ADRESSI ISRAELIN JA JERUSALEMIN JAKAMISTA VASTAAN!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kaisa Kallio kehotti omassa radiopuheessaan kansaa rukoilemaan. Vetoomukset otettiin tosissaan!

2023-09-22 10:47:50


KYÖSTI KALLIO – Talvisodan presidenttiKaisa Kallio sai kansan polvilleen! 
Kaisa Kallio kehotti omassa radiopuheessaan kansaa rukoilemaan. Vetoomukset otettiin tosissaan!
Suomen historian kovissa paikoissa ulospääsyä etsittiin rukoillen
Ilmavoimissa kouluttajana ja hävittäjälentäjänä työskennellyt Olli Seppänen on historiaa harrastaessaan löytänyt hämmästyttäviä rukousvastauksia. – Historiasta ei tarvitse lukea tulevaisuutta, mutta sieltä voi ottaa oppia.
https://uusitie.com/suomen-historian-kovissa-paikoissa-ulospaasya-etsittiin-rukoillen/Kyösti Kallion itsenäisyyspäivän puhe 6.12.1939
- Bonusvideo Suomen Puolesta dokumentista
https://www.youtube.com/watch?v=Q_RcAkgV52k&t=13s

380162985_649129577360239_5950879422371227465_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=IOWae4sqzugAX_FR8Gl&_nc_ht=scontent-hel3-1.xx&oh=00_AfCLhELWbiLB3JuC4_fLM_2dRD9nZ1KZRKhWu17OPt6hmQ&oe=651332F0

RUKOUS SUOMEN PUOLESTA!
https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939

Pasi Turunen: Arvoitukseksi jää milloin, kenen toimesta ja miksi rukous on alun perin tullut liitetyksi presidentti Kyösti Kallioon. Ei silti ole enää epäilystäkään siitä, että se ei ole Kyösti Kallion rukous, eikä sitä tule sellaisena esittää tai levittää postikortteina tai muuten. Rukouksen alkuperän osalta tapaus on loppuun käsitelty.

Rukous itsessään on kaunis ja vaikuttava, eikä sen sisältö heikkene tai menetä ajankohtaisuuttaan siksi, että se ei ole presidentin rukous ja annamme kunnian, kenelle kunnia sen alkuperästä kuuluu: Mariasisaret järjestön perustaja M. Basilea Schlinkille.

Sitä rukousta kannattaa rukoilla jatkossakin hyvillä mielin. Jeesuksen nimessä.

Rukouksen kirjoitti Evankeliset Mariasisaret -järjestön (Darmstadt, Saksa) perustaja M. Basilea Schlink 60-luvun lopulla saksaksi.

HEI!

MARTTI OJARES KIRJOITTI: "KETÄ SE PALVELEE, ETTÄ TUODAAN ESIIN TIETONA, ETTEI RUKOUS OLEKAAN PRESIDENTTI KYÖSTI KALLION RUKOUS?"

Miehet murtavassa rukouksessa ke 16.8.2023
Kuuntelepa kohdasta 5.00 min eteenpäin:
https://www.tv7.fi/arkki/miehet-murtavassa-rukouksessa_s82922/

Presidentin rukous / Kristoffer Streng
https://www.youtube.com/watch?v=158_Xp5Oyjs

Minusta aika tulisi käyttää rukouksen sisällön esiintuomiseen ja evankeliumin julistamiseen.
Kuka onkaan rukouksen kirjoittanut, on olut suuri Herran palvelija ja ollaan rukouksesta kiitollisia.

Siunauksin Martti

Juhani Starczewski kirjoitti 24.1.2023 klo 14.55:
Minna Pajamies kirjoitti 23.1.2023:

Hei Juhani, kävimme muutama vuosi sitten keskustelua presidentin
rukouksesta, joka löytyy Herätysseuran korteista. Viime perjantaina on Nivala-lehti julkaissut aiheesta kirjoituksen, jonka mukaan rukouksella ei ole yhteyttä Kyösti Kallioon. Liitän artikkelin tähän oheen. Se vahvistaa myös meidän käsitystämme, ystävällisin terveisin Minna Pajamies

Minna Pajamies, puheenjohtaja
Kyösti ja Kaisa Kallion sukuseura ry

Kyösti Kallion kirjoittamaksi väitetyn "Presidentin
rukouksen" alkuperä on selvitetty – Sekä Juha Sipilä että
Timo Soini ovat menneet harhaan

Kyösti Kallion sovinnonpuhe on tunnettu ja myös historiallisesti todistettu, tässä puheen luonnoksia. Sen sijaan "Presidentin rukous" on ollut epäilyksenalainen.

Risto Puolimatka
Pe 20.1.2023 klo 16:21
Nivala-lehti
https://www.nivala-lehti.fi/uutinen/652829

Presidentti Kyösti Kallion talvisodan ajan itsenäisyyspäivänä lukemaksi rukoukseksi väitetty teksti on osoittautunut aivan muuksi. "Presidentin rukous" on kiertänyt kristillisissä piireissä, varsinkin vapaissa suunnissa, mutta sen aitoutta on myös epäilty. Epäily on nyt osoittautunut aiheelliseksi ja Kallion osuus paikkaansa
pitämättömäksi. Rukous on tehty huomattavasti Kallion kuoleman jälkeen, 1960-luvulla Saksassa, kertoo lähetysjärjestö Patmoksen toiminnanjohtaja Pasi Turunen järjestön verkkosivuilla omassa ääniblogissaan.
– Olinhan itsekin rukousta siteerannut julkisesti, enkä ollut siinä sinänsä huonossa seurassa. Sitä olivat julkisesti siteeranneet aikanaan pääministeri Juha Sipilä ja ulkoministeri Timo Soini, Turunen sanoo blogissaan.
Nivala-lehti otti yhteyttä Turuseen. Hän kertoo Nivala-lehdelle, että hän ei ollut erityisen pettynyt, ehkä vähän harmistunut, kun oikea tieto saatiin.
– Kun olen tätä itsekin käyttänyt, koin kristittynä velvollisuudekseni oikaista tämän tiedon.
"Presidentin rukousta" myydään edelleen postikorttina.

Rukouksen alkuperää Kallion kirjoittamana on epäilty aiemminkin, vaikka se on itsepintaisesti kiertänyt eri tilaisuuksissa ja sitä on painettu postikortteihin Kyösti Kallion allekirjoituksella varustettuna. Vaikka alkuperää ei ole tiedetty, "Presidentin rukousta" Kallion tekemäksi on epäilty useastakin syystä. Rukousta ei ole löytynyt mistään Kallion suvun arkistoista, ja kun vielä väitetään,
että rukous olisi luettu itsenäisyyspäivänä Nivalassa, tämä viimeistään on nostattanut epäilyjä. Kallio kun ei poistunut talvisodan aikana Helsingistä. Sitä paitsi rukous ilmestyi julkisuuteen kymmeniä vuosia Kallion kuoleman jälkeen.
Myös rukouksen kieli on vierasta sekä Kyösti Kalliolle että hänen ajalleen.
Turusen ääniblogissa on mukana myös saksalaisperäisen järjestön, Evankelisten Mariasisarten suomalainen jäsen sisar Pnina, jonka välittämänä varsinainen uutispommi tuli.
– Rukouksen kirjoitti Darmstadtissa sijaitsevan Evankeliset Mariasisaret -järjestön perustaja äiti Basilea Schlink -60-luvun lopulla saksaksi. Vuonna -68 siitä otettiin puolen miljoonan kappaleen saksankielinen painos. Rukousta on käännetty useille
kielille, sisar Pnina kertoo.
Suomeksi sitä painettiin satoja kappaleita 1960-luvun lopulla. Sisar Pnina yllättyi, kun hän näki rukousta vuonna 2012 levitettävän Kyösti Kallion rukouksena. Se levisi nopeasti muun muassa lehtiin ja sitä luettiin eri tilaisuuksissa, Sipilä Kristus päivässä Turussa ja Soini Jeesus-marssilla Helsingissä. Mariasisarten oikaisu ei saanut vastakaikua ja siitä luovuttiin.
– Olivathan tilanteet, joissa rukous oli esillä, usein koskettavia hetkiä Herran edessä.
Rukous on ja on ollut siunaus. Ajattelemme, että Jumala katsoo jokaisen sydämeen, ei siihen, kuka rukouksen kirjoitti, sisar Pnina jatkaa.
Mistä väärä tieto sitten on lähtenyt liikkeelle, sitä ei tiedetä. Ei tiedetä, onko kyseessä tarkoituksellinen teko, valhe, vai perustuuko kaikki väärinkäsitykseen.
Myös Nivala-lehti on saanut lukijoilta kysymyksiä, onko Kyösti Kallion rukous aito.
Tätä ennen lehtikin on saanut hankituksi vain sen tiedon, että rukouksen yhteydestä Kyösti Kallioon ei ole saatu minkäänlaista vahvistusta.
Patmos kuuluu vapaisiin kristillisiin suuntiin ja siellä on hyvin erilaisia uskonkäsityksiä, osin puhtaan fundamentalistisia ja jopa salaliittoteorioita tukevia, osin hyvinkin maltillisia. Ristiriitaisuuksista huolimatta Nivala-lehti sai useita vahvistuksia sille, että järjestön julkaisemia tietoja Kyösti Kallion rukoukseksi väitetystä tekstistä voi pitää luotettavina.

-------- Alkuperäinen viesti --------
Aihe: Re: Presidentin rukous
Päiväys: 24.1.2023 14:22
Lähettäjä: juhani.starczewski@elisanet.fi
Vastaanottaja: Minna Pajamies <puheenjohtaja@kalliosuku.fi>

Hei!

Hienoa, että rukouksen alkuperä selvisi.
Kuulimme Pasi Turusen radio-ohjelman.
Rukoushan on ihan OK, mutta eihän se ole oikein, että Kyösti Kallio on siihen lisätty.
Pahoittelen ja pyydän anteeksi omalta osaltani asiaa!
Kortin takaosan kehotus Suomen armeijalle on kuitenkin kuulema myös vanhassa sotilaan virsikirjassa.
Ajattelin, että sitä voisi levittää Kyösti Kallion nimissä.
Levitän myös tuota rukousta ilman Kyösti Kallion nimeä.

380882900_649078734031990_6698487901193792207_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=QPWyAvBxbbcAX-emUuj&_nc_ht=scontent-hel3-1.xx&oh=00_AfC50ZcctTUoLdN12UMU7Fi9rnFV_6vYFc9joMLgH3LLtw&oe=651195FC

Terveisin Juhani Starczewski

"Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme sinua, Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua.

Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä.

Herra, Sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saa tanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapauttavasta armostasi.

Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi. Siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen."

Myös Juhani Starczewski kysyy: "KETÄ SE PALVELEE, ETTÄ TUODAAN ESIIN TIETONA, ETTEI RUKOUS OLEKAAN PRESIDENTTI KYÖSTI KALLION RUKOUS?"

9. KÄSKY
Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi.
https://www.adressit.com/jumalan_kymmenen_kaskya

-------

PATMOS-BLOGI
Presidentti Kyösti Kallion rukous. Onko se aito? Kenen se on?
https://www.patmos.fi/blogit/presidentti-kyosti-kallion-rukous-onko-se-aito-kenen-se-on/

Pasi Turunen
Pasi Turunen (TM) on raamatunopettaja, toimittaja ja Patmos Lähetyssäätiön toiminnanjohtaja.Julkaistu: 24.1.2023
Social share: Facebook Social share: Twitter Social share: LinkedIn Social share: WhatsApp
Loppuvuodesta 2022 sosiaalisessa mediassa kohistiin kristittyjen parissa laajalti levinneen, Kyösti Kallion nimissä liikkuvan ”Presidentin rukouksen” aitoudesta. Kristityt historianharrastajat ja -tutkijat olivat suljetussa Facebook -ryhmässään herättäneet kysymyksen rukouksen epähistoriallisuudesta. Siis siitä, että sinänsä kaunis ja vaikuttava rukous olisikin virheellisesti liitetty edesmenneeseen presidentti Kyösti Kallioon ja talvisodan päiviin 1939.

Lopulta somekohina kantautui minunkin tietokoneelleni ja kiinnostuin. Olinhan itsekin rukousta siteerannut julkisesti.

Enkä ollut siinä sinänsä huonossa seurassa. Sitä olivat julkisesti siteeranneet aikanaan pääministeri Juha Sipilä ja ulkoministeri Timo Soini. Rukous oli myös levinnyt laajalle postikorttina, jossa se esiintyy Kyösti Kallion allekirjoituksella varustettuna. Ei ihan ensimmäisenä tullut mieleen, että joku olisi tahallaan tekaissut Kallion allekirjoituksen rukouksen loppuun.

Mistä oikein on kysymys?
Ihan aluksi on hyvä todeta, että rukouksen epähistoriallisuuden kyseenalaistamisessa ei kyse ole rukouksen sisällöstä sinänsä.

Se on kaunis, puhutteleva ja vaikuttava rukous. Ei ole mitään väärää lukea sitä omissa tai julkisissa rukoushetkissä. Ei ole kyse siitä, etteikö Jumala kuulisi, jos sen mukaisesti rukoillaan. Kysymys on rukouksen alkuperästä. Onko se alun perin Kyösti Kalliolta? Keneltä se on? Miksi ja kenen toimesta se on tullut liitetyksi Kyösti Kallioon? Tässä merkityksessä historian tutkijoilla on herännyt kysymyksiä sen aitoudesta.

Tavallaan ajatus siitä, että kyse olisi ”pseudepigrafisesta” rukouksesta kiehtoi minua teologisesti. Ilmiöhän tunnetaan vanhastaan sekä kristillisessä että yleisessä historiassa. Merkkihenkilöiden nimiin on ennenkin laitettu tekstejä ja puheita, joita nämä eivät itse ole puhuneet tai kirjoittaneet. Näin teksteille on pyritty saamaan lisää arvovaltaa ja julkisuutta.

Somekohun saavutettua minut kävin tutustumassa kristittyjen historianharrastajien Facebook -ryhmässä asiaan lähemmin ja haastattelin sittemmin myös ryhmän perustajaa, historian maisteri Jukka Pasasta radio-ohjelmaa varten.

Pasanen totesi, ettei tämä ollut ensimmäinen kerta, kun rukouksen historiallisuus oli herättänyt kysymyksiä. Muutamia vuosia sitten pappi ja historioitsija Teemu Kakkuri oli kristittyjen historianystävien FB ryhmässä kertonut epäilevänsä rukouksen aitoutta. Hänen mielestään erityisesti rukouksen puhetapa ja kieli ei ollut Kalliolle ominainen.

Pasanen kertoi alun perin itsekin uskoneensa rukouksen olevan Kallion ajatuksia ja puolustaneensa sen aitoutta, kunnes historioitsijaystävänsä Kalle Joupin kanssa ryhtyi kunnolla selvittämään rukouksen väitettyä yhteyttä Kyösti Kallioon.

Todistusaineisto kallistui vahvasti siihen suuntaan, että rukous ei ollut Kyösti Kalliolta. Kohu oli valmis.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että …
Pasasen ja Joupin selvityksessä ilmeni seikkoja, jotka asettivat rukouksen liittämisen Kyösti Kallioon kysymysmerkin alle:

Ei ole löytynyt ainuttakaan historiallista dokumenttia, jossa kyseinen rukous, tai vastaava, olisi esillä Kallion kirjoittamana tai puhumana.

Kallion nimiin laitettu rukous on eräiden sometietojen mukaan lausuttu itsenäisyyspäivän puheessa 6.12.1939 Nivalan kirkossa. Kallion vuonna 1939 pitämän, noin 6 minuutin itsenäisyyspäivän puhe löytyy YLE Areenan arkistosta. Sitä ei ole pidetty Nivalassa, eikä siinä ole kyseistä rukousta. Lopussa on vain viittaus Lutherin Jumala ompi linnamme virteen.

Pasanen ja Jouppi tarkistivat digitaalisesta sanomalehtiarkistosta, löytyisikö rukous lehdistä tuolta ajalta joulukuulta 1939. Ei löytynyt. Voisi olettaa, että tasavallan presidentin talvisodan vakavina alkuviikkoina itsenäisyyspäivänä pitämä rukous olisi noteerattu lehdissä, mikäli hän sellaisen olisi lausunut. Presidentin puheet ja kirjoitukset julkaistiin tuona aikana lehdissä tunnollisesti.

Kyösti Kalliosta kaksiosaisen elämäkerran kirjoittanut professori Kari Hokkanen ei Kalliota koskevasta laajasta lähdeaineistostaan ole voinut vahvistaa rukouksen aitoperäisyyttä.

Epäilyksiä herätti sekin, että rukouksen ajankohdasta ja pitopaikasta on liikkeellä keskenään ristiriitaista tietoa: Onko se itsenäisyyspäivänä 1939 radiossa vai Nivalan kirkossa pidetty puhe? Vai kenties, toisten tietojen mukaan, itsenäisyyspäivän ja joulun välissä pidetty puhe?

Kallion tiedetään senaattorina puhuneen Nivalan kirkossa 5.5.1918 kuuluisan ns. sovintopuheensa viimeisten punakaartilaisten antautumisen jälkeen. Tämä tunnettu puhe on saattanut virheellisesti tulla liitetyksi ”presidentin rukouksen” pitopaikaksi. Mutta Kallio ei tuolloin ollut presidentti eikä sovintopuheessa ole rukousta, joten ei se sieltäkään voi olla peräisin.

Viitisen vuotta sitten Suomen sotien historiaan perehtynyt Olli Seppänen Kansan raamattuseurasta pyrki selvittämään rukouksen alkuperää. Hän otti muun muassa yhteyttä Kyösti Kallion sukuseuraan. Mutta ei edes Kallion jälkeläisiltä ole löytynyt presidentti Kallion elinajalta peräisin olevaa alkuperäislähdettä tälle rukoukselle.

Lisäksi rukouksen kielellinen tyyli ja puhuntatapa eivät ole Kalliolle ominaisia. Kallion aikakauden kieltä historioitsijana tunteva Pasanen totesi yksiselitteisesti, että rukous ei ylipäätään ole Kyösti Kallion aikakauden kieltä eikä tyyliä. Samaa mieltä oli ollut jo aiemmin tutkija Teemu Kakkuri.

Muistan itsekin hiukan pohtineeni rukouksessa esiintyviä viittauksia ”pahuuden henkivaltoihin” ja ”saa tanalliseen eksytykseen”, jotka eivät kuulostaneet kovin 30-lukulaisen valtiomiesmäisiltä. Ne pikemminkin sopivat paremmin nykyaikaiseen vapaakristilliseen hengellisyyteen. Ainakin minun mielestäni.

Kirjalliset aikalaislähteet Kallion omalta elinajalta, jotka liittäisivät rukouksen Kyösti Kallioon, puuttuvat siis täysin. Kuten Pasanen totesi: ”Erikoista on, jos sellaista ei löydy noin väkevän rukouksen kohdalla.” Voisi olettaa, että sellaista olisi aiemminkin levitetty laajalti.

Lopullista varmistusta sille mistä rukous on peräisin ei kuitenkaan saataisi historian tutkimuksen keinoin, Pasanen totesi. Rukouksen ”todelliset juuret peittyvät hämärään, jonne perinteinen historiantutkimus ei yllä … Muuten tuloksiin päästään vain tekstianalyysin tai rukouksessa esiintyvän teologian analyysilla”.

Näillä tiedoilla olin kuitenkin itse vakuuttunut siitä, että joukko historian tutkijoita oli onnistunut herättämään perustellun epäilyn rukouksen aitoudesta. Todistamisen taakka olisi nyt niillä, jotka vielä pitäisivät kiinni sen liittämisestä Kyösti Kallioon.

Koska olin itsekin rukousta julkisesti pitänyt esillä ”Presidentin rukouksena” ajattelin, että teen voitavani asian korjaamiseksi. Kiitin tiedoista ja totesin Facebook -ryhmässä: ”Huolehdin osaltani, että oikea tieto tästä pseudepigrafisesta rukouksesta leviää. Kiitos infosta.”

Minua odotti todellinen yllätys.

Rukouksen alkuperä selviää yllättäen
Vuoden vaihduttua uuteen, tarkemmin, loppiaisviikolla 2023, Radio Patmoksen aamupäivälähetyksen toimittajat Toni Randén ja Piritta Poutala keskustelivat ”Presidentin rukouksen” ympärillä pyörineestä somekohusta. He pyysivät ottamaan yhteyttä, jos joku kuulijoista tietäisi asiasta jotain.

Tammikuun 7. päivänä lauantaina avasin sähköpostini, jossa minua odotti yllätys.

”Hyvä Pasi Turunen,

Eräs ystävämme soitti ja kertoi Patmos-radion lähetyksestä (Toni Randen, Piritta Poutala), jossa pohdittiin Rukousta kansamme puolesta eli ns. Kyösti Kallion rukousta ja sen alkuperää.Rukouksen kirjoitti Evankeliset Mariasisaret -järjestön (Darmstadt, Saksa) perustaja M. Basilea Schlink 60-luvun lopulla saksaksi. 1968 siitä otettiin 500 000 saksankielinen painos. Rukousta on käännetty useille kielille. Suomenkielisenä rukousta on painettu retriiteille henkilökohtaista käyttöä varten marraskuussa 1968 500 kpl, ja seuraavat 100 kpl helmikuussa 1969 – ilman Copyrightia, vain merkinnällä ”fi”, jotta sisaremme saattoivat erottaa kielet toisistaan. Liitämme tähän skannatun kuvan ensimmäisestä suomenkielisestä lehtisestä. Saksankielisenä rukous on löydettävissä pienin muutoksin äiti Basilean rukousaiheisissa kirjoissa Gebetsleben ja Hoffnung in einer Hoffnungslosen Welt – ein Handbuch für Beter.Vuonna 2012 yllätyimme nähtyämme joissakin lehdissä samaisen rukouksen Kyösti Kallion rukouksena. Olimme muuttaneet Suomeen keväällä 2012 ja kerroimme silloin rukouksen alkuperästä tilaisuuksissamme. Siinä vaiheessa rukous levisi jo nopeasti. ”Presidentinrukous” oli luettavissa lehdissä, sitä kuuli kristillisissä lähetyksissä ja tilaisuuksissa. Juha Sipilä rukoili sen Kristus-päivässä Turussa, Timo Soini Jeesus-marssilla Helsingissä. Myöhemmin rukoukseen oli liitetty päivämäärä 6.12. 1939. Sitä jaettiin kortteina, joissa oli kopioituna Kyösti Kallion allekirjoitus. Erityinen Pyhän Hengen voitelu on Christopher Strengin musiikkivideossa tästä rukouksesta.Emme tiedä, milloin Rukous kansamme puolesta on muuttunut Presidentin rukoukseksi. Selityksemme rukouksen alkuperästä ei aina löytänyt vastakaikua, ja lopulta luovuimme selittämästä, olivathan tilanteet, joissa rukous oli esillä usein koskettavia hetkiä Herran edessä. Rukous on ollut siunaus. Ajattelemme, että Jumala katsoo jokaisen sydämeen, ei siihen, kuka rukouksen kirjoitti. Mielellämme annamme tämän tiedon eteenpäin, koska ohjelmassa pyydettiin ilmoittamaan, jos joku tietää jotain.Ystävällisin terveisin ja siunauksen toivotuksinsisar Pnina ja sisar Eugenia”

Viestin saatuani otin yhteyttä sen lähettäjiin. Sisar Pnina totesi jutellessame, että rukouksessa näkyy piirteitä 60-luvun kirjoitusajankohdan levottomasta aikakaudesta, jolloin väkivaltaisuudet, huumeet ja opiskelijamellakat olivat levinneet (”synnin ja laittomuuden tieltä”, ”hävittäviä voimia vastaan”). Näistä kaikista puhuttiin televisiossa (”ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä.”). Samoihin aikoihin niin Saksassa kuin Suomessakin koettiin herätystä.

Ystävällisesti sisar Pnina myös luki lähettämänsä viestin Toiminnanjohtajan vartti -ohjelmaani Kyösti Kallion rukousta käsittelevään jaksoon omalla äänellään.

Yksi pala rukousta koskevassa mysteerissä oli viimein selvinnyt.
Pasanen totesi sisar Pninan viestin ensimmäisen kerran kuultuaan, ettei osannut lainkaan aavistaa, että rukous olikin peräisin Suomen rajojen ulkopuolelta saksalaisesta luterilaisperäisestä liikkeestä 60-luvulta. Hän oli ystävänsä Kalle Joupin kanssa arvellut sen olevan nykyaikaisempi nettiajan tuote, kenties suomalaisista karismaattisista piireistä lähtöisin.

Itse tulin uskoon marraskuussa 1981 ja tuolloin vielä elossa olleen äiti Basilea Schlinkin vaikutus tuntui Suomessa ja hänen nimensä tunnettiin ja joku kirjakin oli suomeksi käännetty. Hänen hengellisiä aforismejaan levitettiin suosittuina paperisina kirjanmerkkeinä kristillisissä kirjakaupoissa. Itsellänikin niitä oli Raamattuni välissä. Rukous kansakunnan puolesta tosin ei vielä 80-luvulla tullut missään muodossa vastaan.

Kakkuri, Seppänen, Pasanen ja Jouppi olivat historian tutkijoina olleet kiistatta aivan oikeilla jäljillä esittäessään aikalaislähteiden puutteesta, kielellisistä seikoista sekä ristiriitaisista alkuperätiedoista kumpuavia historiallisia epäilyjä rukouksen liittämisestä presidentti Kyösti Kallioon. Näin hyvä historian tutkimus onnistuu herättämään hyviä kysymyksiä.

Kallion vetoomus lukea Raamattua on aito
Pasanen muistutti jutellessamme siitä, että liikkeellä on myös historiallisesti aito Kyösti Kallion Suomen armeijan sotilaille talvisodan päivinä kirjoittama vetoomus lukea Raamattua.

Sitä levitettiin jo tuolloin Kyösti Kallion allekirjoituksella varustettuna postikorttina, jossa oli Suomen lippu ja risti tunnuksena. Tämä postikortti on esillä myös Kallion elämäkerrassa.

Tämä aito raamatunlukuvetoomus on joskus sotkettu epäaidon rukouksen kanssa. Siinä määrin, että sittemmin myös rukouksesta on tehty postikortti, johon on liitetty aidosta raamatunlukuvetoomuksesta kuvakaapattu Kyösti Kallion allekirjoitus sekä Suomen lippu ja risti tunnus.

Pitäisikö nyt olla pettynyt?
Joillekin kristityille totuus rukouksen alkuperästä voi tuottaa pettymyksen. Olisihan se hienoa, jos edesmennyt presidenttimme olisi julkisesti rukoillut noin.

Joskus totuus voi harmittaa, mutta aina se vapauttaa. Eikä kristillisiin hyveisiin milloinkaan ole kuulunut ripustautuminen vääriin tietoihin mielipahan välttämiseksi.

Arvoitukseksi jää milloin, kenen toimesta ja miksi rukous on alun perin tullut liitetyksi presidentti Kyösti Kallioon. Ei silti ole enää epäilystäkään siitä, että se ei ole Kyösti Kallion rukous, eikä sitä tule sellaisena esittää tai levittää postikortteina tai muuten. Rukouksen alkuperän osalta tapaus on loppuun käsitelty.

Rukous itsessään on kaunis ja vaikuttava, eikä sen sisältö heikkene tai menetä ajankohtaisuuttaan siksi, että se ei ole presidentin rukous ja annamme kunnian, kenelle kunnia sen alkuperästä kuuluu: Mariasisaret järjestön perustaja M. Basilea Schlinkille.

Sitä rukousta kannattaa rukoilla jatkossakin hyvillä mielin. Jeesuksen nimessä.

Kuuntele Toiminnanjohtajan vartti Kyösti Kallion rukouksesta. Äänitoistin

Tiedoksenne! Juhani Starczewski


Isänmaan asialla - ryhmä

PÄIVI RÄSÄNEN: PERMANTO: SANANVAPAUS!

2023-08-08 19:27:02
PÄIVI RÄSÄNEN: PERMANTO: SANANVAPAUS!

Tästä voi katsoa keskustelun sananvapaudesta, mukana kanssani toimittaja Jori Asikainen ja uskonnon filosofi Mikke Tiainen.


Isänmaan asialla - ryhmä

Eikö pridesodomiittiylpeyskapina ole kansan kiihottamisrikos normaaleja ihmisiä vastaan?

2023-08-07 16:24:10

Juhani Starczewski kommentoi:
KSMLn jutussa kerrotaan, että kyltit aiheuttivat raivoa.
Olin itse mukana autossa perjantain.
Suurin osa meidät näkevistä ihmisistä nostivat peukun pystyyn eli olivat samaa mieltä kanssamme.
Tuli kiitosta, myötätuntoa ja hyväksyntää todella paljon.
Myös vastustajia oli matkan varrella, mutta he olivat SELKEÄ VÄHEMMISTÖ!
vastaa Juhani Starczewski
Todella monet kuvasivat ja videoivat kylttejä...toivottavasti TÄMÄ ILOSANOMA leviää...

Eikö pridesodomiittiylpeyskapina ole kansan kiihottamisrikos normaaleja ihmisiä vastaan?

365436386_624293496510514_8503243043317687348_n.jpg?_nc_cat=101&cb=99be929b-3346023f&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xBWcDt_fL5sAX-YR61E&_nc_ht=scontent-hel3-1.xx&oh=00_AfAKA_nG5al46U8Qu_O_XXEwfSNAW2o6NXi_wd6rt3vo1w&oe=64D5A046

Homovastaisen Jeesus-kyltin ympärillä kiivas tilanne Jyväskylän keskustassa – kylttiä kuljettaneeseen autoon kaadettiin tuhkakupin sisältö
https://www.ksml.fi/paikalliset/6119533
Jeesus-kylttiä kuljettanut auto liikkui lauantai-iltana Jyväskylän Kauppakadulla. LEO HEINÄMÄKI
Marilla Parhiala
Eilen 23:32 | Päivitetty tänään 10:04
Marilla Parhiala
Jyväskylässä on viikonlopun aikana liikkunut homovastaista Jeesus-kylttiä peräkärryssään kuljettava auto. Se on saanut osakseen raivoa, joka kärjistyi lauantai-iltana Kauppakadulla.
Kyltistä provosoitunut henkilö kaatoi Vakiopaineen terassilta napatun tuhkakupin sisällön kylttiä kuljettaneen auton ikkunasta sisään. Tuhkakupissa oli vettä ja tumppeja. Sen jälkeen tuhkakuppi heitettiin kylttiä päin.
Auto ajoi pois, mutta palasi hetken päästä takaisin. Tällöin sama henkilö yritti tuhkakuppitemppua uudelleen, mutta auto pääsi pakenemaan paikalta.
Kun auto ajoi paikan ohitse kolmannen kerran, kaksi ihmistä käveli seisomaan kadulle sen eteen ja pysäytti auton. Paikalle alkoi silloin kerääntyä yhä enemmän ihmisiä, jotka osoittivat mieltään kyltin sanomaa vastaan ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta.
Tilanne laukesi, kun poliisit saapuivat paikalle ja taluttivat auton edessä seisoneet henkilöt pois. Jeesus-kylttiä kuljettanut auto jatkoi matkaansa.
Paikalla oli enimmillään neljä poliisiautoa. Poliisit jututtivat kaksi auton edessä seissyttä henkilöä, mutta päästivät heidät vähän ajan päästä jatkamaan iltaansa.
Poliisin mukaan kylttiä kuljettava auto on mielenilmaus, josta poliisille ilmoitettiin etukäteen. Se on liikkunut eri puolilla kaupunkia ja aiheuttanut muutamia yhteenottoja. Kylttiä ja autoa on esimerkiksi heitelty pulloilla. Autoa on myös heilutettu.
Sama auto on kiertänyt aiemmin muualla Suomessa, ja siihen liittyen on tehty rikosilmoituksia. Poliisi on kuitenkin todennut, että kyltin kuljettamisessa ei ole kyse esimerkiksi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan DON'T GO ! TO HELL El JESUS SAVES HOMOUTTA LAPSILLE ON OIK EIN OLLA HETERO HOMOUS POIS TV:STÄ
HANNU SUOMELA AUTOINEEN JA PERÄKÄRRYINEEN PYÖRI NESTERALLIN AIKANA PE 4.- SU 6.8. JYVÄSKYLÄN SEUDULLA! KUVASSA MYÖS TIMO VALTONEN. USKOMATTOMAN MÄÄRÄN SAIMME PEUKUTUKSIA, TUKEA, HYMYÄ JA KIITOSTA PÄIVÄN JA ILLAN AIKANA!👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 YLEN UUTISET, RALLIRADIO JA POLIISIKIN 👍👍👍👏🤝
NÄITÄ OLI HARVASSA: 👎🖕SIUNAA JEESUS HEITÄ ERITYISESTI: MATTEUS 5:43-48 🙏🙏🙏🥰
JEESUS ON HERRA! KUNNIA JA KIITOS JEESUKSELLE!🙏🫶🤝😍
JEESUS: Rakastakaa vihamiehiänne
Te olette kuulleet sanotuksi: 'Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi'. Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat, että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin. Sillä jos te rakastatte niitä, jotka teitä rakastavat, mikä palkka teille siitä on tuleva? Eivätkö publikaanitkin tee samoin? Ja jos te osoitatte ystävällisyyttä ainoastaan veljillenne, mitä erinomaista te siinä teette? Eivätkö pakanatkin tee samoin? Olkaa siis te täydelliset, niinkuin teidän taivaallinen Isänne täydellinen on."
KATSO JA LUE TARKEMMIN:
https://www.facebook.com/juhani.starczewski.3/posts/pfbid0k2eaDtT9VktKonDqY8jUS43G4WGJUxtwQW4chUm456LonPjKfeHf2JByCTcwKumml

Hannu Suomela kirjoitti 30.7.2023: Eilen oli Porin vuoro!
Mielenilmaisu oli klo.11.15 - 22.00. Viimeinen tunti oli julistusta ja lauluja Porin torilla! Jeesus on Herra!

Hannu Suomela kirjoitti:
Itse pidän Setan toimintaa Päivi Räsästä kohtaan rasismina! Ja järjestö, joka hyväksyy tilaisuuksissaan näin törkeän toiminnan pitäisi lakkauttaa välittömästi.
Seta, mikä on saanut valtavasti avustuksia yhteiskunnalta ei saa käyttätyä rasistisesti Päivi Räsästä tai muita kohtaan, eikä harjoittaa politiittista tai uskonnollista maalittamista!!!

Eikö pridesodomiittiylpeyskapina ole kansan kiihottamisrikos normaaleja ihmisiä vastaan?
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan
https://www.minilex.fi/a/kiihottaminen-kansanryhm%C3%A4%C3%A4-vastaan

Tampereella nähtiin homofobinen mielenilmaus – Poliisi ei epäile rikosta Tampereella nähtiin tiistaina homofobista kylttiä peräkärryssään kuljettava auto.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/64726efa-d373-4e11-8469-c48c94467d0e?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2_DJzcDgS649mXPC-SvXhpMkRpH-lmAra7EyAiolgG2qd8smStrwJNNZ8#Echobox=1690446738

Poliisi ei epäile rikosta 25.7. Tampereella järjestettyyn yleiseen kokoukseen liittyen
Julkaisuajankohta 27.7.2023 12.24
https://poliisi.fi/-/poliisi-ei-epaile-rikosta-25.7.-tampereella-jarjestettyyn-yleiseen-kokoukseen-liittyen?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&fbclid=IwAR01j90WPa24oOnaBiAbCWZVOU7HIln0mrMEYd-uOzt5NUNAoycpDk3ZVfA

Tämä mies on tapahtuman takana: Hannu Suomela http://www.trakut.net/trakut.php

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!
Räsäsen ja Pohjolan hovioikeudenkäynti jatkuu elokuussa 22.-24.8.2023 kolme päivää! https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle

Tampereen keskustassa liikkui tiistaina hämmentävä mielenilmaus, jossa esitettiin homovastaisia viestejä – Näin poliisi kommentoi Poliisi arvioi sitä, täyttävätkö mielenilmauksessa esillä olleet viestit rikoksen tunnusmerkistön.
https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009742759.html

Mielenosoitukset Peräkärryn kokoiset homovastaiset Jeesus-plakaatit tyrmistyttävät Tampereella – rikosilmoitus tehty Kyltit ovat herättäneet suurta huomiota sosiaalisessa mediassa. Poliisi selvittää nyt, ovatko rikoksen tuntomerkit täyttyneet.
https://yle.fi/a/74-20042543

Jari kohtasi järkyttävän näyn peräkärryssä Tampereen keskustassa – ”Nostatti niskakarvat pystyyn” Myös poliisi on saanut Tampereen keskustassa peräkärryineen ajelleesta autosta yleisöilmoituksia. https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009741850.html

RAAMATTUMARSSIT TOIVAKASSA, LAUKAASSA, HANKASALMELLA, KONNEVEDELLÄ, JOUTSASSSA, LEIVONMÄELLÄ, JYVÄSKYLÄSSÄ, KANGASNIEMELLÄ, RAUTALAMMELLA, SUONENJOELLA, PIEKSÄMÄELLÄ, HARTOLASSA....
PRIDEKAPINASODOMIITTIYLPEYSVAPAAT RAAMATTUMARSSIT JATKUVAT!
https://www.adressit.com/raamattumarssi

Raamattumarssi ei saanut osallistua jyväskylän prideen, koska emme mahdu setan turvallisen tilan sisälle. seta kielsi myös rukous- ja arvokorttien jaon. setan toiminnanjohtaja petri janhunen on jyväskylän evlutin yhteisen seurakuntatyön johtokunnan jäsen edustaen avaraa kirkkoa, joka poliittisesti edustaa mm. vasemmistoliittoa. tämähän tarkoittaa, että suomen suurin evlutseurakunta on setan turvallisen tilan hallussa. syyskuun pridekapinasodomiittiylpeysmessu on tietysti turvallisesti kaupunginkirkossa, josta JEESUS ON ULKOISTETTU!

2. Korinttolaiskirje 6 15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? 15 Ja mikä sovinto on Kristuksella belialin kanssa? taikka mikä osa on uskovaisella uskottoman kanssa? 15 Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? [Beliar, joka on johdettu hyödyttömyyttä, mitättömyyttä tarkoittavasta heprean sanasta , on tässä Jumalan vastustajan nimitys.][ [1. Kun. 18:21; 1. Kor. 10:20,21]
Karmelvuorella Elia kääntyi kansan puoleen ja sanoi: "Kuinka kauan te horjutte puolelta toiselle? Jos Herra on Jumala, seuratkaa häntä, jos taas Baal, seuratkaa sitten häntä!" Kansa ei vastannut hänelle mitään https://www.jklseta.fi/yhteystiedot-hallitus/

Sami Heinonen kirjoitti: Varsinainen "turvallinen tila". 🤣 Mutta kenelle?! Harmi että ihmiset menevät Setan halpaan.

Vastaa Juhani Starczewski Sami Heinonen saa tana on luonut tämän jumalattoman turvallisen tilan syntisille ja heitä paapoville, jotka on eksytetty ja joutuvat siten helvettiin!

JUMALAN/JEESUKSEN SORMELLA KIRJOITETUT KÄSKYT! LEVITÄ TIETOA JA ALLEKIRJOITA: https://www.adressit.com/jumalan_kymmenen_kaskya

Sillä rakkaus Jumalaan on se, että pidämme hänen käskynsä. Ja hänen käskynsä eivät ole raskaat; sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme. 1.Johanneksen kirje 5:3-4

JUMALAN KYMMENEN KÄSKYÄ FACEBOOK LIITY: https://www.facebook.com/search/top?q=jumalan%20kymmenen%20k%C3%A4sky%C3%A4

JEESUS: Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. Matteus 5:17-18

Matteus 6:6 Vaan kuin sinä rukoilet, niin mene kammioos, ja sulje oves, ja rukoile Isääs, joka on salaisuudessa: ja Isäs, joka salaisuudessa näkee, maksaa sinulle julkisesti.

Laittakaa tietoa mahdollisimman laajaan levitykseen!

Siunaten Juhani Starczewski

Juhani Starczewski kertoo: Jokunen vuosi sitten tuli nuori mies rukoustilanteeseen ja tuli ilmi, että hän on homo. Sanoin hänelle, että tietääkö hän, että homous on synti -> paavi, arkkipiispat ja nykykirkko- ja seurakunnat eivät tiedä ja näin estävät mm. homoseksuaalin pelastumisen! Hän sanoi, että kyllä hän tietää ja että hän kärsii tästä tilanteesta ja homoudestaan. Kysyin, että tunnustaako hän homouden syntinä. Kyllä hän halusi ja tunnusti syntinsä. Julistin hänelle synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja Hänen sovintoveressään. Sitten kysyin, että haluaako hän lähteä seuraamaan Jumalan Sanan mukaista Jeesusta ja hän halusi. Siunasin hänet ja hän lähti.
Meni useampi vuosi, kun olin kävelemässä Kirkkopuistosta kohti Sokosta, kun ennen Kompassia vastaani tuli mies juoksuaskelin. Hän sanoi. ”Rauhantervehdys Juhani, mitä sinulle kuuluu?” En tunnistanut miestä ja jouduin kysymään, kuka hän on. Silloin hän kertoi, että hän on se homomies, jonka puolesta rukoilin. Sitten hän esitteli takanaan olevan vaimonsa ja rattaissa istuvan ja rattaiden vieressä olevat pikkutytöt. Pala nousi kurkkuuni ja tippa silmäkulmaan ja liikutukseltani en pystynyt sanomaan muuta kuin, että ”KIITOS JUMALALLE! KIITOS JEESUS!”. “….SILLÄ JUMALALLE EI MIKÄÄN OLE MAHDOTONTA."
Nykyään perhe on lähetystyössä!

PRIDE EI KOSKAAN SYDÄNTÄMME SAA!

Pride voi polttaa talot/kirkot tai heittää vankilaan.
Pride voi vahvan oikeudella säätää kapinalakejaan.
Pride voi peittää valot ja soihdut sammuttaa,
vaan pride ei koskaan sydäntämme saa!
Pride voi yhden kaataa tai laulun vaientaa,
mutta aina nousee toinen, joka laulaa uskaltaa.
Ja vaikka saamme raataa ja kauan odottaa,
pride ei koskaan sydäntämme saa!
Sillä Jumala kuulee ja voimansa antaa.
Hän tietää kaikki kyyneleet.
Sillä Jumala vastaa ja käsillään kantaa
sorretut ja uupuneet, uupuneet.
Pride voi ehkä juoda vedet janoisen,
pride voi riistää leivän lautaselta lapsien,
pride voi tankit tuoda ja maamme valloittaa,
vaan pride ei koskaan sydäntämme saa!
Ei pridella voi lypsää, ei pride rauhaa nää.
Ei priden pelto kasva hyvää hedelmää.
Ei viljasta saa kypsää, jos sen pride musertaa.
Pride ei koskaan sydäntämme saa!
Sillä Jumala kuulee ja voimansa antaa.
Hän tietää kaikki kyyneleet.
Sillä Jumala vastaa ja käsillään kantaa
sorretut ja uupuneet, uupuneet.
Ei vapauden kaipuu sammu prideen.
Ei unelmamme kuole priden marsseihin.
Ja vaikka selkä taipuu ja vaikka itkee maa,
pride ei koskaan sydäntämme saa!

Jos olet ottanut pridekapinan sydämeesi, niin tee parannus ja irtIsanoudu siitä ja kerro siitä muillekin!

RAAMATTU: Kielletyt sukupuolisuhteet

Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa.

Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.

Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.


Isänmaan asialla - ryhmä

Eikö pridesodomiittiylpeyskapina ole kansan kiihottamisrikos normaaleja ihmisiä vastaan?

2023-08-07 16:24:10

Juhani Starczewski kommentoi:
KSMLn jutussa kerrotaan, että kyltit aiheuttivat raivoa.
Olin itse mukana autossa perjantain.
Suurin osa meidät näkevistä ihmisistä nostivat peukun pystyyn eli olivat samaa mieltä kanssamme.
Tuli kiitosta, myötätuntoa ja hyväksyntää todella paljon.
Myös vastustajia oli matkan varrella, mutta he olivat SELKEÄ VÄHEMMISTÖ!
vastaa Juhani Starczewski
Todella monet kuvasivat ja videoivat kylttejä...toivottavasti TÄMÄ ILOSANOMA leviää...

Eikö pridesodomiittiylpeyskapina ole kansan kiihottamisrikos normaaleja ihmisiä vastaan?

365436386_624293496510514_8503243043317687348_n.jpg?_nc_cat=101&cb=99be929b-3346023f&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xBWcDt_fL5sAX-YR61E&_nc_ht=scontent-hel3-1.xx&oh=00_AfAKA_nG5al46U8Qu_O_XXEwfSNAW2o6NXi_wd6rt3vo1w&oe=64D5A046

Homovastaisen Jeesus-kyltin ympärillä kiivas tilanne Jyväskylän keskustassa – kylttiä kuljettaneeseen autoon kaadettiin tuhkakupin sisältö
https://www.ksml.fi/paikalliset/6119533
Jeesus-kylttiä kuljettanut auto liikkui lauantai-iltana Jyväskylän Kauppakadulla. LEO HEINÄMÄKI
Marilla Parhiala
Eilen 23:32 | Päivitetty tänään 10:04
Marilla Parhiala
Jyväskylässä on viikonlopun aikana liikkunut homovastaista Jeesus-kylttiä peräkärryssään kuljettava auto. Se on saanut osakseen raivoa, joka kärjistyi lauantai-iltana Kauppakadulla.
Kyltistä provosoitunut henkilö kaatoi Vakiopaineen terassilta napatun tuhkakupin sisällön kylttiä kuljettaneen auton ikkunasta sisään. Tuhkakupissa oli vettä ja tumppeja. Sen jälkeen tuhkakuppi heitettiin kylttiä päin.
Auto ajoi pois, mutta palasi hetken päästä takaisin. Tällöin sama henkilö yritti tuhkakuppitemppua uudelleen, mutta auto pääsi pakenemaan paikalta.
Kun auto ajoi paikan ohitse kolmannen kerran, kaksi ihmistä käveli seisomaan kadulle sen eteen ja pysäytti auton. Paikalle alkoi silloin kerääntyä yhä enemmän ihmisiä, jotka osoittivat mieltään kyltin sanomaa vastaan ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta.
Tilanne laukesi, kun poliisit saapuivat paikalle ja taluttivat auton edessä seisoneet henkilöt pois. Jeesus-kylttiä kuljettanut auto jatkoi matkaansa.
Paikalla oli enimmillään neljä poliisiautoa. Poliisit jututtivat kaksi auton edessä seissyttä henkilöä, mutta päästivät heidät vähän ajan päästä jatkamaan iltaansa.
Poliisin mukaan kylttiä kuljettava auto on mielenilmaus, josta poliisille ilmoitettiin etukäteen. Se on liikkunut eri puolilla kaupunkia ja aiheuttanut muutamia yhteenottoja. Kylttiä ja autoa on esimerkiksi heitelty pulloilla. Autoa on myös heilutettu.
Sama auto on kiertänyt aiemmin muualla Suomessa, ja siihen liittyen on tehty rikosilmoituksia. Poliisi on kuitenkin todennut, että kyltin kuljettamisessa ei ole kyse esimerkiksi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan DON'T GO ! TO HELL El JESUS SAVES HOMOUTTA LAPSILLE ON OIK EIN OLLA HETERO HOMOUS POIS TV:STÄ
HANNU SUOMELA AUTOINEEN JA PERÄKÄRRYINEEN PYÖRI NESTERALLIN AIKANA PE 4.- SU 6.8. JYVÄSKYLÄN SEUDULLA! KUVASSA MYÖS TIMO VALTONEN. USKOMATTOMAN MÄÄRÄN SAIMME PEUKUTUKSIA, TUKEA, HYMYÄ JA KIITOSTA PÄIVÄN JA ILLAN AIKANA!👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 YLEN UUTISET, RALLIRADIO JA POLIISIKIN 👍👍👍👏🤝
NÄITÄ OLI HARVASSA: 👎🖕SIUNAA JEESUS HEITÄ ERITYISESTI: MATTEUS 5:43-48 🙏🙏🙏🥰
JEESUS ON HERRA! KUNNIA JA KIITOS JEESUKSELLE!🙏🫶🤝😍
JEESUS: Rakastakaa vihamiehiänne
Te olette kuulleet sanotuksi: 'Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi'. Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat, että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin. Sillä jos te rakastatte niitä, jotka teitä rakastavat, mikä palkka teille siitä on tuleva? Eivätkö publikaanitkin tee samoin? Ja jos te osoitatte ystävällisyyttä ainoastaan veljillenne, mitä erinomaista te siinä teette? Eivätkö pakanatkin tee samoin? Olkaa siis te täydelliset, niinkuin teidän taivaallinen Isänne täydellinen on."
KATSO JA LUE TARKEMMIN:
https://www.facebook.com/juhani.starczewski.3/posts/pfbid0k2eaDtT9VktKonDqY8jUS43G4WGJUxtwQW4chUm456LonPjKfeHf2JByCTcwKumml

Hannu Suomela kirjoitti 30.7.2023: Eilen oli Porin vuoro!
Mielenilmaisu oli klo.11.15 - 22.00. Viimeinen tunti oli julistusta ja lauluja Porin torilla! Jeesus on Herra!

Hannu Suomela kirjoitti:
Itse pidän Setan toimintaa Päivi Räsästä kohtaan rasismina! Ja järjestö, joka hyväksyy tilaisuuksissaan näin törkeän toiminnan pitäisi lakkauttaa välittömästi.
Seta, mikä on saanut valtavasti avustuksia yhteiskunnalta ei saa käyttätyä rasistisesti Päivi Räsästä tai muita kohtaan, eikä harjoittaa politiittista tai uskonnollista maalittamista!!!

Eikö pridesodomiittiylpeyskapina ole kansan kiihottamisrikos normaaleja ihmisiä vastaan?
Kiihottaminen kansanryhmää vastaan
https://www.minilex.fi/a/kiihottaminen-kansanryhm%C3%A4%C3%A4-vastaan

Tampereella nähtiin homofobinen mielenilmaus – Poliisi ei epäile rikosta Tampereella nähtiin tiistaina homofobista kylttiä peräkärryssään kuljettava auto.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/64726efa-d373-4e11-8469-c48c94467d0e?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2_DJzcDgS649mXPC-SvXhpMkRpH-lmAra7EyAiolgG2qd8smStrwJNNZ8#Echobox=1690446738

Poliisi ei epäile rikosta 25.7. Tampereella järjestettyyn yleiseen kokoukseen liittyen
Julkaisuajankohta 27.7.2023 12.24
https://poliisi.fi/-/poliisi-ei-epaile-rikosta-25.7.-tampereella-jarjestettyyn-yleiseen-kokoukseen-liittyen?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&fbclid=IwAR01j90WPa24oOnaBiAbCWZVOU7HIln0mrMEYd-uOzt5NUNAoycpDk3ZVfA

Tämä mies on tapahtuman takana: Hannu Suomela http://www.trakut.net/trakut.php

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!
Räsäsen ja Pohjolan hovioikeudenkäynti jatkuu elokuussa 22.-24.8.2023 kolme päivää! https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle

Tampereen keskustassa liikkui tiistaina hämmentävä mielenilmaus, jossa esitettiin homovastaisia viestejä – Näin poliisi kommentoi Poliisi arvioi sitä, täyttävätkö mielenilmauksessa esillä olleet viestit rikoksen tunnusmerkistön.
https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009742759.html

Mielenosoitukset Peräkärryn kokoiset homovastaiset Jeesus-plakaatit tyrmistyttävät Tampereella – rikosilmoitus tehty Kyltit ovat herättäneet suurta huomiota sosiaalisessa mediassa. Poliisi selvittää nyt, ovatko rikoksen tuntomerkit täyttyneet.
https://yle.fi/a/74-20042543

Jari kohtasi järkyttävän näyn peräkärryssä Tampereen keskustassa – ”Nostatti niskakarvat pystyyn” Myös poliisi on saanut Tampereen keskustassa peräkärryineen ajelleesta autosta yleisöilmoituksia. https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009741850.html

RAAMATTUMARSSIT TOIVAKASSA, LAUKAASSA, HANKASALMELLA, KONNEVEDELLÄ, JOUTSASSSA, LEIVONMÄELLÄ, JYVÄSKYLÄSSÄ, KANGASNIEMELLÄ, RAUTALAMMELLA, SUONENJOELLA, PIEKSÄMÄELLÄ, HARTOLASSA....
PRIDEKAPINASODOMIITTIYLPEYSVAPAAT RAAMATTUMARSSIT JATKUVAT!
https://www.adressit.com/raamattumarssi

Raamattumarssi ei saanut osallistua jyväskylän prideen, koska emme mahdu setan turvallisen tilan sisälle. seta kielsi myös rukous- ja arvokorttien jaon. setan toiminnanjohtaja petri janhunen on jyväskylän evlutin yhteisen seurakuntatyön johtokunnan jäsen edustaen avaraa kirkkoa, joka poliittisesti edustaa mm. vasemmistoliittoa. tämähän tarkoittaa, että suomen suurin evlutseurakunta on setan turvallisen tilan hallussa. syyskuun pridekapinasodomiittiylpeysmessu on tietysti turvallisesti kaupunginkirkossa, josta JEESUS ON ULKOISTETTU!

2. Korinttolaiskirje 6 15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? 15 Ja mikä sovinto on Kristuksella belialin kanssa? taikka mikä osa on uskovaisella uskottoman kanssa? 15 Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? [Beliar, joka on johdettu hyödyttömyyttä, mitättömyyttä tarkoittavasta heprean sanasta , on tässä Jumalan vastustajan nimitys.][ [1. Kun. 18:21; 1. Kor. 10:20,21]
Karmelvuorella Elia kääntyi kansan puoleen ja sanoi: "Kuinka kauan te horjutte puolelta toiselle? Jos Herra on Jumala, seuratkaa häntä, jos taas Baal, seuratkaa sitten häntä!" Kansa ei vastannut hänelle mitään https://www.jklseta.fi/yhteystiedot-hallitus/

Sami Heinonen kirjoitti: Varsinainen "turvallinen tila". 🤣 Mutta kenelle?! Harmi että ihmiset menevät Setan halpaan.

Vastaa Juhani Starczewski Sami Heinonen saa tana on luonut tämän jumalattoman turvallisen tilan syntisille ja heitä paapoville, jotka on eksytetty ja joutuvat siten helvettiin!

JUMALAN/JEESUKSEN SORMELLA KIRJOITETUT KÄSKYT! LEVITÄ TIETOA JA ALLEKIRJOITA: https://www.adressit.com/jumalan_kymmenen_kaskya

Sillä rakkaus Jumalaan on se, että pidämme hänen käskynsä. Ja hänen käskynsä eivät ole raskaat; sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme. 1.Johanneksen kirje 5:3-4

JUMALAN KYMMENEN KÄSKYÄ FACEBOOK LIITY: https://www.facebook.com/search/top?q=jumalan%20kymmenen%20k%C3%A4sky%C3%A4

JEESUS: Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. Matteus 5:17-18

Matteus 6:6 Vaan kuin sinä rukoilet, niin mene kammioos, ja sulje oves, ja rukoile Isääs, joka on salaisuudessa: ja Isäs, joka salaisuudessa näkee, maksaa sinulle julkisesti.

Laittakaa tietoa mahdollisimman laajaan levitykseen!

Siunaten Juhani Starczewski

Juhani Starczewski kertoo: Jokunen vuosi sitten tuli nuori mies rukoustilanteeseen ja tuli ilmi, että hän on homo. Sanoin hänelle, että tietääkö hän, että homous on synti -> paavi, arkkipiispat ja nykykirkko- ja seurakunnat eivät tiedä ja näin estävät mm. homoseksuaalin pelastumisen! Hän sanoi, että kyllä hän tietää ja että hän kärsii tästä tilanteesta ja homoudestaan. Kysyin, että tunnustaako hän homouden syntinä. Kyllä hän halusi ja tunnusti syntinsä. Julistin hänelle synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja Hänen sovintoveressään. Sitten kysyin, että haluaako hän lähteä seuraamaan Jumalan Sanan mukaista Jeesusta ja hän halusi. Siunasin hänet ja hän lähti.
Meni useampi vuosi, kun olin kävelemässä Kirkkopuistosta kohti Sokosta, kun ennen Kompassia vastaani tuli mies juoksuaskelin. Hän sanoi. ”Rauhantervehdys Juhani, mitä sinulle kuuluu?” En tunnistanut miestä ja jouduin kysymään, kuka hän on. Silloin hän kertoi, että hän on se homomies, jonka puolesta rukoilin. Sitten hän esitteli takanaan olevan vaimonsa ja rattaissa istuvan ja rattaiden vieressä olevat pikkutytöt. Pala nousi kurkkuuni ja tippa silmäkulmaan ja liikutukseltani en pystynyt sanomaan muuta kuin, että ”KIITOS JUMALALLE! KIITOS JEESUS!”. “….SILLÄ JUMALALLE EI MIKÄÄN OLE MAHDOTONTA."
Nykyään perhe on lähetystyössä!

PRIDE EI KOSKAAN SYDÄNTÄMME SAA!

Pride voi polttaa talot/kirkot tai heittää vankilaan.
Pride voi vahvan oikeudella säätää kapinalakejaan.
Pride voi peittää valot ja soihdut sammuttaa,
vaan pride ei koskaan sydäntämme saa!
Pride voi yhden kaataa tai laulun vaientaa,
mutta aina nousee toinen, joka laulaa uskaltaa.
Ja vaikka saamme raataa ja kauan odottaa,
pride ei koskaan sydäntämme saa!
Sillä Jumala kuulee ja voimansa antaa.
Hän tietää kaikki kyyneleet.
Sillä Jumala vastaa ja käsillään kantaa
sorretut ja uupuneet, uupuneet.
Pride voi ehkä juoda vedet janoisen,
pride voi riistää leivän lautaselta lapsien,
pride voi tankit tuoda ja maamme valloittaa,
vaan pride ei koskaan sydäntämme saa!
Ei pridella voi lypsää, ei pride rauhaa nää.
Ei priden pelto kasva hyvää hedelmää.
Ei viljasta saa kypsää, jos sen pride musertaa.
Pride ei koskaan sydäntämme saa!
Sillä Jumala kuulee ja voimansa antaa.
Hän tietää kaikki kyyneleet.
Sillä Jumala vastaa ja käsillään kantaa
sorretut ja uupuneet, uupuneet.
Ei vapauden kaipuu sammu prideen.
Ei unelmamme kuole priden marsseihin.
Ja vaikka selkä taipuu ja vaikka itkee maa,
pride ei koskaan sydäntämme saa!

Jos olet ottanut pridekapinan sydämeesi, niin tee parannus ja irtIsanoudu siitä ja kerro siitä muillekin!

RAAMATTU: Kielletyt sukupuolisuhteet

Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa.

Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.

Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.


Isänmaan asialla - ryhmä

Peräkärryn kokoiset homovastaiset Jeesus-plakaatit tyrmistyttävät Tampereella – rikosilmoitus tehty!

2023-07-27 14:04:37


Peräkärryn kokoiset homovastaiset Jeesus-plakaatit tyrmistyttävät Tampereella – rikosilmoitus tehty!

Tiedoksenne!

Tämä mies on tapahtuman takana: Hannu Suomela http://www.trakut.net/trakut.php

Peräkärryn kokoiset homovastaiset Jeesus-plakaatit tyrmistyttävät Tampereella – rikosilmoitus tehty

Tampereen keskustassa liikkui tiistaina hämmentävä mielenilmaus, jossa esitettiin homovastaisia viestejä – Näin poliisi kommentoi
Poliisi arvioi sitä, täyttävätkö mielenilmauksessa esillä olleet viestit rikoksen tunnusmerkistön.
https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009742759.html

Kuvassa voi olla 3 henkilöä ja tekstissä sanotaan STOF E Seta JESUS HOMOUTTA SAVES KOULUIHIN! FROM HELL REPENTANDBELIEVE REPENTAND INJESUS CHRIST

Mielenosoitukset
Peräkärryn kokoiset homovastaiset Jeesus-plakaatit tyrmistyttävät Tampereella – rikosilmoitus tehty
Kyltit ovat herättäneet suurta huomiota sosiaalisessa mediassa. Poliisi selvittää nyt, ovatko rikoksen tuntomerkit täyttyneet.
https://yle.fi/a/74-20042543

Jari kohtasi järkyttävän näyn peräkärryssä Tampereen keskustassa – ”Nostatti niskakarvat pystyyn”
Myös poliisi on saanut Tampereen keskustassa peräkärryineen ajelleesta autosta yleisöilmoituksia.
https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009741850.html

Kuuntele:
https://youtu.be/7Y8C2oqE9Rc 

Katso:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0334EGEZwjEWYUL9WxP3yqem52D6mRmu9CzkHYKWZG7oiA3jv6M4MwDNrd2p4hmidhl&id=100010481839085

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!
Räsäsen ja Pohjolan hovioikeudenkäynti jatkuu elokuussa 22.-24.8.2023 kolme päivää! https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle RAAMATTUMARSSIT TOIVAKASSA, LAUKAASSA, HANKASALMELLA, KONNEVEDELLÄ, JOUTSASSSA, LEIVONMÄELLÄ, JYVÄSKYLÄSSÄ, KANGASNIEMELLÄ....

PRIDEKAPINASODOMIITTIYLPEYSVAPAAT RAAMATTUMARSSIT JATKUVAT!
https://www.adressit.com/raamattumarssi Raamattumarssi ei saanut osallistua jyväskylän prideen, koska emme mahdu setan turvallisen tilan sisälle. seta kielsi myös rukous- ja arvokorttien jaon. setan toiminnanjohtaja petri janhunen on jyväskylän evlutin yhteisen seurakuntatyön johtokunnan jäsen edustaen avaraa kirkkoa, joka poliittisesti edustaa mm. vasemmistoliittoa. tämähän tarkoittaa, että suomen suurin evlutseurakunta on setan turvallisen tilan hallussa. syyskuun pridekapinasodomiittiylpeysmessu on tietysti turvallisesti kaupunginkirkossa, josta JEESUS ON ULKOISTETTU!

2. Korinttolaiskirje 6
15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
15 Ja mikä sovinto on Kristuksella belialin kanssa? taikka mikä osa on uskovaisella uskottoman kanssa?
15 Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? [Beliar, joka on johdettu hyödyttömyyttä, mitättömyyttä tarkoittavasta heprean sanasta , on tässä Jumalan vastustajan nimitys.][ [1. Kun. 18:21; 1. Kor. 10:20,21]

Karmelinvuorella Elia kääntyi kansan puoleen ja sanoi: "Kuinka kauan te horjutte puolelta toiselle? Jos Herra on Jumala, seuratkaa häntä, jos taas Baal, seuratkaa sitten häntä!" Kansa ei vastannut hänelle mitään
https://www.jklseta.fi/yhteystiedot-hallitus/
Sami Heinonen kirjoitti:
Varsinainen "turvallinen tila". 🤣 Mutta kenelle?!
Harmi että ihmiset menevät Setan halpaan.
Vastaa Juhani Starczewski
Sami Heinonen saa tana on luonut tämän jumalattoman turvallisen tilan syntisille ja heitä paapoville, jotka on eksytetty ja joutuvat siten helvettiin!
JUMALAN/JEESUKSEN SORMELLA KIRJOITETUT KÄSKYT!
LEVITÄ TIETOA JA ALLEKIRJOITA:
https://www.adressit.com/jumalan_kymmenen_kaskya

Sillä rakkaus Jumalaan on se, että pidämme hänen käskynsä. Ja hänen käskynsä eivät ole raskaat; sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme. 1.Johanneksen kirje 5:3-4

JUMALAN KYMMENEN KÄSKYÄ FACEBOOK LIITY:
https://www.facebook.com/search/top?q=jumalan%20kymmenen%20k%C3%A4sky%C3%A4

JEESUS: Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. Matteus 5:17-18

Matteus 6:6 Vaan kuin sinä rukoilet, niin mene kammioos, ja sulje oves, ja rukoile Isääs, joka on salaisuudessa: ja Isäs, joka salaisuudessa näkee, maksaa sinulle julkisesti.

Laittakaa tietoa mahdollisimman laajaan levitykseen!

Siunaten Juhani Starczewski


Isänmaan asialla - ryhmä

Petteri Orpon hallituksen ministerit

2023-06-21 08:18:39

Petteri Orpon hallituksen ministerit
355290842_599250089014855_6577159933034222483_n.jpg?stp=dst-jpg_p600x600&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=pg9rGuF_yh8AX-yL9Vz&_nc_ht=scontent-hel3-1.xx&oh=00_AfDSVbFuP09Utry-hss1uzGlA2bNgAe0jd3TqEwpMN5FUQ&oe=6497D9F9

Kokoomuksen ministerit:

Pääministeri: Petteri Orpo

Kunta- ja alueministeri: Anna-Kaisa Ikonen

Ulkoministeri: Elina Valtonen

Puolustusministeri: Antti Häkkänen

Sosiaaliturvaministeri: Sanni Grahn-Laasonen

Työministeri: ensimmäiset kaksi vuotta Arto Satonen, sitten kaksi vuotta Matias Marttinen

Tiede- ja kulttuuriministeri: kaksi vuotta Sari Multala, sitten kaksi vuotta Mari-Leena Talvitie

Ilmasto- ja ympäristöministeri: Kai Mykkänen

Perussuomalaisten ministerit:

Valtiovarainministeri: Riikka Purra

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri: Ville Tavio

Oikeusministeri: Leena Meri

Sisäministeri: Mari Rantanen

Liikenne- ja viestintäministeri: Lulu Ranne

Elinkeinoministeri: kaksi vuotta Vilhelm Junnila, sitten kaksi vuotta Sakari Puisto

Sosiaali- ja terveysministeri: Kaisa Juuso

Rkp:n ministerit:

Opetusministeri: Anna-Maja Henriksson

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz

Liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri (kaksi vuotta): Sandra Bergqvist

Kristillisdemokraattien ministerit:

Maa- ja metsätalousministeri: Sari Essayah

Liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri (kaksi vuotta): ei vielä tiedossa

355373225_599227905683740_528485642887498760_n.jpg?_nc_cat=102&cb=99be929b-3346023f&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AuaDEQ07vvMAX_2TYn7&_nc_ht=scontent-hel3-1.xx&oh=00_AfCTsgLPzvV6D-WLEiRE2W5a_2hJcAcey5eulcRTpby8RA&oe=6497A473

ARVOISAT 200 KANSANEDUSTAJAA,
JUMALAN RAUHAA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA!
https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/edustajakuvat.aspx

Toivomme, että liitteenä oleva huoneentaulu voisi saada paikan työhuoneessanne ja Sydämessänne muistuttamassa Hänestä, jonka kautta kaikki on luotu. Jeesuksessa Kristuksessa ovat kaikki viisauden ja tiedon aarteet kätkettyinä.
Paavalin kirje kolossalaisille 2 luku jae 3.

Raamattu sanoo esivallan olevan Jumalan asettama:

Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee.
Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. Sen tähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten. Antakaa kaikille, mitä annettava on; kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia.
Paavalin kirje roomalaisille 13 luku jakeet 1-7.

Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi.
Pietarin 1 kirje 2 luku jakeet 13 ja 14.

Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset, kuuliaiset, kaikkiin hyviin tekoihin valmiit, etteivät ketään herjaa, eivät riitele, vaan ovat lempeitä ja osoittavat kaikkea sävyisyyttä kaikkia ihmisiä kohtaan.
Paavalin kirje Tiitukselle 3 luku jakeet 1 ja 2.

Jumala kehottaa rukoilemaan ja kiittämään myös esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.
Paavalin 1 kirje Timoteukselle 2 luku jakeet 1-5.

Hallitseminen on jumalallinen hyve. Raamattu puhuukin
esivallasta jumalina, ei luomisen tähden vaan hallitsemisen tähden.
Johanneksen evankeliumi 10 luku jakeet 31-42 ja Psalmi 82.

Haluamme siunata Teitä ja myös rukoilla puolestanne, jotta Suomi voisi yhdessä Jumalan ja Hänen siunauksensa myötä selvitä näistä vaikeista ajoista.

Helsingissä 12.4.2023

Siunaten ja Onnitellen

Juhani ja Terttu Starczewski, Jyväskylä

JUMALAN/JEESUKSEN SORMELLA KIRJOITETUT KÄSKYT!
LEVITÄ TIETOA JA ALLEKIRJOITA:
https://www.adressit.com/jumalan_kymmenen_kaskya

Sillä rakkaus Jumalaan on se, että pidämme hänen käskynsä. Ja hänen käskynsä eivät ole raskaat; sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme. 1.Johanneksen kirje 5:3-4

JUMALAN KYMMENEN KÄSKYÄ FACEBOOK LIITY:
https://www.facebook.com/search/top?q=jumalan%20kymmenen%20k%C3%A4sky%C3%A4

JEESUS: Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. Matteus 5:17-18

UUSI JHLALLINEN VALA JA VAKUUTUS
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatieto/Documents/EDK-2018-AK-203396.pdf

MINISTERIN VALA

”Minä N.N. LUPAAN JA VANNON KAIKKIVALTIAAN JA KAIKKITIETÄVÄN JUMALAN EDESSÄ, että minä MINISTERIN tehtävässäni noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan
parhaaksi.

• Minä N.N. LUPAAN JA VANNON JUMALAN JA HÄNEN EVANKELIUMINSA KAUTTA , että minä parhaan ymmärrykseni ja omantuntoni mukaan kaikissa ratkaisuissani tahdon tehdä ja teen oikeutta niin köyhälle kuin rikkaallekin ja TOIMIN JUMALAN ja
Suomen valtakunnan lain ja laillisten sääntöjen mukaan: etten koskaan minkään varjolla lakia vääristele enkä vääryyttä edistä sukulaisuuden, lankouden, ystävyyden, kateuden ja vihan tahi
pelon tähden taikka lahjan ja antimien tahi muun syyn takia. Kaiken tämän tahdon täyttää ja täytän uskollisesti, rehellisenä ja totisena, ilman kavaluutta ja juonia, niin totta kuin Jumala minua
auttakoon RUUMIIN JA HENGEN puolesta.”

Markuksen evankeliumi: JEESUS
5:33-37 Vielä olette kuulleet sanotuksi vanhoille: 'Älä vanno väärin', ja: 'Täytä Herralle valasi'. Mutta minä sanon teille: ÄLKÄÄ ENSINKÄÄN VANNOKO, älkää taivaan kautta, sillä se on Jumalan valtaistuin, älkääkä maan kautta, sillä se on hänen jalkojensa astinlauta, älkää myöskään Jerusalemin kautta, sillä se on suuren Kuninkaan kaupunki; äläkä vanno pääsi kautta, sillä et sinä voi yhtäkään hiusta tehdä valkeaksi etkä mustaksi; vaan olkoon teidän puheenne: 'ON, ON', tahi: 'EI, EI'. MITÄ SIIHEN LISÄTÄÄN, SE ON PAHASTA.

Jaakobin kirje:
5:12 Mutta ennen kaikkea, veljeni, älkää vannoko, älkää taivaan kautta älkääkä maan, älkää mitään muutakaan valaa; vaan "ON" olkoon teillä "ON", ja "EI" olkoon teillä "EI", ETTETTE JOUTUISI TUOMION ALLE.

MINISTERIN VAKUUTUS

”Minä N.N. lupaan ja vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta, että minä ministerin tehtävässäni noudatan perustuslakeja ja muita
lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.

• Minä N.N. lupaan ja vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta, että minä parhaan ymmärrykseni ja omantuntoni mukaan kaikissa
ratkaisuissani tahdon tehdä ja teen oikeutta niin köyhälle kuin rikkaallekin ja toimin Suomen valtakunnan lain ja laillisten sääntöjen mukaan: etten koskaan minkään varjolla lakia vääristele enkä vääryyttä edistä sukulaisuuden, lankouden, ystävyyden, kateuden ja vihan tahi pelon tähden taikka lahjan ja antimien tahi muun syyn takia. Kaiken tämän tahdon täyttää ja täytän uskollisesti, rehellisenä ja totisena ilman kavaluutta ja juonia, kunniani ja omantuntoni kautta.”

Uudet ministerit vannovat virka­valansa – IS seuraa
Vallanvaihtoseremoniat alkoivat eduskunnassa pääministeri­vaalilla.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009667752.html

20.6.2023 klo 14:05
Uudet ministerit vannovat virkavalansa pitämällä ensin kahta sormea Raamatun päällä, sitten lakikirjan päällä.

14:08
Sari Essayah (kd),
Anna-Kaisa Ikonen (kok),
Vilhelm Junnila (ps),
Kaisa Juuso (ps),
Leena Meri (ps) ja
Riikka Purra (ps)

14:11
Seuraavaksi vuorossa ovat
Lulu Ranne (ps),
Mari Rantanen (ps),
Arto Satonen (kok),
Ville Tavio (ps) ja
Elina Valtonen (kok).

14:13
Nyt vuorossa
Anders Adlercreutz (r) ja
Sandra Bergqvist (r).

14:16
Nyt vuorossa
Sari Multala (kok).
Hän antoi virka- ja tuomarivakuutuksen.

Kuvassa voi olla televisio ja tekstissä sanotaan Naisia 13 Miehiä mtv UUTISET HALLITUS RKP Anders Adlercreutzista Eurooppa- ja omistajaohj MAAKUNNAT HALLITUSVALTA

Miehen ei pidä peittää päätään, koska hän on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa.
Sentähden vaimon tulee pitää päässään vallanalaisuuden merkki enkelien tähden. 1Kor 11

Minä tahdon siis, että miehet rukoilevat, joka paikassa kohottaen pyhät kädet ilman vihaa ja epäilystä; niin myös, että naiset ovat säädyllisessä puvussa, kaunistavat itseään kainosti ja siveästi, ei palmikoiduilla hiuksilla, ei kullalla, ei helmillä eikä kallisarvoisilla vaatteilla, vaan hyvillä teoilla, niinkuin sopii naisille, jotka tunnustautuvat jumalaapelkääviksi. Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa. Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva; eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen. Mutta hän on pelastuva lastensynnyttämisen kautta, jos hän pysyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä ynnä siveydessä. 1 Tim 2

Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin, kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa. Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis. Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää. Samoin te, miehet, eläkää taidollisesti kukin vaimonne kanssa, niinkuin heikomman astian kanssa, ja osoittakaa heille kunnioitusta, koska he ovat elämän armon perillisiä niinkuin tekin; etteivät teidän rukouksenne estyisi. 1 Piet 3


Isänmaan asialla - ryhmä

Sodoma silloin ja tänään (Gen. 19)

2023-06-13 08:29:31
Sodoma silloin ja tänään (Gen. 19)
Kuuntele:


PRIDE EI KOSKAAN SYDÄNTÄMME SAA!

Isänmaan asialla - ryhmä

PRIDE EI KOSKAAN SYDÄNTÄMME SAA! PRIDE POLTTAA KIRKOT!

2023-06-10 20:35:50

PRIDE EI KOSKAAN SYDÄNTÄMME SAA!
LÄHETETTY 200 KANSANEDUSTAJALLEMME!

PRIDE VOI POLTTAA KIRKOT!

SANOMA JUMALALTA Salama Taivaasta iski Usassa seurakunnan maan tasalle, joka juhli pride-kuukautta ja vihki homoja avioliittoon.
https://twitter.com/TABYTCHI/status/1665854918987509761?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1666102453555830785%7Ctwgr%5E9cca1c0dede3663ec56bbcce30b0e3db868ebab7%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.snopes.com%2Fnews%2F2023%2F06%2F07%2Fchurch-lightning-burn-lgbtq%2F&fbclid=IwAR2TbRoJxG8ojxTBnUUQSuI-dSx9rByWwSSyvjx6CfztQ6_3XfjiHnS-PnY

"Sillä katso: se päivä on tuleva, joka palaa kuin pätsi. Ja kaikki julkeat ja kaikki, jotka tekevät sitä, mikä jumalatonta on, ovat oljenkorsia; ja heidät polttaa se päivä, joka tuleva on, sanoo Herra Sebaot, niin ettei se jätä heistä juurta eikä oksaa." (Mal. 3:19) Massachusetts, Boston USA
https://www.snopes.com/news/2023/06/07/church-lightning-burn-lgbtq/?fbclid=IwAR0O1ywwA1GZ-jykYvwfnhChsmXLlVf2hIoGeIIoDEnPlH5P6xzZKUFhf8E

#Pride #Usa #Boston #Jumala #Tuomio #parannuksenteko #kirkko #tulipalo

Pride voi polttaa talot tai heittää vankilaan.

Pride voi vahvan oikeudella säätää lakejaan.
Pride voi peittää valot ja soihdut sammuttaa,
vaan pride ei koskaan sydäntämme saa!

Pride voi yhden kaataa tai laulun vaientaa,
mutta aina nousee toinen, joka laulaa uskaltaa.
Ja vaikka saamme raataa ja kauan odottaa,
pride ei koskaan sydäntämme saa!

Sillä Jumala kuulee ja voimansa antaa.
Hän tietää kaikki kyyneleet.
Sillä Jumala vastaa ja käsillään kantaa
sorretut ja uupuneet, uupuneet.

Pride voi ehkä juoda vedet janoisen,
pride voi riistää leivän lautaselta lapsien,
pride voi tankit tuoda ja maamme valloittaa,
vaan pride ei koskaan sydäntämme saa!

Ei pridella voi lypsää, ei pride rauhaa nää.
Ei priden pelto kasva hyvää hedelmää.
Ei viljasta saa kypsää, jos sen pride musertaa.
Pride ei koskaan sydäntämme saa!

Sillä Jumala kuulee ja voimansa antaa.
Hän tietää kaikki kyyneleet.
Sillä Jumala vastaa ja käsillään kantaa
sorretut ja uupuneet, uupuneet.

Ei vapauden kaipuu sammu prideen.
Ei unelmamme kuole priden marsseihin.
Ja vaikka selkä taipuu ja vaikka itkee maa,
pride ei koskaan sydäntämme saa! ♥

Uudet sanat Juhani Starczewski

Jyväskylän kirkkojen ovet halutaan avata sateenkaaripareille – aloitteelle kannatusta yli valtuustoryhmien
Enemmistö Jyväskylän kirkkovaltuuston jäsenistä haluaa sallia sateenkaariparien avioliitot Jyväskylän kirkoissa, kertoo asiasta aloitteen jättänyt Avara kirkko -valtuustoryhmä.
https://yle.fi/a/74-20034347

Sodomialla on tarkoitettu ”luonnotonta/luonnonvastaista” seksuaalista kanssakäymistä miehen ja naisen avioliiton ulkopuolella. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän mies- ja naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen. Roomalaiset 1:18-32

Presidentti Tarja Halonen on valittu tämän vuoden Helsinki Pride -sodomiittikapinatapahtuman suojelijaksi. Tiedotteen mukaan Helsinki Pride muistuttaa tänä vuonna riemusta ja KAPINASTA.
Tapahtumaa vietetään tänä vuonna 1.6.–2.7. Tapahtuma huipentuu 1. heinäkuuta järjestettävään Pride-kulkueeseen ja puistojuhlaan
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/39c788df-3108-442d-8d5f-a4191611b2ae

Sodomiittikapinan suojelijat
2002 Tarja Filatov (sd.)
2006 Heidi Hautala (vihr.)
2007 Pekka Sauri (vihr.)
2008 Anni Sinnemäki (vihr.)
2009 Jutta Urpilainen (sd.)
2010 Alexander Stubb (kok.)
2011 Mikael Jungner (sd.)
2012 Paavo Arhinmäki (vas.)
2013 Eva Biaudet (r.)
2014 Tarja Filatov (sd.)
2015 Ville Niinistö (vihr.)
2016 Silvia Modig (vas.)
2017 Nasima Razmyar (sd.)
2018 Jani Toivola (vihr.)
2019 Aino-Kaisa Pekonen (vas.)
2020 Sanna Marin (sd.)
2021 Sanna Marin (sd.)
2022 Jenni Haukio
2023 Tarja Halonen

JUMALAN KÄSKY: Älä pidä muita Jumalia minun rinnallani!

S.K. kirjoitti: Voi, voi! Taitaa olla niin, että Jumalaa rakastavat eivät tämän jälkeen voi ilman huonoa omaatuntoa astua kirkkoon sisälle.
J.S. vastaa: Jyväskylän kaupunginkirkossa on pidetty jo useampi sodomiittimessu kapinaviikon lopuksi.

Jyväskylän kaupunginkirkko sisältä. Iso fresko ja punainan matto alttarilla. Koristeelilnen kattomaalaus alttarin yllä. Kirkkosali on tyhjä.

Toteutuessaan aloite avaisi samaa sukupuolta oleville pareille mahdollisuuden vihkimiseen esimerkiksi Jyväskylän kaupunginkirkossa. Kuva: Isto Janhunen /Yle
ANNIKA RANTANEN Päivitetty 31.5. 9:55

Avara kirkko -valtuustoryhmä jätti eilen kirkkovaltuustossa aloitteen, jossa se vaatii seurakunnan tilojen avaamista myös samaa juridista sukupuolta olevien henkilöiden vihkitilaisuuksissa.

Nykykäytännön mukaan Jyväskylän seurakunnan tiloja ei ole saanut käyttää sateenkaariparien vihkimiseen, vaikka kirkkoon kuuluva aviopari olisi itse järjestänyt papin tilaisuuteensa. Päätöksen tilojen käytöstä tekevät seurakunnat.

Avara kirkko -valtuustoryhmän mukaan päätöksiä asiasta on tehty kymmenissä eri seurakunnissa, mutta ei vielä Lapuan hiippakunnan alueella.

Ryhmän mukaan Seurakunnan ovet auki kaikille aviopareille -aloitetta kannattivat myös keskustan ja sosiaalidemokraattien ryhmät sekä osa valtuuston kokoomuslaisista. Näin aloitteen olisi sen jättäjien mukaan allekirjoittanut 22 yhteensä 39 kirkkovaltuutetusta ja kahdeksan kirkkoneuvoston luottamushenkilöjäsentä 12:sta.

Asiasta päättävät Jyväskylässä kirkkoneuvosto ja kirkkoherra.

Avara kirkko -valtuustoryhmä nousi vuoden 2022 seurakuntavaaleissa Jyväskylän kirkkovaltuuston suurimmaksi ryhmäksi. Siihen kuuluu valtuutettuja, joilla on taustaa muun muassa vihreissä, vasemmistossa ja partiolaisina.

Sateenkaaripareja vihkiviä pappeja on jo
Seksuaalista tasa-arvoa edistävän Jyväskylän Seta ry:n toiminnanjohtaja Petri Janhunen sanoo, että sateenkaaripareja vihkiviä pappeja löytyy jo niin Jyväskylästä kuin muualta Keski-Suomesta. Hän katsoo, että vihkimisen salliminen kirkoissa olisi tasa-arvoteko.

– Jos halutaan elää tätä päivää ja vuotta 2023, niin kyllä yhdenvertaisuus on äärimmäisen tärkeää. Jos päätös tähän olisi kielteinen, niin mielestäni kirkko kääntää silloin selkänsä vastoin kristillistä näkemystä ryhmälle, joka haluaa olla yhteydessä seurakuntaan, Janhunen sanoo.

Kirkon avioliittolinjausten uudistaminen on kirkollispoliittinen kysymys, jonka ratkaisevat kirkolliskokous ja piispainkokous.

Uutiseen lisätty Seta ry:n Petri Janhusen kommentti 31.5.2023 klo 9.55.

[21.12, 31.5.2023] Uskova Veli: Voi voi. Taitaa olla niin että Jumalaa rakastavat eivät tämän jälkeen voi ilman huonoa omaatuntoa astua kirkkoon sisälle.

[21.38, 31.5.2023] Juhani Starczewski: AAAMENTA! Tiukka paikka oli astua kaupunginkirkkoon JEESUS-marssin jälkeen, jossa sodomiittimessut on jo useamman kerran pidetty!
Se on jo Setan turvallisen tilan hallussa, kuten koko jyväskylän evlut ja jyksy sen mukana.

Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Ilmestyskirja 18:4

2.Korinttolaiskirje 6:14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
6:15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
6:16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani".
6:17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
6:18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".

Jerusalem Post Israel News
Tällä viikolla Jerusalemissa: Marssi ylpeydellä!
Laskeutuminen pyhän kaupungin huipulle!
https://www.jpost.com/israel-news/article-743969?fbclid=IwAR0rEaKwVvpidNTVynskYl_10KMmeMtqxK3Lqd4hiabFR2AKXgujB9CAGAY

JERUSALEMIN 21. Pride-paraati järjestetään 1. kesäkuuta...
sillä Haagar on Siinain vuori Arabiassa ja vastaa nykyistä Jerusalemia, joka elää orjuudessa lapsineen.
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Gal.+4%3A1&rnd=1685435796026

Marssi ylpeänä
21. Jerusalemin Ylpeyden ja Suvaitsevaisuuden marssi järjestetään torstaina 1. kesäkuuta tiukan turvatoimien alaisena, tiet suljettuina, ajoneuvojen pysäköinti kielletty ja joukkoliikenteen reittejä muutetaan. Marssin reitin varrella, kokoontumisalueilla ja paraatin viereisillä kaduilla toimii tuhansia univormu- ja pukeutuneita poliiseja vapaaehtoisten avustuksella ylläpitämään osallistujien turvallisuutta ja ohjaamaan liikennettä.

Paraatilaiset voivat kokoontua Liberty Bell Parkiin klo 15 alkaen Klo 17.30 alkaen osallistujat marssivat seuraavaa reittiä: Liberty Bell Park – King David Street – Plumer Square – Keren Hayesod – King George – Hillel – Menashe Ben-Israel – Itsenäisyyspuisto. Tiet avataan asteittain paraatin edetessä. Tiet, jotka pysyvät auki ovat Derech Hebron, Hativat Yerushalayim, IDF-tunneli ja Haim Bar Lev – molempiin suuntiin. Vammaispysäköinti on saatavilla Liberty Bell Parkin invaparkkipaikalla.

SANA NÄILLE PÄIVILLE:

Sananlaskut 16
18 KOPEUS käy kukistumisen edellä, YLPEYS lankeemuksen edellä.
18 PÖYHKEYS vie perikatoon, YLPEYS käy lankeemuksen edellä.
18 PRIDE goeth before destruction, and an haughty spirit before a fall.
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Sananl.+16%3A1&rnd=1685435570627

Sananlaskut 11
2 Mihin YLPEYS tulee, sinne tulee häpeäkin,mutta nöyräin tykönä on viisaus.
2 Missä on YLPEYS, sinne tulee häpeä,nöyrien kumppani on viisaus.
2 When PRIDE cometh, then cometh shame: but with the lowly is wisdom.
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Sananl.+11%3A1&rnd=1685435515428

Sananlaskut 18
12 Kukistumisen edellä miehen sydän YLPISTYY, mutta kunnian edellä käy nöyryys.
12 YLPEYS vie ihmisen perikatoon, kunnian tie käy nöyryyden kautta.
12 Before destruction the heart of man is haughty, and before honour is humility.
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Sananl.+18%3A1&rnd=1685435445498
-
2.Pietarin kirje:
3:7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=2.+Piet.+3%3A1&rnd=1685435347909
-
2.Pietarin kirje:
2:6 Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät.
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=2.+Piet.+2%3A1&rnd=1685435344564
-
Juudaan kirje:
1:7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Juud.+1%3A1&rnd=1685435256313
-
Ilmestyskirja:
11:8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Ilm.+11%3A1&rnd=1685435178409
-
Sodoman pahuus 1. Mooseksen kirja 19
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Moos.+19%3A1&rnd=1685435065840
-
Ihmisten syyllisyys: Jumalan viha ilmestyy taivaasta ja kohdistuu kaikkeen jumalattomuuteen ja vääryyteen, jota ihmiset tekevät pitäessään totuutta vääryyden vallassa. Roomalaiset 1:18
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Room.+1%3A1&rnd=1685436030246
-
Mutta se Jerusalem, joka ylhäällä on, on vapaa, ja se on meidän äitimme. Galatalaiskirje 4:26
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Gal.+4%3A1&rnd=1685435796026
-
JEESUS: Te olette isästä per keleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. He vastasivat ja sanoivat hänelle: "Aabraham on meidän isämme". Jeesus sanoi heille: "Jos olisitte Aabrahamin lapsia, niin te tekisitte Aabrahamin tekoja. Johanneksen evankeliumi 8

Niin kaikki kansa vastasi ja sanoi: "Tulkoon hänen - JEESUKSEN - verensä meidän päällemme ja meidän lastemme päälle". Matteuksen evankeliumi 27:25
-
https://www.jpost.com/israel-news/article-743969?fbclid=IwAR0rEaKwVvpidNTVynskYl_10KMmeMtqxK3Lqd4hiabFR2AKXgujB9CAGAY

Sodomia
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sodomia

Israel Suomessa - Israel in Finland
5. heinäkuu 2022 · https://www.facebook.com/IsraelinFinland/posts/342169661438774?comment_id=769265017684969&notif_id=1685856476043660&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Suomen diplomaattikunta oli joka vuotiseen tapaan mukana Pride-kulkueessa Helsingissä viime lauantaina. Kuvissa myös pääministeri Sanna Marin 😊
Israelin Suomen suurlähetystöstä mukana edustuston päälikön sijainen, Iris Malka.
🏳️‍🌈❤️🏳️‍🌈
Valtioneuvosto
British Embassy Helsinki
U.S. Embassy Finland
Embassy of Mexico in Finland - Embajada de México en Finlandia
Embajada de Chile en Finlandia
Ambasada Republike Srbije Helsinki / Embassy of Serbia in Helsinki
Embassy of the Netherlands in Finland
Embassy of Denmark in Finland
Helsinki Pride Week
Helsinki Pride -yhteisö
Iso kiitos kaikille järjestäjille, oli upea päivä ❤️🧡💛💚💙💜!

ISRAELIN DEMOKRAATTISTEN "OIKEUKSIEN" HUIPENNUS!

Kuvissa: israelilaiset marssivat Jerusalemissa YLPEYDEN ja LGBT-oikeuksien puolesta
Katso parhaat otokset värikkäästä marssista Jerusalemissa, johon osallistui noin 30 000 israelilaista eri puolilta maata.
Julkaistu: 1. KESÄKUUTA 2023
https://www.jpost.com/israel-news/culture/article-744924

3. Mooseksen kirja 20
13 Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset.
13 Jos joku miehenpuolen kanssa makaa, niinkuin jonkun vaimon kanssa, he ovat kauhistuksen tehneet, heidän pitää molemmat totisesti kuoleman: heidän verensä olkoon heidän päällänsä.
13 Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa.

3. Mooseksen kirja 18
22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.
22 Ei sinun pidä miehenpuolen kanssa makaaman, niinkuin vaimon kanssa; sillä se on kauhistus.
22 Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.

Jos olet ottanut pridekapinan sydämeesi, niin tee parannus ja irtIsanoudu siitä ja kerro siitä muillekin!

Sananlaskut 14
34 Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä.
34 Vanhurskaus korottaa kansan, vaan synti on kansan häpiä.
34 Vanhurskaus on kansalle kunniaksi, mutta synti on kansojen häpeä.

Elätkö häpeässä vai kunniassa?

Siunauksin
Juhani Starczewski

-------- Alkuperäinen viesti --------
Aihe: PRIDE EI KOSKAAN SYDÄNTÄMME SAA!
Päiväys: 8.6.2023 23:43
Lähettäjä: juhani.starczewski@elisanet.fi
Vastaanottaja: pauli.aalto-setala@eduskunta.fi, heikki.autto@eduskunta.fi, markku.eestila@eduskunta.fi, noora.fagerstrom@eduskunta.fi, sanni.grahn-laasonen@eduskunta.fi, janne.heikkinen@eduskunta.fi, timo.heinonen@eduskunta.fi, antti.hakkanen@eduskunta.fi, juha.hanninen@eduskunta.fi, anna-kaisa.ikonen@eduskunta.fi, janne.jukkola@eduskunta.fi, aleksi.jantti@eduskunta.fi, atte.kaleva@eduskunta.fi, pia.kauma@eduskunta.fi, ville.kaunisto@eduskunta.fi, mari.kaunistola@eduskunta.fi, pihla.keto-huovinen@eduskunta.fi, marko.kilpi@eduskunta.fi, teemu.kinnari@eduskunta.fi, pauli.kiuru@eduskunta.fi, jukka.kopra@eduskunta.fi, terhi.koulumies@eduskunta.fi, milla.lahdenpera@eduskunta.fi, mia.laiho@eduskunta.fi, jarno.limnell@eduskunta.fi, jarmo.lindberg@eduskunta.fi, matias.marttinen@eduskunta.fi, sari.multala@eduskunta.fi, kai.mykkanen@eduskunta.fi, petteri.orpo@eduskunta.fi, karoliina.partanen@eduskunta.fi, susanne.paivarinta@eduskunta.fi, paula.risikko@eduskunta.fi, aura.salla@eduskunta.fi, tere.sammallahti@eduskunta.fi, sari.sarkomaa@eduskunta.fi, arto.satonen@eduskunta.fi, saara-sofia.siren@eduskunta.fi, mari-leena.talvitie@eduskunta.fi, pekka.toveri@eduskunta.fi, ville.valkonen@eduskunta.fi, oskari.valtola@eduskunta.fi, elina.valtonen@eduskunta.fi, heikki.vestman@eduskunta.fi, sofia.vikman@eduskunta.fi, ville.vayrynen@eduskunta.fi, sinuhe.wallinheimo@eduskunta.fi, ben.zyskowicz@eduskunta.fi, sanna.antikainen@eduskunta.fi, miko.bergbom@eduskunta.fi, juho.eerola@eduskunta.fi, ritva.elomaa@eduskunta.fi, kaisa.garedew@eduskunta.fi, jussi.halla-aho@eduskunta.fi, laura.huhtasaari@eduskunta.fi, petri.huru@eduskunta.fi, tomi.immonen@eduskunta.fi, vilhelm.junnila@eduskunta.fi, kaisa.juuso@eduskunta.fi, arja.juvonen@eduskunta.fi, antti.kangas@eduskunta.fi, teemu.keskisarja@eduskunta.fi, ari.koponen@eduskunta.fi, jari.koskela@eduskunta.fi, sheikki.laakso@eduskunta.fi, rami.lehtinen@eduskunta.fi, mikko.lunden@eduskunta.fi, leena.meri@eduskunta.fi, juha.maenpaa@eduskunta.fi, jani.makela@eduskunta.fi, veijo.niemi@eduskunta.fi, mira.nieminen@eduskunta.fi, mauri.peltokangas@eduskunta.fi, jorma.piisinen@eduskunta.fi, mikko.polvinen@eduskunta.fi, sakari.puisto@eduskunta.fi, riikka.purra@eduskunta.fi, lulu.ranne@eduskunta.fi, mari.rantanen@eduskunta.fi, minna.reijonen@eduskunta.fi, anne.rintamaki@eduskunta.fi, jari.ronkainen@eduskunta.fi, onni.rostila@eduskunta.fi, wille.rydman@eduskunta.fi, sami.savio@eduskunta.fi, sara.seppanen@eduskunta.fi, pia.sillanpaa@eduskunta.fi, jenna.simula@eduskunta.fi, jaana.strandman@eduskunta.fi, ville.tavio@eduskunta.fi, sebastian.tynkkynen@eduskunta.fi, joakim.vigelius@eduskunta.fi, timo.vornanen@eduskunta.fi, ville.vahamaki@eduskunta.fi, marko.asell@eduskunta.fi, kim.berg@eduskunta.fi, eeva-johanna.eloranta@eduskunta.fi, seppo.eskelinen@eduskunta.fi, tarja.filatov@eduskunta.fi, elisa.gebhard@eduskunta.fi, maria.guzenina@eduskunta.fi, tuula.haatainen@eduskunta.fi, timo.harakka@eduskunta.fi, eveliina.heinaluoma@eduskunta.fi, pia.hiltunen@eduskunta.fi, mika.kari@eduskunta.fi, kimmo.kiljunen@eduskunta.fi, krista.kiuru@eduskunta.fi, jani.kokko@eduskunta.fi, johannes.koskinen@eduskunta.fi, johan.kvarnstrom@eduskunta.fi, suna.kymalainen@eduskunta.fi, antti.lindtman@eduskunta.fi, aki.linden@eduskunta.fi, lauri.lyly@eduskunta.fi, niina.malm@eduskunta.fi, sanna.marin@eduskunta.fi, helena.marttila@eduskunta.fi, ville.merinen@eduskunta.fi, anna-kristiina.mikkonen@eduskunta.fi, riitta.makinen@eduskunta.fi, matias.makynen@eduskunta.fi, saku.nikkanen@eduskunta.fi, ilmari.nurminen@eduskunta.fi, johanna.ojala-niemela@eduskunta.fi, eemeli.peltonen@eduskunta.fi, pinja.perholehto@eduskunta.fi, piritta.rantanen@eduskunta.fi, nasima.razmyar@eduskunta.fi, joona.rasanen@eduskunta.fi, ville.skinnari@eduskunta.fi, timo.suhonen@eduskunta.fi, tytti.tuppurainen@eduskunta.fi, juha.viitala@eduskunta.fi, pia.viitanen@eduskunta.fi, tuula.vaatainen@eduskunta.fi, paula.werning@eduskunta.fi, pekka.aittakumpu@eduskunta.fi, petri.honkonen@eduskunta.fi, hannu.hoskonen@eduskunta.fi, hanna.huttunen@eduskunta.fi, antti.kaikkonen@eduskunta.fi, eeva.kalli@eduskunta.fi, vesa.kallio@eduskunta.fi, anne.kalmari@eduskunta.fi, hilkka.kemppi@eduskunta.fi, tuomas.kettunen@eduskunta.fi, hanna.kosonen@eduskunta.fi, katri.kulmuni@eduskunta.fi, antti.kurvinen@eduskunta.fi, mika.lintila@eduskunta.fi, markus.lohi@eduskunta.fi, hanna-leena.mattila@eduskunta.fi, timo.mehtala@eduskunta.fi, olga.oinas-panuma@eduskunta.fi, jouni.ovaska@eduskunta.fi, annika.saarikko@eduskunta.fi, mikko.savola@eduskunta.fi, markku.siponen@eduskunta.fi, eerikki.viljanen@eduskunta.fi, fatim.diarra@eduskunta.fi, tiina.elo@eduskunta.fi, bella.forsgren@eduskunta.fi, pekka.haavisto@eduskunta.fi, atte.harjanne@eduskunta.fi, hanna.holopainen@eduskunta.fi, inka.hopsu@eduskunta.fi, saara.hyrkko@eduskunta.fi, krista.mikkonen@eduskunta.fi, maria.ohisalo@eduskunta.fi, jenni.pitko@eduskunta.fi, oras.tynkkynen@eduskunta.fi, sofia.virta@eduskunta.fi, li.andersson@eduskunta.fi, timo.furuholm@eduskunta.fi, veronika.honkasalo@eduskunta.fi, mai.kivela@eduskunta.fi, anna.kontula@eduskunta.fi, minja.koskela@eduskunta.fi, merja.kyllonen@eduskunta.fi, laura.meriluoto@eduskunta.fi, aino-kaisa.pekonen@eduskunta.fi, jussi.saramo@eduskunta.fi, hanna.sarkkinen@eduskunta.fi, anders.adlercreutz@eduskunta.fi, otto.andersson@eduskunta.fi, sandra.bergqvist@eduskunta.fi, eva.biaudet@eduskunta.fi, anna-maja.henriksson@eduskunta.fi, mats.lofstrom@eduskunta.fi, anders.norrback@eduskunta.fi, mikko.ollikainen@eduskunta.fi, joakim.strand@eduskunta.fi, henrik.wickstrom@eduskunta.fi, sari.essayah@eduskunta.fi, mika.poutala@eduskunta.fi, paivi.rasanen@eduskunta.fi, sari.tanus@eduskunta.fi, peter.ostman@eduskunta.fi, harry.harkimo@eduskunta.fi

2. Pietarin kirje 3
Herran tulemus on varma!
7 Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.
7 Niin myös ne taivaat ja maa, jotka nyt ovat, hänen sanansa kautta säästetään tulen varaksi tuomiopäivään asti, jona jumalattomat ihmiset kadotetaan.
7 Ja sen saman sanan varassa ovat nykyiset taivaat ja nykyinen maa tulen tuhoa odottamassa. Niitä säilytetään sitä päivää varten, jona tuomio tulee ja jumalattomat tuhotaan. [Ps. 102:27; Jes. 51:6; 2. Tess. 1:7,8]

SANOMA JUMALALTA

Salama Taivaasta iski Usassa seurakunnan maan tasalle, joka juhli pride-kuukautta ja vihki homoja avioliittoon.
"Sillä katso: se päivä on tuleva, joka palaa kuin pätsi. Ja kaikki julkeat ja kaikki, jotka tekevät sitä, mikä jumalatonta on, ovat oljenkorsia; ja heidät polttaa se päivä, joka tuleva on, sanoo Herra Sebaot, niin ettei se jätä heistä juurta eikä oksaa." (Mal. 3:19)
Massachusetts, Boston USA


Isänmaan asialla - ryhmä

Sadat osallistuivat jälleen Jeesus-marssiin Jyväskylässä!

2023-05-06 07:52:12
Sadat osallistuivat jälleen Jeesus-marssiin Jyväskylässä – Sauli Pulkkisen mukaan kyseessä on mielenilmaisu
https://www.ksml.fi/paikalliset/5899606
Kuvassa voi olla 5 henkilöä, katu ja tekstissä sanotaan E YLIVERTAINEN JEESUSJeesus-marssi 2023 Kauppakadulla. TIMO MUSTALAMPI
Seppo Pänkäläinen 1.5.2023
Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.
Tämän kaupungin Herra
JEESUS ON HERRA
https://www.youtube.com/watch?v=X58Mh7Gt9zU

Kuvassa voi olla 2 henkilöä ja monumenttiTerveiset JEESUS-marssilta!
Kuvassa voi olla 11 henkilöä ja tekstiJeesus-marssi 2023 kulki Yliopistonkadulla. TIMO MUSTALAMPI

Jyväskylän seudun kristilliset seurakunnat viettivät vappua maanantaina marssilla itseään ilmaisten. Jeesus-marssille ensimmäisen kerran osallistuneen Pulkkisen perheen isä Sauli esimerkiksi kertoi, että kyseessä on mielenilmaisu.
– Haluamme julistaa, että Jeesus antaa tulevaisuuden. Jeesus on tie, totuus ja elämä. Jeesus on Herramme.
Kuvassa voi olla 1 henkilö ja tekstissä sanotaan Jeesus turvapaikkan
Ajatusta tukevia julisteita oli runsaasti marssilla, joka lähti Jyväskylän Kirkkopuistosta ja joka palasi noin 40 minuutin kuluttua lähtöpisteeseen. Rauhanomainen mielenilmaus päättyi rukous- ja kiitoshetkeen Kaupunginkirkossa.

Kuvassa voi olla 7 henkilöä, lapsi ja katu
Pulkkisen perhe otti pientä välipaa ennen Jeesus-marssia. Vasemmalta Otso, isä Sauli, Ilja, Oiva, äiti Laura ja Aimo Pulkkinen.

Pulkkisille (isä Sauli, äiti Laura ja pojat Aimo, Ilja, Oiva ja Otso) Jeesus-marssi oli ensimmäinen, mutta tapahtumalla on historiaa: se on järjestetty Jyväskylässä nyt alun toistakymmentä kertaa.
Edellisen kerran marssi järjestettiin Jyväskylässä 2019, jolloin siihen osallistui arviolta 500 ihmistä lähes kymmenestä seurakunnasta. Nyt marssijoita oli järjestäjien mukaan noin 400.
Ilmiö tuli Suomeen 1990-luvulla Englannista ja ajatuksen isäksi mainitaan kansanedustajatyön juuri jättänyt espoolainen Antero Laukkanen. Laukkanen on Majakka-seurakunnan pastori ja perustaja.

Kuvassa voi olla 7 henkilöä
Laura-Kaisa Omar TIMO MUSTALAMPI

Mutta miksi ajankohta on kaikkialla Suomessa vappu, ei esimerkiksi pääsiäinen?
– On varmaan ajateltu aikoinaan, että toukokuussa voi jo olla hyvä sää marssimiseeen. Joka tapauksessa vappu on iloista aikaa ja sanomamme on iloinen, järjestelyissä mukana ollut Missio Churchin Laura-Kaisa Omar kertoi maanantaina.

Päävastuun marssista kantoivat tällä kertaa Jyväskylän Helluntaiseurakunta, Jyväskylän seurakunta, Kohtaamispaikka, Satamaseurakunta, Vaajakosken Baptistiseurakunta – sekä Missio Church.
Omarin mukaan marssilla saattoi olla jäseniä muistakin kristillisistä seurakunnista.

Kuvassa voi olla 6 henkilöä, Brandenburgin portti ja teksti
Pulkkisen perhe Jeesus-marssilla. Vasemmalla Ilja, äiti Laura, Oiva, rattaissa Aimo, Otso ja isä Sauli Pulkkinen. TIMO MUSTALAMPI

Pulkkiset ovat Satamaseurakunnan jäseniä.
– Meillä on kerran viikossa Kuokkalassa kokoontuminen ja kerran kuukaudessa ehtoollistapahtuma. Vapuksi ei ollut sen kummempia suunnitelmia, muutoin kuin osallistuminen tähän marssiin, Sauli Pulkkinen, joka pääsi kantamaan julistetta, kertoi.
Julisteissa todettiin muun muassa, että "Jeesus siunaa Jyväskylää", "Jeesus antaa toivon" ja että "Jesus is Lord". Musiikin säestämän marssin kärjessä kulkivat moottoripyörät, sitten tulivat tanssijat ja lopuksi osallistujat, joissa näkyi myös nuoria paljon.
Jeesus-marssi on yksi Jyväskylän suurimmista kirkkosalien ja kokoustilojen ulkopuolella järjestettävistä kristillisistä tapahtumista.

Kuvassa voi olla 13 henkilöä ja tekstiJeesus-marssi 2023 Yliopistonkadulla TIMO MUSTALAMPITämän kaupungin Herra
Näiden ihmisten Luoja
Koko kansamme suoja
Sä oot

Toivo toivottomille
Rauha rauhattomille
Valo pimeyden yllä
Sä oot

Herra vertaistas ei oo
Herra vertaistas ei oo
Vielä näämme suurempaa
Hänen armoaan julistakaa
Tähän kaupunkiin

Vielä näämme suurempaa
Hänen armoaan julistakaa
Tähän kaupunkiin

Tämän kaupungin Herra
Näiden ihmisten Luoja
Koko kansamme suoja
Sä oot

Tämän kaupungin Herra
Näiden ihmisten Luoja
Koko kansamme suoja
Sä oot

Toivo toivottomille
Rauha rauhattomille
Valo pimeyden yllä
Sä oot

Herra vertaistas ei oo
Herra vertaistas ei oo
Vielä näämme suurempaa
Hänen armoaan julistakaa
Tähän kaupunkiin

Vielä näämme suurempaa
Hänen armoaan julistakaa
Tähän kaupunkiin

Vielä näämme suurempaa
Hänen armoaan julistakaa
Tähän kaupunkiin

Vielä näämme suurempaa
Hänen armoaan julistakaa
Tähän kaupunkiin


JEESUS-MARSSIN LIPPUJEN TEKSTIT:
Jeesus siunaa Jyväskylää

Herra kädelläsi turvassa
Jeesus antaa ilon
Jeesus antaa rauhan
Jeesus antaa tarkoituksen
Jeesus antaa toivon
Jeesus höllii = maistua, tehdä hyvää, miellyttää
Jeesus Jumalan Poika
Jeesus kuoleman voittaja
Jeesus kuoli puolestasi
Jeesus on eeppinen
Jeesus on Herra
Jeesus on herrojen Herra ja kuningasten kuningas
Jeesus on Jumalan Poika
Jeesus on sama eilen tänään ja iankaikkisesti
Jeesus on tie totuus ja elämä
Jeesus on ultimate boss
Jeesus on ylitse muiden
Jeesus on ylösnoussut
Jeesus palaa Kuninkaana
Jeesus parantajani
Jeesus syntien sovittaja
Jeesus tahtoo armahtaa
Jeesus tie Jumalan yhteyteen
Jeesus turvapaikkani
Jeesus tämän kaupungin Herra
Jeesus vapauttaa
Jesus died for me
Jesus is King of kings
Jesus is Lord
Jesus is the Way the Truth and the Life
Jesus loves you
Jesus saves
Jesus Son of God
Löydät armon Jeesuksesta
Vain Jeesus pelastaa
Ylivertainen Jeesus


Isänmaan asialla - ryhmä

KYMMENEN KÄSKYN TAULUT KANSANEDUSTAJILLE 12.4.2023!

2023-04-12 16:31:12

ARVOISAT KOKOOMUKSEN, PERUSSUOMALAISTEN, SOSIALIDEMOKRAATTIEN, KESKUSTAN, VIHREIDEN, VASEMMISTOLIITON, RUOTSALAISEN KANSANPUOLUEEN, KRISTILLISDEMOKRAATTIEN JA LIIKE NYT KANSANEDUSTAJAT!

Olemme vuodesta 1995 alkaen lähettäneet jokaisen eduskuntakauden alkaessa Jumalan Kymmenen Käskyn taulun (liitteenä) alla olevan saatetekstin kera.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.
ARVOISA KANSANEDUSTAJA, JUMALAN RAUHAA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA!

Kunnioittaen lähestymme Teitä tällä kirjeellä ja samalla haluamme lahjoittaa Teille Jumalan alkuperäiset KYMMENEN KÄSKYÄ
Toisen Mooseksen kirjan 20 luvun jakeiden 1- 17 mukaan.

Toivomme, että liitteenä oleva huoneentaulu voisi saada paikan työhuoneessanne ja Sydämessänne muistuttamassa Hänestä, jonka kautta kaikki on luotu. Jeesuksessa Kristuksessa ovat kaikki viisauden ja tiedon aarteet kätkettyinä.
Paavalin kirje kolossalaisille 2 luku jae 3.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.
Raamattu sanoo esivallan olevan Jumalan asettama:

Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. Sen tähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten. Antakaa kaikille, mitä annettava on; kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia.
Paavalin kirje roomalaisille 13 luku jakeet 1-7.

Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi.
Pietarin 1 kirje 2 luku jakeet 13 ja 14.

Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset, kuuliaiset, kaikkiin hyviin tekoihin valmiit, etteivät ketään herjaa, eivät riitele, vaan ovat lempeitä ja osoittavat kaikkea sävyisyyttä kaikkia ihmisiä kohtaan.
Paavalin kirje Tiitukselle 3 luku jakeet 1 ja 2.

Jumala kehottaa rukoilemaan ja kiittämään myös esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.
Paavalin 1 kirje Timoteukselle 2 luku jakeet 1-5.

Hallitseminen on jumalallinen hyve. Raamattu puhuukin
esivallasta jumalina, ei luomisen tähden vaan hallitsemisen tähden.
Johanneksen evankeliumi 10 luku jakeet 31-42 ja Psalmi 82.

Haluamme siunata Teitä ja myös rukoilla puolestanne, jotta Suomi voisi yhdessä Jumalan ja Hänen siunauksensa myötä selvitä näistä vaikeista ajoista.

Helsingissä 12.4.2023

Siunaten ja Onnitellen

Juhani ja Terttu Starczewski, Jyväskylä

--------------

KOKOOMUS
pauli.aalto-setala@eduskunta.fi
heikki.autto@eduskunta.fi
markku.eestila@eduskunta.fi
noora.fagerstrom@eduskunta.fi
sanni.grahn-laasonen@eduskunta.fi
janne.heikkinen@eduskunta.fi
timo.heinonen@eduskunta.fi
antti.hakkanen@eduskunta.fi
juha.hanninen@eduskunta.fi
anna-kaisa.ikonen@eduskunta.fi
janne.jukkola@eduskunta.fi
aleksi.jantti@eduskunta.fi
atte.kaleva@eduskunta.fi
pia.kauma@eduskunta.fi
ville.kaunisto@eduskunta.fi
mari.kaunistola@eduskunta.fi
pihla.keto-huovinen@eduskunta.fi
marko.kilpi@eduskunta.fi
teemu.kinnari@eduskunta.fi
pauli.kiuru@eduskunta.fi
jukka.kopra@eduskunta.fi
jukka.kopra@eduskunta.fi
terhi.koulumies@eduskunta.fi
milla.lahdenpera@eduskunta.fi
mia.laiho@eduskunta.fi
jarno.limnell@eduskunta.fi
matias.marttinen@eduskunta.fi
sari.multala@eduskunta.fi
kai.mykkanen@eduskunta.fi
petteri.orpo@eduskunta.fi
karoliina.partanen@eduskunta.fi
susanne.paivarinta@eduskunta.fi
paula.risikko@eduskunta.fi
aura.salla@eduskunta.fi
tere.sammallahti@eduskunta.fi
sari.sarkomaa@eduskunta.fi
arto.satonen@eduskunta.fi
saara-sofia.siren@eduskunta.fi
mari-leena.talvitie@eduskunta.fi
pekka.toveri@eduskunta.fi
ville.valkonen@eduskunta.fi
oskari.valtola@eduskunta.fi
elina.valtonen@eduskunta.fi
heikki.vestman@eduskunta.fi
sofia.vikman@eduskunta.fi
ville.vayrynen@eduskunta.fi
sinuhe.wallinheimo@eduskunta.fi
ben.zyskowicz@eduskunta.fi

PERUSSUOMALAISET
sanna.antikainen@eduskunta.fi
miko.bergbom@eduskunta.fi
juho.eerola@eduskunta.fi
ritva.elomaa@eduskunta.fi
kaisa.garedew@eduskunta.fi
jussi.halla-aho@eduskunta.fi
laura.huhtasaari@eduskunta.fi
petri.huru@eduskunta.fi
tomi.immonen@eduskunta.fi
vilhelm.junnila@eduskunta.fi
kaisa.juuso@eduskunta.fi
arja.juvonen@eduskunta.fi
antti.kangas@eduskunta.fi
teemu.keskisarja@eduskunta.fi
ari.koponen@eduskunta.fi
jari.koskela@eduskunta.fi
sheikki.laakso@eduskunta.fi
rami.lehtinen@eduskunta.fi
mikko.lunden@eduskunta.fi
leena.meri@eduskunta.fi
juha.maenpaa@eduskunta.fi
jani.makela@eduskunta.fi
veijo.niemi@eduskunta.fi
mira.nieminen@eduskunta.fi
mauri.peltokangas@eduskunta.fi
jorma.piisinen@eduskunta.fi
mikko.polvinen@eduskunta.fi
sakari.puisto@eduskunta.fi
riikka.purra@eduskunta.fi
lulu.ranne@eduskunta.fi
mari.rantanen@eduskunta.fi
minna.reijonen@eduskunta.fi
anne.rintamaki@eduskunta.fi
jari.ronkainen@eduskunta.fi
onni.rostila@eduskunta.fi
wille.rydman@eduskunta.fi
sami.savio@eduskunta.fi
sara.seppanen@eduskunta.fi
pia.sillanpaa@eduskunta.fi
jenna.simula@eduskunta.fi
jaana.strandman@eduskunta.fi
ville.tavio@eduskunta.fi
sebastian.tynkkynen@eduskunta.fi
joakim.vigelius@eduskunta.fi
timo.vornanen@eduskunta.fi
ville.vahamaki@eduskunta.fi

SOSIALIDEMOKRAATIT
marko.asell@eduskunta.fi
kim.berg@eduskunta.fi
eeva-johanna.eloranta@eduskunta.fi
seppo.eskelinen@eduskunta.fi
tarja.filatov@eduskunta.fi
elisa.gebhard@eduskunta.fi
maria.guzenina@eduskunta.fi
tuula.haatainen@eduskunta.fi
timo.harakka@eduskunta.fi
eveliina.heinaluoma@eduskunta.fi
pia.hiltunen@eduskunta.fi
mika.kari@eduskunta.fi
kimmo.kiljunen@eduskunta.fi
krista.kiuru@eduskunta.fi
jani.kokko@eduskunta.fi
johannes.koskinen@eduskunta.fi
johan.kvarnstrom@eduskunta.fi
suna.kymalainen@eduskunta.fi
antti.lindtman@eduskunta.fi
aki.linden@eduskunta.fi
lauri.lyly@eduskunta.fi
niina.malm@eduskunta.fi
sanna.marin@eduskunta.fi
helena.marttila@eduskunta.fi
ville.merinen@eduskunta.fi
anna-kristiina.mikkonen@eduskunta.fi
riitta.makinen@eduskunta.fi
matias.makynen@eduskunta.fi
saku.nikkanen@eduskunta.fi
ilmari.nurminen@eduskunta.fi
johanna.ojala-niemela@eduskunta.fi
eemeli.peltonen@eduskunta.fi
pinja.perholehto@eduskunta.fi
piritta.rantanen@eduskunta.fi
nasima.razmyar@eduskunta.fi
joona.rasanen@eduskunta.fi
ville.skinnari@eduskunta.fi
timo.suhonen@eduskunta.fi
tytti.tuppurainen@eduskunta.fi
juha.viitala@eduskunta.fi
pia.viitanen@eduskunta.fi
tuula.vaatainen@eduskunta.fi
paula.werning@eduskunta.fi

KESKUSTA
pekka.aittakumpu@eduskunta.fi
petri.honkonen@eduskunta.fi
hannu.hoskonen@eduskunta.fi
hanna.huttunen@eduskunta.fi
antti.kaikkonen@eduskunta.fi
eeva.kalli@eduskunta.fi
vesa.kallio@eduskunta.fi
anne.kalmari@eduskunta.fi
hilkka.kemppi@eduskunta.fi
tuomas.kettunen@eduskunta.fi
hanna.kosonen@eduskunta.fi
katri.kulmuni@eduskunta.fi
antti.kurvinen@eduskunta.fi
mika.lintila@eduskunta.fi
markus.lohi@eduskunta.fi
hanna-leena.mattila@eduskunta.fi
timo.mehtala@eduskunta.fi
olga.oinas-panuma@eduskunta.fi
jouni.ovaska@eduskunta.fi
annika.saarikko@eduskunta.fi
mikko.savola@eduskunta.fi
markku.siponen@eduskunta.fi
eerikki.viljanen@eduskunta.fi

VIHREÄT
fatim.diarra@eduskunta.fi
tiina.elo@eduskunta.fi
bella.forsgren@eduskunta.fi
pekka.haavisto@eduskunta.fi
atte.harjanne@eduskunta.fi
hanna.holopainen@eduskunta.fi
inka.hopsu@eduskunta.fi
saara.hyrkko@eduskunta.fi
krista.mikkonen@eduskunta.fi
maria.ohisalo@eduskunta.fi
jenni.pitko@eduskunta.fi
oras.tynkkynen@eduskunta.fi
sofia.virta@eduskunta.fi

VASEMMISTOLIITTO
li.andersson@eduskunta.fi
timo.furuholm@eduskunta.fi
veronika.honkasalo@eduskunta.fi
mai.kivela@eduskunta.fi
anna.kontula@eduskunta.fi
minja.koskela@eduskunta.fi
merja.kyllonen@eduskunta.fi
laura.meriluoto@eduskunta.fi
aino-kaisa.pekonen@eduskunta.fi
jussi.saramo@eduskunta.fi
hanna.sarkkinen@eduskunta.fi

RUOTSALAINEN KANSANPUOLUE
anders.adlercreutz@eduskunta.fi
otto.andersson@eduskunta.fi
sandra.bergqvist@eduskunta.fi
eva.biaudet@eduskunta.fi
anna-maja.henriksson@eduskunta.fi
mats.lofstrom@eduskunta.fi
anders.norrback@eduskunta.fi
mikko.ollikainen@eduskunta.fi
joakim.strand@eduskunta.fi
henrik.wickstrom@eduskunta.fi

KRISTILLISDEMOKRAATIT
sari.essayah@eduskunta.fi
mika.poutala@eduskunta.fi
paivi.rasanen@eduskunta.fi
sari.tanus@eduskunta.fi
peter.ostman@eduskunta.fi

LIIKE NYT
harry.harkimo@eduskunta.fi

--------------

JUMALAN/JEESUKSEN SORMELLA KIRJOITETUT KÄSKYT!
LEVITÄ TIETOA JA ALLEKIRJOITA:
https://www.adressit.com/jumalan_kymmenen_kaskya
Sillä rakkaus Jumalaan on se, että pidämme hänen käskynsä. Ja hänen käskynsä eivät ole raskaat; sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme. 1.Johanneksen kirje 5:3-4

JUMALAN KYMMENEN KÄSKYÄ FACEBOOK LIITY:
https://www.facebook.com/search/top?q=jumalan%20kymmenen%20k%C3%A4sky%C3%A4

JEESUS: Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. Matteus 5:17-18

--------------

Kymmenen käskyn huoneentaulut presidentille, pääministerille, kaikille eduskuntaryhmille yms. Kristityn Vastuu nro. 20 18.5.1995 uutisoi seuraavasti:
Tasavallan presidentti, ministerit, eduskunnan puhemiehet ja ryhmien puheenjohtajat saivat perjantaina lahjaksi Kymmenen käskyn huoneentaulun. Lisäksi keskisuomalaiset ja Skl:n kansanedustajat saivat kukin omat taulunsa. Lahjoittajina olivat jyväskyläläiset Juhani Starczewski ja Juha Lappalainen perheineen. Starczewski on Skl:n kaupunginvaltuutettu.
Aikaisemmin taulun ovat jo saaneet Suomen EU-komissaari Erkki Liikanen ja maaherra Kalevi Kivistö.
Ajatus taulujen lahjoittamisesta syntyi vaalitilaisuudessa, jossa Starczewski tiedusteli puolueiden edustajilta, olisiko kymmenellä käskyllä käyttöä lakeja säädettäessä ja panisivatko ehdokkaat käskyistä muistuttavan taulun huoneensa seinälle, jos tulisivat valituiksi.
Kaikkien mielestä käskyjen seuraaminen olisi hyväksi Suomelle.
Jyväskyläläiset halusivat antaa käskyt alkuperäisessä Mooseksen kirjaamassa järjestyksessä, siksi taulujen saajat joutuvat lukemaan käskyt hieman eri järjestyksessä kuin rippikoulussa.
Katekismuksessa käskyt seuraavat vuoden 787 kirkolliskokouksen järjestystä, jolloin ns. kuvantekokielto (2. käsky) yhdistettiin ensimmäiseen käskyyn ja himoitsemisen kieltävä käsky jaettiin kahdeksi erilliseksi käskyksi (9. ja 10. käsky).
Skl:n ryhmähuoneessa on vanhastaan Katekismuksen järjestystä seuraava käskyjen huoneentaulu.
Taulujen takana on luovutuskirje, johon on koottu esivallan tehtävästä muistuttavia raamatunpaikkoja.
- Kansalaisten tehtävä on siunata esivaltaa. Jos useammat toimisivat näin, niin me suomalaiset voisimme selvitä vaikeuksistamme helpommin, Juhani sanoo.
Juhani Starczewski on tullut aikaisemmin tunnetuksi "hengellisten ideoiden" yhdistämisestä politiikan arkityöhön. Hänen aloitteestaan mm. Jyväskylän valtuuston ja joidenkin lautakuntien kokousten edellä on pidetty rukoushetkiä.
Skl:n ryhmän puolesta taulut vastaanotti Tauno Pehkonen.

- Jumalan Sana on kaksiteräinen miekka. Siihen kuuluu sekä laki että evankeliumi, jotka molemmat on pidettävä terävinä. Pehkonen kiitteli lahjoittajia.

--------------


Isänmaan asialla - ryhmäJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…