Vetoomus Farzad Esmailin oleskeluluvan puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Vetoomus Farzad Esmailin oleskeluluvan puolesta

2021-06-13 09:41:44

Vetoamme Suomen viranomaisiin Farzad Esmailin oleskeluluvan myöntämiseksi. Hän on asunut Suomessa jo yli 12 vuotta, jonka aikana hän on opiskellut suomen kielen, ammatin ja tehnyt jatkuvasti töitä ja maksanut veroja.

 

Farzad Esmaililla on puoliso ja tytärpuoli Suomessa. Hänellä on vuodesta 2018 saakka ollut yhteinen yritys puolisonsa kanssa. Yritys on ELY-keskuksen mukaan suorittanut kaikki lakisääteiset maksut, ja ELY-keskus on antanut myönteisen osapäätöksen oleskeluluvan myöntämiseksi. Maahanmuuttovirasto antoi toukokuussa päätöksen, jonka mukaan Farzad Esmaili pitää karkottaa Suomesta eikä hän saa toimia yrittäjänä eikä edes työntekijänä yrityksessään.

 

Migrin päätös on inhimillinen tragedia paitsi Farzadille itselleen, myös hänen puolisolleen ja tytärpuolelleen. Se on myös järkytys kaikille yrittäjäpariskunnan palveluita ostaneille ihmisille ja heidän ystävilleen. 

 

Vetoamme perheen puolesta Suomen viranomaisiin: älkää hajottako perhettä ja karkottako ahkeraa yrittäjää ja veronmaksajaa Suomesta! Se ei ole inhimillistä eikä edes suomalaisen yhteiskunnan edun mukaista.


LilyJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…