TASOKOROTUS TOIMEENTULOTUKEEN

Ota yhteyttä adressin tekijään

TOIMEENTULOTUKI NOUSEE VÄLIAIKAISESTI

2020-06-03 11:21:53

Hallitus korottaa toimeentulotukea. Korotus on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka. Saimme siis "erävoiton", syksyllä jatkamme vaatien tuota edellämainittua korotusta pysyväksi.

Allekirjoitusten kerääminen keskeytetään toistaiseksi, syksyllä siis jatkamme uusin voimin. Hyvää kesää kaikille teille - pidetään edelleen toisistamme huolta!


Veli-Matti Hurskainen, Pälvi Uusitalo

UUSI VUOSI, UUDET "KUJEET"

2020-01-29 18:34:21

HEI!

Päivitimme adressin kansitekstin, asiasisältö pysyi tietysti samana. Ja kuten varmasti huomaatkin, myös kuva on uusi ja ajankohtainen.

Työ toimeentulotuen tasokorotuksen puolesta jatkuu!

 


Veli-Matti Hurskainen, Pälvi Uusitalo

VAHVISTAMATTOMAT ALLEKIRJOITUKSET

2019-09-29 09:46:35

HEI!

Kävithän vahvistamassa allekirjoituksesi sähköpostiisi tullutta linkkiä klikkaamalla? Sähköpostin lähettäjä on adressit.com eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin klikata saamaasi linkkiä hiirellä. Sen jälkeen ohjaudut adressisivulle - ja allekirjoituksesi on vahvistettu.

Näitä vahvistamattomia allekirjoituksia on yllättäen useita kymmeniä, joista jokainen on todella tärkeä. Jos sinulla on jotain kysyttävää asiaan liittyen, vastaamme mielellämme. Minun tavoittaa myös Facebookista, ja vastaan saamiini viesteihin muutaman tunnin sisällä.

Yhteistyöllä saamme asian eteenpäin, kiitos teidän!

-Pälvi Uusitalo


Veli-Matti Hurskainen, Pälvi UusitaloJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinällesi ja ryhmissä, jotka liittyvät adressin aiheeseen.
  • Ota yhteyttä ystäviisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttämällä sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.