Holokausti

kauno voutilainen
siilinjärvi

#26 On poijat tunnilla nukkuneet.

14.05.2009 00:00

Historia tunnilla on taijettu nukkua, ainakii ne jotka holokaustin kieltävät.
Pitäs pistee poijat kiertämään Saksan ja Puolan kaasukammiot, niin itku tulis silimään. Kannattaa tutustua historiaan ennenkuin kirjoittelette niitä mielikuvistus tarinoita. Tämä koskee niitä, jotka kieltävät holokaustin.
Antti Strömberg
Turku

#27 Historia oli eximia,

15.05.2009 09:30

sillä yo-koe mittaa lähinnä ajattelemisen ja perustelemisen taitoja. Aika lailla mielikuvitusta vaatii myös ajatus siitä, että Saksa olisi PALKKANNUT ihmisiä TAPPAMAAN AMMATTITAITOISTA TYÖVÄKEÄ SOTATILAN VALLITESSA, vaikka heitä(sekä tapettavia että tappajia) olisi tarvittu sotilaiksi tai sotateollisuuden työntekijöiksi.
Antero Svartgård
Espoo

#28

15.05.2009 17:27

Saksalaiset luulivat, siis olivat varmoja siitä, että juutalaiset olivat syy Saksan häviöön ensimmäisessä maailmansodassa. Antisemitismi oli ollut osa eurooppalaista elämää yli tuhat vuotta.

Revisionismi on hulluutta kahdesta eri syystä:

A) Todisteet holokaustin puolesta ovat musertavat
B) Todisteet holokaustia vastaan ovat olemattomat

Tällaisen tilanteen edessä ei auta, Antti Strömberg, että argumentoidaan ainoastaan sillä pohjalla että holokausti "tuntuu niin absurdilta". Niin se olikin. Mutta se ei tee siitä millään tavalla virheellistä!

Onneksi (toivottavasti) et kirjoittanut filosofiaa.
Tommi Virtanen
Espoo

#29

15.05.2009 19:02

YK teki virheen, kun antoi juutalaisille Israelin. En kyllä holokaustia kiellä, mutta silti
Antero Svartgård
Espoo

#30

15.05.2009 19:49

Tässä nimenomaan ehkä piilee revisionismin juuret. Tunnetaan Israelia (ja juutalaisia) kohtaan niin suurta antipatiaa että epätoivosesti yrittää jopa modifioida historiaa.
kauno voutilainen
siilinjärvi

#31 On poijat tunnilla nukkuneet.

15.05.2009 23:04

Tommi Virtaselle sen verran kun sanoit että, YK antoi Juutalaisille Israelin. Korjataan sen verran, että YK kansakunnat tunnusti Israelin itsenäisyyden 1948.
Kyllä kaiken tämän takana on Jumalan lupaus raamatussa ja kun mitä Jumala lupaa, sen se myös pitää.

Perusteluja:

Israel on legitiimi (laillisesti oikeutettu) valtio, jonka kansalla on historialliset ja eettiset oikeudet omaan maahansa.

1. Israelin valtio on yli 3000 vuotta vanha historiallinen tosiasia, kun taas Israelin maan alueella ei ole koskaan sijainnut itsenäistä palestiinalaisarabivaltiota.
Kukoistavimmillaan Israelin valtio oli kuninkaiden Daavid ja Salomo aikakaudella 1000-luvulla ennen Kristusta.

Rooma hävitti Jerusalemin ja Israelin maan v.70 jälkeen Kristuksen. Israelin kansa hajotettiin muihin maihin. Pieni määrä juutalaisia on kuitenkin kautta aikojen asunut historiallisen kotimaansa alueella. Roomalaiset antoivat maalle Israelin arkkivihollisten filistealaisten mukaan nimen Palestiina ja Jerusalemille nimen Aelia Capitolina.

Israelin kansan hajaannuksen aikana sen maa on ollut erinimisten valloittajien hallussa. Silti pitivät vuorollaan vallassaan roomalaiset, bysanttilaiset, arabit, ristiretkeläiset, mamelukit, turkkilaiset ottomaanit 400 vuotta vv 1516 - 1917, ja maailmansodan jälkeen brittiläinen mandaattihallinto Israelin valtion uudelleen perustamiseen asti v. 1948. Milloinkaan alueella ei ollut itsenäistä palestiinalaisvaltiota.

Maailmansotien välillä ja jälkeen Englannin ja Ranskan mandaattialueille perustettiin juutalaisvaltionlisäksi neljä arabivaltiota: Irak, Transjordania, Syyria ja Libanon, joten Lähi-ldän arabit eivät jääneet maiden jaossa mitenkään vähemmälle.

2. Jerusalem ei ole koskaan ollut minkään muun kansakunnan pääkaupunki kuin Israelin, ja se tuli Israelin pääkaupungiksi jo 3000 vuotta sitten kuningas Daavidin aikana.

3. Kolme laillista ja kansainvälistä organisaatiota on 1900-luvulla luvannut Israelille sen maan: Brittiläinen mandaattihallinto v.1917 Balfourin julistuksella, Kansainliitto v.I922 ja YK v. 1947. Tosin alue on joka kerta pirstottu pienemmiksi ja niin rikottu juutalaisille alun perin annettuja lupauksia. V. 1922 jaettiin Israelille aiemmin luvatusta alueesta 77% palestiinalaisarabeille ja beduiineille. Maan nykyinen nimi on Jordania. Israelille jäi vain 23% alueesta.

YK ehdotti v.1947 Israelille jätetyn 23% edelleen jakamista arabeille ja juutalaisille. Israel ilmoitti hyväksyvänsä jaon, mutta arabiosapuoli ilmoitti, että he eivät jakoa hyväksy, vaan haluavat ottaa omakseen koko alueen. Heti Israelin julistauduttua itsenäiseksi v.1948 arabit aloittivat hyökkäyssodan Israelia vastaan, mutta hävisivät sen miesylivoimastaan huolimatta.

4. Israel on ostanut maansa kahteen kertaan selvällä rahalla. Juutalainen Rotschildin pankkiirisuku antoi ennen I maailmansotaa suuren lainan Turkin sulttaanille, jonka hallussa maa tuolloin oli. Lainan vakuutena oli maa-alue juutalaisille heidän muinaisesta kotimaastaan. Lainaa ei koskaan maksettu takaisin.

Toisen kerran Israel osti maansa yksittäisinä maapalstoina v. 1901 perustetun Juutalaisen Kansallisrahaston varoilla yksityisiltä maanomistajilta, joista monet asuivat Lähi-Idän suurissa kaupungeissa kuten Beirutissa.

5. Israel on ostanut maansa verellään Itsenäisyyssodassa, jonka naapurivaltiot julistivat ja aloittivat, ja sen jälkeen useissa puolustussodissa.

6. Israel on raivannut viljelylle ja asutukselle autioituneen ja rämettyneen maan. Maassa, jossa juutalaisten paluumuuton alkaessa oli vain n. 600.000 asukasta, on nyt yli 7-mlljoonainen kansa, kukoistavia asutuksia, viljelyksiä ja kalalammikoita.

Suuri osa Israelin maassa asuneista arabeista on muuttanut alueelle juutalaisten uudisraivaajien jäljessä, koska maa on juutalaisten maahanmuuttajien toimesta alkanut kukoistaa ja tarjonnut näin ympäröiviä alueita paremman elintason. Arabien suuri maahanmuutto juutalaisten jälkeen on dokumentoitu YK:n asiakirjoissa, ja se mainitaan myös USA:n presidentti Rooseveltin ja Englannin pääministeri Churchillin välisessä kirjeenvaihdossa.

7. Arabeilla on 21 valtiota pääkaupunkeineen, luonnonrikkauksia ja öljyä. Juutalaisilla on vain yksi valtio, jonka pinta-ala on n. 1 % arabien alueista.

8. Israel tarjosi arabinaapureilleen rauhaa, mutta naapurit aloittivat hyökkäyssodan Israelia vastaan v. 1948. Tämän arabien aloittaman sodan seurauksena syntyi arabipakolaisongelma, n. 650.000 arabia pakeni sodan jaloista Israelin alueelta. Näitä pakolaisia on pidetty pakolaisleireissä sen sijaan, että heidät olisi asutettu arabimaihin veljiensä joukkoon. Israel asutti saman määrän arabimaista tulleita pakolaisia omaan maahansa. Näin ollen maiden välillä on tapahtunut tasasuuruinen väestönvaihto. Samanlaisia väestönvaihtoja on tapahtunut muuallakin: Turkki-Bulgaria, Turkki-Kreikka, Intia-Pakistan. Missään muissa tapauksissa ei ole vaadittu yksipuolista paluuoikeutta.

Näin ollen usein toisteltu väite, että Israel olisi ryöstänyt arabeilta heidän maansa, on täysin vailla historiallista ja eettistä todellisuuspohjaa.

Tämä yhteenveto on ICEJ:n laatima
kauno voutilainen
siilinjärvi

#32 On poijat tunnilla nukkuneet.

15.05.2009 23:52

Historiaa:

Saksan diktaattori, Adolf Hitler, tahtoi luoda uuden järjestyksen, jonka huipulla olisivat Saksa ja niinsanottu arjalainen rotu. Tavoitteensa saavuttamiseksi hänen täytyi kuitenkin tuhota kaikki alemmat rodut. Tämä kammottava suunnitelma tuli myöhemmin tunnetuksi holokaustin nimellä. Natsien tukijoiden ja keskitysleirien avulla Hitler levitti kauhua ja hävitystä Itäisen Euroopan juutalaisyhteisöihin.
Antisemitismillä on syvät juuret Euroopan varhaishistoriassa. Samasta maaperästä kumpusi myös Hitlerin intohimoinen viha juutalaisia kohtaan. Todisteena tästä on natsipropaganda, jossa juutalaisia syytettiin Saksan talousongelmista ja muista vaikeuksista. Vuodesta 1933 eteenpäin natsit säätivät sortavia lakeja, jotka mm. estivät juutalaisia hakemasta valtion virkoja.

Myöhemmin juutalaisväestöltä riistettiin mahdollisuus työskennellä ja omistaa omaisuutta sekä Saksan kansalaisuuden suomat oikeudet. Tällöin eräs juutalainen nuori, Herschel Grynszpan, päätti toimia ja ampua Saksan Pariisin lähetystön työntekijän. Syynä oli Saksasta saapunut postikortti, jossa kerrottiin, että Herschelin isä oli karkoitettu tämän kotimaahan Puolaan.
Natsipuolueen vastaus oli käyminen avoimesti juutalaisten kimppuun. Satoja juutalaisia murhattiin koteihinsa. Juutalaisten liikkeitä tuhottiin ja näyteikkunoiden sirpaleet peittivät katuja. Tästä syystä 9. päivä marraskuuta 1938 tunnetaan Kristallnachtina; "kristalliyönä". Se oli ennusmerkki siitä, että odotettavissa olivat vaikeat ajat.

Ymmärrettyään olevansa vaarassa monet juutalaiset pakenivat maasta. Ne, jotka eivät tahtoneet lähteä, pakotettiin maanpakoon. Yhteensä yli 245,000 juutalaista lähti Saksasta. Hitlerille muodostui kuitenkin ongelma siitä, etteivät muut valtiot olleet valmiita ottamaan vastaan suurta muuttoaaltoa. Hänen seuraava yrityksensä päästä eroon juutalaisista oli heidän kokoamisensa pieniin, eristettyihin ghettoihin. Suunnitelmana oli estää ruokatoimitukset ghettoihin, jotta heikentynyt väestö kuolisi lopulta tauteihin ja nälkään. Asukkaat muuttuivatkin päivä päivältä yhä kurjistuneemmiksi ja heidän ruumiitaan makasi jopa kaduilla. Kaikesta huolimatta juutalaiset sinnittelivät. Lopulta tämä tuhoamistapa alkoi tuntua Hitleristä liian hitaalta.

Hitlerin kärsimättömyys sai hänet päättämään suoraviivaisemmasta toimintatavasta, "lopullisesta ratkaisusta". Hän kehitti suunnitelman, jossa epätoivottavat väestöryhmät hävitettäisiin teollisen joukkomurhan keinoin. Juutalaisten lisäksi myös puolalaiset, venäläiset, homoseksuaalit, mielisairaat, vammaiset ja parantumattomasti sairaat joutuisivat tuhoamiskoneiston uhreiksi. Hitlerin SS-miehet metsästivät juutalaisia, jotka ammuttiin suuriin joukkohautoihin. Ne, joita SS ei tavoittanut, määrättiin keskitysleireihin, joissa elämä oli ankaraa. Jos vanki ei työskennellyt riittävän nopeasti tai työn jälki ei tyydyttänyt leirin valvojia, hänet saatettiin pahoinpidellä tai tappaa. Myöhemmin leireihin alettiin asentaa kaasukammioita, joissa tapettaisiin jopa 6000 ihmistä päivässä.Kuolleiden ruumiit poltettiin uuneissa. Prosessista kertynyttä tuhkaa käytettiin usein lannoitteena.

Itä-Euroopan 7,640,000 juutalaisesta 5,202,000 kuoli holokaustin aikana. Ne onnelliset, jotka selvisivät tuhoamisleireiltä, kantoivat muistoa sisällään lopun elämäänsä. Tarvittiin vain yksi henkilö tuomitsemaan kuolemaan 5,202,000 ihmistä pelkästään näiden uskomusten ja syntyperän vuoksi. Hänet tullaan muistamaan läpi historian niistä kammottavista teoista, joista miljoonat saivat kärsiä. Hänet tullaan myös tuntemaan miehenä, joka pääsi aivan liian lähelle unelmansa saavuttamista; juutalaisväestön tuhoamista ja Itäisen Euroopan valloitusta. Tätä miestä, Adolf Hitleriä, ei unohdeta koskaan.
Michail Jaction
Jurmaa

#33 Israelin tämänhetkinen ajattelumalli

16.05.2009 12:22

On ne muslimit väkivaltaisia ihmisiä. Pitäisi ampua kaikki muslimit.

Oli tuo maan perustaminen miten kansainvälisten lakien mukaista tahansa niin mielestäni palestiinalaisiin kohdistuva syrjintä on väärin. Toki omaa valtiotaan tulee saada puolustaa mutta nuo Israelin sotilaalliset operaatiot Palestiinassa ovat olleet kyllä kaikkea muuta kuin puolustautumista.
Antti Strömberg
Turku

#34 Ei Kauno paljoa päätään rasita

16.05.2009 15:41

Ensinnäkin Hitler itse oli juutalainen. Holokausti olisi siis ollut juutalaisten suorittama juutalaisten joukkomurha. Toiseksi, ruumiiden polttaminen uuneissa on liian hidasta: jos päivittäin olisi tapettu 6000 ihmistä heitä ei olisi ehditty polttaa. Jos ruumiita olisi siirrelty, varastoitu tai poltettu uunien lisäksi ulkona, tämä olisi näkynyt liittoutuneiden ilmavalokuvissa, mutta niissä ei näy pienintäkään merkkiä tämänkaltaisista operaatioista. Eli "tuhoamisleirejä" ei käytetty Kaunon kertomaan tarkoitukseen.
Antero Svartgård
Espoo

#35 Voi voi voi voi

16.05.2009 19:12

Antti Strömbergin uusin viesti kuhisee faktavirheitä, argumentointivirheitä ja virheellisiä päätelmiä!

"Ensinnäkin Hitler itse oli juutalainen"
- Hmm, ehkä juutalaisia sukujuuria. Natsi-Saksassa tämä oli arka aihe josta vaiettiin.

"Holokausti olisi siis ollut juutalaisten suorittama juutalaisten joukkomurha."
- Hetkinen.. "Juutalaisten"? Jotta tämä lause olisi validi, kaikkien (tai useimpien) natsien olisi pakko omata vahvoja juutalaisia geenejä. Täysin väärä johtopäätös.

"Toiseksi, ruumiiden polttaminen uuneissa on liian hidasta: jos päivittäin olisi tapettu 6000 ihmistä heitä ei olisi ehditty polttaa."
- Kaikkia ruumiita ei tietenkään poltettu. Mutta vaikka kaikki kuusi miljoonaa olisikin poltettu, niin tuon ihmismäärän likvidoimiseen menisi helpolla matikalla tuhat päivää - alle kolme vuotta. Lisäksi ihmisiä tapettiin monina päivinä paljon enemmän.

"Jos ruumiita olisi siirrelty, varastoitu tai poltettu uunien lisäksi ulkona, tämä olisi näkynyt liittoutuneiden ilmavalokuvissa, mutta niissä ei näy pienintäkään merkkiä tämänkaltaisista operaatioista."
- Väärin. Eräistä ilmakuvista kaasukammiot ja krematoriot näkyvät. Liittoutuneet luulivat näitä kuvia tehtaiksi, mutta kukaan täysjärkinen ihminen ei tänä päivänä, kun keskitysleireillä käy, sanoisi että "tässä on sodanaikainen tehdas".

"Eli "tuhoamisleirejä" ei käytetty Kaunon kertomaan tarkoitukseen."
- Mielenkiintoista että pystyt jemmaamaan kaikki todisteet puolesta ja sitten luulet ettet tarvitse edes kommentoida niitä. Kerropa minulle mihin tarkoituksiin leirejä käytettiin! Ja vakuuttavien todisteiden kera kiitos!
kauno voutilainen
siilinjärvi

#36 On poijat tunnilla nukkuneet.

16.05.2009 19:23

33 --> Ajattelu malli on tarkalleen päinvastainen.


34
Olet oikeassa päänrasituksen suhteen. Miksi rasittaa päätään, kun historialle et mahda mitään. Se on sitä uskotpa tai et. Mennyttä et voi muuttaa.
Teidän haluunne on kyllä ihmeellinen. Yritätte uskotella itsellenne sitä, ettei holokaustia ole ollut.

31 ja 32 kohdat kannattaa lukea uudestaan, kun jäi noin epäselväksi.
Jos vielä epäilyttää holokausti, niin kannattaa käydä ulkomaan reissulla Puolan ja Saksan kautta. Keskitysleireille pääsee ihan paikanpäälle katsomaan sitä, mitä ei voi sanoa valheeksi tutustumisen jälkeen.

Monet teidänkaltaisenne ovat näkemästään itkeneet siellä ja ihmetelleet miten ihminen voi tällaista tehdä?
Niin Hitler oli ihminen, jonka tavoitteet olivat luonnottomia ja vastoin ihmisyyttä. Ei kannata tavoitella sellaista mikä on luonnotonta, koska se on aina elämän vastakohta.

Antti Strömberg
Turku

#37

16.05.2009 22:39

Tuskinpa Kauno itsekään on Saksassa tai Puolassa käynyt.

Hitler oli juutalainen tai ainakin juutalaista sukujuurta, ja Hitler oli natsi-Saksan johtaja. Juutalainen siis johti "joukkomurhaa". Joten holokausti on juutalaisten keksintöä eikä se siksi ole todellinen, pelkkää propagandaa jotta voitaisiin perustaa Israel "kovia kokeneelle" kansalle. Sitten vielä voisin kysyä että jos kaikkia ruumiita ei kerran poltettu niin miten ne sitten hävitettiin? Hautaaminen näkyisi ilmakuvissa ja hautoja tulisi löytyä paljon. Näin ei kuitenkaan ole. Leirit puolestaan saattoivat olla vaarallisille rikollisille tarkoitettuja työleirejä. Leireissä mikään ei edelleenkään viittaa siihen että ne olisivat rakennettu juuri ihmisten tuhoamista varten.
Antero Svartgård
Espoo

#38 Voi elämä..

16.05.2009 23:07

Siis luetko ollenkaan saamasi kritiikkiä, vai pidätkö itseäsi toistamista jotenkin viihdyttävänä?

"Hitler oli juutalainen tai ainakin juutalaista sukujuurta, ja Hitler oli natsi-Saksan johtaja. Juutalainen siis johti "joukkomurhaa". Joten holokausti on juutalaisten keksintöä eikä se siksi ole todellinen"

- Hitler ei todellakaan yksin johtanut holokaustia. Siksi lause on edelleenkin virheellinen.

"pelkkää propagandaa jotta voitaisiin perustaa Israel "kovia kokeneelle" kansalle"

- Oletko miettinyt sitä seikkaa että revisionismi on tullut elämään jotta nyky-Israelin toimia voitaisiin kritisoida entistä vahvemmin? Propagandan uhri olet ehdottomasti sinä, koska noin monien virheiden laukominen ei tule neutraalista tutkimisesta.

"Sitten vielä voisin kysyä että jos kaikkia ruumiita ei kerran poltettu niin miten ne sitten hävitettiin? Hautaaminen näkyisi ilmakuvissa ja hautoja tulisi löytyä paljon."

- Kyllä, momia juutalaisia haudattiin. Pahamaineinen Einsatzgruppen, esimerkiksi, ehti teloittaa puoli miljoonaa juutalaista itärajalla vuonna 1941, ja nämä ruumiit haudattiin. Sitten teet aika alkeilijamaisen virheen. Satelliittikuvia, Antti hyvä, ei ollut näinä aikoina. Kaikki ilmakuvat koostuvat yksittäisistä kuvista joita on otettu umpimähkäisinä aikoina. Vielä viimeiseksi; miten selität ne valtavat ruumiskasat jotka on otettu maalta? Tuntuu että olet niin takertunut näihin ilmakuviin että olet unohtanut maakuvat.

"Leirit puolestaan saattoivat olla vaarallisille rikollisille tarkoitettuja työleirejä."

- Miksi tästä ei löydy *ainuttakaan* mainintaa missään pöytäkirjassa, lehdessä tai muussa dokumentissa?

"Leireissä mikään ei edelleenkään viittaa siihen että ne olisivat rakennettu juuri ihmisten tuhoamista varten."

- Inhoan itseäni toistamista.. Mutta eräistä ilmakuvista itse asiassa näkyvät sekä kaasukamari että krematorio.
kauno voutilainen
siilinjärvi

#39 On poijat tunnilla nukkuneet.

16.05.2009 23:16


En ole vielä käynyt. Mutta en epäile yhtään holokaustia.

Olen keskustellut niiden kanssa, jotka ovat käyneet ja nähnyt valokuvia siitä miten mittavat rakennukset/systeemit Saksassa ja Puolassa juutalaisten tuhoamiseksi oli rakennettu.
Kaasukammiot, uunit, polttokrematoriot jne. Karmeaa katsottavaa.
Suomessa kiersi muutama vuosi sitten näyttely holokaustista. En voinut kuin itkeä ja pohtia miksi tällaista on annettu tapahtua?

Olipa tuo juutalainen tai ei, sillä ei ole merkitystä.
Sillä on merkitystä että mitä hän teki ja mikä oli tavoite ja lopputulos.
Se me tiedetään.



Antti Strömberg
Turku

#40

17.05.2009 07:21

Niin, kuvissa näkee sitä mitä niissä tahtoo/uskoo näkevänsä. Jos uskot näkeväsi kasan tuhottuja juutalaisia, näet tuhottuja juutalaisia vaikka ne oikeasti olisivat taisteluissa kaatuneita venäläisiä. Jos teille sanotaan että porkkanoita käytettiin juutalaisten tuhoamiseen niin tehän uskotte. Täysin ilman oman järjen käyttöä. Koska ette näköjään suostu kritisoimaan omia auktoriteettejänne, on minun aivan turha väittää mitään. Anteron "et voi olla oikeassa koska et ole minä"-asenne näkyy kohdassa, jossa hän väittää minun puhuneen satelliittikuvista, vaikka niin en kyllä ole tehnyt. Se, jos mikä, on aloittelijamainen virhe.
Antero Svartgård
Espoo

#41 Noh noh

17.05.2009 12:01

"Niin, kuvissa näkee sitä mitä niissä tahtoo/uskoo näkevänsä. Jos uskot näkeväsi kasan tuhottuja juutalaisia, näet tuhottuja juutalaisia vaikka ne oikeasti olisivat taisteluissa kaatuneita venäläisiä."

- Taisteliko sotilaiden joukossa todellakin tuhottomasti naisia ja lapsia vaikka meillä ei ole mitään tällaista mainintaa missään sodanajan dokumentissa? Miksi kaikki todistajainlausunnot, sekä juutalaisilta että natseilta, toimivat niin tätä teoriaa vastaan?

"Jos teille sanotaan että porkkanoita käytettiin juutalaisten tuhoamiseen niin tehän uskotte."

- Jos meillä on lukuisia todistajainlausuntoja siitä että, sanotaan myrkytettyjä porkkanoita, syötettiin juutalaisille ja meillä on tästä kivenkovat todisteet niin olisi erittäin vaikeata murtaa se teoria. Haluan käytännön esimerkillä osoittaa kuinka virheellistä on käyttää sinun menetelmääsi oikeellisuuden todistamiseen; oleta että luet lehdessä kuinka mies on kiivennyt paperitehtaan savupiippuun ja tämän jälkeen pelastettu palokunnan toimesta. Pystyisitkö todellakin todistamaan lehden uutisoinnin vääräksi tokaisemalla että "Tämähän on selvää propagandaa joilla paperitehtaat haluavat todistaa kuinka turvallisia ne ovat - Aika absurdia että mies kiipeäisi ihan noin vain savupiippuun!" Juuri samankaltaisella keinolla yrität nimenomaan tässä todistaa holokaustin virheellisyyden!

"Täysin ilman oman järjen käyttöä."

- Kerrataanpa vielä sinun teoriaasi; Pari hullua sionistia, joista osaat nimetä vain Hitlerin, väärentävät kaikki olemassa olevat asiakirjat, lehdet ja muut dokumentit jotta saataisiin illuusio miljoonien ihmisten joukkotuhosta. Tämä siksi, että juutalaisvaltion perustaminen olisi oikeutettua.

Teoriasi on niin naurettava etten oikein ymmärrä itse miksi vaivaudun keskustelemaan kanssasi. Jos teoriasi olisivat oikein, miten selität sen että...

- Useimmat todistajainlausunnot tulevat henkilöiltä jotka eivät koskaan muuttaneet Israeliin?
- Sekä natsien että uhrien todistajainlausunnot ovat täydellisessä harmoniassa keskenään? Äläkä sano että "natsit olivat juutalaisia", koska hukkaat sekä omaa että minun aikaani.
- Juutalaisten emigraatio kiellettiin vuonna 1941, ENNEN kuin päätös juutalaisten totaalisesta joukkotuhosta tehtiin?
- Ruumiskasoissa ovat lukuisten lasten ja aikuisten ruumiit?
- Miten marginaaliosa juutalaisista olisi voinut väärentää KAIKKI dokumentit?
- Mitään todisteita teoriallesi ei löydy!

"Koska ette näköjään suostu kritisoimaan omia auktoriteettejänne, on minun aivan turha väittää mitään. Anteron "et voi olla oikeassa koska et ole minä"-asenne näkyy kohdassa, jossa hän väittää minun puhuneen satelliittikuvista, vaikka niin en kyllä ole tehnyt. Se, jos mikä, on aloittelijamainen virhe."

- Et ole kyennyt todistamaan teoriaasi oikeaksi etkä holokaustia vääräksi. Tekemäsi virhe on laajuudessaan niin nolo että sinut naurettaisiin ulos mistä tahansa historianpiiristä. Satelliittikuvista vielä sen verran että missä kohtaan sanoin että olet puhunut satelliittikuvista? Tekstinymmärtäminen on aika olennainen osa historiaa, etkö sitä tiedä!
Antti Strömberg
Turku

#42

17.05.2009 14:33

Kuvat joissa ruumiiden seassa on naisia ja lapsia ovat alkuperältään Neuvostoliiton propagandaa jolla kansa saatiin Saksaa vastaan. Todistajalausunnot ovat teoriaani vastaan juuri siksi että "kansanmurhan uhrit" ja natsit olivat samalla puolella, mukana juonessa. Todistajista osa ei muuttanut Israeliin sillä joku olisi saattanut alkaa epäilemään väitteitä järjettömästä tuhoamisesta. Ja sitten vielä muistutus satelliittikuvamaininnastasi: #38 "Satelliittikuvia, Antti hyvä, ei ollut näinä aikoina." Itse en ole missään vaiheessa puhunut satelliittikuvista, sillä niitä ei todella tuolloin ollut, vaan juuri liittoutuneiden ottamista ilmavalokuvista jotka otettiin lentokoneista ja joiden kohteena nämä väitetyt tuhoamisleiritkin olivat. Syy miksi minulla ei ole täysin pitäviä todisteita on juuri se että ne on tuhottu tai ne on muunneltu. Todennäköisesti oikeita tietoja sisältäviä dokumentteja ei edes tehty.
Michail Jaction
Jurmaa

#43 Voutilaselle

17.05.2009 14:51

Oikeastaan ajattelumalli on molemmilla osapuolilla täsmälleen sama. Osapuolet eivät kritisoi omia tekemisiään lainkaan. Vika on aina olevinaan naapurissa.
Antero Svartgård
Espoo

#44

17.05.2009 15:50

Parin mehevän naurun jälkeen olen valmis vastaamaan. Ja muistutukseksi vielä että vastaan ainoastaan debattinälkäni vuoksi. Muussa tapaukessa olisin jättänyt tämän hölynpölyn omaan arvoonsa heti ensimmäiseksi.

"Kuvat joissa ruumiiden seassa on naisia ja lapsia ovat alkuperältään Neuvostoliiton propagandaa jolla kansa saatiin Saksaa vastaan."

- Rohkea väite vailla perusteluja/todisteita jälleen kerran. Mistä kuvat on otettu?

"Todistajalausunnot ovat teoriaani vastaan juuri siksi että "kansanmurhan uhrit" ja natsit olivat samalla puolella, mukana juonessa."

- Teoriaasi vastaanhan ne kyllä ovat, aivan. Mutta koska tiedän että kyseessä on oma virheesi, pyytäisin vielä kerran todisteita. Adolf Hitlerin juutalainen mummu ei katsos ihan riitä tällaisen teorian tukemiseen!

"Todistajista osa ei muuttanut Israeliin sillä joku olisi saattanut alkaa epäilemään väitteitä järjettömästä tuhoamisesta."

- Anteeksi, tässä kohtaa ei enää pokka pitänyt. Ymmärrätköhän itse kuinka absurdilta tämä väite kuullostaa? Kaikki ihmiset jotka kuolivat holokaustissa kuolivat siis täysin vapaaehtoisesti sionismin puolesta? Sionismin, joka todistetusti oli marginaaliryhmän ideologia 1800-luvun loppupuoliskosta lähtien? Täysin mahdotonta.

"Ja sitten vielä muistutus satelliittikuvamaininnastasi: #38 "Satelliittikuvia, Antti hyvä, ei ollut näinä aikoina." Itse en ole missään vaiheessa puhunut satelliittikuvista, sillä niitä ei todella tuolloin ollut, vaan juuri liittoutuneiden ottamista ilmavalokuvista jotka otettiin lentokoneista ja joiden kohteena nämä väitetyt tuhoamisleiritkin olivat."

- Otin satelliittikuvat mukaan siksi, että halusin osoittaa, että kuvia on harvassa ja että ne otettiin umpimähkäisinä aikoina. Satelliittikuviahan voi katsella minä ajankohtina tahansa.

"Syy miksi minulla ei ole täysin pitäviä todisteita on juuri se että ne on tuhottu tai ne on muunneltu. Todennäköisesti oikeita tietoja sisältäviä dokumentteja ei edes tehty."

- No niinpä tietenkin! Todisteita ei ole koska ne on joko tuhottu tai muunneltu! Tiedätkö mitä, olen täysin varma siitä että Iso-Britannian pääministeri on syypää kaikkiin 2000-luvun terrori-iskuihin! Hän toimitti salaa aseet Al-Qaidalle syyskuussa 2001. Dokumentit hän on tietenkin tuhonnut, eikä Al-Qaida halua tuoda asiaa julkisuuteen koska muuten luottohenkilö tärkeästä avainasemasta katoaisi! Kaikki palat loksahtavat paikoilleen!

Ai niin muuten, miksi juutalaisemigraatio kiellettiin vuonna 1941?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.05.2009 06:34


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.05.2009 07:06


Vieras

#47 Re: On poijat tunnilla nukkuneet.

28.06.2010 20:02

#26: kauno voutilainen - On poijat tunnilla nukkuneet.

 Jokaisen asian voi asettaa kyseenalaiseksi joka koulussa opetetaan tai uutisissa sanotaan. Jos opettaja sanoo että äitis on isäs niin ei se tarkota että se on totta.

Vieras

#48 Re: Holocaust - Euroopan tuho

22.10.2010 03:41

#46: Leena Lund - Holocaust - Euroopan tuho 

 holokausti oli kyllä paha juttu ja sanon näin vaikka olenkin natsi,mutta ainakin hitler nosti saksan tuhka kasasta ja teki kaikista 3.valtakunnan kansalaisista tärkeitä,eikä kusettanut kansaa niin olennaisissa asioissa kun nykyajan demokratiassasi.mikäli vain ikinä mahdollista me 3.valtakunnan lapset tulemme kusemaan eduskuntatalon rappusille ja hiljennämme tuollaiset porvari/kusettaja/aivopestyt siat.