Hyvinkääläisten taidepäiväkotien säilyttämisen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Pilkepäiväkodit jatkaa Taikahattua ja Ihmekonetta

2020-06-18 06:11:14

Hei kaikille!

Saimme eilen tietää, että Touhula lopettaa toiminnan Ihmekoneessa, Ilonassa ja Taikahatussa.

Tänään saimme tietää, että Pilkepäiväkodit on ostanut Taikahatun ja Ihmekoneen. Tässä heidän tiedote kokonaisuudessaan. Tätä saa mielellään välittää kaikille asianosaisille.Pilke / Touhula-tiedote päiväkoti Ihmekoneen ja Taikahatun vanhemmille 18.6.2020, Hyvinkää
 
Hyvät vanhemmat,
 
päiväkotinne toiminta jatkuu elokuussa.


Päiväkodin nimi, aukioloajat ja hoitomaksut pysyvät ennallaan. Kunnan varhaiskasvatus on toivonut toiminnalle jatkajaa, ja päiväkodin uusi toimija on Pilke päiväkodit, jolla on yli 20 vuoden kokemus ja vahva osaaminen varhaiskasvatuksesta. Pilkkeellä on 146 päiväkotia eri puolilla Suomea. Lisäksi järjestämme perusopetuksen iltapäiväkerhotoimintaa ja lasten kotihoitopalvelua. Lapset ovat toimintamme keskiössä ja haluamme tehdä työtämme suurella sydämellä kohdaten lapset aidosti ja läsnäolevasti.


Tutustu Pilke päiväkotien toimintaan  
 
Miten seuraavaksi tulee toimia?
 
Perheiden on haettava päiväkotipaikkaa uudestaan Pilkkeeltä. Se onnistuu helposti tämän linkin kautta: https://hakemus.pilkepaivakodit.fi/
 
Tietonne kerätään Pilkkeen Daisy-järjestelmään, joka on perheiden ja päiväkotien yhteydenpitokanava. Tarkastattehan huolellisesti, että kirjaatte sähköpostiosoitteenne oikein.
 
Päiväkotipaikan hakeminen on välttämätöntä, sillä vanhat asiakas- ja yhteystietorekisterit eivät siirry Pilke päiväkodeille. Kaikille nyt hoidossa oleville lapsille taataan paikka samassa, tutussa päiväkodissa. 
 
Mikä muuttuu?
 
Vaikka päiväkodin nimi, aukioloajat ja hoitomaksut pysyvät ennallaan, puhelinnumerot muuttuvat. Myös henkilökuntaan saattaa tulla muutoksia, mutta toivomme, että mahdollisimman moni teille tuttu aikuinen jatkaa työtään Pilkkeellä. 
 
Lähetämme perheille lisätietoa päiväkodin toiminnasta heinäkuun lopussa, ennen kuin päiväkoti aukeaa kesäpäivystyksen jälkeen. Tiedotteesta selviävät uudet puhelinnumerot. Kerromme myös, ketkä ovat päiväkodin aikuiset. Kun tulette päiväkotiin lomien jälkeen, saatte ohjeet myös Daisy-järjestelmän käyttöön.
 
Jos teillä on kysyttävää, voitte olla suoraan yhteydessä Minnaan tai Riikkaan, yhteystiedot alla. Kaikkiin kysymyksiin meillä ei vielä ole vastausta, mutta teemme kaikkemme auttaaksemme teitä.


Teemme parhaamme, jotta lasten hyvä ja turvallinen arki säilyy ja te vanhempina voitte tuoda lapsenne päiväkotiin hyvillä mielin. Tarkoituksenamme on saada lasten arki normaalisti käyntiin lomien jälkeen heti maanantaina, elokuun 3. päivänä.


Levollista kesää!

 

Yhteistyöterveisin,

Minna Martikainen,

Pilke päiväkodit Oy,

toimitusjohtaja ja lastentarhanopettaja,

p. 044 521 2159, minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi                        

 

Riikka Mattsson,

Pilke päiväkodit Oy,

asiakkuusjohtaja ja lastentarhanopettaja,

p. 040 579 9066, riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi                                   
 


Sanna Kela, Taidepäiväkotien vanhempaintoimikuntaJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…