Kilpisjärventie on kunnostettava turvalliseksi kaikille tiellä liikkujille!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kiitos allekirjoituksestasi

2022-02-10 19:42:02

Hei Kilpisjärven tien kunnostusta vaativan adressin allekirjoittaja,

kiitos, että olet mukana adressissa yhdessä noin 2500 muun henkilön kanssa! Meitä on ilahduttavan monta.

Mukana adressissa on niin paikallisia asukkaita, ammattiautoilijoita ja palo- ja pelastusalanhenkilöstöä kuin myös motoristeja, karavaanareita, vaeltajia ja retkeilijöitä sekä kalastajia ja metsästäjiä.

Olen aiheen tiimoilta ollut yhteydessä myös Saamelaiskäräjiin, Lapin kansanedustajiin ja yhteen toimittajaan, mutta kukaan heistä ei ole tarttunut asiaan -ainakaan vielä.

Mediassa valtatie 21 ja sen huono kunto on ollut kuitenkin esillä ainakin parissa jutussa viime aikoina ja hyvä niin: https://www.hs.fi/perhe/art-2000008414491.html ja https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/hatavilkut-tuovat-valoa-kaamokseen-talven-aikana-ojaan-voi-paatya-yli-sata-rekkaa-valokuvia-kasivarrentien-varrelta/?shared=1207210-55eaf820-4 (en tiedä, ovatko jutut vapaasti luettavissa vai maksumuurin takana).

Adressi on nyt suljettu ja toimitan sen Liikenne - ja viestintäministeri Timo Harakalle ja Lapin Ely-keskukselle. Toivoa sopii, että tämä kansalaisadressi toimii yhtenä painostuskeinona päättäjien suuntaan ja tien kunnostus päätetään rahoittaa.

Kiitos vielä osallistumisestasi ja Kilpisjärvellä tavataan!

T: Riikka Lämsä

 

 


Riikka Lämsä, Kilpisjärven kävijä vuodesta 2002Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.