Ei tuulivoimaa Tervolan Valkiavaaraan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Valkiavaara

2020-12-05 20:15:09

 

5.12.2020

Kiitos kaikille allekirjoittaneille! Olemme saaneet tueksemme 469 allekirjoitusta, joista 426 on sähköisesti ja 43 perinteisesti kirjoitettu paperille. Matka jatkuu edelleen allekirjoituksia keräten. Maanomistajat  ja Energiequelle eivät ole vielä hankesuunnitelmaa esitelleet kunnalle, joten olemme alkumetreillä.

10.12.2020 Tervolan kunnanvaltuusto kokoontuu ja käsittelyssä on kuntalaisaloite suojaetäisyyksistä tuulivoimaloihin. https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/16867  Ennen  kunnanvaltuuston kokousta otamme välitulosteen kertyneistä äänistä ja annamme adressin kunnanvaltuuston puheenjohtajalle. Haluamme tuoda kantamme esille tuulivoimaa koskevissa päätöksissä.

Vastustamme tuulivoimarakentamista Valkiavaaraan ja Tervolaan, ja se sotii arvojamme vastaan. Mutta jos tuulivoimaa suunnitellaan nyt ja tulevaisuudessa, se tarvii sääntelyä ja parempia lakeja. Kuntalaisaloite suojaetäisyyksistä koskettaa kaikkia tervolalaisia, mökkiläisiä ja retkeilijöitä. Suomessa oli vuoden 2019 lopussa 754 tuulivoimalaa ja hankelistoilla on tänä vuonna yli 3400 voimalaa. Ja määrä kasvaa koko ajan. Valkiavaaran hanke ei ole ensimmäinen Tervolassa, ei toinen, eikä todennäköisesti viimeinen.

Jokainen allekirjoitus on tärkeä.

 

 ,


Tanja Uokkola ja Tarja VolotinenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…