#pientenpuolella - Helsingin varhaiskasvatuksen kriisi syvenee

Ota yhteyttä adressin tekijään

STOP VaKava leikki -mielenilmaus Helsingin varhaiskasvatuksen kriisistä Senaatintorille 18.1.2023 klo 17

2023-01-09 08:21:09
Huolestuttaako Helsingin varhaiskasvatuksen hälyttävä tilanne? Harmittaako leikkipuistojen kevään mittainen sulku? 


Tule Senaatintorille keskiviikkona 18.1.2023 klo 17 mielenilmaukseen kertomaan Helsingin päättäjille, että puheet eivät enää riitä, nyt viimeistään tarvitaan tekoja! Mielenilmaus järjestetään tuntia ennen Helsingin kaupunginvaltuuston vuoden 2023 ensimmäinen kokousta ja paikalle odotetaan runsaasti tilanteesta huolestuneita vanhempia, vakan henkilökuntaa, mediaa sekä kaikkia vakakriisin vaiktuksista huolestuneita. Paikalle on myös kutsuttu poliittisia päättäjiä kuulemaan vanhempien ja henkilökunnan terveisiä.Tilaisuudessa luovutetaan myös jo yli 5500 nimeä kerännyt #pientenpuolella -adressi päättäjille.

 


Tavataanhan Senaatintorilla keskiviikkona 18.1.2023 klo 17!

Lisätiedot tapahtumasivulta:

 


Mari Nieminen

#pientenpuolella - Kirjelmöi Kaskon lautakunnalle leikkipuistojen sulusta!

2022-12-12 16:46:49

#pientenpuolella

Helsingin kaupungin Kasvatus- ja koulutuslautakunta käsittelee tiistaina 13.12.2022 klo 16 alkavassa kokouksessa myös viranhaltijapäätöksenä tehtyä 39:n leikkipuiston sulkua kevätkaudeksi 2023.

Olen saanut useita viestejä tilanteesta huolestuneilta vanhemmilta, jotka ovat perustaneet ryhmiä eri kaupunginosissa pohtimaan tilannetta erityisesti pienten, ilman iltapäiväkerhoa jäävien koululaisten osalta ja lupaisin välittää eteenpäin toiveen kirjelmöidä lautakunnalle asiasta vielä tänään tai viimeistään huomenna tiistaina klo 16 mennessä.

LINKIN takaa löytyy Kaskon lautakunnan jäsenten sähköpostiosoitteet helpossa muodossa (sähköpostiosoitteiden listan liittämistä ei voinut tehdä tähän tiedotteeseen): 
www.pientenhelsinki.fi/pienten-helsinki/pientenpuolella-helsingin-varhaiskasvatuksen-kriisi-syvenee

Viranhaltijapäätöksestä voi myös tehdä oikaisuvaatimuksen. Oikaisuvaatimus tulee jättää 28.12.2022 klo 15.59 mennessä kaupungin kirjaamoon esimerkiksi sähköpostilla. Tarkemmat ohjeet löytyvät päätösasiaskirjasta linkin takaa:

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/viranhaltijapaatokset/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala-asiakirja?year=2022&ls=11&doc=Kasko_2022-12-07_Vare_128_Pk&vdoc=U42030010VH1

 

Kerrotaan yhdessä Helsingin päättäjille, että lasten edun mukaisia ratkaisuja tarvitaan NYT, pahoittelut eivät enää riitä!


Mari NieminenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…