Porin eläinlääkäripäivystyksen toimivuus on säilytettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Yt-neuvottelut

2020-12-05 12:13:36

Eläinlääkäripäivystyksen alasajosta on käynnissä yt neuvottelut. Kuvaavaa virkamiesjohdon toiminnasta on se, että eläinlääkärille ei ole pystytty näyttämään laskelmia, mistä säästöt koostuisivat ja kuinka suuria ne olisivat. Työntekijäpuolelle oli myös esitetty tuleva työvuorolista jossa oli siis vain 1 päivystäjä nykyisen 2:n sijaan. Tuo työvuorolista esittäminen ennen kuin yt:t ovat päättyneet antaa aikaa erikoisen kuvan Porin kaupungista. Hyvä hallintotapa on täysin hukassa.

Kaiken kaikkiaan nuo YT neuvottelut ovat virkamiesjohdolle mitä ilmeisimmin pelkkä lakisääteinen välttämätön paha. Päätös on jo tehty, vaikka järkeviä perusteita sen tueksi ei löydykään mutta vastaan kyllä.

Poliitikot ovat kerran pelastaneet päivystyksen ja ovat taas ainoa toivo. Nyt olisi tärkeää saada mahdollisimman paljon allekirjoituksia ja kertoa poliitikoille, että tällä asialla on todellakin merkitystä. Allekirjoitusten lisäksi olisikin hyvä olla yhteydessä suoraan poliitikkoihin ja antaa suoraa palautetta laajalla rintamalla.

Jatketaan taistelua eläinlääkäri päivystyksen puolesta.

 

 

 


Tero JärveläJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…