Salon synnytysosaston ja lastenosaston säilyttävä Salossa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Adressin alekirjoittaminen on päättynyt ja nimet tulostettu

2012-05-01 20:45:40

Salon synnytysyksikön ja lastenosaston säilyttämistä puolustavaan adressiin kertyi 1.5.2012 mennessä 2491 allekirjoitusta. Adressi luovutetaan ke 2.5 klo 15.30 Salon aluesairaalan pääsisäänkäynnin edessä Salon aluesairaalan johdolle, paikalle kutsuttu myös VSSHP:n hallituksen paikallisia edustajia ja SAS:n johtokunnan edustajia. Adressi luovutetaan juuri ennen johtokunnan kokousta. Kiitos kaikille allekirjoittaneille, toivotaan että tällä adressilla olisi vaikutusta päätöksentekoon! :) Laitan adressin tiedoksi myös Sosiaali- ja terveysministeriöön, VSSHP:n lisäksi.


Elina Seitz

Adressin luovuttaminen ke 2.5 klo 15.30

2012-04-23 19:34:52

Adressin luovutustilaisuus ke 2.5 klo 15.30 Salon aluesairaalan piha-alueella. Paikalle kutsuttu mm. ylilääkäri ja paikallisia johtokunnan / VSSHP:n valtuuston edustajia. Toivon paikalle luovutusta seuraamaan asiasta kiinnostuneita ja osastojen säilyttämistä puolustavia kuntalaisia, helistimet mukaan matkaan! Tarkoitus kokoontua rauhanomaiseen mielipiteenilmaisuun adressin luovuttamisen yhteydessä.


Elina Seitz

Allekirjoitukset huhtikuun loppuun mennessä

2012-04-14 11:19:36

Lyhennän adressin allekirjoittamisaikaa, huhtikuun loppuun asti aikaa, toukokuun sijaan. Tavoitteena saada asiaa eteenpäin nopeammalla aikataululla! Tiedoksi myös Yle Turun netissä 13.04.2012 ollut, radiohaastattelusta tehty juttu:

 

Kuva: Yle

Salossa toimiva Lapsiperheiden Etujärjestö vastustaa synnytysten siirtämistä   Salosta Turkuun. Yhdistys on aloittanut nimien keräämisen netissä. Vajaassa   viikossa allekirjoituksia on tullut yli 1500.

Adressin alulle laittanut Elina Seitz kertoo, että synnytysten siirtoa on   kaavailtu tasaisin väliajoin.

- Ydinasia on säilyttää palveluja tällä alueella. Synnytyksiä on kuitenkin   niin paljon, että tuntuu älyttömältä miettiä jotain tulevia asetuksia   joistain tuhannen synnytysten rajoista. Jos nyt on jotain 800 synnytystä,    niin nyt täytyisi ajaa alas toiminta hyvissä ajoin. Tämä ei tunnu ihan   järkevältä.

Salon aluesairaalan johtokunta päätti viikolla, että se ei hyväksy synnytys-   ja lastenosaston siirtoa Turkuun. Johtokunta vaatii lisätietoja synnytysten   ja lastenosaston siirron taloudellisista vaikutuksista ennen päätösten   tekemistä.

Salon aluesairaalan johtava lääkäri Matti Heikiö on aiemmin esittänyt, että   synnytykset siirrettäisiin vuonna 2018 valmistuvaan Tyksin U-sairaalaan. Lopullisen   päätöksen asiaan tekee sairaanhoitopiirin valtuusto.

Asioiden perusteellinen selvittäminen on Seitzin mielestä hyvä asia.

- Ei tätä voi näin tehdä, ettei ole oikeasti selvitetty vaikutuksia lapsiin,   perheisiin ja salolaisiin. Täytyy myös ihan taloudellisesti selvittää,   tuleeko muka ihan oikeasti halvemmaksi siirtää synnytykset Turkuun, vaatii   Seitz.

Seitz aikoo luovuttaa adressin vielä huhtikuun aikana Varsinais-Suomen   sairaanhoitopiirille ja Salon päättäjille sekä mahdollisesti myös sosiaali-   terveysministeriöön.

Yle Turku


Elina SeitzJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Facebook
Tulisiko kouluissa olla viikoittainen kasvisruokapäivä?