Koiran jätöksistä sakko 300 EUR

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kiitoksia ja jatketaan :)

2021-10-08 04:22:15

Hyvät allekirjoittajat! Adressin yleinen menestys on ollut heikohko, muttei hätää 😊 Lemmikkieläinten määrä kasvaa, mikä parantaa yleistä hyvinvointia ja buustaa talouden kehitystä (onhan yleisessä tiedossa, että lemmikkieläimen läsnäololla on positiivinen vaikutus isännän terveyteen ja lemmikkieläimet ovat melko hyviä kuluttajia). Terveyden parantaminen ja kulutuksen lisääminen sekä säästää että lisää valtion verotuloja suoraan ja valinnaisesti, mikä lisää hyvinvointia edelleen. On hyvä lisätä tietoisuutta jätösten korjaamisen tarpeellisuudesta. Yllättävää, mutta kyltit (”Korjaathan koiran jätökset”) toimivat! Oma esimerkki toimii vieläpä tehokkaammin. Nykyään (mielestäni) kaikki naapurimme keräävät jätökset vaikken sanonut sanaakaan 😊    

Kiitollisin terveisin,

Maria Taina-Parviainen


Maria Taina-Parviainen



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…