Kellokosken ja Jokelan terveysasemat säilytettävä lähipalveluineen.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tuusulan sote-palvelut säilytettävä!

2023-08-26 14:09:22

Keusoten sosiaali- ja terveyden huollon LÄHIPALVELUT on säilytettävä sote-uudistuksen alkuperäisen keskeisimmän strategian mukaisesti.

Peräänkuulutetut säästöt yhteiskuntaan syntyvät juuri saavutettavissa olevien lähipalvelujen avulla, kun erikoissairaanhoitoon tähän asti pitkään massiivisesti valuneet lähes kaksinkertaiset kustannukset palautuvat lähipalveluiksi  ja välittömästi hoidettaviksi! Nyt toimitaan täysin päinvastoin ja strategian vastaisesti!

Keusoten hallinto ja toiminta ei nauti kuntalaisten luottamusta! Keusoten toiminta ja hallintoelinten päätöksenteko ei ole avointa, vaan salailevaa ja ristiriitaista kapulakielistä selittelyä.


Maritta Mitronen

Mielenilmaus!

2023-06-21 07:48:23

Olemme järjestämässä Jokelan -ja Kellokosken eläkeläisten kanssa yhteistyössä mielenilmausta syksyllä. Alustavasti olemme sopineet mielenilamuksen päiväksi la 9.9..2023 klo 13.00. Silloin kaikilla  kuntalaisilla mahdollisuus osallistua mielenilamukseen. 

Nettiadressiin voi vielä allekirjoittaa, samoin Jokelan-ja Kellokosken kirjastoissa ja apteekissa.


Maritta MitronenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…