Haapaveden abc pidettävä toiminnassa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kiitos kaikille allekirjoittaneille!

2019-01-24 07:37:09

Eilen illalla 23.1. lähetin adressit kpo:n toimitusjohtaja Kim Biskopille sekä toimialajohtaja Antti Paanaselle.

Adressien mukan oli teksti.

Haapavedellä ollaan todella huolestuneita abc:n kohtalosta. Toivomme että annatte Haapavedelle vielä mahdollisuuden säilyttää toiminnan. Olisi todella kohtalokas menetys jos abc suljetaan. ABC on suosittu kohtaamispaikka niin iäkkäämpien kuin nuorison keskuudessa. Täältä käytännössä loppuu kaikki jos nyt ovet suljetaan. 
Olisi hyvä jos konsepti muuttuisi, ja saataisiin sellaisia palveluja mitä tänne on kaivattu jo pitkään. Pikaruokaloista täällä on pula, sekä kahviloista. Paikkakunnalla käy esim paljon juniori jääkiekkoilijoita turnauksissa viikonloppuisin ja aamulla on aikaisin lähdetty reissuun ja pitkä turnaus venyy iltapäivään, olisi pelaajille mieluinen ruokapaikka juuri ABC:llä. Sijaintikin on loistava, koska jäähalli ja liikuntahalli on ihan abc:n lähettyvillä. 
Liitteinä olevat adressit kerättiin netissä adressit.com sivustolla sekä ABC:llä ihmisten toiveesta. Netti-adressissa on myös viestejä teille asiakkailta, jotka pyydän myös lukemaan.
Vajaassa viikossa nimiä tuli yhteensä 694 kappaletta, ABC:llä niistä kirjoitettiin 361 kappaletta. Mielestäni tuo kävijämäärä on kunnioitettava.
 
Ystävällisin terveisin
 
Essi Heikkilä

 


Essi HeikkiläJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinällesi ja ryhmissä, jotka liittyvät adressin aiheeseen.
  • Ota yhteyttä ystäviisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttämällä sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.