Väärä paikka tuulivoimalle - Päijänne, Jyväskylä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tilannekatsaus Salola Wind Park 3.6.2021 / Adressissa liki 2600 allekirjoitusta!

2021-06-03 06:42:38

Kiitos teille kaikille Väärä paikka tuulivoimalle- adressin allekirjoittaneille.  

Ohessa linkki Katri Ruthin katsaukseen: https://youtu.be/H2TalldYF2A

Miltä näyttää Salola Wind Park -hankkeen valmistelu kesäkuussa 2021 Putkilahdesta katsoen? Keskeisin viesti katsauksessa on, että hankkeen valmistelu etenee. 16.3.2021 Jyväskylän kaupungin tiedotteen mukaan ympäristönvaikutusten arviointia ja tuulivoimakaavan luonnosta laaditaan nyt kevään aikana. Molempia valmistelee konsulttiyhtiö Sitowise. Kaupungin tiedotteen mukaan aineisto valmistuu siten, että se olisi kaupunkirakennelautakunnan hallinnollisessa käsittelyssä alkusyksystä 2021, eli elo-syyskuussa. On siis mahdollista, että yksi kaupungin suurimmista hankkeista tulee aivan ensimmäisten asioiden joukossa juuri työnsä käynnistävälle lautakunnalle. Kiinnostavaa taustatietoa valmistelusta saa Keski-Suomen ELY-keskuksen lausunnosta, jonka se antoi ympäristövaikutusten arviointisuunnitelmasta. Lausunto pitää sisällään yhteenvedot muistutuksista ja viranomaislausunnoista, joita suunnitelmasta jätettiin viime syksynä. Lausuntoja annettiin 53 kappaletta, joissa oli 237 allekirjoittajaa. Lausunnot olivat ELY:n mukaan pääosin kielteisiä. Kannattaa tutustua tähän tarkemmin, tieodsto ”yhteysviranomaisen lausunto”:

https://www.ymparisto.fi/salolantuulivoimahankeYVA

Voidaankin todeta, että te 2600 ”Väärä paikka tuulivoimalle”- adressin allekirjoittanutta olette oikeassa asian suhteen.  Hankkeen edetessä myös kansalaisten painetta tarvitaan lisää: Muistakaa kertoa eteenpäin, että adressin allekirjoituksia tarvitaan syksyllä ohjaamaan päätöksentekoa oikeaan. Jokaisella on mahdollisuus olla aktiivinen kansalainen helposti tässä asiassa tuomalla näkemyksensä julki.  

Jos etsitte Jyväskylässä kuntavaaliehdokasta, jonka mielestä Salola Wind Park on väärässä paikassa, niin tiedoksi: Katri Ruth on ehdolla, numero 274. Lisäksi hän vaikuttaa aktiivisesti siihen, että kullan etsintä Salola Wind Parkin naapurissa, Päijänteen rannan tuntumassa, ei pääsisi etenemään.

Lisää Katrin ajatuksia: https://www.katriruth.fi/.

Seuraa somessa: https://www.facebook.com/ruthinkatri

Adressin ylläpitäjien puolesta: Juha Ahvenainen


Teija Koskinen - Jyväskylän Vespuoli - vastatuuleen.fi

Adressi saavutti 1000 sähköistä allekirjoitusta - kerääminen jatkuu myös paperiadressein!

2020-10-25 20:36:45

Sähköisetkin adressit ylittivät 1000 allekirjoituksen välietapin - kiitos aktiivisuudesta ja jatketaan tiedon jakamista sähköisesti sekä kerääämällä paperiadresseja.

Adressi on herättänyt kaivattua keskustelua, tervettä mielenkiintoa ja lisännyt tietoisuutta hankesuunnitelmasta. Ensimmäinen väliraportti luovutettiin kaupunginjohtajalle ja avainvirkamiehille 18.9.2020. Videon luovutuksesta ja muuta ajantasaista tietoa hankkeen etenemisestä löydät https://www.vastatuuleen.fi/

Adressit.com nettipalvelussa adressin on allekirjoittanut n. 1020 henkilöä. Paikalliset ihmiset ovat keränneet paperiadresseihin pitkälti yli 1100 allekirjoitusta.

Tutustuthan myös allekirjoittajien kommentteihin, joita on kerääntynyt jo melkoisen paljon. Tärkeitä kommentteja!

Löydät aiheesta jaettavia uutisia ja tietoa Facebookista:

https://www.facebook.com/vastatuuleen.fi

Lisätietoja ja yhteystiedot löydät www.vastatuuleen.fi olethan sivuston kautta yhteydessä jos haluat kerätä paperisia adresseja lähiympäristöstäsi. Jokainen allekijrjoitus on tärkeä!

Nimien keruu jatkuu, kunnes hankkeen valmistelu lopetetaan.

www.vastatuuleen.fi


Teija Koskinen - Jyväskylän Vespuoli - vastatuuleen.fi

Ensimmäinen luovutus 18.9 klo 11.00 - Jyväskylän kaupungintalon rappusilla

2020-09-14 19:36:34

Nyt on tärkein aika vaikuttaa - voit osaltasi auttaa muistuttamalla omaa verkostoasi!

Adressi on herättänyt kaivattua keskustelua, tervettä mielenkiintoa ja lisännyt tietoisuutta hankesuunnitelmasta. Nyt ennen tärkeitä päätöksiä luovutamme huolestuneiden kansalaisten viestit ja allekirjoitukset kaupunginjohtajalle.

Adressit.com nettipalvelussa adressin on allekirjoittanut n. 750 henkilöä. Paikalliset ihmiset ovat keränneet paperiadresseihin huikeat yli 1000 allekirjoitusta.

Löydät aiheesta jaettavia uutisia ja tietoa Facebookista:

https://www.facebook.com/vastatuuleen.fi

Instagramista:

@vastatuuleenfi

Lisätietoja:

www.vastatuuleen.fi

Nimien keruu jatkuu ensimmäisen luovutuksen jälkeenkin, kunnes hankkeen valmistelu lopetetaan.

Pelastetaan yhdessä kappale kauneinta Suomea!

 

Teija Koskinen - Jyväskylän Vespuoli - vastatuuleen.fi


Teija Koskinen - Jyväskylän Vespuoli - vastatuuleen.fi

Adressin ensimmäinen luovutus lähestyy - allekirjoituksia kerääntynyt 1500

2020-09-05 11:34:04

Kiitos!

Adressi on herättänyt kaivattua keskustelua, mielenkiintoa ja lisännyt tietoisuutta hankesuunnitelmasta. Adressin ensimmäinen luovutus lähestyy, joten toivomme edelleen aktiivisuutta adressin jakamisessa.

Adressit.com nettipalvelussa adressin on allekirjoittanut n. 650 henkilöä. Paikalliset ihmiset ovat keränneet paperiadresseihin yli 800 allekirjoitusta.

Aiheesta lisää Facebookissa.

https://www.facebook.com/vastatuuleen.fi/videos/3414504038596384

Aiheesta tietoa:

www.vastatuuleen.fi

Ensimmäinen adressin luovutus tapahtuu lähiaikoina. Nimien keruu jatkuu, kunnes hankkeen valmistelu lopetetaan.

Nyt on aika vaikuttaa – käy allekirjoittamassa ja pelasta kappale kauneinta Suomea


Teija Koskinen - Jyväskylän Vespuoli - vastatuuleen.fi

Nyt on oikea aika vaikuttaa - Kerätään lisää allekirjoituksia!

2020-07-30 07:23:13

Kiitos!

Upea saavutus ja hienoa nähdä kun tieto lisääntyy myös adressin nimilista kasvaa. Kiitokset jo tähän astisesta osallistumisesta! Adressia on jaettu Facebookissa tällä hetkellä 938 jaon verran! Kuitattuja sähköisiä adressaja on kasassa n. 450, parisen kymmenttä odottavat vielä kuittaamista sähköpostissa. Paperisissa adresseissa on lisäksi yli 300 nimeä!

Muistutuksena, että adressi on aivan yhtä tärkeä vaikka ruksittaa kohdan, että oma nimi ei näy julkisesti, toivoisin kaikkia jakaneita välittämään tätä infoa, jotta näin tärkeään asiaan kantansa ilmaiseminen ei jäisi ainakaan tästä kiinni!

Toivotamme kaikki myös tervetulleiksi keskustelemaan aiheesta kuntalaisen näkökulmasta tulevana lauantaina 1.8.2020 klo. 12.00 - 18.00 Jyväskylän satamaan!

https://www.facebook.com/events/301357144544135/


Teija Koskinen - Jyväskylän Vespuoli - vastatuuleen.fi

Nyt on aika vaikuttaa - kiitos!

2020-07-28 05:03:06

Hienoa ja kiitokset kaikillle adressin allekirjoittaneille ja jakaneille!

Jakoja on nyt yli 600 kpl ja allekirjoituksia yli 300 kpl digiadressissa ja parisensataa paperiadressia. Melko paljon on vielä sähköpostissa kuittauksen vaativia nimiä varmistettavana, joten tästä olisi hyvä varmasti muistutella ihmisiä.

Tulos kuitenkin kertoo jo nyt, että luonto ja sen arvot merkitsevät Suomalaisille paljon - monimuotoinen luonto ja sen maisemat kokemuksineen on tärkeintä omaisuuttamme!

 


Teija Koskinen - Jyväskylän Vespuoli - vastatuuleen.fi

Hienoa, että kansalaisia kiinnostaa!

2020-07-26 21:17:20

Suurkiitokset kaikille allekirjoittaneille ja jakaneille! Päivän mittaan kasaantui jakoja n.260 kpl. Adressin on allekirjoittanut sähköisesti reilusti yli 100 henkilöä (muistakaahan tehdä sähköpostilla kuittaus ja jos sähköpostia ei näy niin saatat olla kirjoittanut s-postin väärin, jolloin adressi ei kuittaannu). Lisäksi paperiseen samasisltöiseen adressiin tuli päivän mittaan noin 150 allekirjoitusta. Jaetaan edelleen aktiivisesti jatkossakin ja tehdään adressista merkittävä!


Teija Koskinen - Jyväskylän Vespuoli - vastatuuleen.fiJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…