Vantaan vammaispalveluiden on noudatettava lakia

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressin voi edelleen allekirjoittaa

2017-10-25 13:06:58

Hei,

 

Vielä voit vinkata tutuillesi, että allekirjoittavat tämän adressin. Se on auki edelleen.


Elina Nykyri

Lisäys adressiin

2017-10-14 15:29:57
Adressiin on tehty seuraava lisäys. 

- Koska Lähitaksi on muuttanut tapojaan, vaadimme, että taksin saannin voi varmistaa tilaamalla kyydin etukäteen. Nyt tilanne on se, että autoa lähdetääb etsimään vasta 10 min ennen auton tulisi olla aiakasta hakemassa. Asiakas ei voi siis olla varma pääseekö ajoissa perille. Vakiotaksioikeus tulisi palauttaa pyörätuolilla kulkeville. 

-  Kuljetuspalvelumatkoja tulee olla mahdollisuus käyttää muuallakin kuin Vantaalla ha sen naapurikunnissa. Nyt Vantaa on kieltänyt matkojen käytön esim. mökkipaikkakunnalla. Tämä on eriarvoista - saavathan terveetkin kulkea vapaasti julksella liikenteellä ympäri Suomea. 

Ja siitä vaan laatimaan adresseja muuallakin Suomessa, tätä voi käyttää apuna :) Näistä asioista päättää kunta, joten emme voi laatia näistä asioista koko Suomea koskevaa adressia, vaikka samoja epäkohtia on monessa kunnassa. Adressi lähti liikkeelle keväällä kun kuulin vammaislta itseltään epäkohdista, sekä julkisuudessa oli juttuja asiasta. Lisäksi Vantaan Invalidit ry järjesti tilaisuuden, jossa vammaispalveluiden kanssa keskusteltiin asioista. Mitään selvyyttä ei tilaisuudessa kuitenkaan aisioihin tullut, ja toiminta on jatkunut samana. Adressi on siis edelleen ajankohtainen ja kun siihen on saatu lisää nimiä, luovutan sen lautakunnalle.

yst  terv. Elina Nykyri 

 

Elina NykyriJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…