Pelastetaan Kolin maisemat ja vedet kaivoksen uhalta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kiitos tuesta Kolin maisemien ja vesien puolustamiseksi!

2022-10-24 13:01:31

Hei,

olet yksi adressin Pelastetaan Kolin maisemat ja vedet kaivoksen uhalta! allekirjoittaneista kansalaisista - kiitos siitä! Pelastetaan Kolin maisemat-kansalaisliike kokoontuu Joensuussa säännöllisesti ja tiedotamme asioista Facebook sivulla https://www.facebook.com/Pelastetaan.Koli.Pielinen.Hoytiainen/.

Allekirjoittajia on jo lähes 2200 ja uusia allekirjoituksia tulee päivittäin. Tämä osoittaa kuinka tärkeä Koli ja sen maisemat ovat suomalaisille. Kansallismaiseman lisäksi vaarassa ovat läheiset vesistöt ja paikallisten ihmisten terveys.

Viime viikolla kansalaisliike lähetti adressin ja allekirjoittajaluettelon yhdessä allekirjoituspyynnön kanssa kaikille kansanedustajille. Adressin teksti on julkaistu paikallisissa lehdissä ja olemme saaneet näkyvyyttä laajemminkin. Aiomme myös jatkossa olla yhteyksissä poliitikoihin paikallisella ja kansallisella tasolla ja pitää yllä tätä tärkeää asiaa.

Talvi lähestyy, mutta tietojemme mukaan Mineral Exploration Network Oy ei ole aloittanut kallioperä- ja maanäytteiden keräämistä alueelta. Olemme toiveikkaita, että MEN ei ehdi toimia ennen kuin vuoden pituinen varauksen lupa-aika raukeaa, eikä uutta varauslupaa myönnetä ennen kuin vuoden karenssiajan jälkeen.

Kaivostoiminnan hallinta ei Suomessa ole uskottavalla tasolla ja mekin vaadimme muutoksia kaivoslakiin. Tärkein niistä on ympäristöluvan vaatiminen ennen kaivostoimintaluvan antamista. Toivomme, että sinäkin pidät meteliä tästä asiasta!

Terveisin

Pelastetaan Kolin maisemat-kansalaisliikkeen puolesta

Merja Mäkelä, Joensuu

 

 

 

 

 


Merja Mäkelä, Pelastetaan Kolin maisemat-kansalaisliikeJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…