Ei Missään Nimessä Hyvinkään Luonnonkauniille alueelle pakolaiskeskusta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Hyvinkäälle ri tule pakolaiskeskusta onneksi

2015-09-24 13:14:44

Hyvinkään valtuusto on päättänyt että hyvinkään sveitsiin ei tule pakolaiskeskusta 


Maria Elina Hirvonen

Jakakaa

2015-08-27 09:48:53

Jakakaa tätä adressia eteenpäin kiitos!


Kaikkien Hyvinkääläisten puolesta

jakakaa

2015-08-26 19:17:42

jakakaa hyvät ihmiset tätä adressia eteenpäin vielä ei todellakaan ole tarpeeksi allekirjoituksia joita tarvitsisin paljon, paljon enemmän, että tämän voisi sitten adressin voisi sitten lähettää eteenpäin...Joulukuuhun on vielä aikaa jolloin tuo paikka menee pakolaisille...Toivotaan kuitenkin parasta, että ei hyvinkäälle tulisi tuota pakolaiskeskusta.


Hyvinkääläinen

Kiitos kaikille jotka ovat allekirjoittanet tämän adressin

2015-08-26 19:05:00

Kiitoksia ymmärtäväislle ihmisille jotka ovat allekirjoittaneet tämän adressin, En todellakaan halua tänne Ruotsin kaltaista kaaosta tai mitä saksassakin jo tapahtuu tai muualla euroopassa. Todellakin tilanne on todella pelottava ja vakava asia. Toivottavasti nuo takinkääntäjäpäättäjät joita äänestimme tekisivät edes jotain hyödyllistä oman kansamme puolesta...itkettää kun ajateleekin mitä kauheuksia voivat saada oikeasti aikaan ne pakolaiset jotai isisiksi kutsutaan ja muutenkin heidän uskontonsakin on jo omalta oaaltaan pelottava...Suljin tuon komenttien lähetyksen koska sinne tuli ehkä muutama hyvä kommentti mutta loput lähinnä pilkkaa ja kiusantekoa, toivottavasti tämä kuitenkin menee heidän omaan nilkkaansa. Miten voisimme suojella omia lapsamme, vanhuksia ja jokaista suomalaista jotta saisimme elää täällä kotosuomessa turvallisesti, kun tuntuu että pelon ilmapiiri vallitsee ilmassa valitettavasti. Mut isot halit ja kiitokset kaikile 


HyvinkääläinenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.