Adressi linjojen 21, 23, 21a ja 23a päätepysäkin palauttamiseksi kauppatorille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Vihdoinkin Pohjois-Turun bussien päätepysäkki siirtyy Linnankadulle 

2022-10-31 08:51:30

Hei!

Sydämellinen kiitos kaikille adressin allekirjoittaneille ja nimien keräämisessä auttaneille! Tämä on hieno todistus siitä, että kansalaisaktiivisuus ja nimien kerääminen kannattaa. 

Asioihin vaikuttaminen ei aina ole nopeaa, mutta tärkeintä on olla sinnikäs. Lähdin keräämään nimiä paperiadresseihin lokakuussa -21 ja tammikuussa -22 avasin tämän nettiadressin. Apua nimien keräämisessä sain Tortinmäen kyläyhdistykseltä, Paattisten seurakunnalta, OP Paattisten konttorilta, Ekmanin kellaripuodilta ja Holvin Alpakoilta sekä kahdelta yksittäiseltä ihmiseltä. Olin aktiivisesti yhteydessä Fölin joukkoliikennejohtaja Sirpa Korteeseen ja suunnittelupäällikkö Lauri Jorasmaahan. Lisäksi olin yhteydessä joukkoliikennelautakunnan jokaiseen varsinaiseen ja varajäseneen. Pyysin tukea asiaan myös muiden kuin oman puolueeni jäseniltä ja kirjoitin asiasta mielipidepalstoille Tienooseen ja Turun sanomiin. Vanhusneuvostolta pyysin maaliskuussa lausuntoa asian puolesta ja se saatiin.

Päätös siirrosta tehtiin jo 4.5. Turun seudun joukkoliikennelautakunnassa ja päätepysäkin piti alunperin siirtyä jo syyskuussa, mutta keskustan remontin viivästyessä päätepysäkki siirtyi vasta tänään 31.10.

En kuitenkaan vielä sulje tätä adressia, koska Fölin suunnittelupäällikkö Lauri Jorasmaa varoitteli että jos liikenne ruuhkautuu ja tulee aikatauluongelmia voidaan joutua tekemään uudelleen järjestelyitä. 

On ymmärrettävää, että osa meistä on pettyneitä, ettemme saaneet päätepysäkkiä kauppatorille, mutta koen että tämäkin oli jo iso saavutus. Mukavia bussimatkoja ja ollaan jatkossakin aktiivisia vaikuttajia!

Terv. Mimmi


Mimmi RuusunenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinällesi ja ryhmissä, jotka liittyvät adressin aiheeseen.
  • Ota yhteyttä ystäviisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttämällä sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…