Kalaholman koulun puolesta, sen lakkauttamista vastaan 

Ota yhteyttä adressin tekijään

KIITOS allekirjoituksestasi Kalaholman koulun puolesta!

2020-06-08 19:20:29
KIITOS!

Kiitos kun allekirjoitit sähköisen adressin - "Kalaholman koulun puolesta, sen lakkauttamista vastaan" - osoitteessa adressit.com. Adressin on allekirjoittanut jo 1669 henkilöä!

Adressi (allekirjoitukset & kommentit) on toimitettu Porissa eteenpäin ja sen jakelu oli seuraavanlainen:
- Valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat
- Valtuustoryhmien puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat
- Kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat
- Kaupunginjohtaja
- Kaupungin yhteyspäällikkö
- Kaupungin kirjaamo

Lisäksi:
Porin kaupunki pyysi kommentoimaan uutta palveluverkkoesitystä (pori.fi/palveluverkkouudistus) sähköisellä lomakkeella. Adressiin kertyneet kommentit koottiin yhteen ja täytettiin kyseiselle lomakkeelle kohtaan "Kommenttini Itä-Porin palvelualueen muutosesityksestä". Adressin allekirjoittaneiden ajatukset, mielipiteet ja kommentit siis päätyivät päättäjille myös tätä kautta. 

Porin kaupunginhallitus käsitteli palveluverkkouudistusta tänään 8.6.2020 ja päätti ehdottaa palveluverkkouudistusesityksen kaupunginvaltuustolle. Kaupunginvaltuustolle ehdotettu esitys palveluverkon uudelleenjärjestelyistä Itä-Porin palvelualueella koulumme osalta on seuraavanlainen: "Kalaholman koulu jatkaa ennallaan ja peruskorjaustarve arvioidaan vuoden 2024 lopussa." Porin kaupunginvaltuusto käsittelee asiaa 15.6.

KALIS.jpg

 

Kaupungin suunnitelmat lakkauttaa monelle rakas koulu keräsi ison määrän ihmisiä koulun pihalle tiistaina 2.6.2020.

Johanna Laaksonen ja Riikka Lahdenperä, Kalaholman koulun vanhempainyhdistys ry, Janne Elonen ja Maria Ruohomäki, Kalaholman ja Lukkarinsannan kiinteistönomistajat ryJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinällesi ja ryhmissä, jotka liittyvät adressin aiheeseen.
  • Ota yhteyttä ystäviisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttämällä sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…