Jyrkkä EI Turun Palloseuran logonvaihdokselle!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Mielenilmaus Turkuhallilla maanantaina 11.4.2011

2011-04-11 00:53:46

Kuten tuolla keskusteluosiossa onkin mainittu, niin tällaista on tänään tekeillä:

 

"Kaikki HK Areenalle vip-parkkipaikalle / pelaajien parkkipaikan portille klo 13.30-14.30. TPS:llä tiedoitustilaisuus kello 14 ja nyt pitää viitsiä itse mennä paikalle ja näyttää tuki. Vanhaa logoa tms. mukaan!"

 

Eli TPS tiedottaa tänään maanantaina tulevan kauden valmennuksestaan ja joukkueestaan. Mediaa on paikalla, joten olisi todella tärkeää, että jokainen, joka suinkin kynnelle kykenee, olisi paikalla ilmoittamassa kantaansa tätä järjettömyyttä vastaan. Tämän myötä asia saisi paljon kaivattua näkvyvyyttä ja julkisuutta.

Olen todella kiitollinen kaikille teille hienoille ihmisille, jotka olette nimenne tähän adressiin kirjoittaneet. Ette uskokaan kuinka paljon se merkitsee minulle henkilökohtaisesti ja että kuinka tärkeää jokaisen teistä panos tulee olemaan tämän yhteisen tavoitteemme läpiviemiseksi.

Jos luet tätä, välität asiasta ja suinkin kynnelle kykenet, niin liity joukkoon!

Kiitos vielä kerran!

 

Tiedotan täällä myös muista tulevista mielenilmauksista.


Jari Pauli



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.