Vetoomus Palukülan Hiiemäen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kuvia Palukylan hiidenmäeltä

2012-11-06 14:22:59

Taivaannaula on kampanjoinut kesästä alkaen virolaisen Palukylan hiiden puolesta Suomessa. Olemme keränneet nimiä vetoomukseen, jolla vastustetaan tälle luonnonmukaiselle pyhälle paikalle kaavailtuja loma- ja urheilukeskussuunnitelmia sekä avohakkuita.

Vetoomukseen toistaiseksi kerätyt allekirjoitukset toimitettiin lokakuussa Viron Suomen suurlähetystöön. Lisäksi olemme olleet aiheesta yhteydessä suomalaisiin toimittajiin ja valtiovallan edustajiin. Tällä hetkellä Palukylan hiiden suurimpana uhkana ovat raivaushakkuut, jotka aiotaan toteuttaa marraskuun ja tammikuun välisenä aikana.

Viikko sitten Taivaannaulan syyskäräjille saimme viestin virolaisilta ystäviltämme Maavalla Kodasta, jotka kutsuivat meidät mukaan maauskoisten Palukylan hiidenmäellä tapahtuvaan toimitukseen. Meille tarjoutuikin oiva tilaisuus päästä kokemaan ja ikuistamaan kuviin Palukylan hiisi, jonka suojelun puolesta monet ihmiset ovat Suomessa tehneet töitä.

Tässä kuvasatoa matkaltamme uhatulle hiidenmäelle. Taistelu hiiden suojelemiseksi jatkuu Virossa ja Suomessa

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.494318703934701.119483.236901253009782&type=1

http://www.taivaannaula.org/2012/11/palukylan-hiidenmaella/

 

Terveisin,

Taivaannaula ry


Taivaannaula ry

Vetoomus toimitettu suurlähetystöön

2012-10-01 17:11:16

Palukülan muinaismuistoalueen suojelua koskeva vetoomus allekirjoituksineen on toimitettu Suomen Viron suurlähettiläälle. Kiitos kaikille allekirjoittaneille!

Tällä hetkellä alueen suurimpana uhkana ovat marraskuulle suunnitellut avohakkuut. Hakkuille on myönnetty lupa marraskuun alusta tammikuun loppuun, joten jos hakkuita ei tuona aikana tehdä niin lupaa pitää anoa uudelleen.

Olemme olleet asiaan liittyen yhteydessä Suomen Museovirastoon, kulttuuriministerin ja ympäristöministerin avustajiin sekä kotimaisiin tiedotusvälineisiin. Muutama toimittaja on aiheesta kiinnostunutkin. Toivomme, että asian Suomessa saama huomio noteerattaisiin myös Virossa ja lupa hakkuille peruttaisiin.

Virolainen yhteistyöjärjestömme Maavalla Koda on ilmoittanut, että jos muu ei auta niin he ovat valmiita käynnistämään asiasta oikeusjutun.

Toivotaan parasta ja levitetään asiasta tietoa Suomessa, erityisesti kannattaa kertoa aiheesta kaikille mahdollisesti kiinnostuville toimittajille. Taivaannaula tarjoaa toimittajille lisätietoja aiheesta ja yhteystietoja Viron suuntaan.

Yhteistyöterveisin,
Taivaannaula ry
www.taivaannaula.org


Taivaannaula ryJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.