Koiraharrastuspaikka Suomussalmelle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Koiraharrastuspaikka Suomussalmelle.


Vieras

#1

03.01.2014 08:26

Sinä tulee aina kysymkseen tuo vastuu- ja rahakysymys.Jokaisen tulee vastata kuluistaan ensisijaisesti.Kaikki kun ei tule odotellessa valmiina,niinkuin pakolaiselle.
Ompa aihe adressille

#2 Ihmettelijä

03.01.2014 17:36

Kainuun kennelpiirin sivulla on jäsenyhdistyksinä suomussalmelaisia yleishyödyllisiä koirayhdistyksiä Suomussalmen ajokoirakerho ja Suomussalmen kennelrengas, joten onko tämä joku yksityistä vastaava "piiri pieni pyörii" , johon osa suomussalmelaisia koirien omistajia kuuluu.

Vieras

#3 Doggaajien toiminnasta

03.01.2014 18:18

Missään vaiheessa emme ole olleet vailla ilmaisia treenitiloja, jos uudet tilat löytyy, niin tottakai maksamme vuokraa, niin kuin tähänkin asti olemme tehneet.
Toiseen kommenttiin voisin todeta, että ennemminkin piiri suuri pyörii. Kaikki, myös ei jäsenet, ovat olleet aina tervetulleita treeneihin ja kaikkia halukkaita on neuvottu ja opastettu.
Jos joku on kokenut, että meidän treeniporukkaan ei ole päässyt mukaan, minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen ippa.makelainen@gmail.com.
Terveisin Mirva Mäkeläinen


Vieras

#4

03.01.2014 20:57

Kaksi vuotta Doggaajissa,mukavan osaavan porukan kanssa.Heidän tieto/taito ja sen vilpitön jakaminen harrastus kavereille on uskomatonta.
Anonyme2

#5 Oma lehmä ojassa Doggaajilla

03.01.2014 21:37

Kyllähän tuo on niin nähtyä touhua kun olla ja saattaa Doggaajien osalta. Oma lehmä ojassa! Pitäisikö taas Ylä-kainuun toimittaja ihan paikalle kutsua??

Vieras

#6

03.01.2014 22:21

Miksi seura ei itse voi tehdä aktiivisesti töitä etsiäkseen reenitiloja??Kyselemällä erinlaisia vapaita olevia paikkoja??
Adressit on käsittääkseni kuitenkin "hieman" tärkämpiä asioita varten.Kuten esim.lakialoitteita varten.(esim:homoavioliitot)
Tämä adressi kuitenkin vaikuttaa enemmän painostukselta kuin todelliselta tarpeelta tehdä itse tilojen puutten vuoksi töitä??
Kuitenkin loppupelissä:Oma esiintyminen ja käytös vaikuttaa siihen miten vuokranantajat suhtautuu siihen,että vuokraako hän tilat ja miten hänen vuokraamissaan tiloissaan ko. ihmiset koirineen saavat olla.

Vieras

#7 Re:

04.01.2014 05:24

#6: -

Hei, sinä anonyymi kirjoittelija!

Tiloja olemme etsineet jo tovin aikaa, ihan itse kyselemällä, puskaradion kautta, olemme käyneet muutamaa paikkaa katsomassaki. Että ei tähän SOME-etsintään ole lähdetty kuin jänis haavalta ;)

Vaikuttaa enemmän painostukselta? Olemme etsimässä meille parempikuntoista tilaa, joissa jatkaa tätä harrastusta vielä suuremmissa määrin. Ja omien etsintöjen tueksi päätettiin kokeilla, josko me saatasi apua etsintään - kun tähän asti ollaan omat tilat etitty ja kustannettu kokonaan itse. Ilmaisia tiloja ei olla etsimässä niinkuin joku tuolla aiemmin jo esitti ;)

Koiraharrastus on yleisesti nousevassa asemassa, ja me todella halutaan sitä jatkaa myös talvisyömmellä, ympäri vuoden. Harmi vaan että se tuntuu olevan monelle tällä kylällä mörkö, että Doggaajat haluaa todella panostaa asiaan ja antaa ihmisille mahdollisuuden tulla reenaamaan, olipa koira minkätasoinen tai näköinen vaan, puhumattakaan ohjaajan tietotaitoudesta.

Me täällä peräkylällä ollaan vielä koiraharrastuksen kannalta jäljessä, mutta toivottavasti ei pitkään ;)

terveisin Kati Mäkeläinen

ps. Tervetuloa sunnuntaina katsomaan näyttelyreenejä Kipparille ja tutustumaan toimintaan sekä halliin :)


Vieras

#8

04.01.2014 07:41

Hassua että asiasta, jossa etsimme uutta paikkaa koiraharrastukselle tähdään näillä eräillä kommenteilla negatiivinen asia. Se, miksi uutta harrastuspaikkaa haemme on ihan terveydellisistä syistä, ei sen takia että haluaisimme uusilla tiloilla " tuoda itseämme esille " millään tavalla. Mielestäni olemme toiminnallamme olleet avoimia ja toivottaneet kaikki halukkaat tervetulleiksi vaikka vain katsomaan mitä / miten treenailemme, se ei ole salaista kuppikunta toimintaa. Ei niin kuten " Doggaajilla oma lehmä ojassa " antoi ymmärtää. Ja jos niin hyvä tuuri käy että saamme uudet tilat niin onhan se jo jutun teon arvoinen asia ;D
Anonyyminä on helppo kommentoida asioista

- Kaija Seppänen -
peku

#9 Lakialoite

04.01.2014 08:14

ompahan kyllä mielenkiintoinen lakialoite!

Vieras

#10

05.01.2014 16:58

Olen aloittanut koiraharrastelun muutama kuukausi sitten, ja Doggaajat ovat olleet todella avuliaita ja opastaneet koirani koulutukseen liittyvissä asioissa, kun itsellä ei tietotaito ole riittänyt, ja avosylin on otettu uusi harrastaja joukkoon mukaan :) Koiraharrastelun pitäisi olla hauskaa touhuilua oman koiran kanssa olipa mielessä kilpaileminen , tai kuten minulla, ihan peruskoulutusta normi arjessa . Voin vain suositella kaikille koiraihmisille , ja toivon että tilat löytyisivät jotta voisin koirani kanssa jatkaa harjoittelua !

-Virve + Helmi -
-Noora Oikarinen-

#11

07.01.2014 17:19

Niin, tässä se taas nähdään tämä ihmisten katkeruus, pahansuopuus ja negatiivisuus. No toivottavasti se lämmittää asianosaista sydämestä.
Saara Inkinen (Ristijärvi)

#12

11.01.2014 17:09

Pakko kommentoida omasta puolestani tuota "piiri pieni pyörii"-teoriaa. Lämpimät treenitilat palvelee myös muita kuin paikkakuntalaisia ja sinne ajetaan pitkienkin matkojen päästä. Itse en kuulu vielä doggaajiin (johtuen täysin omasta elämäntilanteestani), mutta silti on toivotettu aina tervetulleeksi treenaamaan ja mahdollisuuksien mukaan olen käynytkin. Ja ihan varmasti aion käydä jatkossakin, jos uudet tilat vain löytyy.

Tosihan on tietysti se, että aktiivien porukka on tiivis kun on pitkään porukalla tehty ja saattaa joskus tuntua ettei siihen pääse sisälle. Mutta tässä tapauksessa siinä on peiliin katsomisen paikka sillä uusien treenaajien vastaanotossa ei ainakaan ole moitteen sijaa.

Todella toivon, että uudet tilat löytyy :)

Vieras

#13 Re: Oma lehmä ojassa Doggaajilla

13.01.2014 21:21


Vieras

#14

14.03.2014 15:00

Ehdottomasti Doggaajat ovat hallinsa ansainneet!
Johanna - Kennel Weekasi

#15 Tsemppiä!

14.03.2014 15:01

Kyllä olette ehdottomasti hallinne ansainneet!