Seis Mäkirannan ja Kivikankaan päiväkotien yksityistämisaikeille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Loppukirin aika

2023-12-04 07:31:39

Tervehdys kaikki allekirjoittaneet ja valoisaa joulukuuta!

 

Haluaisin kiittää teitä kaikkia, jotka ovat allekirjoittaneet adressin, joka vastustaa Mäkirannan ja Kivikankaan päiväkotien yksityistämistä. 

Kuten osa on varmaan seurannutkin, niin kaupungin hallitus teki saman päätöksen mitä sivistyslautakunta ja yksityistäminen on yhä toteutumassa äänin 7-4. Eli yksin emme tämän kanssa asian kanssa kuitenkaan ole.Seuraavaksi asia menee käsittelyyn valtuustolle 11.12, jossa tehdään lopullinen päätös. Vielä on siis mahdollista vaikuttaa päättäjiin omalla panoksellaan. Olen tämän prosessin aikana laittanut sähköpostia niin sivistyslautkunnalle kuin kaupunginhallitukselle. Aion vielä edetä tämän asian kanssa kohti valtuustoa enkä ole vielä valmis jäämään raiteille makaamaan. 

Pyydänkin teitä, jotka olette kokeneet tämän palvelusetelille siirtymisaikeen kohtuuttomaksi ja vääräaikaiseksi säästötoimeksi; Nyt jos koskaan on vielä otollinen aika jakaa adressia henkilökohtaisesti vaikka lähipiirin whatsappeihin ja pyytää vielä asiallemme apua. Sivistyslautakunnan päätöksen jälkeen adressi on kerännyt enää vain reilu 50 allekirjoitusta, eli moni varmasti koki, että peli hävittiin jo siinä vaiheessa. Haluaisin kuitenkin ajatella, että vaikuttamistyötä voidaan tehdä näin yksilötasolla toimimalla yhtenäisenä rintamana. Kaikki allekirjoitukset ja jaot ovat edelleen äärimmäisen tervetulleita. Jos lopputulemaan ei tule muutosta, niin sentään päättäjille tiettäväksi, että tällaiset muutokset eivät mukisematta mene läpi vaan vastustusta löytyy❤️💪

Itse henkilökohtaisesti huomasin, kuinka paljon vakuuttavampaa se on lähestyä ihmistä henkilökohtaisesti kuin vain esimerkiksi jakaa adressi facebookissa. Työtähän se vaatii. Olisipa vaikuttavaa, jos vielä näin loppumetreillä saataisiin aikaan allekirjoitusten aalto. Jos vaikka jokainen pyrkisi löytämään kaksi uutta, jotka ovat arvojemme kanssa meidän puolella.

 

Mitä muuta vielä voisi tehdä? 

Jos esimerkiksi haluat lähettää valtuuston kaikille päättäjille oman kommenttisi (vaikka adressiin kirjoittamasi) ja/tai linkin adressiin, saa minulta pyytämällä valtuuston jäsenien listan, jos se vähän madaltaisi kynnystä laittaa kaikille päättäjille sähköpostia.

Kerro terveisesi henkilökohtaisesti; ilmaise huolesi vanhempana, isovanhempana, läheisenä, kaupunkilaisena tai ihan vaan ihmisenä, joka haluaa puolustaa pieniä lapsia. Nämä kahden päiväkodin lapset eivät ansaitse joutua taas muutoksen silppuriin. 

 

Rovaniemellä 4.12.2023

Kreetta Sundqvist

Äiti

Lastenohjaaja


Kreetta Sundqvist



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinällesi ja ryhmissä, jotka liittyvät adressin aiheeseen.
  • Ota yhteyttä ystäviisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttämällä sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…