Kouvolan Seuraparlamentin vetoomus kaupungin liikuntaseuroihin vaikuttavien säästötoimien kohtuullistamiseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Seuraparlamentin vetoomuksen vaikutukset ja jatkotoimenpiteet

2019-11-27 18:15:31

Seuraparlamentin tekemä vetoomus huomioitiin Kouvolan kaupunginhallituksen ja valtuuston käsittelyissä, kiitos kaikille vetoomukseen osallistuneille. Asia ei kuitenkaan vielä jäänyt tähän. Kaupunginvaltuuston kokouksessa valtuusto päätti että liikuntatilojen varausmaksuja kaikilta ryhmiltä korotetaan siten, että tulonlisäysodote on yhteensä 400 000 euroa vuodessa ja asia siirrettiin liikunta- ja kulttuurilautakunnan käsiteltäväksi.

Seuraparlamentti kokoontui 21.11. keskustelemaan miten säästötoimenpiteet tulevat vaikuttamaan liikuntatilojen käyttöhintoihin. Hinnastokorotukset tulevat voimaan 1.1.2020, mutta juniorivuoroihin kohdistuvista hinnoista pitää tehdä vielä uusi ehdotus liikunta- ja kulttuurilautakunnalle kevään 2020 aikana.

Keskusteluiden pohjalta laadittu yhteenveto ja ehdotus hinnastoon tehdään seuraavassa Seuraparlamentin kokouksessa 4.12. Tämän jälkeen kutsutaan yhteiseen tilaisuuteen koolle mahdollisimman laaja otanta Kouvolan urheiluseuroista keskustelemaan tasapuolisesta ja kaikki lajit huomioonottavasta ehdotuksesta. Seurojen yhteiseen tilaisuuteen kutsutaan mukaan myös liikunta- ja kulttuurilautakunnan jäseniä.

Yhteistyöterveisin,

Mika Seppälä, puheenjohtaja
Kouvolan Seuraparlamentti

https://www.kouvola.fi/seuraparlamentti/


Mika Seppälä

Seuraparlamentin vetoomus toimitettu kaupungin kirjaamoon

2019-10-28 11:26:57

Seuraparlamentin vetoomus on toimitettu kaupungin kirjaamoon torstaina 24.10. Lisäksi adressi allekirjoituksineen on toimitettu tiedoksi kaupunginhallituksen 28.10. pidettävään kokoukseen.

Allekirjoitusten kerääminen jatkuu verkossa myös kaupunginhallituksen kokouksen jälkeen, mutta haluan jo tässä vaiheessa kiittää kaikki allekirjoittaneita aktiivisuudesta. Aikataulu oli tiukka, mutta tämä osallistumisen taso osoittaa että kyseessä on kuntalaisille tärkeä asia.

Yhteistyöterveisin,

Mika Seppälä, puheenjohtaja
Kouvolan Seuraparlamentti

 
https://www.kouvola.fi/seuraparlamentti/

 


Mika SeppäläJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…