Terhi Kiemunki ulos eduskunnasta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kansanedustaja Mäkipään nimissä kirjoitettu viesti todennäköisesti feikki

2016-03-22 22:00:06

Saamani tiedon mukaan Perussuomalaisten taholta kiistetään Mäkipään kirjoittaneen adressin palauteosastolle tullutta viestiä. Lea Mäkipään nimissä tulleessa viestissä todettiin: "Lapsia pitää suojella ja varjella kaikelta pahalta. Kiemunki toimi väärin ja harkitsemattomasti. Hänellä ei ole mitään edellytyksiä jatkaa luottamustoimissaan"

Näin ollen viestiä on syytä epäillä huijaukseksi. Pyysin Mäkipäältä vahvistusta sen aitoudesta heti ko. viestin tultua, mutta en ole tähän mennessä saanut minkäänlaista vastausta. Nyt häneltä kaivattaisiin tekoja kuurupiilon sijaan.


Jani Lassila

Lea Mäkipään lausunto

2016-03-21 16:20:05

lea.makipaa at eduskunta.fi lähetti viestin: "Lapsia pitää suojella ja varjella kaikelta pahalta. Kiemunki toimi väärin ja harkitsemattomasti. Hänellä ei ole mitään edellytyksiä jatkaa luottamustoimissaan."

 

Tarkistan vielä viestin aitouden lähettämällä hänelle suoraan sähköpostia, mutta laitan sen kuitenkin tiedoksi jo tähän. Avustajat ovat työsuhteessa eduskunnan kansliaan, mutta myös tätä tehtävää on joissakin yhteyksissä luonnehdittu luottamustoimeksi.


Jani LassilaJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.