Koiran- ja kissanlihan käyttö Kiinassa ihmisravintona kiellettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Järjestelyvastuun siirto Suomeen.

2018-03-14 20:45:13

Kiitos allekirjoituksestasi adressiin "Koiran- ja kissanlihan käyttö Kiinassa ihmisravintona kiellettävä"! Kampanjan järjestelyvastuun siirryttyä kokonaisuudessaan Suomeen, adressista vastaa tästä eteenpäin adressin luonut sitoutumaton ryhmä "Suomalaiset aktivistit Aasian koiran- ja kissanlihakauppaa vastaan". Yhteyshenkilö on sama kuin ennenkin, ja adressin vaatimukset ja perustelut ovat pysyneet ennallaan. Kiinan pääministerille osoitettuun vetoomuskirjeeseen on tullut muutoksia, mutta vaatimukset ja perustelut ovat siinäkin pääpiirteittäin samat kuin edellisessäkin versiossa. Jos mistä tahansa syystä haluat peruuttaa allekirjoituksesi, onnistuu se klikkaamalla adressin vahvistussähköpostin mukana saapunutta linkkiä uudelleen. Jos olet tyytyväinen allekirjoitukseesi, pyydä myös kavereitasi allekirjoittamaan se!


Eeva PaavilainenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.