai rukousta tai muita loitsuja. Lääketieteellisen hoidon ulkopuolelle jäävä liiketoiminta on siis uskomushoitoa enintään hemmotteluhoitoa ei siis edes täydentävää, vaan hemmotteluhoitoa.

Oma valinta

#93 Lain vastainen

31.10.2013 09:22

Ihmiset saavat uskoa mitä haluavat.
Itse en usko että ole järkevää syödä ensimmäisenä vaihtoehtona lääkettä joka pidemmän päälle altistaa minua muihin sairauksiin. Esimerkiksi, syömällä antibiootteja tuhoan ehkä flunssapöpön, mutta samalla myös terveen suolistoflooran eli immuniteetin perusta jonka jälkeen seuraa ruoansulatusvaivoja, allergiaa, lisää flunssaa; syömällä buranaa kipu ehkä lievittyy mutta samalla rasitan vatsalaukkuni, liian usealla käytöllä vatsahaavaa tulee varmasti; syömällä närästyslääkkeitä tai happosalpaajia vatsahaava ei eikä oireile niin pahasti mutta ruoka ei sulaa...
Akupunktiohoito ja kuivaneulaushoidolla on tuntuva vaikutus, kaikilla tosin ei tehoaa. Olen kriittinen ihminen, enkä todellakaan uskonut että sillä voisi olla minkäänlainen teho. Mutta hiirikäden puristusvoimaa testattiin ensimmäisen hoitokerran alussa ja lopussa, tämä nousi 30% (alussa en voinut pitää maitopurkista kiinni).
Sen perusteella tiedän että ainakin akupunktio ei ole humpuukia, ja siksi en ole enää niin nopea tuomitsemaan muita täydennyshoitoja tehottomaksi. Ei kaikkea tarvi itse ymmärtää.


Mutta, on aivan sama mitä minä uskon.
Tämä ehdotus on potilaan itsemääräämisoikeuden vastaista.

Toivoisin että vaihtoehtohoidot saataisiin käyttää enemmän valvotuissa olosuhteissa.
Niin ettei lääkärit heti pakottavat popsimaan pillereitä joista saattaa olla enemmän haittaa kun hyötyä, vaan niin että lääkäri tukisi valvomalla terveydentilan kehitystä vaihtoehtohoitoa käyttäessä. Näin varsinkin lasten suhteen. Silloin pehmeämpi hoitotapa voitaisiin suosia ensimmäisenä vaihtoehtona turvallisesti.






Vieras

#94

31.10.2013 20:45

Tärkeä asia

Vieras

#95

05.11.2013 06:46

Ne ihmiset, jotka käyttävät vaihtoehtoisia hoitomuotoja, eivät ole terveyskeskusten jonoissa lisäämässä ruuhkia. Toisaalta esim. vyöhyketerapeutit ja akupunktiohoitajat ohjaavat asiakkaansa lääkärille heti, kun esim. syöpä on vasta kehittymässä, koska he huomaavat monet sairaudet alkuvaiheessa, kun ihminen itse vasta ihmettelee, että onko jokin vialla. Myös psyyken ongelmiin on monilla vaihtoehtoisilla hoidoilla apua, jos ei muuten, niin siten, että näillä ihmisillä on aikaa kuunnella ja he ovat empaattisia, usein elämää nähneitä ja kokeneita ihmisiä. Kuten tiedetään, kuunteleminen, empatia ja rehellinen läsnäolo auttaa monen henkisen solmun ratkomisessa.
Realisti

#96 Re: Vaihtoehtoisia hoitoja ei ole eikä vaihtoehtoista lääketiedettä.

05.11.2013 07:08

#92: Tiedemies - Vaihtoehtoisia hoitoja ei ole eikä vaihtoehtoista lääketiedettä. 

 Tiedemies ei ole useinkaan tiedemies vaan järjestelmän mies, kuten tässä esiintyvä taho hyvin edustaa.

Meillä Suomessa on ennemminkin vaihtoehtoina KAUPALLINEN lääketiede, -hoito tai sitten tämän kaupallisen lääketieteen edustajien toimesta sorrettu: KEHO TUKEVA hoito.

Kaupallisuus yleensä voittaa järjen ja siksi lääketeollisuus on nykyisin maailman suurin bisnes. - Mutta myös sairastuttava, saastuttavin ja kovin korruptoitunut. "Tutkitun tai tieteellinen" nimissä myydään paljon sontaa, johon ihmisiä sairastuu ja kuolee Suomessakin turhaan päivittäin. Mutta näissä toimissa tämä "tiede-protokolla" suojaa.

Ei ketään taas oikeasti häiritsisi ihmisten "turhat" käynnit ns. vaihtoehtohoitojen luona, jos ne ei oikeasti olisi toimivia hoitoja.  Mutta kun ne toiminnallaan alentavat näiden lääkäreiden ja tiedemiesten korkeaa asemaa, niin se muuttuukin jo ongelmaksi.

Kokeilkaa näitä kehoa tukevia hoitoja rauhassa ja vetäkää siitä sitten johtopäätöksiä. - Se on niin helppoa.

Roope-setä

#97 Humpuukia

06.11.2013 12:19

Käykää kouluja tai jotain. Homeopaattisilla hoidoilla riistetään tyhmien ihmisten rahoja ja nämä ovat liian tyhmiä ymmärtääkseen sitä. Pahimpia ovat nämä fanaatikot, jotka ovat vakaumukseltaan rokotuksenvastaisia tai tarjoavat jotain tutkimuksia hirviökorporaatioiden valmistamien lääkkeiden "haittavaikutuksista". No, siitä vaan, alentakaa vapaaehtoisesti elämänlaatuanne jos haluatte, luonnonvalinta kyllä korjaa satonsa. Itse en ole niin edesvastuuton, että antaisin tällaiselle itsetuhoiselle käyttäytymiselle suostumukseni.

Hannu-Hanhi

#98 Re: Humpuukia

06.11.2013 13:06

#97: Roope-setä - Humpuukia 

 Roope-Setä on käynyt vain yhdenlaista koulua. Jos ajatusmaailma on suppea tai kuvittelee tievänsä kaiken, niin silloin ei ole usein muuta tietä kuin tuomita eritavoin toimijat tai ajattelvia. Fanaatikot/ tuomitsijat ovat aina olleet maailmalla pahan alku.  

Homeopatiaa, joka on yksi maailman käytetyin hoitomuoto, valvoo suomessakin Fimea eli Lääkelaitos. Joten Roope-Sedän kannattaa ottaa nyt sinne ensin puhelu. - Niin tulee hiukan lisää oppia.

Toisessa vaihessa, mene ensi kerran kun sairastut vaikka flunssaan, virtsa-, poskiontelotulehdukseen, ym., niin homeopaatrin luokse. Homeopatialla puolustuksesi herää ja sairaus poistuu 1-2 vrk:ssa, eikä tule tulehduskierrettä.

 

 

Roope-setä

#99 Re: Re: Humpuukia

06.11.2013 13:30

#98: Hannu-Hanhi - Re: Humpuukia

Koskaan en ole tulehduskierteeseen joutunut ja lääkehoitoja vaatineet sairaudet olen selättänyt "yhdessä tai kahdessa vuorokaudessa". Pitäisikö 1. tyypin diabeetikkona kokeilla myös homeopaattisia hoitoja insuliinilääkityksen sijaan? Ruotsissa oli surullisenkuuluisa tapaus, kun vanhemmat eivät suostuneet lääkitsemään lastaan, vaan pistivät homeopaattiseen yrttikylpyyn. Eikä mitään, kuoli sitten komplikaatioihin.

Hannu-Hanhi

#100 Re: Re: Re: Humpuukia

06.11.2013 15:59

#99: Roope-setä - Re: Re: Humpuukia 

 Tässä paistaa taas tämä tietämättömyys. Lapsi kuoli 15 vuotta sitten, kun vanhemmat lopettivat hänen insuliinilääkityksensä. Mikään terapia ei lasta tappanut ja se mitä terapiaa lapsi oli aiemmin saanut, oli kuhnekylpyä. - Mitään homeoatiakylpyhoitoa ei ole olemassakaan.

Mutta turhiin-, vääriin-, liiallisiin- synteettisiin lääkeisiin kuolee vuosittain suomessakin satoja ihmisä. - Josta ei ole mkukaan vastuussa? Amerikassa se on jo myönnetty, että lääkkeet, lääkärien hoitovirheet, on yksi yleisin kuoleman aiheuttaja, jos ei jo yleisin. Järjestelmä on mätä ja vaarallinen, mutta raha suojaa. Ja sitten erikoulukunnat opetetaan puhumaan "tieteen" puolesta. Järki käteen ihmiset.